Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >akció / vígjáték

Sorrend:

Utolsó Éjszakai Rohanás (1DVD) (1994)
Lorna Bellstratten (Walters) pincérnőként dolgozik és arról álmodik, hogy egyszer befutott színésznő lesz. Barátja, Michael Vega (Guastaferro), akit ő hollywoodi producernek hisz, valójában egy drogdíler. Vega Lornát kijátszva bombát juttat el egy beépített ügynökhöz. Bár a lány szerencsésen túléli a robbanást, egy csapásra nem csak a rendőrség, de a maffia is a nyomába ered. Lorna kétségbeesésében Mexikóba menekül és felfogad egy fejvadászt, hogy ölje meg őt. Eközben Vega felbérli Eddie Mosc... 
990 Ft
Vaskabátok (1DVD) (Intercom kiadás)

Nicholas Angel a legjobb zsaru Londonban, letartóztatási rátája 400 százalékkal jobb, mint bármely más rendőrtiszté. Annyira jó, hogy mindenki mást rossz színben tüntet fel. Ezért a felettesei száműzik egy olyan helyre, ahol tehetsége nem lesz kínos másoknak - egy Sandford nevű idilli, álmos, és látszólag teljesen bűnmentes kis faluba.

Itt a jó szándékú de túlzottan lelkes Danny lesz a társa, aki a helyi rendőrfőnök fiacskája, és folyton az amerikai akciófilmekben látott lövöldözésekről és autósüldözésekről ábrándozik. A nagyvárosi Angelben igazi kemény zsarut, vaskabátot vizionál, akivel majd felpörög a rendőrélet.
Angel hamar lehűti forrófejű partnerét, ám amikor a békés falucskában brutális halálesetek történnek, a szuperzsaru gyanakodni kezd, hogy valami rút gazság zajlik a barátságos kulisszák mögött.

A Haláli hullák hajnala alkotói ezúttal az akciófilmek paródiáját készítették el, méghozzá a tőlük megszokott nagyszerű angol humorral megbolondítva!

 
1 990 Ft
Vasmarok (1DVD) (Jet Li)
A falu lányai nem térnek meg otthonaikba. Valaki, vagy valakik elrabolják õket.

Wong Fei Hung (Jet Li) akaratlanul is közel kerül a tûzhöz: harcmûvészeti iskolája egy bordély mellett áll. A lányok rokonai a környék "Robin Hood"-ját, Wongot kérik fel, hogy derítse ki, hová tûntek a lányok. Wong élete legnagyobb harcát vívja meg, hogy megmentse a falut, a becsületét és a hírnevét... 
990 Ft
Zöld Darázs (1DVD) /használt, karcos/

Britt Reid (Seth Rogen) éjjel bulizik, nappal pihizik, ám a milliomos ficsúr végül rátalál arra a feladatra, ami egyszerre fontos és cool: a gonosz ellen fáradhatatlanul csatázó akcióhős akar lenni. Nevet választ: Zöld darázs lesz, és társul a ravasz kütyük gyártásában és harcművészetben egyszerre király Katóval (Jay Chou), sőt, ráadásul elfogad még egy kis segítséget a titkárnőjétől (Cameron Diaz), hogy szembeforduljon a város legkeményebb maffiózóival meg az őket vezető fura gengszterrel, Chudnofskyval (Christoph Waltz).

 
1 990 Ft
  Zsenikém -  Az ügynök haláli (1DVD) (Steven Carell, Anne Hathaway, The Rock) (2008)(nagyon karcos állapotú)
Ha a kémek krémjét lefőzik, eljött az idő, hogy a ZseniKémet dobják be a sűrűjébe...

Maxwell Smart (Steve Carell – 40 éves szűz) eddig ugyan csupán aktakukacként jeleskedett, ám miután a CONTROL valamennyi titkosügynöke lelepleződik, végre megkapja a várva várt előléptetést: valódi bevetésre küldik! Zöldfülű ügynökünknek a nukleáris támadással fenyegetőző KAOS kémszervezetet kell megfékeznie, s bár a lelkesedésnek nincs híján, jól jön a rátermett és szupercsábos 99-es ügynök (Anne H... 
1 490 Ft
Zsernyákok (1DVD) (Kopps)

A csendes svéd kisvárosban sem bűncselekmény, sem kihágás nem történt már legalább egy évtizede. A helyi rendőrök tevékenysége nagyjából abban merül ki, hogy megreggeliznek (virslis gofri), megkávéznak (némi virslis gofri kíséretében), megebédelnek (egy kis virslis gofri) majd még több kávét isznak.

A hatóságok úgy döntenek, hogy a mintaszerű kisvárosban nincs szükség rendőrökre, ezért - a hat zsernyák legnagyobb bánatára - be akarják zárni a rendőrőrsöt. A rafinált csapat ekkor meglehetősen rendhagyó eszközökhöz nyúl, hogy megőrizhesse állását.

Hamarosan elszabadul a pokol, és különleges kommandó érkezik a nagyvárosból, hogy megfékezze a veszélyes bandát.

 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés