Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >akció / vígjáték

Sorrend:

Totál gáz (1DVD) (2016) (használt, kissé karcos)
Az öttagú Cox család a nagypapával karöltve nyaralni készül, és hogy elkerüljék a csúcsforgalmat, már hajnalban elindulnak újonnan vásárolt családi egyterűjükkel. Tom, a családfő (José Garcia – Szemfényvesztők, A csodacsapat) kényelmesen beállítja a tempomatot 130 km/órára, és kitartóan hallgatja felesége és édesapja folyamatos szóváltását. Egy elharapódzott vita során azonban Julia (Caroline Vigneaux) követeli, hogy azonnal forduljanak vissza. Tom lassítani próbál, de ekkor az elektronika fe... 
1 990 Ft
Trópusi vihar (1DVD)

Ben Stiller (Apádra ütök), Jack Black (Nagyon nagy Ő) és Robert Downey Jr. (A Vasember) Hollywood legnagyobb sztárjainak bőrébe bújnak ebben a fergeteges vígjátékban.

Bár az amerikai álomgyár ünnepelt csillagai még csak öt napja forgatnak egy hatalmas költségvetésű vietnámi háborús filmet, a produkció máris egy hónapos lemaradásban van. Az őrjöngő producertől (Tom Cruise) megfélemlített rendező ledobja színészeit a dzsungelbe, hogy ott – tudtukon kívül, különleges effektusok bedobásával, értsd: bazi nagy robbantásokkal – „igazi” háborút teremtve filmezhesse őket. Egyedül az a baj, hogy a fiúkat véletlenül az Arany Háromszög kellős közepébe, egy kábítószergyártó magánhadsereg karjaiba repíti. Ennyire hiteles körülményekre azért még ők sem számítottak...

 
2 990 Ft
Új csapás (1DVD) (szinkron)

Mitől vadul meg a nyugat? Természetesen a megfékezhetetlen
és összetörhetetlen harcművésztől, aki minden körülmények között, minden eszközt
bevetve küzd a maga igazáért. Jackie Chan ezúttal új csapáson jár: a
birodalmi testőrség egyszerű harcosát alakítja, aki egy elrabolt hercegnő nyomában
eljut a Vadnyugatra. És ha életben akar maradni, kénytelen megtanulni egy-két
új fogást.

Chon Wang (nevének John Wayne-hez persze semmi
köze) tehát indiánokkal ismerkedik, rászokik a whiskyre, és természetesen (de
rémülten) lóra pattan. Új barátja, egy peches vonatrabló segítségével próbálja
kiszabadítani Pei-Pei hercegnőt. A szokatlan párosnak persze semmi sem
úgy sikerül, ahogy szeretné, de egyikük rettentően nagyszájú, másikuk pedig
úgy verekszik, hogy attól még az irokézeknek is égnek áll a haja. Jackie
Chan egy csapásra átformálja a Vadnyugatot!

 
1 990 Ft
Újabb éjszakai  Rohanás (1DVD) (1994)
Jack Walsh (Christopher McDonald) még mindig abból próbál megélni, hogy szökésben lévő embereket próbál meg elkapni. 25 ezer dollár üti a markát, ha elkapja és behozza Berniet, a csaló házaspár férfi tagját. Amikor Jack megtalálja a férfit, akad egy kis komplikáció. A férj ugyanis hozzá van bilincselve feleségéhez. Jack úgy dönt, az egyszerűség kedvéért leszállítja mindkettőjüket, nem is sejtve, hogy ezzel csak tovább bonyolítja a dolgokat… 
990 Ft
Üss vagy fuss (1DVD)

Charlie Bronson (Dax Shepard), a korábbi bankrabló most egy kaliforniai városkában él, és egy nap úgy dönt, kilép a tanúvédelmi programból, hogy segítse barátnőjét, Annie-t (Kristen Bell) Los Angeles-i álommunkájának megszerzésében. Annie minden lében kanál ex-pasija (Michael Rosenbaum) azonban a páros nyomába küldi Charlie korábbi társait - akiket Bradley Cooper vezet-, és a Charlie védelméért felelős kétbalkezes rendőr is csatlakozik a hajszához. A ráérősnek induló utazásból így hamar eszeveszett és komikus üldözés lesz.

 
990 Ft
Utolsó Éjszakai Rohanás (1DVD) (1994)
Lorna Bellstratten (Walters) pincérnőként dolgozik és arról álmodik, hogy egyszer befutott színésznő lesz. Barátja, Michael Vega (Guastaferro), akit ő hollywoodi producernek hisz, valójában egy drogdíler. Vega Lornát kijátszva bombát juttat el egy beépített ügynökhöz. Bár a lány szerencsésen túléli a robbanást, egy csapásra nem csak a rendőrség, de a maffia is a nyomába ered. Lorna kétségbeesésében Mexikóba menekül és felfogad egy fejvadászt, hogy ölje meg őt. Eközben Vega felbérli Eddie Mosc... 
990 Ft
Vaskabátok (1DVD) (Intercom kiadás)

Nicholas Angel a legjobb zsaru Londonban, letartóztatási rátája 400 százalékkal jobb, mint bármely más rendőrtiszté. Annyira jó, hogy mindenki mást rossz színben tüntet fel. Ezért a felettesei száműzik egy olyan helyre, ahol tehetsége nem lesz kínos másoknak - egy Sandford nevű idilli, álmos, és látszólag teljesen bűnmentes kis faluba.

Itt a jó szándékú de túlzottan lelkes Danny lesz a társa, aki a helyi rendőrfőnök fiacskája, és folyton az amerikai akciófilmekben látott lövöldözésekről és autósüldözésekről ábrándozik. A nagyvárosi Angelben igazi kemény zsarut, vaskabátot vizionál, akivel majd felpörög a rendőrélet.
Angel hamar lehűti forrófejű partnerét, ám amikor a békés falucskában brutális halálesetek történnek, a szuperzsaru gyanakodni kezd, hogy valami rút gazság zajlik a barátságos kulisszák mögött.

A Haláli hullák hajnala alkotói ezúttal az akciófilmek paródiáját készítették el, méghozzá a tőlük megszokott nagyszerű angol humorral megbolondítva!

 
1 990 Ft
Vasmarok (1DVD) (Jet Li)
A falu lányai nem térnek meg otthonaikba. Valaki, vagy valakik elrabolják õket.

Wong Fei Hung (Jet Li) akaratlanul is közel kerül a tûzhöz: harcmûvészeti iskolája egy bordély mellett áll. A lányok rokonai a környék "Robin Hood"-ját, Wongot kérik fel, hogy derítse ki, hová tûntek a lányok. Wong élete legnagyobb harcát vívja meg, hogy megmentse a falut, a becsületét és a hírnevét... 
990 Ft
Zöld Darázs (1DVD) /használt, karcos/

Britt Reid (Seth Rogen) éjjel bulizik, nappal pihizik, ám a milliomos ficsúr végül rátalál arra a feladatra, ami egyszerre fontos és cool: a gonosz ellen fáradhatatlanul csatázó akcióhős akar lenni. Nevet választ: Zöld darázs lesz, és társul a ravasz kütyük gyártásában és harcművészetben egyszerre király Katóval (Jay Chou), sőt, ráadásul elfogad még egy kis segítséget a titkárnőjétől (Cameron Diaz), hogy szembeforduljon a város legkeményebb maffiózóival meg az őket vezető fura gengszterrel, Chudnofskyval (Christoph Waltz).

 
1 990 Ft
  Zsenikém -  Az ügynök haláli (1DVD) (Steven Carell, Anne Hathaway, The Rock) (2008)(nagyon karcos állapotú)
Ha a kémek krémjét lefőzik, eljött az idő, hogy a ZseniKémet dobják be a sűrűjébe...

Maxwell Smart (Steve Carell – 40 éves szűz) eddig ugyan csupán aktakukacként jeleskedett, ám miután a CONTROL valamennyi titkosügynöke lelepleződik, végre megkapja a várva várt előléptetést: valódi bevetésre küldik! Zöldfülű ügynökünknek a nukleáris támadással fenyegetőző KAOS kémszervezetet kell megfékeznie, s bár a lelkesedésnek nincs híján, jól jön a rátermett és szupercsábos 99-es ügynök (Anne H... 
1 490 Ft
Zsernyákok (1DVD) (Kopps)

A csendes svéd kisvárosban sem bűncselekmény, sem kihágás nem történt már legalább egy évtizede. A helyi rendőrök tevékenysége nagyjából abban merül ki, hogy megreggeliznek (virslis gofri), megkávéznak (némi virslis gofri kíséretében), megebédelnek (egy kis virslis gofri) majd még több kávét isznak.

A hatóságok úgy döntenek, hogy a mintaszerű kisvárosban nincs szükség rendőrökre, ezért - a hat zsernyák legnagyobb bánatára - be akarják zárni a rendőrőrsöt. A rafinált csapat ekkor meglehetősen rendhagyó eszközökhöz nyúl, hogy megőrizhesse állását.

Hamarosan elszabadul a pokol, és különleges kommandó érkezik a nagyvárosból, hogy megfékezze a veszélyes bandát.

 
1 990 Ft

Sorrend: