Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

rajzfilm / animációs

Főkategória >DVD - külföldi >rajzfilm / animációs

Sorrend:

  Micimackó könyve - Szívből jövő történetek (1DVD) (Disney)

Készüljünk fel az eddigi legeredetibb és legkülönösebb Micimackó-kalandra! Kedvenc bájos-butuska, de csupaszív játékmackónk és a Százholdas Pagony összes többi lakója ebben a történetben úgy jelenik meg, ahogyan A.A. Milne eredetileg elképzelte a kedves kompániát: csodálatosan animált három dimenziós plüssfigurák kelnek életre, hogy egy új, egész estés kalandon át szórakoztassanak kicsiket és nagyokat.

Micimackó és barátai Róbert Gida szobájában gyűlnek össze, ahol felfedezik barátjuk (és gazdájuk) féltve őrzött mesekönyvét, amelyben minden elragadó történet róluk szól! Ahogy lapozni kezdenek a könyvben, a történetek megelevenednek. Szívmelengető és izgalmas kalandok, humoros pillanatok és fülbemászó dalocskák követik egymást, és mire a könyv végére érnek, az erdő lakói ismét megállapítják, hogy a legszebb dolog a világon a barátság.

 
1 490 Ft
Micimackó: Az ajándékok ideje (1DVD) (Disney)

Nem múlhatnak el úgy az ünnepek, hogy ne találkozzunk legkedvesebb mackónkkal, és barátaival, akikkel már megint rengeteg vidám és szívmelengető kaland történik – és ez igazán jól jön a hideg téli napokban!
Persze a Százholdas Pagonyban az is megtörténhet, hogy elvesznek az ünnepek! Amikor Nyuszi falinaptárját ellapozza egy pimasz kis őszi fuvallat, az erdőlakók a naptárra pillantva azt gondolják, hogy véletlenül lekésték a telet, és máris nekiállhatnak a tavaszi nagytakarításnak. Aztán havazni kezd, és a jóbarátok rádöbbennek, hogy a Hálaadás már ott toporog a küszöbön. Mivel Micimackó és Malacka idén a pulyka-felelős, természetesen az ünnepi vacsora sem múlhat el galibák nélkül.

A Karácsony ennél már sokkal nyugodtabban telik, ráadásul egy váratlan vendég is betoppan, pontosabban berepül: egy kismadár, akit Nyuszi mentett meg néhány évvel korábban…

 
1 990 Ft
  Micimackó: Boldog Új Mackóévet! (1DVD) (Disney) (Provideo kiadás!)

Ez az év végi ünnepi szezon is jól kezddik: Micimackóval és barátaival, a Százholdas pagony vidám és kedves lakóival, akik együtt töltik az ünnepeket!

Micimackó, Malacka, Nyuszi, Kanga, Zsebibaba, Bagoly és Tigris nosztalgiázva gondolnak az elz napokra, amikor együtt ülték körbe a karácsonyfát és együtt örültek a kapott és adott ajándékoknak.

De a Karácsony elmúlt és megkezdődött a visszaszámlálás: pillanatokon belül beköszönt a Szilveszter és az Újév az erdőbe és megkezdődnek a bajok!

Nyuszi bulit szervez, de Micimackó és barátai folyton megzavarják az előkészületeket. Nem csoda, hogy Nyuszi durcás lesz, és azzal fenyegetőzik, hogy elköltözik a Pagonyból.

Természetesen ennek egyetlen erdőlakó sem örül. Tanakodnak, hogy vajon mivel bírhatnák maradásra Nyuszit, és nagyszerű ötlet pattan ki a fejükből. Mindenki tesz egy újévi fogadalmat, mindenki megpróbál az Új Esztendőben megszabadulni egy-egy rossz tulajdonságától, hogy Nyuszi kedvében járjon.

De milyen lesz az a Százholdas Pagony, ahol Malacka hetvenkedni kezd, hogy leplezze bátortalanságát, ahol Micimackó fogyókúrázik és rá sem néz többé a mézre, és ahol Tigris többé nem ugrál és bugrál?!

 
1 490 Ft
  Mickey Egér - Volt kétszer egy karácsony (1DVD) (1999)(Disney) (karácsonyi filmek)
Walt Disney legnagyobb sztárjai visszatértek egy vadonatúj filmben, hogy újra megcsillogtassák tehetségüket. Mickey, Minnie és legjobb haverjaik: Goofy,
Donald, Daisy és Pluto összegyűlnek, hogy felelevenítsék az elmúlt karácsonyok legszebb pillanatait, a szeretet ünnepe varázslatát és meg lepetéseit.
Minnie és Mickey arról a karácsonyról mesél, amikor mindketten lemondtak a számukra legfontosabbról, az áldozatuk révén azonban felejthetetlen karácsonnyal ajándékozták meg egy... 
1 990 Ft
  Mickey Egér Játszótere - Mickey nagy csobbanása (1DVD) (2006) (kissé karcos példány)
Aloha Mindenkinek!

Készen álltok a hatalmas hullámokban érkező kalandokra és poénokra? Akkor fürdőruhát fel, szörfdeszkát a vízre, és gyerünk!
Az év legmelegebb napján, amikor még a fagyi is pillanatok alatt levessé olvad, Mickey és barátai a tóparton hűsölnek. Pete igazi hawaii luaut rendez, ami az évszázad bluija lehet - de csakl akkor, ha Te a csapat segítségére sietsz. A kalandos úton melletted lesz Mickey, meglovagolhattok egy óriási halat, Plutóval egy hatalmas szappanbubor... 
1 490 Ft
  Mickey Egér játszótere: Minnie állatszalonja (1DVD) (2013)

Legyen bár pajkos kiskutyád, mókás békád vagy ugribugri nyulacskád. Minnie csodás új állatszalonja készen áll a fogadásukra...és a kalandokra! Az összes kedves játszótéri ismerős odahozza a kedvencét, hogy kicsinosítsák őket Plútó Sztárparádéjára. A sok kis állat vendég fürdetését, kényeztetését és tanítgatását Minnie nem győzi egyedül. Szerencsére Mickeyre és barátaira mindig számíthat. Ám amikor három imádnivaló kiscica eltűnik, a megfelelő mikkentyűkre - és a Te segítségedre is - szükség lesz, hogy le ne maradjanak a show-ról. Vajon ki nyeri el a fődíjat? Számítsatok nagy meglepetésre!

 

Epizódok:

- Minnie állatszalonja

- Daisy állatkái

- Plútó, a bébicsősz

- Donald kacsái

- Plútó, a mentőkutya

 
1 990 Ft
  Mickey Egér: Volt egyszer egy Karácsony (1DVD) (egész estés rajzfilm) (Disney) (karácsonyi filmek)

Walt Disney legnagyobb sztárjai visszatértek egy vadonatúj filmben, hogy újra megcsillogtassák tehetségüket. Mickey, Minnie és legjobb haverjaik: Goofy,
Donald, Daisy és Pluto összegyűlnek, hogy felelevenítsék az elmúlt karácsonyok legszebb pillanatait, a szeretet ünnepe varázslatát és meg lepetéseit.
Minnie és Mickey arról a karácsonyról mesél, amikor mindketten lemondtak a számukra legfontosabbról, az áldozatuk révén azonban felejthetetlen karácsonnyal ajándékozták meg egymást. Goofy és Max mókás kalandjairól számol be, amely mindent a feje tetejére állított... de aztán a Télapó mindent helyre hozott. Donald unokaöccseinek az jut eszébe, amikor azt kívánták, hogy minden nap karácsony legyen, és ezzel olyan kalamajkába kerültek, amiből nem volt egyszerű kikeveredni.

 
1 490 Ft
  Mickey varázslatos karácsonya - Behavazott egérház (1DVD) (egész estés rajzfilm) (Disney) (karácsonyi filmek)

Minden rosszban van valami jó – mondhatja Mickey egér elnézve ünnepi vendégseregét. Egy hatalmas hóvihar miatt Micimackó, Malacka, Belle, Ariel, Hófehérke és sok más kedvenc rekedt bent Mickey otthonában. A vendégek nem szomorkodnak, hamar elôkerül egy kis süti és forró kakaó, és a jó barátok elmerülnek kedves emlékeik felidézésében. Donald kacsát sokáig hidegen
hagyja a karácsonyi hangulat, csak akkor feledi morcosságát, amikor Minnie elôkeresi a társaság régi fényképeit, és ezzel végképp a vidámság veszi át a fôszerepet. Nincs is jobb, mint igaz barátokkal tölteni a szeretet ünnepét…A kedvenc Disney-figurák együtt ünneplik a karácsonyt!

 
1 990 Ft
Mikulás mentőakció, A (1DVD) (karácsonyi filmek)

Egyszer volt, hol nem volt, a Mikulás csupán egy apró műhellyel és pár manóval végezte áldásos tevékenységét. Több ezer év alatt, ahogy a karácsony egyre inkább kinőtte magát, Mikulás arra kényszerült, hogy újításokat vezessen be. A Nagyszakállú legeszesebb manói - egy Mikitech-nek hívott cégbe tömörülve - új eljárásokat fejlesztenek ki: egy hologramot, mely elrejti az Északi sarkot és egy időgépet, melynek segítségével Mikulás meg tudja látogatni az összes otthont egy este leforgása alatt és így leszállíthatja a játékokat a gyerekeknek szerte a világon. Bernát manó arról álmodik, hogy egy szép napon csatlakozhat a Mikitech-hez, ám a sorsa egyelőre az, hogy a rénszarvasok istállóját takarítsa nap mint nap. Azonban minden év karácsony estéjén a Mikitech minden manónak esélyt ad arra, hogy bemutassa saját találmányát és így csatlakozzék a manók élcsapatához. Most pedig eljött Bernát manó ideje, ugyanis amikor gonosz Nevil rájön, hogy a Mikulás egy időgép segítségével utazik, megpróbálja megszerezni azt. Bernát mindenre elszántan próbálja menteni a karácsonyt és persze a Mikulást, de mentőakciója épp ellenkezőleg sül el, véletlen visszautazik az időbe.

 
1 490 Ft
  Mini Klip - Zenés videoklipek kicsiknek (1DVD) (2008) (kissé karcos példány)
1 Lili Baba - Halló Papi
2 Füles Mackó - Füles Mackó riszálom úgyis úgyis
3 Holly Dolly - Dolly song
4 Thomas a gőzmozdony - Roll call song
5 Pat and Stan The lion sleeps tonight
6 Lilly Baba - A vadnyugaton
7 Kroki - Roki, a kicsi krokodil
8 Holly Dolly - Don't worry be happy
9 Snufi - Koschel song
10 Pat and Sam - Think
11 Gumimaci - Itt van a Gumimaci 
990 Ft
Minyonok (1DVD)

A Minyonok története az idők kezdetétől ered. A minyonok sárga egysejtű organizmusként kezdték, és fejlődtek a korokon át, és mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat - a T-Rextől Napóleonig - folytonosan elveszítették, a minyonoknak most nincs kit szolgálniuk, és mély depresszióba zuhantak.
Ám egy Kevin nevű minyonnak van egy terve, és Stuarttal, a lázadó tinédzserrel és az imádnivaló kis Bobbal karöltve nekivágnak a világnak, hogy megkeressék azt az új gonosz főnököt, akit a fajtájuk követhet. A trió izgalmas utazásba kezd, amely végül elvezet a következő lehetséges gazdájukhoz, a Bíbor Túlölőhöz, a világ első női szupergonoszához. A jeges Antarktiszról a 60-as évek New Yorkjába utaznak, majd Londonban kötnek ki, ahol az eddigi legnagyobb kihívásukkal kell szembenézniük: meg kell menteniük a minyon fajt? a kipusztulástól.

 
1 990 Ft
Mogyoró Tündér (1DVD)

Erdő szélén, fű borította tisztáson, egy vén farönk közelében nőtt egy mogyorófa csemete. Igen csak büszke volt élete első termésére. Az egyik mogyoró előbb érett meg mint az összes többi. Ebben a mogyoróban látta meg a napvilágot Mogyorótündér. Ismerjétek meg az ő történetét.

A Kisvakond alkotóinak mesefilmje.

 
1 490 Ft
Mogyoró-meló 1., A (1DVD)

Mit ér az élet mogyoró, dió vagy mandula nélkül? A parkban lakó rágcsálóknak nem sokat. A leleményes, mindig izgága Grimbusz akcióba lendül, mikor feltűnik a környéken a mogyoróárus. Ám a küldetés balul sül el, az egyetlen élelemforrás, a park szép nagy fája felgyullad. Nincs mit tenni, a mókust száműzik biztonságot nyújtó lakhelyéről. De a nagyvárosi dzsungelben nem is olyan egyszerű eligazodni, mint ahogy azt a talpraesett mókus gondolja. Grimbusz végül összeverbuvál egy brigádot, akikkel betörhetnek Maurey rágcsaboltjába, a Kánaán földjére. Cél: minden magvakat szerető parklakónak megszerezni télire az eleséget…

 
1 490 Ft
Monster High: Rémek, kamera, felvétel! (1DVD)

Amikor elhitetik Draculaurával™, hogy ő a legalkalmasabb örökös a vámpírok trónjára, legjobb rémbarátaival nyomban Transzilvánia felé veszi az irányt a hőn áhított korona reményében. De hamarosan rá kell jönniük, hogy a leendő királynő személye még csöppet sem biztos. Annak érdekében, hogy kiderüljön, ki az igazi Vámpír királynő, a Szörnyeknek meg kell találniuk a Vámpír Szívének nevezett antik tárgyat. Hátborzongatóan fantasztikus kalandjuk során eljutnak Londzordonba, egy szellemesen kellemes csónakázásra New Vérszomjba, míg végül Haláliwood csillogó buktatóival is farkasszemet kell nézniük. Lehet, hogy Draculaura™ számára elérkezett végre a pillanat, hogy megkapja az őt megillető vámpír-erőt és rájöjjön, hogy az álmok tényleg valóra válhatnak?

 
1 490 Ft
Monster High: Scaris - A paraváros (1DVD)

Amikor Clawdeen Wolf lehetőséget kap, hogy Zsarolta Fenoméntól, a divattervező legendától tanuljon, legjobb
szörnybarátaival egyből pakolni kezdenek és repülőre szállva meg sem állnak a csodálatos Scarisig. Amíg Clawdeen vetélytársakra talál a hozzá hasonlóan tehetséges Skelita CalaverasTM és Jinafire Long személyében, addig barátai, Frankie Stein és Rochelle Goyle elindulnak felfedezni a kockakövek alatt rejtőző szellemes titkokat. Csatlakozz a Monster High szörnyekhez ebben a fantasztikus, életre szóló kalandban, várunk Scarisben, a városban, ahol a sikolyok valóra válnak!

 
1 990 Ft
  Mr. Bean - A rajzfilmsorozat - Bean kincse (1DVD) (karcos példány)

Közkívánatra újra részese lehetsz Mr Bean kalandjainak! A világ legnépszerűbb humoristája a gyerekek körében is tarol humorával. Tarts velünk és kövesd végig Mr Bean kalandjait. Az izgalom és a nevetés garantált.

Epizódok:

- A természet lágy ölén
- Teddy eltűnik
- Megállni tilos
- Bean kincse
- Mr. Bean, a művész
- A légy

 
1 490 Ft
Mr. Bean - A rajzfilmsorozat 1. (1DVD) (karcos példány)

A gumiarcú Mr. Bean nem elégedett meg azzal, hogy
élőben teszi földdel egyenlővé környezetét (és nemritkán saját magát), így megjelent
rajzolt alteregója, aki ha lehet még őrültebb és még kétbalkezesebb, mint hús-vér
példaképe.

A Mr. Bean-t kitaláló és élőben alakító Rowan Atkinson
az 52 részes rajzfilmsorozat készítésének minden mozzanatából tevékenyen kivette
a részét. Ő írta a történetek zömét, ő adta rajzfilm-mása hangját és természetesen
a grimaszok modelljeként is az ő arca szolgált.

A rajzfilm Mr. Bean humora igazán angolos, mégis örömmel
mondhatjuk, hogy magyar tinta csörgedezik a rajzolt Bean ereiben, ugyanis
a sorozat hazai rajzfilmesek, a világhírű Varga Stúdió munkáját dícséri!

Epizódok:

- A természet lágy ölén
- Teddy eltűnik
- Megállni tilos
- Bean kincse
- Mr. Bean, a művész
- A légy
- Pantomim
- Tavaszi nagytakarítás

 
1 490 Ft
Mr. Bean - A rajzfilmsorozat 2. (1DVD)

A gumiarcú Mr. Bean nem elégedett meg azzal, hogy
élőben teszi földdel egyenlővé környezetét (és nemritkán saját magát), így megjelent
rajzolt alteregója, aki ha lehet még őrültebb és még kétbalkezesebb, mint hús-vér
példaképe.

A Mr. Bean-t kitaláló és élőben alakító Rowan Atkinson
az 52 részes rajzfilmsorozat készítésének minden mozzanatából tevékenyen kivette
a részét. Ő írta a történetek zömét, ő adta rajzfilm-mása hangját és természetesen
a grimaszok modelljeként is az ő arca szolgált.

A rajzfilm Mr. Bean humora igazán angolos, mégis örömmel
mondhatjuk, hogy magyar tinta csörgedezik a rajzolt Bean ereiben, ugyanis
a sorozat hazai rajzfilmesek, a világhírű Varga Stúdió munkáját dícséri!

Epizódok:

- Állatoknak tilos a bemenet
- Napsugár
- Szülinapi maci
- Vakond
- Útépítők
- Kanapé
- Kincs!
- Hajléktalanul

 
1 990 Ft
Mr. Bean - A rajzfilmsorozat 3. (1DVD)

A gumiarcú Mr. Bean nem elégedett meg azzal, hogy
élőben teszi földdel egyenlővé környezetét (és nemritkán saját magát), így megjelent
rajzolt alteregója, aki ha lehet még őrültebb és még kétbalkezesebb, mint hús-vér
példaképe.

A Mr. Bean-t kitaláló és élőben alakító Rowan Atkinson
az 52 részes rajzfilmsorozat készítésének minden mozzanatából tevékenyen kivette
a részét. Ő írta a történetek zömét, ő adta rajzfilm-mása hangját és természetesen
a grimaszok modelljeként is az ő arca szolgált.

A rajzfilm Mr. Bean humora igazán angolos, mégis örömmel
mondhatjuk, hogy magyar tinta csörgedezik a rajzolt Bean ereiben, ugyanis
a sorozat hazai rajzfilmesek, a világhírű Varga Stúdió munkáját dícséri!

Epizódok:

- Teddy a pilóta
- Mr. Bean a palotában
- Mr. Bean gyerekkora
- A rózsaszín háziállat
- Ebéd két főre
- A teniszlabda
- Fogfájás

 
1 990 Ft
Mr. Bean - A rajzfilmsorozat 5. (1DVD)

A gumiarcú Mr. Bean nem elégedett meg azzal, hogy
élőben teszi földdel egyenlővé környezetét (és nemritkán saját magát), így megjelent
rajzolt alteregója, aki ha lehet még őrültebb és még kétbalkezesebb, mint hús-vér
példaképe.

A Mr. Bean-t kitaláló és élőben alakító Rowan Atkinson
az 52 részes rajzfilmsorozat készítésének minden mozzanatából tevékenyen kivette
a részét. Ő írta a történetek zömét, ő adta rajzfilm-mása hangját és természetesen
a grimaszok modelljeként is az ő arca szolgált.

A rajzfilm Mr. Bean humora igazán angolos, mégis örömmel
mondhatjuk, hogy magyar tinta csörgedezik a rajzolt Bean ereiben, ugyanis
a sorozat hazai rajzfilmesek, a világhírű Varga Stúdió munkáját dícséri!

Epizódok:

- Az aranyhal
- A feltaláló
- Autóüldözés
- Mr. Bean az étteremben
- Műkincsrablás
- Félelem és reszketés...
- A randevú
- Börtönben

 
1 990 Ft

Sorrend: