Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >akció / vígjáték

Sorrend:

Őrült küldetés (1DVD) (Zuijia Paidang, 1982)

Egy King Kong nevű, nagyszerű technikai háttérrel megáldott, afféle James Bond-szerű tolvaj ellop néhány gyémántot, és a helyszínen hagyott kesztyűje miatt összetévesztik őt egy nemzetközileg ismert bűnözővel, akit aztán a károsult utána is küld, hogy lopja vissza az értékeket. Közben a hongkongi rendőrök is akciót indítanak, ám a kesztyű miatt ők sem King Kongot, hanem Fehér Kesztyűt gyanúsítják a lopással.
Ekkor az Egyesült Államokból hívnak segítséget, mégpedig Albert Au nyomozót, ismertebb nevén Baldie-t, akinek az időközben elkapott King Konggal és a rámenős rendőrnővel, Nancy Hóval együtt kell egyrészt elkapnia Fehér Kesztyűt, másrészt az elkallódott gyémántokat visszaszereznie.

 
1 990 Ft
  Otthon, véres otthon (1DVD) (Grosse Pointe Blank, 1997) (John Cusack)

Végre itt egy gyilkos humorral töltött, haláli vígjáték!

Martin Blank bérgyilkos, de úgy érzi, hogy pályát kellene változtatnia. Szeretne szépen szerepelni az előtte álló 10 éves érettségi találkozón. Úgy vágyik gyerekkora színterére, mint egy haslövésre, de mégis elmegy: azt reméli, talán kibékülhet régi szerelmével. Ha már úgyis arra jár, elvállal egy utolsó melót is a városban.

A rózsaszín álmokat azonban csúnyán összerondítja Martin ősellensége, valamint a meglehetősen ingatag Grocer is, aki szeretne csatlakozni Martinhoz, és nagyon nem szereti, ha nemet mondanak neki...

 
2 990 Ft
Padlógáz 2. (1DVD) (2007) (karcos példány)
A sebességmániás Mia szeret ábrándozni. A legnagyobb álma az, hogy egy õ lesz a legfiatalabb versenyzõ - és ráadásul nõ! - a Párizs-Dakar rallin. És ez miért is ne válhatna valóra? Egy baleset kapcsán megismerkedik az egzotikus szépségû Sherinnel, aki bevezeti õt a titkos és nem túl törvényes autóversenyek világába.

A lány élvezi a tömény benzinszagot, a feltuningolt motorok zaját, a füstölgõ gumikat. Lenyûgözi mindez, s a velejáró vad bulik, dögös csajok és vagány... 
990 Ft
Pain & Gain (1DVD) (Mark Wahlberg - Dwayne Johnson)

Michael Bay szemtelenül humoros akció-komédiája olyan, mint egy „szteroidokkal felhizlalt Nagymenők.” Mikor három ambiciózus személyi edző (Mark Wahlberg, Dwayne Johnson és Anthony Mackie) úgy dönt, hogy üldözőbe veszik az Amerikai Álmot, egy olyan balhé közepén találják magukat, amely jól aztán nem sülhet el. Ha továbbra is ragaszkodnak a nagyzoló élethez, akkor mindent be kell vetniük ebben az elképesztő igaz történeten alapuló filmben, amely a kritikusok szerint "fergeteges, eszes és újszerű.”

 
2 990 Ft
Párterápia (1DVD) (bővített változat)

Claire és Phil Foster az amerikai kertvárosok lakóiról kialakított sztereotípiáknak megfelelően csoszognak végig mindennapi teendőiken és házasságukon. Amikor azonban egy véletlennek köszönhetően összekeverik őket egy másik párral, az unalmasba hajló hétköznapok átadják helyüket egy hihetetlen hajszának! Miközben lépésről lépésre felidéződik bennük, mi is az, amitől olyan pazarul megvannak egymással, Phil és Claire szembeszáll korrupt zsarukkal, kíméletlen maffiózókkal és egy rájuk akaszkodó taxisofőrrel is. Noha az esti terv nem volt más, mint egy csendes vacsi s tán rá pia, lett belőle lótás-futás, lövöldözés – igazi párterápia!
E fer-ge-te-ges vígjáték főszerepeit Steve Carell (40 éves szűz, A család kicsi kincse), Tina Fey (Bajos csajok, A stúdió TV sorozat) és Mark Wahlberg (Az esemény, Orvlövész) alakítják.

 
1 990 Ft
Pénz beszél (1997 - Money Talks) (1DVD) (Charlie Sheen)

Franklin Hatchett (Chris Tucker – Csúcsformában), a nagydumás szélhámos lebukik jegyüzérkedésért, ám mikor börtönbe szállítják, szökni készülő keményfiúkkal hozza össze a sors – és segítségükkel Franklin is kereket old. Csakhogy balszerencséjére ettől a perctől kezdve az ő képével vannak tele a hírek, sőt, a rendőrség már gyilkosság elkövetéséért indít hajtóvadászatot utána. Franklin szorult helyzetében úgy véli, csak egyvalaki segíthet rajta: James Russel (Charlie Sheen – Nagy durranás), a tévériporter, aki korábban bemártotta a rendőrségnél – és aki éppen olyan simlis, mint ő...

Sheen és Tucker szenzációs párosa fergeteges szórakozást ígér ebben vicces, pörgős akcióvígjátékban!

 
2 990 Ft
Pénzvonat (1DVD) (felirat)

Hányféle veszélyes szerzet húzódik egy nagyvárosban a föld alá? A New York-i metróban a gyújtogatók, tolvajok és rablók lassacskán már többen vannak, mint a becsületes utasok. A metrórendőrség két belemenős detektívjének nincs ideje unatkozni. Ők közvetlenül a frontvonalon vannak: minden percüket a bűn és a félelem elleni háború tölti ki. Aztán amikor a páros egy harmadik taggal egészül ki kicsit megváltoznak a dolgok. Először is, mert a harmadik rendőr egy gyönyörű spanyol lány. Másodszor, mert mindkét férfi beleszeret. Harmadszor, mert támad egy jó ötletük: mi lenne, ha ők is inkább a veszélyesek seregét gyarapítanák? A metróalagúton ugyanis minden este végighalad egy páncélvonat, mely milliókat szállít. A benne őrzött vagyont csak olyanok szerezhetik meg, akik semmitől sem félnek, és nagyon jól ismerik a föld alatti világot…

 
1 990 Ft
  Philadelphiai zsaru, A (1DVD) (Downtown, 1989) (Hollywood Movie Classics) (Forest Whitaker)

Alex Kerney (Anthony Edwards) zöldfülű, fiatal zsaru Philadelphia álmos kertvárosában, ahol biciklilopásnál súlyosabb bűntények soha nem fordulnak elő. Egy napon azonban a tapasztalatlan és túlbuzgó srác beleköt a város egyik nagykutyájába gyorshajtás miatt. Főnöke büntetésből áthelyezi a hírhedt belvárosba, ami kemény pálya még az olyan dörzsölt zsaruk számára is, mint amilyen Dennis Curren (Forest Whitaker). Minden rendőr sajnálattal vegyes kárörömmel szemléli a stréber Kerney szerencsétlenkedését a gettó sötét világában. Amikor azonban társa gyilkosa után kezd dühödt makacssággal nyomozni, melléáll valaki, akire álmában sem gondolt volna...

EXTRÁK

Előzetes -
Filmográfiák -
 
2 990 Ft
Pofázunk és végünk 1. (1DVD)

Ben (Kevin Hart), a gimnáziumi biztonsági őr az elmúlt két évet azzal töltötte, hogy megpróbálta bebizonyítani Jamesnek (Ice Cube), az atlantai rendőrség nyomozójának, hogy érdemes a húga kegyeire, és nem csak egy mihaszna, videójáték-mániás lúzer. Amikor Bent végre felveszik a rendőrakadémiára, James úgy dönt, hogy magával viszi egy napra járőrözni, és ezzel majd a frászt hozza a zöldfülű rendőrpalántára. De amikor az eszelős nap végére eljutnak a város leghírhedtebb bűnözőjéig, James kénytelen belátni, hogy új társának gyorstüzelő szája legalább olyan veszélyes, mint a körülöttük süvítő golyók...

 
1 990 Ft
Red 1. (1DVD) (Bruce Willis) (DC Comics)

Frank Moses (Bruce Willis) egykori CIA-ügynök visszavonultan, békésen éldegél. Ám egy hajnalban arra ébred, hogy egy csapat állig felfegyverzett kommandós ki akarja nyírni. Mivel személyazonosságát felfedték, és a szívének kedves nő, Sarah (Mary-Louise Parker) élete is veszélybe került, összegyűjti a régi csapatot egy utolsó lehetetlen bevetésre.
A Warren Ellis és Cully Hamner kultuszképregényéből készült film rendezője, Robert Schwentke (Az időutazó felesége) hatalmas sztárokat vonultat fel: Willis és Parker mellett Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren, Brian Cox, Richard Dreyfuss, Karl Urban és Ernest Borgnine brillírozik.
Nincs más feladatunk, mint hátradőlni, és élvezni ezt a parádés akcióvígjátékot.

 
1 990 Ft
Red 2. (1DVD) (Bruce Willis)

A CIA visszavonult titkos ügynöke, Frank Moses (Bruce Willis) újra összetoborozza egykori elit csapatát, hogy az egész világra kiterjedő nyomozást folytassanak egy eltűnt hordozható nukleáris rakéta után. Bérgyilkosok, terroristák és hatalomőrült kormányzati tisztviselők lihegnek a nyomukban, akik mind a szuperfegyverre fenik a fogukat.

 
2 990 Ft
Rendes fickók (1DVD) (kissé karcos példány)

Mi a jobb egy tökös és nagypofájú nyomozónál? Két tökös és nagypofájú nyomozó. Igaz, az egyik inkább csak verőlegény (Jackson Healy - Russell Crowe), a másik meg a világ leggázabb detektívje (Holland March - Ryan Gosling), de mindketten lelkesek, szeretik az alkoholt, és nem restek erőszakot alkalmazni a jó ügy és a jók nők érdekében. Jó ügyekből és jó nőkből pedig nincs hiány: elsőként egy gyönyörű pornósztár látszólagos öngyilkossága után kezdenek el nyomozni, majd a titokzatos és csinos bírónő (Kim Basinger) kérésére annak nem kevésbé csinos lányát, Ameliát próbálják meg előkeríteni. És ami egyszerű rutinmelónak ígérkezett, arról hamarosan kiderül, hogy az évszázad bűnügye, amelyben érintett a Los Angeles-i alvilág színe-java...

 
1 490 Ft
Rob-B-Hood (1DVD) (Jackie Chan) /papírtokos kiadvány/

A megrögzött csirkefogó és szerencsejátékos Slipper (Jackie Chan) számára az egyetlen olyan dolog, amely a nyakára járó adósoknál is félelmetesebb az, ha egy bőgő kisbabát kell dédelgetnie. De mi van, ha a baba lesz az az aranytojást tojó tyúk, amelynek a segítségével távol tarthatja magától az adósait? Vajon képes lesz-e felülkerekedni a pelenkák, cuclisüvegek és giccses altatódalocskák iránti ellenszenvén? A kisstílű bűnözőknek rendőrök és nehézfiúk között lavírozva kell megvédeniük egy aprócska gyermeket ebben a pergő, izgalmas és rendkívül mulatságos akciófilmben.

 
1 490 Ft
  Rossz társaság (2002) (1DVD) (Anthony Hopkins - Chris Rock)(nagyon karcos példány)

Még egy titkosügynök sem pótolhatatlan. A CIA egyik legjobb
embere épp egy különösen fontos titkos atomfegyver-üzlet befejezése előtt veszti
életét.

Ám a Cég tudja, mi a megoldás: felkutatja az áldozat ikertestvérét,
és meggyőzi, ugorjon be a testvére helyett.

Csak éppen a jól képzett, kötelességtudó titkosszolga helyére
így egy nagyszájú, laza bűnöző lép, akinek egyrészt fogalma sincs a konspiráció
alapszabályairól, másrészt nem is akar tudomást venni róluk. A Cég azonban nem
jön zavarba: beveti legjobb emberét, Gaylord Oakest, aki eddig minden
meleg helyzetből kivágta magát.

Oakesnak 9 napja van, hogy a zabolátlan újoncból tökéletes
harcost faragjon. Mert az ellenség már a nyomukban van: ők rögtön elhitték,
hogy a veterán oldalán nagyszájúskodó alak is a CIA embere...

 
1 490 Ft
  Royce (1994) (1DVD) (James Belushi) / COMPUTER PANORÁMA kiadás

A "Fekete lyuk" fedőnevű, szupertitkos kémszervezet oszlopos tagja Shane Royce. A hidegháború befejeződésével a szervezet létrehozásában közreműködő szenátor megszünteti a tevékenységüket. A szélnek eresztett kommandósok bosszút akarnak állni azon, akinek sorsuk kedvezőtlen alakulását köszönhetik. Royce nem tart velük. Megpróbálja megakadályozni a szenátor életét fenyegető merényletet.

 
990 Ft
  Semmit a szemnek! - Egy láthatatlan ember feljegyzései (1DVD) (Chevy Chase - John Carpenter) (Fantasy Film kiadás) (szinkron) (kissé karcos lemez)

Nick Halloway (Chevy Chase), a túlhajszolt Wall Street-i elemző csak egy kis szundításra vágyott, de mire felébredt, láthatatlanná vált, ugyanis az irodaházban, ahol dolgozik, nukleáris baleset történt. Újonnan szerzett képességeivel elképesztő dolgokra képes, és nemcsak a csajozás megy így láthatatlanul sokkal könnyebben, hanem a hajmeresztő menekülések is, hiszen a CIA azonnal lecsapna rá, hogy beszervezze a kémszervezetbe. Szerencsére Alice, a dögös szöszi (Daryl Hannah) nemcsak a szuperment látja benne (ha éppen látja), hanem a romantikus pasit. A párocska hajmeresztő és soha nem látott menekülése során együtt próbálják visszaszerezni Nick testének molekuláit. John Carpenter (Menekülés New Yorkból, A köd) rendező speciális effektusokkal teletűzdelt kalandfilm-vígjátéka nagy sikert aratott a mozikban.

 
1 990 Ft
  Showtime - Végtelen és képtelen (1DVD) pattintótokos /használt, karcos/

Mitch Preston a Los Angelesi rendőrség nyomozója,
aki csak munkájának él. Épp drogdílereket próbál elkapni, amikor megérkezik
a titkos akcióról mit sem tudó Trey Sellars, aki színészkarrierje beindulásáig
rendőrként keresi a betevőre valót.

Erősítést kér, ám egy szenzációéhes tévétársaság forgatócsoportja
előbb ér a helyszínre, mint kollégái.

A tűzpárbaj közepette Mitch egy golyóval elintézi
az útjában lévő kamerát is, s így másnap már a címoldalakon találja magát.

A rendőrség, hogy elkerülje a tévétársaság 10 millió dolláros
kártérítési perét, beleegyezik: valóság-showt forgathat a csatorna Mitch-csel
és önjelölt partnerével, Tray-jel a főszerepben.

 
1 490 Ft
  Skiptrace - A zűrös páros (1DVD) (Jackie Chan - Johnny Knoxville)

Bennie Chan hongkongi nyomozó nagyon szeretné elkapni a kínai gengszterfőnököt, Victor Wongot. Amikor keresztlánya is belekeveredik a maffia ügyeibe, Bennie Chan szövetkezik azzal az amerikai szerencsejátékossal, aki miatt ez megtörténhetett. Együtt készülnek leszámolni a hírhedt maffiafőnökkel.

 
1 990 Ft
Spíler (1DVD) (Guy Ritchie)

„Ez a város az enyém!” Csakhogy sokba kezd ez fájni Lenny Cole-nak (Tom Wilkinson), a régi vágású londoni gengszternek. Leteszi a névjegyét egy dúsgazdag orosz maffiózó, és Temze-parti ingatlansvindlibe kezd, egy kispályás (Gerard Butler) pedig két kapura játszik, hogy végre a nagyok között is kipróbálja magát.

Ehhez jön még egy kellemesen jeges könyvelő (Thandie Newton), egy rocker, aki a lemezeladásokat saját halálhírével szeretné megdobni, két lúzer zenei producer (Jeremy Piven és Chris Bridges), egy eltűnt festmény, egy nagy zsák lóvé meg pár izomagyú verőlegény – kész is a hamisítatlan Guy Ritchie-film.

A ravasz, az agy és két füstölgő puskacső és a Blöff rendezője balhés, pörgős és bevállalós gengszterfilmet tett le az asztalra, tele szexszel, steksszel és rock and roll-lal!

 
1 990 Ft
Starsky és Hutch (2004) (1DVD) (Ben Stiller - Owen Wilson)

Amikor David Starsky szolgálatban van, nincs, ami megállítsa. Márpedig
ő mindig szolgálatban van, mániákus makacssággal üldözi a bűnt és a bűnözőket.
Társai nem is bírják a tempót: gyorsabban váltogatja a nyomozó párjait, mint
a sebességet imádott, tűzpiros Gran Torinójában.

Így kerül mellé Ken Hutchinson, aki szintén nem volna rossz zsaru, csak
túlságosan szereti a pénzt, túl laza és tojik mindenkire. Az ösztönei hibátlanok,
ám még nincs meggyőzve arról, hogy a törvény kevésbé jövedelmező oldalán kéne
maradnia.

A két rendőr egy gyilkossági ügyben nyomoz. Hutch egyik informátora
és egy túl készséges pomponlány segítségével vetik magukat az ügybe - és keverednek
bele egyre mélyebben...

 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés