Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

rajzfilm / animációs

Főkategória >DVD - külföldi >rajzfilm / animációs

Sorrend:

Csingiling 1. (1DVD) (Disney)

Walt Disney körül minden csupa csoda és mese volt, Csingiling pedig az ő egyik legismertebb, legmókásabb teremtménye: ebben a filmben végre a csöpp tündér az igazi főszereplő!

Gondolkoztál már valaha azon, mitől váltja színeit és fényeit a természet? Abban a kalandokkal és meglepetésekkel teli országban, ahol Csingiling és négy tündértársnője él, az ő feladatuk, hogy tavaszt varázsoljanak a télből. De még ebben a csodálatos világban sem megy minden könnyedén: ha pedig baj közelít, mi segíthet? A hit, bizalom és egy kis tündérpor!

A Csingiling csupa játék, móka és képzelet: a tündérek végre a saját filmjükben mutathatják meg, milyen fontosak ők a világ számára. Ez a csodás mese az egész családot elbűvöli majd!

 
1 990 Ft
  Csingiling 3. - Csingiling és a nagy tündérmentés (1DVD) ( kissé karcos )

Te vajon mit csinálnál, ha találkoznál egy tündérrel? Most tanúja lehetsz a történelmi pillanatnak, amikor Csingiling életében először találkozik egy emberrel – és nem azzal, akire te gondolsz! Évekkel azelőtt, hogy megismerkedett volna Wendyvel és az Elveszett fiúkkal, Csingiling találkozott Lizzyvel, egy kislánnyal, aki eltökélten hitt a tündérpor erejében és a tündérek varázslatos birodalmának létezésében. Egy nyáron, amikor a tündérek ellátogattak Anglia virágba borult mezőire, a két, egymástól oly távoli világ először került közel egymáshoz. Csingiling egészen szoros kapcsolatba került a kíváncsi gyermekkel, akinek már nagyon hiányzott egy igaz barát. Amikor társai bátor mentőakciót indítanak Csingiling kiszabadítására, a kis tündér óriási veszélyt vállalva nemcsak saját épségét, de az összes többi tündér jövőjét is kockára teszi. A hit és a barátság minden akadályt legyőző hatalmát bemutató vadonatúj Disney-film igazán tündéri alkotás! A képzeletet lángra gyújtó, izgalmakkal teli Csingiling és a nagy tündérmentés varázslattal tölti majd el a család minden tagját. Ki tudja, lehet, hogy még repülni is megtanulnak belőle egyesek…

 
1 990 Ft
  Csingiling Kalóztündér (1DVD) (disney) (2014) (fotó csak reklám)
Íme Zarina, a Kalóztündér Pán Péter világából, egy újabb fergeteges kalanddal. A talpraesett és nagyravágyó tündért, a tündérpor őrzőjét, elbűvöli a tündérpor és végtelen lehetőségei. Amikor Zarinát merész ötletei bajba sodorják, elszökik Tündérzugból, majd csatlakozik a Koponya-szikla cselszövő kalózaihoz, akik a kalózhajó kapitányává választják. Csingilingre és barátaira nagy kaland vár, hogy megtalálják Zarinát és együtt keljenek pengeéles küzdelemre a csapatnyi kalózzal, élükön egy James ... 
1 990 Ft
  Csipet Csapat -  Nagy fába kis fejszét (1DVD) (1998) (Disney) (karcos példány)
Csipet a csapat, de erős! Ha bajban vagy, ne habozz, hívd őket, és a mókás mókusok azonnal ott teremnek, ahol szükség van rájuk!
Sokan talán nem is tudják, hogy a két szemtelen, de kalandvágyó mókus, Chip és Dale már az 1930-as évek végén megjelent Walt Disney néhány rövid rajzfilmjében akkoriban még mint csak tréfás mellékszereplők. Elérkezett azonban az idő, amikor mogyoró-rágó hőseink végre megmutathatják, mire is képesek egyedül, pontosabban kettesben! A Csipet-csapat izgalmas, h... 
1 490 Ft
  Csipkerózsika (1DVD) (Disney) (1959)  (kissé karcos példány)
A Walt Disney - számos klasszikusa közül kétségtelenül
azok a legemlékezetesebbek, amelyek jól ismert, gyakorlatilag évszázados múltra
visszatekintő, igazán klasszikus tündérmesék alapján készültek.


Végre egy újabb olyan legendás klasszikus mese kerülhet a
DVD-gyűjteményekbe, amelyen generációk nőttek fel, amelyet kívülről ismer minden
gyermek, és amely egyike az első címeknek, ami az ember eszébe jut, ha a Disney-klasszikusok
szóba kerülnek.


... 
1 990 Ft
Csizmás, a kandúr (1DVD) (DreamWorks)

Imádtad őt a Shrekben… most itt az alkalom, hogy megtudd, hol szerezte határtalan hírnevét – no meg messze földön híres csizmáját – ez a kardforgató sármör szőrmók ebben a térdcsapkodóan vicces animációs remekműben. Csizmás, a kandúr (eredeti hangján Antonio Banderas) kilenc életének legnagyobb kalandjára vállalkozik, mikor Puha Praclival (Salma Hayek), az enyveskezű cicalánnyal és Tojás Tóbiással (Zach Galifianakis), a törékeny cimborával az oldalán szembeszáll Jancsival és Juliskával (Billy Bob Thornton és Amy Sedaris), akiket kőkemény rablóvá edzett az idő vasfoga. Íme a Macska, a Mítosz és a Legenda igaz története: ez Csizmás, a kandúr!

 
1 990 Ft
Csodacsibe (1DVD) (Disney)

Ezúttal úgy tűnik, az ég valóban leszakadt! Ugyanis Kotlik Csöpin óriási pánik lesz úrrá, mikor egy fejére hulló makkot összetéveszt az égbolt egy darabjával, és azt képzeli, a fejére szakadt az ég. Ettől kezdve mindenki ujjal mutogat rá, úgyhogy szegény Csöpi elhatározza: egy hőstettel helyreállítja megtépázott tekintélyét. Csakhogy ekkor valóban az égbolt egy darabja landol a fején.

Csöpi és különös barátai, Tőkés Ruci, Tűsnádi Böki, ifj. Hurkássy Toka és Fövenyes Haladár megpróbálják megmenteni a világot az új veszedelemtől, ám természetesen csak óriási pánikot keltenek a városban…

 
1 990 Ft
Dante: Pokol (1DVD)

A pokol tornáca, paráznák, falánkok, fösvények, haragosok, eretnekek, erőszaktevők, csalók és árulók! Így vannak elosztva a pokol 9 körében a kárhozottak Dante Alighieri klasszikus mesterműve, az Isteni színjáték első könyve, a Pokol szerint. Mindez most az animáció eszközeivel kel új életre: Dante maga járja végig a vérfagyasztó utat, közben sötét erőkkel, a gyilkos démonokkal, a képzelet különös szörnyeivel harcol, hogy megmentse szerelmét, Beatricét a pokol teljhatalmú ura, Lucifer karmai közül.
Az Electronic Arts elsöprő sikerű játékának párdarabja, a Dante Pokla a világ legkreatívabb animációs rendezőinek közös munkája, azoké, akik megalkották a Ghost int he Shell – Páncélba zárt szellem-et, a Vér: az utolsó vámpír-t, a Tales of the Black Freighter-t és a Samurai Champloo-t.

6 rendező, 6 pokoli látomás, mindez 1 lélegzetelállító kalandfilmben!

 
1 990 Ft
Dínó (2000) (1DVD) (Disney) (fotó csak reklám)

Sok millió évvel azelőtt, hogy az ember megjelent volna a
Földön, titokzatos dzsungelek és különös lények népesítették be a világot. Néhány
apró és játékos lemúr elhagyott dinoszaurusztojásra talál: amikor egy kis dínó
kel ki belőle, örökbe fogadja és fölneveli az újszülöttet. A lemúr szülők fiukként
szeretik az idegent - még akkor is, amikor a kamaszodó Aladár százszor
nagyobb és ezerszer nehezebb, mint mostohái.

Ám közös boldogságuknak váratlan katasztrófa vet véget: nem
messze lakóhelyüktől hatalmas meteor csapódik a tengerbe, eddigi paradicsomuk
pedig kiégett, kietlen kősivataggá válik. A lemúroknak és Aladárnak menekülnie
kell. Út közben addig ismeretlen tájakat látnak, és ismeretlen lényekkel találkoznak.
Aladár néhányszor kénytelen megmenteni barátait, hogy végül együtt juthassanak
el oda, ahol ismét érdemes élni.

A Walt Disney stúdió mesés hagyományait a legmodernebb
komputertechnikával egészítette ki, hogy hihetetlen életszerűséggel vihesse
vászonra a dínók különleges kalandjait.

 
1 990 Ft
Dinotópia – Küldetés a Rubin napkőért (1DVD)
Kex, a 12 éves árva kisfiú egy tengerjáró hajó mentőcsónakjában rejtőzik el, remélve, hogy világot láthat. De egy viharban elszabadul a csónak, így hirtelen Dinotópiában találja magát a dinólány, 26 társaságában. Barátságot kötnek, ám hamarosan szörnyű veszéllyel kell szembenézniük: a gonosz Ogthar kiszabadul kőbörtönéből és visszaszerzi a Rubin napkövet, amelynek sötét ereje veszélyt jelent egész Dinotópia számára. Csatlakozz 26-hoz, Kex-hez és a többi dinóhoz a varázslatos Dinotópia megment... 
1 990 Ft
  Disney hősnők 1. - Díszdoboz (Aranyhaj és a nagy gubanc/ Merida, a bátor/Jégvarázs) (3DVD) (2014)

Aranyhaj és a nagy gubanc:

A Disney csavarint egyet a valaha született legizgalmasabb és leghajmeresztőbb mesén. Az eredmény sok móka, kaland, izgalom és az egész családot összefonó varázslatos élmény. A királyság legsármosabb banditája, Flynn Rider menekülés közben egy titokzatos toronyban talál búvóhelyet. Azt hiszi, minden meglepetésre felkészült. Téved. Mert Rapunzelre nem lehet felkészülni. A lánynak harminc méter hosszú, varázserejű haja van, igazi vadóc, és ha kell, nagyokat üt egy palacsintasütővel. A furcsa páros sok- sok vidámsággal és izgalommal teli fantasztikus utazásra indul.

Merida, a bátor:

Indulás! A Pixar alkotói a Toy Story 3. után új, bámulatos kalandok felé repítenek egy rejtélyekkel és csodákkal teli ősi birodalomba. Vár a sok csupaszív figura és a jól ismert Pixar-féle humor! ,,Magával ragadó, csodálatosan megkomponált szórakozás lelkesedett a filmért Peter Travers, a Rolling Stone magazin kritikusa. Merida, Fergus király és Elinor királyné leánya nagyszerű íjász és makacs, csak a maga igazában bízó fruska. Nem szereti a szabályokat és a hagyományokat: inkább a maga útját járja. Merida vakmerősége alaposan felkavarja a királyság nyugalmát, és a lánynak minden ugyességére és erejére - sőt, csintalan ikertestvérei segítségére is - szüksége van, hogy legyőzzön egy gonosz átkot. Rá kell jönnie, mit jelent az igazi bátorság, mielőtt túl késő lesz.

Jégvarázs:

A Walt Disney Animation Studios bemutatja minden idők egyik legviccesebb és legszívmelengetőbb téli meséjét. ,, A legjobb Disney-rajzfilm Az oroszlánkirály óta (William Bibbiani, CraveOnline) felolvasztja majd a szívedet. Anna, a félelmet nem ismerő optimista nagy útra indul a marcona hegyi emberrel, Kristoffal és hű rénszarvasával, Svennel, hogy együtt megtalálják nővérét, Elsát, a Hókirálynőt, aki örök telet varázsolt az Arendelle-i Királyságra. Anna és Kristoff az everestihez hasonló körülmények között titokzatos trollokkal és egy mókás, Olaf nevű hóemberrel is találkoznak, és a természet erejével kell dacolniuk, hogy megmenthessék a birodalmat a pusztulástól. Vidd haza a Jégvarázs DVD-t, amelyen csodaszép látvány, emlékezetes szereplők és felejthetetlen zene vár rád. Káprázatos szórakozás az egész családnak!

 
5 990 Ft
  Disney: Balu Kapitány Kalandjai - 1. évad 25-27. rész (1DVD) (1990)
Válts jegyet Balu kapitány és társai akciódús légi komédiája első évadának befejező kalandjaira! Fergeteges repülés és felhőtlen szórakozás vár. Balu és barátai gyors meggazdagodás rögös légi folyosóit járva próbálnak túljárni a hétpróbás gazemberek eszén, akik lépten-nyomon az útjukba akadnak. Mégse esik soha bajuk, mert bármi történjék is, Balu és barátai a legszorultabb helyzetben is számíthatnak egymásra. Minden jó, ha jó a szél! 
1 990 Ft
  Disney: Balu Kapitány Kalandjai - 1. évad 9-12. rész (1DVD) (1990)

Még több magaslati levegős vidámság Balu kaputánnyal és társaival!

Egy herceg, egy utánzóművész meg egy lopott talizmán majdnem megkeseríti Balu kapitány és pajtásai életét, de ők a legcudarabb kalandok közepette is vidámak maradnak! Móka és izgalom rogyásig - ez vár rád és az egész családra, miközben Balu kapitány újra bekalandozza az égboltot!

 

Epizódlista:

- Jegeces eset

- A huncut kis Molly

- Pollynak kincs kell

- A füstbe ment füstirtás

 
1 990 Ft
  Disney: Balu Kapitány Kalandjai - 2. évad 21-24. rész (1DVD) (1990)

Balu ismét iskolapadba kényszerül, ám a tanulás mellett pilótaként is helyt kell állnia. Medvénk könnyedén elbánik a félbolond múmiával, megküzd a Lajcsi szigetére ácsingózó, mindenre elszánt pénzeszsákokkal, sőt még az ágyúkkal felszerelt légi kalózokkal is. Azonban a házi feladatával csak nagy keservesen bírkózik meg.

 
1 990 Ft
Disney: Csingiling és a Soharém legendája (1DVD) (2014)
A vidám és tehetséges állattündérnek, Gidának az meggyőződése, hogy nem ítélkezhetünk a külső alapján - vagy állatok esetében a tépőfog alapján - így megbarátkozik a hatalmas és rejtélyes teremtménnyel, Soharémmel. 
1 990 Ft
  Doktor Strange - A legfőbb varázsló (2007) (1DVD) (Jay Oliva - Frank Paur) (Marvel)

Visszafejtve a valóság rétegeit, rejtett világok mélyére lelhetünk. A varázslat és a csoda világára. Bűvöletre, rejtett ajtókra, emlékezetes hősökre, kik a gonosz ellen védenek.

Mert e világok között vannak sötét misztikummal telített, negatív erőket mozgató, elmondhatatlanul borzalmasak is. A két erő állandó küzdelemben áll, most a sötétség áll nyerésre. Mégis van remény.
Dr. Strange rejtélyes utakon jár Tibetben, hogy a legnagyobb mestertől tanuljon. Ám ahhoz, hogy használhassa hihetetlen képességeit, el kell hogy engedje múltját. Így a legfőbb varázslóvá válhat, hogy szembeszálljon az eddigi legnagyobb gonosszal, ki az emberiséget fenyegeti...

 
2 990 Ft
Don Quixote Szamarancsa (1DVD) (Donkey Xote, 2007)

Ugyan mire ment volna Don Quijote, ha nincs mellette Sancho Panza a hűséges szolgáló? És bár mindenki emlékszik Rocinante, a lovag nagyszerű paripájának nevére – hű barátja Rucio, a szamár támogatása nélkül vajmi kevésre vitte volna. Természetesen a lovagi eszmények és nemes célok változatlanok: Don Quijote A Hold Lovagjával küzd meg Dulcinea kegyeiért, míg Rucio sem tágít: Ő is szeretne paripa lenni!

A világ első modern regénye, Cervantes remekműve ezúttal a fantáziát szabadjára engedő animáció köntösében jelenik meg előttünk.

 
1 990 Ft
  Donner, a lusta rénszarvas / Feledékeny Télapó (1DVD) (karácsonyi filmek)

Donner, a lusta rénszarvas:

Télapó munkája nem túl könnyű, ám az a jó benne, hogy az év csupán egyetlen napján, vagyis éjszakáján kell végeznie. Akkor azonban az egész földkerekséget be kell járnia, hogy minden kisgyerek megkapja a maga ajándékát.

Ezt a felelősségteljes nem végezhetné olyan jól a Télapó, ha nem lennének segítségére hűséges és fáradhatatlan rénszarvasai, akik szinte egy szempillantás alatt bejárják vele és szánjával a hosszú ajándékosztó utat. De mi történik akkor, ha a jól ismert szánhúzók egyike teljesen kilóg a sorból? Donner ugyanis nem olyan, mint társai: lustább, kevésbé lelkes, ráadásul egyre kedvtelenebb és nem is igazán találja önmagát...

Feledékeny Télapó:

Karácsony napján a Mikulás és vele együtt az ünnep is nagy bajba kerül. Télapóban a gyerekek már nem nagyon hisznek, ezért kívánságokkal teli leveleket is egyre ritkábban kap, ráadásul szakálla igazításakor véletlenül megszabadul ősz ékességétől. Mivel memóriája sem a régi, szarvasaitól egy kis személyi számítógépet kap, hogy ebbe jegyezze fel a kívánságokat, ám véletlenül az egész listát kitörli...

 
1 990 Ft
Dragonlance - Az őszi alkony sárkányai (1DVD)

Hat jóbarát – köztük egy harcos, egy varázsló, egy fél-tünde és egy törpe – Krynn ősi világát keresi. Az igaz istenek létének bizonyítékát szeretnék megtalálni, de hiába indultak el külön utakon, hiába járták be a világ minden zugát, küldetésüket mindeddig sikertelen volt.

Most, öt évvel elválásuk után újra egyesülnek, hogy közösen nézzenek szembe az egyre erősödő gonosz erőkkel és a közelgő nagy háború veszélyével. Hamarosan útjukba sodor a sors egy gyönyörű törzsi hercegnőt és egy barbárt, aki a hercegnőt védelmezi – talán ez lehet a jel, amelyre oly régen vártak. Mielőtt azonban elérnék céljukat, életük legveszélyesebb kalandja vár rájuk: szembe kell nézniük szörnyekkel, csapdákkal, árulással és halállal. Vagy elpusztul a szövetségük, vagy ők lesznek a legnagyobb hősök, akiket Krynn világa valaha megismert!

 
1 990 Ft
  Dumbo (1DVD) (60 éves jubileumi kiadás) (Disney) (Intercom kiadás)

Varázslatos, mesés kalandra vágysz? Engedd, hogy magával ragadjon Walt Disney sziporkázóan ötletes, szeretnivaló klasszikusa. 60. születésnapja alkalmából Dumbó digitálisan felújítva, eddig sosem nem látott extrákkal gazdagodva jelenik meg!

Dumbó, a lepedőnyi fülű bébielefánt már egészen apró korában a cirkuszi társulat gúnyolódásának céltáblájává válik. Egyetlen igaz barátja, egy kisegér valamint egy varázserejű toll meg több tonna bátorság segítségével a kiselefánt végül valóra váltja álmait: nagy füleit kitárva ő lesz a világ első repülő elefántja, és a szárnyára kapja a világhír.

A rengeteg izgalmas kaland, a mókás figurák, a díjnyertes filmzene, valamint a barátság erejéről szóló szép történet teszi emlékezetes filmmé és a családi DVD-gyűjtemény kihagyhatatlan részévé Dumbó történetét.

 
1 990 Ft

Sorrend: