Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

rajzfilm / animációs

Főkategória >DVD - külföldi >rajzfilm / animációs

Sorrend:

  Öreg halász és a tenger, Az (1DVD) (The Old Man and the Sea, 1999) (rajzfilm) (Oscar-díj)

Ernest Hemingway amerikai író Nobel-díjas kisregényének történetéből Alexander Petrov festőművész/rendező különleges technikával – üveglapra festett olajfestmények sorozataival – készített animációs filmet, amely semmihez sem hasonlíthatóan egyedi, megkapóan varázslatos látványvilágú képekkel kelti életre Santiago, az egyszerű kubai halász hatalmas kardhallal vívott gigászi párviadalát, majd kétségbeesett küzdelmét az elejtett zsákmányára éhes cápákkal.

A filmfeldolgozás érdekessége, hogy ez a produkció volt a legelső animációs film a világon, amelyet kifejezetten a nézők vizuális elkápráztatásával operáló IMAX mozik számára készítettek. Az alkotás olyan kitűnőre sikeredett, hogy számos nemzetközi elismerést – közöttük a legjobb animációs kisfilmnek járó Oscar®-díjat – hozott készítőinek.

 

EXTRÁK

Werkfilm (így készült) -
Hemingway - Egy portré
 
1 990 Ft
Oroszlánkirály 1., Az (1DVD) (Disney) (Oscar-díj)

Szimba, az oroszlánkölyök alig várja, hogy király lehessen, ám a trónig vezető út kalandos és meglepetésekkel teli. Hiába veszi körül a csodás afrikai táj és sok-sok hű barát, ha az udvartartásban akad valaki, akinek semmi sem drága, hogy elérje gonosz célját.

A száműzött trónörökös szerencsére találkozik Timonnal, a szeleburdi szurikátával meg Pumbával, a széllel bélelt varacskos disznóval, és sok viszontagság után elfoglalja az őt megillető helyet a Büszke Birtok csúcsán.
Az időtlen történetet a káprázatos animáció és a felejthetetlen, két Oscar-díjjal – a legjobb eredeti filmzene és a legjobb betétdal kategóriában – kitüntetett muzsika teszi örök élménnyé!

 
1 990 Ft
  Oroszlánkirály 2., Az - Szimba büszkesége (1DVD) (Disney) (Intercom kiadás)  (karcos példány)

Kiara, Szimba akaratos leánya beleveti magát a kalandok kellős közepébe – apja vigyázó szemétől távol keresi a kalandot és a bajt. Amikor összetalálkozik Kovuval, aki bosszút akar állni a királyi családon Zordon haláláért, csak Timon és Pumba van a közelben: egyedül ők segíthetnek rajta. De Kiara és Kovu szerencsére rájön, hogy nekik más sorsot szán az élet, és az a dolguk, hogy békét teremtsenek a Büszke Birtokon.

 
1 990 Ft
Oroszlánkirály 3., Az (1DVD) (Disney)

A szavanna legnagyobb meg nem énekelt hősei, Timon és szeles pajtása, Pumba sajátosan mókás nézőpontjából láthatja végre mindenki, honnan jöttek ők, hogyan segítettek Szimbának megmenteni a Szerengetit, és mi is történt valójában Az oroszlánkirály legfontosabb kalandjai során.

 
1 990 Ft
  Oroszlánkirály 3., Az - Hakuna Matata (2DVD) (The Lion King 1 1/2, 2004) (Kétlemezes extra változat) (Disney) (nagyon karcos példány)

A minden idők legsikeresebb rajzfilmje címet egy teljes évtizeden keresztül őrző Oroszlánkirály várva-várt újabb folytatása nem a szó hagyományos értelmében vett újabb rész, sokkal inkább egy hiánypótló kiegészítő a klasszikus első részhez.

A történet középpontjában ezúttal Timon és Pumba, vagyis nemes egyszerűséggel a humor áll! Mindenki ismeri a kis Simba izgalmas, néha szomorú, de mégis dicsőséges történetét. Mindenki tudja, hogy a világ egyik legsikeresebb rajzfilmjében hogyan csalta csapdába a gonosz Zordon a trónörökös kisoroszlánt, és hogyan áldozta fel életét fia megmentésére az állatok királya.

Arra is mindenki emlékszik, hogy Simba világgá ment, abban a hitben, hogy apja haláláért ő a felelős. Tudjuk azt is, hogy jósorsa két nagyszerű baráttal ajándékozta meg: Timonnal és Pumbával.

Ami az eredeti Oroszlánkirály történetből viszont soha nem derült ki az az, hogy hogyan teltek a számüzetés évei, együtt Timonnal és Pumbával. Az Oroszlánkirály 3.-ból végre megismerhetjük a klasszikus történetet a varacskos disznó és a szurikáta szemszögéből, de megtudhatjuk azt is, hogyan ismerte meg egymást a két elválaszthatatlan jóbarát.

Nem vitás, hogy ez Az Oroszlánkirály trilógia legviccesebb része, melyben felcsendül Elton John és Tim Rice "That's All I Need" című dala is.

 

Extrák

1. LEMEZ:
Kimaradt jelenetek - 7 jelenet
Előzetes -
Játék (hagyományos DVD-készüléken is játszható) - Rejtett Mickey-vadászat - MAGYAR FELIRATTAL
2. LEMEZ:
Játék (hagyományos DVD-készüléken is játszható) - Rafiki kihívása - MAGYAR HANGGAL
Kisfilm - Timon: a legenda mögött - MAGYAR HANGGAL
Játék (hagyományos DVD-készüléken is játszható) - Timon és Pumba virtuális szafarija - MAGYAR HANGGAL
Werkfilm (így készült) - A kezdetek előtt: Így készült az Oroszlánkirály 3. - MAGYAR FELIRATTAL és HANGGAL
Játék (hagyományos DVD-készüléken is játszható) - Keresd meg az arcát! - MAGYAR HANGGAL
Videóklip - Raven - Grazin In The Grass
 
1 490 Ft
  Őslények országa 07. - A hideg tűz köve (1DVD) (Select Video kiadás)

Tappancs, Tüskés, Kistülök, Kacsacsőr és Repcsi visszatérnek egy bájos, új, egészestés kalandban, a népszerű Őslények országa sorozatban!

Tappancs elképesztő látványnak volt szemtanúja: látta a "hideg tűz kövét", mely átszáguldott az éjszakai égbolton, és valahol a Füstölgő Hegyekben landolt. De a Nagy Völgyben csak Tappancs az egyetlen, aki látta a követ, és senkit sem talál, aki hinne neki.

Gyönyörű rajzokkal, elragadó dalokkal és a barátság értékéről szóló feledhetetlen tanulsággal ez egy olyan, film, amit az egész család szeretni fog.

 
2 990 Ft
  Őslények országa 11. - A pöttömszauruszok támadása (1DVD) (Intercom kiadás)/használt, kissé karcos/

Kedvenc őskori barátaitok újra itt vannak egy vadonatúj, mókával és kacagással teli kalanddal.
Ezúttal a Pöttömszauruszok lepik el a Virágzó Völgyet, hogy megtanítsák Tappancsot, milyen nagy bajt okozhat egy aprócska hazugság. Ismerd meg a banda új barátait, és énekeld velük a vadonatúj dalokat.
A Pöttömszauruszok támadásában kiderül, hogy hősök, barátok és a család sokféle alakban és formában találhatnak ránk!

 
1 990 Ft
  Öt legenda, Az (1DVD) (DreamWorks) ( kissé karcos példány)

A DreamWorks legújabb animációs kalandfilmje szellemes és varázslatos történetet mesél a legendás őrzőkről – Dér Jankóról, a Húsvéti Nyusziról, a Mikulásról, a Fogtündérről és a Homokemberről –, akik most először egyesítik erejüket. Mikor a gonosz Szurok azzal fenyeget, hogy sötét uralma alá hajtja a világot, és mindenkiben elülteti a félelem magvait, szeretett hőseink feladata lesz, hogy megvédjék a gyermekek álmait és vágyait. Telis-tele lélegzetelállító akciókkal és üdítő humorral, ez az ámulatba ejtő családi film a kritikusok szerint „született klasszikus. Ezt látva hinni fogsz a mesékben.”

 
1 990 Ft
  Özönvíz - Mindenki állat a fedélzeten (1DVD) (La prophetie des grenouilles, 2003) (nagyon karcos példány)

Ebben a Noé bárkája-történetben a békák jövendölésére özönvíz zúdul a Földre. A kapitány, a dada és a két kisgyerek kimentik a közeli állatkert lakóit, ám egy rosszindulatú teknős ármánykodása egymás ellen fordítja a növény- és a húsevő állatokat az óriási gumibelsőn úszó házikóban. Ráadásul az állandó fenyegetést jelentő krokodilokkal is meg kell küzdeniük a hajó utasainak.

Jacques-Rémy Girerd, a francia animációs film mestere kalandos, vicces, melegszívű filmet készített, amely valóban az egész családot szórakoztatja.A filmet 2004-ben a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál zsürije Üvegmedve-díjjal jutalmazta!

EXTRÁK

Előzetes -
Karaoke -
Tévészpot (televíziós előzetes) -
 
990 Ft
  Pán Péter (2DVD) (Peter Pan , 1953) (Extra változat) (klasszikus) (Disney)

Ki ne hallott volna már Pán Péterről, a repülő kisfiúról, aki nem akar felnőni?
Walt Disney 14. egész estés rajzfilmjében az ő története elevenedik meg.

Wendy Londonban élt egy magas házban a mamájával, a papájával és két öccsével, Johnnal és Michaellel. Mesés kalandok egész sora veszi kezdetét, amikor Pán Péter meglátogatja a három kis lurkót, és elviszi őket Sohaországba, ahol a gyerekek soha nem nőnek fel. Csingiling, a tündéri tündér és egy csipetnyi tündérpor segítségével a testvérek megtanulnak repülni, és segítenek Pán Péternek, hogy legyőzze a félelmetes és gonosz Hook kapitányt.
Az eredeti klasszikus rajzfilm most digitálisan felújítva, rengeteg extrával jut el a nézőkhöz! Képzeletünk szárnyán végre mi is elrepülhetünk Sohaország varázslatos vidékeire, amely már milliók és milliók szívét töltötte el melegséggel!

EXTRÁK

1. LEMEZ:
Audiókommentár - magyar felirattal
Egyéb - Disney dalválogatás - magyar felirattal
2. LEMEZ:
Kisfilm - Virtuális repülés Pán Péterrel - magyar felirattal
Kimaradt jelenetek - Kimaradt dal - magyar felirattal
Videóklip - magyar felirattal
Egyéb - Pán Péter olvasókönyv  - magyar felirattal
Játék (hagyományos DVD-készüléken is játszható) - magyar felirattal
Werkfilm (így készült) - magyar felirattal
Kisfilm - Walt saját szavaival: "Miért készítettem el a Pán Pétert?"  - magyar felirattal
Kisfilm - Csingiling: Egy igazi tündérmese - magyar felirattal
Kisfilm - Pán Péter, ami majdnem lett - magyar felirattal
Werkfilm (így készült) - Eredeti werkfilm 1952-bol - magyar felirattal
Egyéb - Figuratervek
Egyéb - Vázlatok
Egyéb - Élőszereplős minták
Képgaléria -
 
1 990 Ft
Pán Péter 2. - Visszatérés Sohaországba (1DVD) (Disney)

Mi kell az igazi meséhez? Hit, bizalom és tündérpor! Mindenki tudja ezt, aki találkozott már a csodás, elvarázsolt sziget, Sohaország lakóival.

A duzzogós tündér, Csingiling, a minden kópéságra kész Pán Péter, a gonosz Hook kapitány és bamba bandája még mindig ott él, és még mindig várja régi barátjukat, Wendyt, a kislányt. Ám az idő csak Sohaországban mozdulatlan, kinn a világban viszont változik, és néha rosszabbra...

A II. világháború idején az immár felnőtt Wendy férje bevonul, és kénytelen magára hagyni feleségét és két kisgyerekét. London bombázása idején nem csoda, hogy kislánya, Jane nem hisz sem a mesékben, sem a csodás tündérvilágban, amelyről anyja beszél elalvás előtt.

Ám egy éjszaka kalózhajó jelenik meg London egén, horgonyt vet a házuk felett, a marcona legénység zsákba gyömöszöli Jane-t, és messze röpül vele. Irány Sohaország, ahol Jane-nek Pán Péterrel és barátaival valamint egy mókás kedvű óriáspolippal összefogva kell megleckéztetnie a még mindig rettenhetetlenül gonoszkodó kalózt, a kampókezű Hook kapitányt...

 
1 990 Ft
Papyrus (1DVD)

A csodálatos és fantasztikus ókori Egyiptomba repít minket Papyrus története, megidézve az ősi Istenek mítoszait és legendáit. Papyrus egy szegény halász fiaként bátorságával, mágikus kardjával és barátaival, Theti cheri hercegnővel felveszi a harcot, hogy megvédje a fáraót az árulóktól, akik ármánnyal és mágiával próbálják megszerezni a hatalmat...

 
1 490 Ft
  Patatanya-Baromi buli (1DVD) (2006) (Nickelodeon) /használt, karcos/
Egy farm gazdája hajlamos azt hinni, hogy ő az úr az állatok felett, de nagyon téved. Ugyanis amint látótávolságon kívül kerül, az őrszemnek kiállított birka azonnal elkurjantja magát, hogy "Tiszta a levegő!”, és az állatok két lábra ugranak, sétálnak, fecsegnek, tévéznek és tréfákat eszelnek ki.

Otis, a fiatal bika számára ez utóbbi a legfontosabb. Legjobb barátai - Pip, az egér, Freddy, a menyét, Peck, a kakas és Pig, a malac - a világ legnagyobb cselszövői, aki... 
1 490 Ft
Péter Meseországban (egész estés mesefilm) (1DVD) (2010)
Az éjszaka nem csak az alvás és az álmok ideje, de életre kelnek a tündérek, manók és más varázslatos teremtmények is. E titokzatos lények olykor bebújnak az alvó gyerekek álmába és fantasztikus utazásra viszik õket. Két kis hõsünk, Annabell és Peter Zümmvári úr, a bogár társaságában hihetetlen kalandra indul a felhõk birodalmába… 
1 490 Ft
  Pinokkió (1940) (1DVD) (Disney) (fotó csak reklám) (nagyon karcos példány)

Walt Disney Pinokkiója, a legendás rajzfilm most is épp olyan szórakoztató, játékos és ötletes, mint egykor. Világszerte milliókat késztetett arra, hogy ha hullócsillagot látnak, arra gondoljanak, amit a legjobban szeretnének, és higgyenek a beteljesülésében – és nagy álmai ma is vannak minden gyereknek és felnőttnek. Az eredeti Disney-produkció most a legmodernebb technikának köszönhetően digitális hangés képminoségben lát napvilágot. Mindnyájunk kedves ismerőse, Dzsepettó fabábuja, Pinokkió – bölcs barátja, Tücsök Tihamér vezetésével – útnak indul, hogy furcsa kalandokon keresztül próbára tegye bátorságát, hűségét és őszinteségét, azokat az emberi értékeket, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy valódi, hús-vér kisfiú válhasson belőle.

 
1 490 Ft
  Pinokkió (1940) (2DVD) (jubileumi kiadás) (Disney) (karcos példány)

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy magányos fafaragó, akit Dzsepettó-nak hívtak. Egy csillagfényes éjszakán, a csodák éjszakáján egy tündér életre kelti az öregember fabábuját, Pinokkiót, és ezzel fantasztikus kalandok egész sora veszi kezdetét, amelyek próbára teszik a kis fickó bátorságát, hűségét és őszinteségét - azokat az erényeket, amelyeket meg kell tanulnia ahhoz, hogy igazi hús-vér kisfiú váljon belle.

Bölcs barátja, Tücsök Tihamér hiába próbálja figyelmeztetni, Pinokkió csetlik-botlik, és egyik butaságot követi el a másik után.

 
1 990 Ft
  Pinokkió - Mentsük meg a Földet!  A 1. környezetvédelmi oktató DVD (1DVD) (2009)
Az 1. interaktív DVD 3 D-s környezetszemléletű oktató program az egész kicsiknek és a nagyobbaknak (sőt a szülőknek is!). Bruno Berrebi eredeti ötlete alapján.
60 kérdés - Megtanuljuk, hogyan védjük a környezetünket.
A történet: Pinokkió 10 fontos jelenetet mutat be a mindennapi életünkből, amelyek során megtanítja, hogyan tudjuk környezetbarát szemlélettel megmenteni a bolygót és védeni a környezetet.
Tartalom: 3-D film, környezetbarát oktató játék kvízkérdésekk... 
1 490 Ft
Pinokkió és az arany kulcsocska (1DVD)

Ez a csodálatos rajzfilm Alekszej Tolsztoj - Buratínó utazásai - című meséje alapján készült. Megtudhatjátok belőle, hogy egy kis kíváncsi fabábú, amit Gepettó mester faragott, hogyan tanul meg kalandjai során vigyázni magára, és az arany kulcsocska segítségével hogyan szerez örömöt Gepettó mesternek és barátaiknak.

 
990 Ft
Playmobil - A film (1DVD) (2019)

Miután a szülei életüket vesztik egy autóbalesetben, a kamasz Marlának gyorsan fel kell nőnie: el kell felejteni az álmát, hogy bejárja a világot, és gondoskodnia kell öccséről, Delről. Sajnos azonban a fiúnak bármennyire is hiányoznak a szüleik, ugyanennyire hiányzik neki vidám, mindenre kapható nővére, és ezt folyton a szemére is hányja. Egy este lehetőséget kapnak arra, hogy újra átéljék gyerekkori álmaikat: a varázslatos Playmobil-világban kötnek ki, ahol Delből dicső viking harcos lesz, Marlának pedig rá kell jönnie, ki is ő valójában. Mágikus kalandjuk egy viking tengerparton, westerntelepülésen, kémvároson, sci-fi körzeten, esti mese-földön és a Kolosszeumon át vezet, és mindkettejükben újra tudatosítja a legfontosabbat: hogy még mindig egy családot alkotnak.

 
1 990 Ft

Sorrend: