Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

rajzfilm / animációs

Főkategória >DVD - külföldi >rajzfilm / animációs

Sorrend:

Pocahontas 1. (1DVD) (Disney) (karcos állapotú)

A Walt Disney Stúdió filmkészítői hűek hagyományaikhoz
- a Pocahontas nem marad el a korábbi nagy sikerektől. Egy szerelem kalandos
története - kétszeres Oscar-díjas zene kíséretében - ezúttal is csodálatosan
ötvöződik romantikával és rengeteg humorral.

A távoli egzotikus tájon játszódó mese csupa ismerős, mindenütt egyformán fontos
érzésről szól: az őszinte szeretetről, szerelemről és barátságról.

John Smith pénzsóvár telepesekkel együtt érkezik az
Újvilágba, de ő más, mint a többiek. Nem csak az arany érdekli - ő szeretné
alaposan megismerni azt a különös, rejtélyes, de varázslatos világot, ahol letelepedni
készül.

Egyik felfedezőútja során megpillantja a gyönyörű indián
hercegnőt, Pocahontast, és egycsapásra megváltozik az élete. A lány törzse
tilalma ellenére bizalmába fogadja az idegent, és vidám barátai - egy mosómedve
és egy kolibri - társaságában a vadon természet minden titkát feltárja előtte,
megismerteti a fák, a virágok nyelvével és megtanítja meghallani, mit mesél
a szél. Közös kalandjaik a nézőket is ismeretlen világokba vezetik: messze,
messze, az igazi mesék birodalmába…

 
1 490 Ft
Pocahontas 2. - Vár egy új világ! (1DVD) (Disney)

Walt Disney legbátrabb hősnőjének története most végre folytatódik, amikor Pocahontas új kalandra indul egy távoli, egzotikus helyre, melynek neve: Európa.
Az eredeti Walt Disney klasszikushoz méltó második részben Pocahontas hajóra száll, hogy az indiánok békeköveteként Angliába utazzon. Útján elkíséri túlméretezett testőre, Uti, és egy fess úriember, John Rolfe. Potyautasként természetesen három kedves kis barátja is velük tart: Meeko a mosómedve, Percy, a kiskutya és Flit, a kolibri.

 
1 990 Ft
Pocahontas Az indián hercegnő (1DVD) (1995)
1606-ban az angol gyarmatosítók indián földre léptek, és megalapították városukat, Jamestownt. Foglyul ejtették a törzsfőnök gyönyörű lányát, Pocahontast. Ahogy telt múlt az idő úgy szövődőtt Pocahontas és John Rolfe között szerelem. Mikor együtt hazatértek Angliába a gyönyörű indián hercegnő felkeltette Jakab király figyelmét is. 
990 Ft
  Pocoyo: Játszva tanulni jó! -  Pocoyo és barátai (1DVD) (2016)
Pocoyo egy csintalan, kíváncsi és minden kalandra elszánt kisfiú. A sodró lendületű, szórakoztató mesesorozat nézői olyan alapértékekkel találkoznak, mint a tolerancia, tisztelet, szeretet, hűség és barátság. A főszereplő, Pocoyo mellett megjelennek elválaszthatatlan barátai: Elly, az elefántlány, Pato, a kacsafiú, Loula a kiskutya, Szundimadár és Szundimadárka, Valentina a kis hernyó és Polip. A népes társaság kreativitásra és interakcióra serkenti a legkisebb nézőket, de a felnőtteknek is g... 
1 990 Ft
  Pocoyo: Játszva tanulni jó! -  Pocoyo, a szuperhős (1DVD) (2016)
A sorozat első 26 részében már megismerhettétek Pocoyót és legkedvesebb barátait. Elly, az elefántlány, Pató a kacsafiú, Loula a kiskutya, Szundimadár, Szundimadárka és Polip hív újabb kalandokra mindenkit. Ezúttal Valentina, Bálna és az Űrlények is csatlakoznak a csapathoz! A népes, olykor zajos társaság kreativitásra és interakcióra serkenti az apróságokat, miközben olyan alapvető emberi értékeket mutat be, mint a tolerancia, az egymás iránti tisztelet, a szeretet, a hűség és a barátság.... 
1 990 Ft
  Pocoyo: Játszva tanulni jó! - Kalandra fel! (1DVD) (2016) (karcos példány)
A sorozat első 13 részében már megismerhettétek Pocoyót és legkedvesebb barátait. Elly, az elefántlány, Pato, a kacsafiú, Loula, a kiskutya, Szundimadár és Szundimadárka hív újabb kalandokra mindenkit. Ezúttal egy új szereplő, Polip is csatlakozik hozzájuk! A népes, olykor zajos társaság kreativitásra és interakcióra serkenti az apróságokat, miközben olyan alapvető emberi értékeket mutat be, mint a tolerancia, az egymás iránti tisztelet, a szeretet, a hűség és a barátság.... 
1 490 Ft
  Pocoyo: Játszva tanulni jó! - Pocoyo és az űrcirkusz (1DVD) (2016)
Csatlakozz Pocoyóhoz és barátaihoz ebben a kalandokkal és élményekkel teli 8 mesében! A DVD címadó meséje egy 25 perces extra epizód, melyben találkozhatsz a Mars fivérek cirkuszi társulatával és Pocoyo űrbéli kis barátaival, akikkel a szórakozás garantált!

A DVD-n szereplő további mesék:
- Csillogj csillag
- Fel, fel és el!
- Új vendég a bolygón
- Ijszető hangok
- Zummantó hajsza
- Űrzűr
- Haragos űrlény 
1 990 Ft
  Pocoyo: Játszva tanulni jó! - Színes Kalandok (1DVD) (2016)
Folytatódik a méltán híres spanyol animációs mesesorozat! Pocoyo és a vidám kis társaság újabb 13 résszel örvendeztet meg minket. A szeretet, tisztelet, hűség, barátság, tolerancia fontossága most is elsődleges üzenet, melyek színes, vidám történetek formájában elevenednek meg előttünk.

A DVD-n szereplő mesék:
- Pocoyo, Pocoyo
- Rajzold le!
- Zenekockák
- Fess nekem egy képet!
- Elly babája
- Csikimóka
- Pocoyo tudja
- Kutyaélet
- Mi van a dobozban?
- Pocoyolimpia
- A v... 
1 990 Ft
Popeye, a tengerész 2. (1DVD) (Cinetel kiadás)

Popeye, a tengeresz végre a magyar vizekre is behajozik. A spenóttól erőssé váló figura sokunk kedvence volt, 2004-ben pedig már 75. születésnapját ünnepelte. A népszerű rajzfilmsorozatot végre a mai gyerekek is élvezhetik, hiszen ez a gyűjtemény Popeye legjobb és legviccesebb kalandjait tartalmazza.

Epizódok:

01. Vőlegénypárbaj
02. A kristálygolyó
03. Etetőverseny
04. Kísértethajó
05. Fogtörő mutatvány
06. Sarmevú Francé
07. Nem ámítás, szállítás
08. Vízi parádé
09. Találkozás Szindbáddal
10. Találkozás Ali Babával
11. Aladdin és a csodalámpa

 
990 Ft
  Postás Pat 4. - Postás Pat és a vonatellenőr (1DVD) (1981)
Greendale újabb napra ébred, ám ez nem mindenkinek békéről és nyugalomról szól eme idilli kisvárosban. A vasútállomáson Rakéta, mindenki kedvenc mozdonya lefullad. A bajokat fokozandó délutánra még egy vonatellenőr látogatását is várják a helyiek. A mindig hebehurgya vasutas nagy gondban van, de Pat és cicája, Jessi mindent elkövet, hogy megoldja a váratlan problémát. 
990 Ft
Rango (2011) (1DVD) (Gore Verbinski)

Kezdődhet a tangó, melyben párod Rango? A kritikusok és a nézők egyaránt körberajongták ezt az animációs mozit, „melyhez foghatót még soha nem láttunk” (Peter Travers, Rolling Stone). Johnny Depp játssza Rangót, a beilleszkedési zavarokkal küszködő kaméleont, aki kényelmes terráriumából kitaszítva egyszer csak egy poros vadnyugati városban találja magát, melynek nagy szüksége lenne egy hősre. Rango pedig kapva kap az alkalmon, hogy végre megtalálja helyét ebben az elképesztően eredeti és varázslatos animációs filmben.

 
2 990 Ft
Rejtélyek Tesz-vesz városban 4. (1DVD)

Cicó Tesz-Vesz város legjobb nyomozója, és a kis csapatával mindig találnak valamilyen rejtélyt, amit megoldhatnak. Ténykedéseik még a "Tesz-Vesz Városi Fürgebogár Hírek"-be is eljut, ami élő egyenesben közvetít a megoldásról is.

Epizódok:

- Majomparádé
- A titkos klub rejtélye
- A játszótér rejtélye
- A nagy órakavarodás rejtélye
- Sajtautó rejtélye
- Hova tűnt a hős
- A szeletelhetetlen kenyér
- A kacskaringós záróvonal rejtélye

 
1 990 Ft
Renaissance (1DVD)

Párizs, 2054. A város már nem olyan, mint amilyennek mi ismerjük. Az Eiffel torony fölé felhőkarcolók magasodnak, üvegfolyosók kanyarognak az utcák felett. A legnagyobb vállalat, az Avalon nagyobb befolyással van a város életére, mint bárki más.

Amikor a cég egyik legtehetségesebb, fiatal kutatónőjét elrabolják, a vakmerő és különleges módszereiről ismert Karas felügyelőt bízzák meg a nyomozással. Úgy tűnik, hogy a lány volt főnöke titkol valamit, csakúgy gyönyörű nővére, aki nagy hatást tesz Karas-ra. A szálak az alvilágba is elvezetnek, és a nyomozó fejében lassan összeáll a kép. Az események olyan irányt vesznek, amit önszántából senki se akarna követni.

A mesteri technikával készült és lenyűgöző látványvilágú animációs film számos díjat nyert a világban, és rövid idő alatt sikerült elérnie a kult státuszt. A film főszereplője angolul az új James Bond, Daniel Craig hangján szólal meg!

 
1 490 Ft
  Rendíthetetlen ólomkatona, A (Az útitárs/ A pezsgősüveg/ A ganajtúróbogár) (1DVD) (2005)
Hans Christian Andersen a leghíresebb meseírók közé tartozik, csodás történetein generációk nőttek fel. Andersen 30 éves korában kezdett bele a mesék írásába, és 27 év alatt 156 mesét vetett papírra. Legnépszerűbb írásaiból sok filmfeldolgozás készült, de a 26 legismertebb, legkedveltebb mese rajzfilmváltozatát most végre egy hat DVD-ből álló gyűjteményben helyezhetjük fel a polcra. A Rendíthetetlen ólomkatona mindenki által kedvelt és ismert története mellett ezen a DVD-n még három mesét né... 
1 990 Ft
Repcsik 1. (1DVD) (Disney)

Míg a Verdák a versenypályán hódított, a Disney akcióban és kalandban bővelkedő animációs vígjátéka, a Repcsik a légifolyosókat veszi birtokba. Rozsdás, az ábrándos permetezőgép minden vágya, hogy egyszer részt vegyen a világ leggyorsabb repülőgépeit felvonultató légiversenyen. A kis gépnek hatalmas szíve van, csakhogy nem éppen versenyzésre tervezték, ráadásul tériszonyos is… Minden bátorságára szüksége van, ha magasabbra akar törni, mint valaha is képzelte volna. Barátai segítségével Rozsdás mer több lenni, mint ami volt – és ezzel mások számára is felemelő példát mutat.

 
1 990 Ft
Rexi 6. - Rexi páva akar lenni (1DVD)

A DVD-n található epizódok:

- Rexi páva akar lenni
- Rexi a doktor
- Rexi és a bagoly
- Rexi a hegyimentő
- Rexi és a kakukk
- Segítőkész harkály
- Rexi és a gólya
- Mennyi az idő
- A fogfájás

 
990 Ft
Ricsi, a gólya  (1DVD) (2017) (kissé karcos lemez)
Ricsit, az árva verebet gólyák nevelik fel, így ő abban a tudatban él, hogy ő is gólya. Amikor azonban eljön a költözés ideje, befogadó családja hátrahagyja, hiszen nem bírná az utat Afrikáig. A kis veréb azonban nekivág Olgával, a különc bagollyal és Kikivel, a disco slágereket éneklő narcisztikus papagájjal a hosszú útnak, hogy bebizonyítsa: van ő is legalább annyira gólya, mint a többiek. 
1 490 Ft
Rio 1. (1DVD) (karcos példány)

Csíped a ritmust? Szárnyakat ad a jó kedv? A JÉGKORSZAK alkotóinak animációs vígjátéka az egész családot magával repíti egy lenyűgözően színes és életteli világba.
Azúr, az egzotikus és elkényeztetett házipapagáj meg van róla győződve, hogy ő fajtája utolsó példánya. Ám gazdája megtudja, hogy él még egy hozzá hasonló lánypapagáj… de nagyon messze: Rio de Janeiróban. Ők mégis felkerekednek, és belevágnak életük legnagyobb kalandjába. Azúr ugyan repülni sem tanult meg, de ha baj van helyén az esze. Vagy segítenek új barátai, a tollas nagyvárosi széltolók. Együtt bebizonyítják, hogy szembe lehet szállni a széllel: csak bátorság, ravaszság meg nagyon sok jó kedv kell hozzá.

 
1 490 Ft
Robbie, a rénszarvas (1DVD) (1999) BBC /használt, karcos/
Valahol messze az Északi-sarkon, Mikulás szállására érkezik egy fiatal rénszarvas, Robbie. A barátságos rénszarvas legfőbb vágya, hogy csatlakozzon a Mikulás szánhúzó csapatához. Erre azonban nem sok esélyt lát új környezete, hiszen Robbie bármennyire is kedves, lustasága és befolyásolhatósága komoly kételyt ébreszt a többiekben. Főként a gonosz Blitzen, a szánhúzó csapat vezére nehezíti meg a dolgát. De Robbie nem adja fel. Benevez az évente megrendezésre kerülő rénszarvas futamra, hogy bebi... 
1 490 Ft
Robin Hood (1DVD) (Disney)

Walt Disney 21. egész estés rajzfilmje Robin Hoodról, az igazság bajnokáról, a szegények védelmezőjéről és a gazdagok ellenségéről szól, és nem is akárhogyan. A klasszikus történetet ezúttal Walt Disney tüneményes állatfigurái keltik életre.

A kapzsi János herceg és csúszómászó segítője, Sir Szisz Notthingham városának lakóit szipolyozzák ki hatalmas adóikkal. Azonban a ravasz Robin Hood, az ő hűséges társa Little John, és a sherwoodi erdő apraja-nagyja elhatározzák, hogy túljárnak a herceg eszén, és véget vetnek zsarnoki uralmának. Robin megfogadja: addig nem nyugszik, míg Oroszlánszívű Richárdot vissza nem segíti a trónra, és el nem nyeri a bűbájos szépségű Marian kezét.

Walt Disney utánozhatatlan, élettel teli, emberi tulajdonságokkal felruházott rajzfigurái, a fantasztikus animáció és a fülbemászó dallamok felejthetetlen élményt nyújtanak a gyermekek minden korosztályának.

 
1 990 Ft

Sorrend: