Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

rajzfilm / animációs

Főkategória >DVD - külföldi >rajzfilm / animációs

Sorrend:

  Karácsonyi lidércnyomás (2DVD) (extra változat) (Intercom kiadás) (karácsonyi filmek)

Tim Burton (A majmok bolygója, Az Álmosvölgy legendája, Batman, Ollókezű Edward), a zseniális rendező animációs eszközök segítségével fantasztikus horror-vígjáték-musicalt alkotott, mely (mint a történetben szereplő Zsákember) magával ragadja és elvarázsolja a nézőt!

Lépjünk be Halloween-város különleges világába, ahol olyan kísérteties alakok kelnek életre, mint Jack, a Csontherceg, a rémváros ura és Sally, a testrészenként összefércelt szépség!

Amikor Jack véletlenül megpillantja Karácsonyváros csodálatos birodalmát, elhatározza, hogy e békés tájat átalakítja a Halloween kívánalmainak megfelelően, s ez beláthatatlan következményekkel jár...

A lenyűgöző vizuális effektusok és hanghatások olyan élményt ígérnek, amilyenben még soha nem volt részünk!

 
2 990 Ft
  Karácsonyi mesedoboz (Szezám utca -Várd a karácsonyt Elmóval! / Noddy megmenti a karácsonyt + 1 ajándék mese / (2DVD) (2013)
Szezám utca - Várd a karácsonyt Elmóval!: Csoda történik a Szezám utcában! Elmo, Nagy Madár és Stiller manó együtt várja a karácsonyt. Nap mint nap izgatottan kukkantanak be az adventi naptár ablakocskái mögé – ám egyszer csak eltűnik a naptár, és csalódottan kell megállapítaniuk, hogy a karácsony soha többé nem jön el… Hacsak valaki meg nem menti a helyzetet! Szezám utca szerencsére nem marad segítség nélkül: feltűnik a színen Sheryl Crow, Jamie Foxx, Anne Hathaway, Alicia Keys és még sokan ... 
2 990 Ft
Kém kutyák 1. (1DVD)

- 1.1. rész: K-9, avagy a mérgezett csipsz aktája
- 1.2. rész: Postaszolgálat, avagy a fertőzött kapcsolatok aktája
- 2.1. rész: Haj, avagy a dühöngő tüsző aktája
- 2.2. rész: Házi feladat, avagy a katasztrófa-számítás titkos aktája
- 3.1. rész: Csont, avagy a kifosztott kifőzdék esete
- 3.2. rész: Idő, avagy a kaparó ebek titkos aktái

 
990 Ft
  Kenguru Jack - Csak egy ugrás Amerika! (1DVD) (kissé karcos példány)

Mindenki kedvenc erszényese kiugró teljesítményt nyújt a Kenguru Jack folytatásában! Mikor orvvadászok elhurcolják Jacket az ausztrál vadonból, Louis, Charlie és Jessie azonnal akcióba lép, hogy megmentsék két lábon pattogó barátjukat. A nyomok Amerikába vezetnek, méghozzá a Las Vegas-i kaszinók csillogó világába. Üldözőkből azonban üldözöttek lesznek, mikor hőseinket az FBI ékszer-tolvajoknak nézi. Hogy bebizonyítsák ártatlanságukat, csak a köveket kell előteremteni, ehhez azonban előbb Jacket is meg kéne találni...

A nagysikerű film fergeteges folytatásában a világjáró kenguru erszényig merül a bokszmeccsek, éjszakai diszkók és a hétfogásos vacsorák világában, miközben megnevettet kicsit és nagyot.

 
1 490 Ft
Khumba (1DVD) (2D-s és 3D-s változat)

Khumba, a kölyökzebra testét csak félig borítják csíkok, ezért babonás csordája őt hibáztatja a szárazság miatt, ami a területüket sújtja. A kis zebra kiközösítve érzi magát és úgy dönt, hogy nem marad tovább csordájával. Elindul, hogy megszerezze maradék csíkjait, annál a vízgyűjtőnél, ahol a legenda szerint az első zebra vált csíkossá. Útja során számos új barátra lel, akik segítenek neki célja elérésében. A különböző állatokkal való találkozások során felismeri, hogy a különbözőség az eddig gondolt gyengeség helyett éppen az állat erőssége lehet.

 
1 990 Ft
Kirikou és a boszorkány (1DVD)
Egy távoli pici faluban kisfiú születik. Éppen kibújik anyja hasából, máris felkiált: Kirikou vagyok! A falun átok ül. Karaba, a boszorkány kiszárította a forrásukat, a falu férfiait mind megette, legalábbis úgy hírlik. Kirikou nyomban felkerekedik, hogy megszabadítsa népét Karabától, és megtudja gonoszságának okát. A kalandos utazás során a kisfiú eljut a Tiltott Erdőbe, ahol vár rá a Bölcs Ember, ő pedig tudja Karaba titkát. 
1 990 Ft
Kirikou és a vadállatok (1DVD) (nagyon karcos példány)

A kék barlangja mélyén trónoló nagyapó újra mesélni kezd: "Kirikou és a boszorkány története igencsak kurta volt. Pedig mi mindent véghez nem vitt még az a gyerek, jótetteinek se szeri, se száma. El is mesélem sorjában..."
És a kiapadhatatlan mesélőkéjű apó mondja, csak mondja, hogyan lett Kirikou kertész, fazekas, kalmár, utazó és orvos – termetre mindig a legkisebb, de merészségben mindig a legnagyobb.

A Chicagói Gyerekfilmfesztivál kétszeres díjazottja. A nagy sikerű "Kirikou és a boszorkány" folytatása. "Az animáció, a dialógusok és a narráció egyszerű és közvetlen."

 
1 490 Ft
Kis hableány 2., A - A tenger visszavár (1DVD) (Disney)

Walt Disney egyik legkedveltebb klasszikusának,
A kis hableánynak a szereplői most visszatérnek, hogy újabb kalandokra hívjanak
minden kicsit és nagyot!

De ezeknek a kalandoknak a főszereplője már nem a kedves
Ariel, hanem rakoncátlan kislánya, Melody, aki egyébként egy halfaroknyival
se jobb gyerek, mint amilyen annak idején édesanyja volt.

Míg anyukája a vízből a szárazföldre vágyódott, addig Melody
legnagyobb álma, hogy sellő lehessen és szabadon szelhesse a vizeket. Csakhogy
a biztonsági falon kívülre tilos mennie.

Melody azonban nem tud ellenállni a csillogó víztükörnek,
a hófehér haboknak, és kiúszik a tengerre. Ott pedig már vár rá a gonosz, hatalomra
éhes Morgana, aki aljas terve megvalósításához akarja felhasználni Melody
rejtett képességeit.

Úgy tűnik csak Ariel és régi barátai, Sebastian
és Ficánka mentheti meg az elkóborolt porontyot. Vagy ők se? A filmből
minden kiderül...

 
1 990 Ft
  Kis hableány 3., A - A kezdet kezdete (1DVD) (Intercom kiadás)/nagyon karcos/

Végre megtudhatod, hogyan kezdődött a Disney egyik legbájosabb hőse, Ariel, a kis hableány története!
Hosszú évekkel azelőtt, hogy kisétált Eric herceggel a partra, Ariel a nagy Triton király hét imádott lányainak egyikeként éldegélt a tenger mélyén. Ám nehéz idők jártak, a király ugyanis kitiltotta a zenét a birodalomból! Ariel nem hagyhatta ennyiben a dolgot: elhatározta, hogy hat bohókás nővére és hűséges barátai, Sebastian és Ficánka segítségével visszacsempészi a zenét és a barátságot Atlantikába. Lélegzetelállító látvány és hihetetlen meglepetések várnak rád A kis hableány: A kezdet kezdete című elbűvölő mesében, amelyet a család minden tagja imádni fog!

 
990 Ft
  Kis kedvencek titkos élete, A (1DVD) (Illumination Entertainment)

A nagysikerű Gru alkotóinak új animációs filmjében végre kiderül, mit csinálnak kedvenceink, amikor nem vagyunk otthon.
Miután a gazdik kilépnek az ajtón, a kisállatok megkezdik a szokásos napi rutint: kis pletyka a környéken lakó többi házi kedvenccel, némi hűtőfosztogatás, és olykor egy vadabb buli is belefér. Azonban véget ér a jó világ, amikor Max, a hőn szeretett terrier és menhelyről frissen befogadott ellenlábasa jókora kalamajkába keveredik New York betondzsungelében. Kénytelenek félretenni nézeteltéréseiket, ha épségben haza akarnak jutni imádott gazdájukhoz.

 
2 990 Ft
Kis nagy hős (1DVD)

Yankee Irvin mindennapi kisfiú. Csak persze amerikai. És mint minden amerikai fiúé, az ő esze is azon a baseball nevű fura sporton jár, amit fura szabályok szerint játszanak egy fura pályán. És a pálya körül is furábbnál furább ármánykodások zajlanak: ellopják az egyik sztár ütőjét, ami nélkül ugrott a bajnoki cím. Ráadásul a vétlen szertárost, a kis Yankee apját rúgják ki az ügy miatt. A fiú azonban nem hagyja annyiban: egy különös társulat élén nyakába veszi az országot, és rámosolyog a szerencse. Helyreállítja családja megtépázott becsületét, visszaszerzi a világ legjobb játékosának ütőjét, sőt: bajnoki címhez segíti névadóját, a New York Yankees csapatát...

 
1 990 Ft
Kisvakond és barátai (1DVD) (Krtek, 1998)

Az egyik legkedveltebb mesehős, kicsik és nagyok kedvence visszatér, hogy újabb kedves történetekkel szórakoztassa rajongóit!


12 epizód:

1. A kisvakond és a kiskacsák
2. A kisvakond és a születésnapi zsúr
3. A kisvakond és a robot
4. A kisvakond és a víkend
5. A kisvakond és a barátság
6. A kisvakond és a szél
7. A kisvakond és a hóember
8. A kisvakond és a nyúlcsalád
9. A kisvakond és a gombák
10. A kisvakond és a nyuszi
11. A kisvakond és az árvíz
12. A kisvakond és a metró

Extrák

 
1 990 Ft
Kisvakond kalandjai (1DVD) (1975)
A Kisvakond (eredeti nevén Krtek) bájos kalandjain
milliók nőttek fel. Ez a lemez egyesek számára egy apró szelet konzervált történelem,
amely ma is ugyanúgy felvidítja a kicsiket és nagyokat, mint évtizedekkel ezelőtt.


Kisvakond élt, él és élni fog. A DVD-nek köszönhetően
most már örökké!


A korongon a következő Kisvakond kalandok találhatók
meg:




Kisvakond és a kocsi


Kisvakond és a varázsszőnyeg


Kisvakond és a tojás


Kisvakond és a rágógumi... 
1 990 Ft
  Kisvakond mesegyűjtemény 1. - A Kisvakond és az autó (1DVD) (ázott borító)

Volt egyszer egy ország, amit úgy hívtak: Csehszlovákia. Ennek az országnak a fővárosában, Prágában sok tehetséges rajzfilmkészítő dolgozott. Egyikük, Zdenek Miler megalkotta a Kisvakond figuráját - melyért mellesleg 1966-ban a Velencei Filmfesztiválon különdíjjal jutalmazták! - és hosszú évtizedeken át szórakoztatta vele a gyerekeket, s talán egy kicsit a felnőtteket is.

Epizódok:

- A Kisvakond és az autó
- A Kisvakond és a szőnyeg
- A Kisvakond és a tojás
- A Kisvakond és a rágógumi
- A Kisvakond mint kertész
- A Kisvakond az állatkertben
- A Kisvakond és a rakéta
- A Kisvakond és a karácsonyfa
- A Kisvakond és az esernyő

 
990 Ft
Kisvakond mesegyűjtemény 2. - A Kisvakond nadrágja (1DVD)

Volt egyszer egy ország, amit úgy hívtak: Csehszlovákia. Ennek az országnak a fővárosában, Prágában sok tehetséges rajzfilmkészítő dolgozott. Egyikük, Zdenek Miler megalkotta a Kisvakond figuráját - melyért mellesleg 1966-ban a Velencei Filmfesztiválon különdíjjal jutalmazták! - és hosszú évtizedeken át szórakoztatta vele a gyerekeket, s talán egy kicsit a felnőtteket is.

Epizódok:

- A Kisvakond nadrágja
- A Kisvakond és a rádió
- A Kisvakond és a zöld csillag
- A Kisvakond és a sündisznó
- A Kisvakond és a nyalóka
- A Kisvakond és a televízió
- A Kisvakond mint festő
- A Kisvakond és a zene

 
990 Ft
  Kisvakond mesegyűjtemény 3. - A Kisvakond a városban (1DVD) (nagyon karcos példány)

Volt egyszer egy ország, amit úgy hívtak: Csehszlovákia. Ennek az országnak a fővárosában, Prágában sok tehetséges rajzfilmkészítő dolgozott. Egyikük, Zdenek Miler megalkotta a Kisvakond figuráját - melyért mellesleg 1966-ban a Velencei Filmfesztiválon különdíjjal jutalmazták! - és hosszú évtizedeken át szórakoztatta vele a gyerekeket, s talán egy kicsit a felnőtteket is.

Epizódok:

- A Kisvakond és a telefon
- A Kisvakond és a gyufa
- A Kisvakond a városban
- A Kisvakond mint filmcsillag

 
990 Ft
  Kisvakond mesegyűjtemény 4. - A Kisvakond álmodik (1DVD) ( használt )

Volt egyszer egy ország, amit úgy hívtak: Csehszlovákia. Ennek az országnak a fővárosában, Prágában sok tehetséges rajzfilmkészítő dolgozott. Egyikük, Zdenek Miler megalkotta a Kisvakond figuráját - melyért mellesleg 1966-ban a Velencei Filmfesztiválon különdíjjal jutalmazták! - és hosszú évtizedeken át szórakoztatta vele a gyerekeket, s talán egy kicsit a felnőtteket is.

Epizódok:

- A Kisvakond mint kémikus
- A Kisvakond és a bulldózer
- A Kisvakond mint fotós
- A Kisvakond álmodik
- A Kisvakond és a gyógyszer

 
990 Ft
  Kisvakond mesegyűjtemény 5. - A Kisvakond és az óra (1DVD)

Volt egyszer egy ország, amit úgy hívtak: Csehszlovákia. Ennek az országnak a fővárosában, Prágában sok tehetséges rajzfilmkészítő dolgozott. Egyikük, Zdenek Miler megalkotta a Kisvakond figuráját - melyért mellesleg 1966-ban a Velencei Filmfesztiválon különdíjjal jutalmazták! - és hosszú évtizedeken át szórakoztatta vele a gyerekeket, s talán egy kicsit a felnőtteket is.

Epizódok:

- A Kisvakond mint órás
- A Kisvakond és a karnevál
- A Kisvakond a sivatagban
- A Kisvakond és a sas
- A Kisvakond és az óra

 
990 Ft
  Kisvakond mesegyűjtemény 6. - A Kisvakond és a hóember (1DVD) (slimtokos)

Volt egyszer egy ország, amit úgy hívtak: Csehszlovákia. Ennek az országnak a fővárosában, Prágában sok tehetséges rajzfilmkészítő dolgozott. Egyikük, Zdenek Miler megalkotta a Kisvakond figuráját - melyért mellesleg 1966-ban a Velencei Filmfesztiválon különdíjjal jutalmazták! - és hosszú évtizedeken át szórakoztatta vele a gyerekeket, s talán egy kicsit a felnőtteket is.

Epizódok:

- A Kisvakond és a barátság
- A Kisvakond és a kiskacsa
- A Kisvakond és a szén
- A Kisvakond és a születésnapi zsúr
- A Kisvakond és a robot
- A Kisvakond és a hétvége
- A Kisvakond és a hőember
- A Kisvakond és a születés
- A Kisvakond és a gombák

 
990 Ft
  Kisvakond mesegyűjtemény 7. - A Kisvakond és az egér (1DVD)

Volt egyszer egy ország, amit úgy hívtak: Csehszlovákia. Ennek az országnak a fővárosában, Prágában sok tehetséges rajzfilmkészítő dolgozott. Egyikük, Zdenek Miler megalkotta a Kisvakond figuráját - melyért mellesleg 1966-ban a Velencei Filmfesztiválon különdíjjal jutalmazták! - és hosszú évtizedeken át szórakoztatta vele a gyerekeket, s talán egy kicsit a felnőtteket is.

Epizódok:

- A Kisvakond és a kis nyuszi
- A Kisvakond és az egér
- A Kisvakond és a metró
- A Kisvakond és a fecske
- A Kisvakond és a furulya
- A Kisvakond és az árvíz
- A minden lében Kisvakond
- A Kisvakond és a halak
- A Kisvakond és a béka

 
990 Ft

Sorrend: