Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >akció / vígjáték

Sorrend:

  Nehézfiúk (2003 - Dos Tipos Duros) (1DVD) (Juan Martínez Moreno)

Paco behajtóként dolgozik Don Rodrigo számára. Az ő feladata megfélemlíteni azokat az embereket, akik a Donnak tartoznak, és behajtani a tartozásukat. Ő maga is adósa a főnöknek. Don Rodrigótól haladékot kap, hogy rendezze adósságát, de cserébe el kell végeznie egy munkát: Don Rodrigo önfejű unokaöccsét, Alexet kell bevezetnie a szakma rejtelmeibe. Pacót megkörnyékezik az egyik bárban, hogy részt venne-e egy emberrablásban? A férfi úgy véli, két legyet üthet egy csapásra, megszerzi a hiányzó pénzt, és Alex is szerezne kis tapasztalatot.

 
990 Ft
Nemzetbiztonság Bt. (1DVD) (National Security)

Az egyik csak tizenkilenc, a másik még annyit sem ér. Earlt kirúgták a rendőrakadémiáról, Hanket kirúgták a rendőrségről. Mégis mindketten a kék zubbony vonzásában élnek, és jobb híján egy őrző-védő cég alkalmazottjai lesznek. És ott csöppennek bele életük legnagyobb bűnügyébe.

Egy csempészbanda nyomára jutnak, és ha már ott vannak, kénytelenek maguk felgöngyölíteni az ügyet. Élvezik az üldözéseket, imádják a robbanásokat, ha meglátnak egy rájuk szegeződő puskacsövet, máris jó napjuk volt: nagyon szeretnek rendőrösdit játszani.

Csak egymást utálják. De ha nem fojtják meg egymást, ha túlélik mindazt a veszélyt, aminek a fele nem is volna, ha ők nem olyan ügyetlenek, akkor talán sikerül nekik, ami az igazi hekusoknak sem: elcsípik a csempészeket.

Extrák:

Audiókommentár a rendező közreműködésével
Alternatív befejezés
Kimaradt jelenetek
Videoklip: N.S.E.W. - Tha Peace
Előzetes

 
1 990 Ft
  Nincs kettő négy nélkül (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek) (slimtokos) (borító széléből le van vágva egy kis darab)

Greg és Elliot egy furcsa állásajánlat kapcsán találkozik először.
Fejenként egymillió dollárért helyettesíteniük kell két riói milliomost, akik
nemrégiben életveszélyes fenyegetéseket kaptak. A munka nem tűnik nehéznek,
mivel a két vagány pontos hasonmása a két milliomosnak.

Néhány probléma mégiscsak felmerül: Greg és Elliot az első pillanattól
kezdve ki nem állhatja egymást. Azt gondolják, az egymillió dollárért hajlandók
lesznek elviselni a helyzetet - egy hétig. Arról persze nem tehetnek, hogy a
külvilág egy kissé csodálkozik, amikor a két elegáns, visszafogott milliomos
rövid idő alatt keményöklű, nagyhangú, belevaló fickóvá változik...

 
990 Ft
  Nyírjuk ki Gunthert (1DVD) (Killing Gunther) (Arnold Schwarzenegger)

Egy csapat fiatal, feltörekvő, ám kissé balfék bérgyilkos rákényszerít egy dokumentumfilm-forgatócsoportot, hogy kövessék őket és vegyék fel, ahogy kinyírják minden idők legjobb zsoldosát, Gunthert (Arnold Schwarzenegger), aki azonban rászolgált hírnevére, ezért mindig egy lépéssel előttük jár… és mindent megtesz azért, hogy pokollá tegye az életüket.

 
1 990 Ft
Nyomás utána! (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Rosco, a jóképű, munkanélküli vagány nem riad vissza
egy kis kalandtól. A bohém és szerencsés emberek könnyed életét éli, alkalomadtán
hasbeszéléssel szórakoztatja önmagát és környezetét. Éppen stoppol az út mentén,
amikor arra száguld egy kamion, és kis híján elgázolja. Hősünk azonnal elégtételt
kíván venni.

Sürgősen felkeresi a legközelebbi kocsmát, ahol vélhetőleg
a pimasz kamionos megpihent. Itt iszogat éppen Doug, a megtermett kalandor,
aki nem ijed meg sem a saját árnyékától, sem egy kis verekedéstől. Az pedig
azonnal ki is tör, ahogy a felhevült Rosco beront a csapszékbe.

Hamarosan csak ők ketten maradnak talpon a kocsma kissé összedúlt
porondján. Ettől azonnal szimpatikusnak találják egymást, és úgy határoznak,
együtt mennek tovább a parkolóban veszteglő kamionnal. Mindketten azt hiszik,
hogy az óriás járgány a másiké, és ez kínos helyzetekhez vezet. Különösen, mikor
a rendőrség állítja meg őket...

 
990 Ft
Öregfiúk új verdákban (1DVD) (Lasse Spang Olsen)

Harald és dán bandája megkapja a halálos ágyán lévő keresztapától, a Szerzetestől a nagy parancsot: meg kell találnia rég nem látott nevelt fiát, Ludvigot.

A sorozatgyilkos fiú éppen egy svéd börtönben ül, ahonnan a banda kiszabadítja. Édesapjának májátültetésre lenne szüksége az életben maradáshoz, ezért a szükséges anyagiak előteremtése a banda egyetlen célja. A bankrablás viszont már nem megy olyan flottul, mint régen.

A rivális horvát maffia pedig éppen a legnehezebb helyzetben kéri Haraldéktól tartozásuk rendezését. Tippet adnak, miszerint két konténer pénzt fog felvenni egy bizonyos repülőjárat. A baj csak az, hogy Harald és társai félnek a repüléstől.

 
1 990 Ft
Őrült küldetés (1DVD) (Zuijia Paidang, 1982)

Egy King Kong nevű, nagyszerű technikai háttérrel megáldott, afféle James Bond-szerű tolvaj ellop néhány gyémántot, és a helyszínen hagyott kesztyűje miatt összetévesztik őt egy nemzetközileg ismert bűnözővel, akit aztán a károsult utána is küld, hogy lopja vissza az értékeket. Közben a hongkongi rendőrök is akciót indítanak, ám a kesztyű miatt ők sem King Kongot, hanem Fehér Kesztyűt gyanúsítják a lopással.
Ekkor az Egyesült Államokból hívnak segítséget, mégpedig Albert Au nyomozót, ismertebb nevén Baldie-t, akinek az időközben elkapott King Konggal és a rámenős rendőrnővel, Nancy Hóval együtt kell egyrészt elkapnia Fehér Kesztyűt, másrészt az elkallódott gyémántokat visszaszereznie.

 
1 990 Ft
Padlógáz (1DVD) (2003)
Egy őrült fiatalokból összeverődött banda, az eszeveszett sebesség megszállottjai, feltuningolt autóikkal rendszeres versenyeket szerveznek az autópályán. Az életveszélyes illegális futamokat azonban az utóbbi időben gyakran zavarják meg a közlekedés rendészetiek. A rendőrök igazából azokat a high-tech felszereltségű autótolvajokat üldözik, akik ritka sportkocsikat nyúlnak le a sztrádán haladó kamionokból. A zsaruk azonban több hetes nyomozás után sem tudnak egyebet felmutatni, mint jó pár já... 
1 990 Ft
Padlógáz 2. (1DVD) (2007) (karcos példány)
A sebességmániás Mia szeret ábrándozni. A legnagyobb álma az, hogy egy õ lesz a legfiatalabb versenyzõ - és ráadásul nõ! - a Párizs-Dakar rallin. És ez miért is ne válhatna valóra? Egy baleset kapcsán megismerkedik az egzotikus szépségû Sherinnel, aki bevezeti õt a titkos és nem túl törvényes autóversenyek világába.

A lány élvezi a tömény benzinszagot, a feltuningolt motorok zaját, a füstölgõ gumikat. Lenyûgözi mindez, s a velejáró vad bulik, dögös csajok és vagány... 
990 Ft
Pain & Gain (1DVD) (Mark Wahlberg - Dwayne Johnson)

Michael Bay szemtelenül humoros akció-komédiája olyan, mint egy „szteroidokkal felhizlalt Nagymenők.” Mikor három ambiciózus személyi edző (Mark Wahlberg, Dwayne Johnson és Anthony Mackie) úgy dönt, hogy üldözőbe veszik az Amerikai Álmot, egy olyan balhé közepén találják magukat, amely jól aztán nem sülhet el. Ha továbbra is ragaszkodnak a nagyzoló élethez, akkor mindent be kell vetniük ebben az elképesztő igaz történeten alapuló filmben, amely a kritikusok szerint "fergeteges, eszes és újszerű.”

 
2 990 Ft
Párterápia (1DVD) (bővített változat)

Claire és Phil Foster az amerikai kertvárosok lakóiról kialakított sztereotípiáknak megfelelően csoszognak végig mindennapi teendőiken és házasságukon. Amikor azonban egy véletlennek köszönhetően összekeverik őket egy másik párral, az unalmasba hajló hétköznapok átadják helyüket egy hihetetlen hajszának! Miközben lépésről lépésre felidéződik bennük, mi is az, amitől olyan pazarul megvannak egymással, Phil és Claire szembeszáll korrupt zsarukkal, kíméletlen maffiózókkal és egy rájuk akaszkodó taxisofőrrel is. Noha az esti terv nem volt más, mint egy csendes vacsi s tán rá pia, lett belőle lótás-futás, lövöldözés – igazi párterápia!
E fer-ge-te-ges vígjáték főszerepeit Steve Carell (40 éves szűz, A család kicsi kincse), Tina Fey (Bajos csajok, A stúdió TV sorozat) és Mark Wahlberg (Az esemény, Orvlövész) alakítják.

 
1 990 Ft
Pénz beszél (1997 - Money Talks) (1DVD) (Charlie Sheen)

Franklin Hatchett (Chris Tucker – Csúcsformában), a nagydumás szélhámos lebukik jegyüzérkedésért, ám mikor börtönbe szállítják, szökni készülő keményfiúkkal hozza össze a sors – és segítségükkel Franklin is kereket old. Csakhogy balszerencséjére ettől a perctől kezdve az ő képével vannak tele a hírek, sőt, a rendőrség már gyilkosság elkövetéséért indít hajtóvadászatot utána. Franklin szorult helyzetében úgy véli, csak egyvalaki segíthet rajta: James Russel (Charlie Sheen – Nagy durranás), a tévériporter, aki korábban bemártotta a rendőrségnél – és aki éppen olyan simlis, mint ő...

Sheen és Tucker szenzációs párosa fergeteges szórakozást ígér ebben vicces, pörgős akcióvígjátékban!

 
2 990 Ft
  Pénzvonat (1DVD) (felirat) (fotó csak reklám) (angol borító)

Hányféle veszélyes szerzet húzódik egy nagyvárosban a föld alá? A New York-i metróban a gyújtogatók, tolvajok és rablók lassacskán már többen vannak, mint a becsületes utasok. A metrórendőrség két belemenős detektívjének nincs ideje unatkozni. Ők közvetlenül a frontvonalon vannak: minden percüket a bűn és a félelem elleni háború tölti ki. Aztán amikor a páros egy harmadik taggal egészül ki kicsit megváltoznak a dolgok. Először is, mert a harmadik rendőr egy gyönyörű spanyol lány. Másodszor, mert mindkét férfi beleszeret. Harmadszor, mert támad egy jó ötletük: mi lenne, ha ők is inkább a veszélyesek seregét gyarapítanák? A metróalagúton ugyanis minden este végighalad egy páncélvonat, mely milliókat szállít. A benne őrzött vagyont csak olyanok szerezhetik meg, akik semmitől sem félnek, és nagyon jól ismerik a föld alatti világot…

 
1 990 Ft
Pofázunk és végünk 1. (1DVD) (használt példány)

Ben (Kevin Hart), a gimnáziumi biztonsági őr az elmúlt két évet azzal töltötte, hogy megpróbálta bebizonyítani Jamesnek (Ice Cube), az atlantai rendőrség nyomozójának, hogy érdemes a húga kegyeire, és nem csak egy mihaszna, videójáték-mániás lúzer. Amikor Bent végre felveszik a rendőrakadémiára, James úgy dönt, hogy magával viszi egy napra járőrözni, és ezzel majd a frászt hozza a zöldfülű rendőrpalántára. De amikor az eszelős nap végére eljutnak a város leghírhedtebb bűnözőjéig, James kénytelen belátni, hogy új társának gyorstüzelő szája legalább olyan veszélyes, mint a körülöttük süvítő golyók...

 
990 Ft
Red 1. (1DVD) (Bruce Willis) (DC Comics)

Frank Moses (Bruce Willis) egykori CIA-ügynök visszavonultan, békésen éldegél. Ám egy hajnalban arra ébred, hogy egy csapat állig felfegyverzett kommandós ki akarja nyírni. Mivel személyazonosságát felfedték, és a szívének kedves nő, Sarah (Mary-Louise Parker) élete is veszélybe került, összegyűjti a régi csapatot egy utolsó lehetetlen bevetésre.
A Warren Ellis és Cully Hamner kultuszképregényéből készült film rendezője, Robert Schwentke (Az időutazó felesége) hatalmas sztárokat vonultat fel: Willis és Parker mellett Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren, Brian Cox, Richard Dreyfuss, Karl Urban és Ernest Borgnine brillírozik.
Nincs más feladatunk, mint hátradőlni, és élvezni ezt a parádés akcióvígjátékot.

 
1 990 Ft
Red 2. (1DVD) (Bruce Willis)

A CIA visszavonult titkos ügynöke, Frank Moses (Bruce Willis) újra összetoborozza egykori elit csapatát, hogy az egész világra kiterjedő nyomozást folytassanak egy eltűnt hordozható nukleáris rakéta után. Bérgyilkosok, terroristák és hatalomőrült kormányzati tisztviselők lihegnek a nyomukban, akik mind a szuperfegyverre fenik a fogukat.

 
2 990 Ft
Rendes fickók (1DVD) (kissé karcos példány)

Mi a jobb egy tökös és nagypofájú nyomozónál? Két tökös és nagypofájú nyomozó. Igaz, az egyik inkább csak verőlegény (Jackson Healy - Russell Crowe), a másik meg a világ leggázabb detektívje (Holland March - Ryan Gosling), de mindketten lelkesek, szeretik az alkoholt, és nem restek erőszakot alkalmazni a jó ügy és a jók nők érdekében. Jó ügyekből és jó nőkből pedig nincs hiány: elsőként egy gyönyörű pornósztár látszólagos öngyilkossága után kezdenek el nyomozni, majd a titokzatos és csinos bírónő (Kim Basinger) kérésére annak nem kevésbé csinos lányát, Ameliát próbálják meg előkeríteni. És ami egyszerű rutinmelónak ígérkezett, arról hamarosan kiderül, hogy az évszázad bűnügye, amelyben érintett a Los Angeles-i alvilág színe-java...

 
1 490 Ft
Rob-B-Hood (1DVD) (Jackie Chan) /papírtokos kiadvány/

A megrögzött csirkefogó és szerencsejátékos Slipper (Jackie Chan) számára az egyetlen olyan dolog, amely a nyakára járó adósoknál is félelmetesebb az, ha egy bőgő kisbabát kell dédelgetnie. De mi van, ha a baba lesz az az aranytojást tojó tyúk, amelynek a segítségével távol tarthatja magától az adósait? Vajon képes lesz-e felülkerekedni a pelenkák, cuclisüvegek és giccses altatódalocskák iránti ellenszenvén? A kisstílű bűnözőknek rendőrök és nehézfiúk között lavírozva kell megvédeniük egy aprócska gyermeket ebben a pergő, izgalmas és rendkívül mulatságos akciófilmben.

 
1 490 Ft
  Rossz társaság (2002) (1DVD) (Anthony Hopkins - Chris Rock)(nagyon karcos példány)

Még egy titkosügynök sem pótolhatatlan. A CIA egyik legjobb
embere épp egy különösen fontos titkos atomfegyver-üzlet befejezése előtt veszti
életét.

Ám a Cég tudja, mi a megoldás: felkutatja az áldozat ikertestvérét,
és meggyőzi, ugorjon be a testvére helyett.

Csak éppen a jól képzett, kötelességtudó titkosszolga helyére
így egy nagyszájú, laza bűnöző lép, akinek egyrészt fogalma sincs a konspiráció
alapszabályairól, másrészt nem is akar tudomást venni róluk. A Cég azonban nem
jön zavarba: beveti legjobb emberét, Gaylord Oakest, aki eddig minden
meleg helyzetből kivágta magát.

Oakesnak 9 napja van, hogy a zabolátlan újoncból tökéletes
harcost faragjon. Mert az ellenség már a nyomukban van: ők rögtön elhitték,
hogy a veterán oldalán nagyszájúskodó alak is a CIA embere...

 
1 490 Ft
  Royce (1994) (1DVD) (James Belushi) / COMPUTER PANORÁMA kiadás

A "Fekete lyuk" fedőnevű, szupertitkos kémszervezet oszlopos tagja Shane Royce. A hidegháború befejeződésével a szervezet létrehozásában közreműködő szenátor megszünteti a tevékenységüket. A szélnek eresztett kommandósok bosszút akarnak állni azon, akinek sorsuk kedvezőtlen alakulását köszönhetik. Royce nem tart velük. Megpróbálja megakadályozni a szenátor életét fenyegető merényletet.

 
990 Ft

Sorrend: