Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >akció / vígjáték

Sorrend:

  Bruce és Lloyd - Elszabadult pokol (1DVD) (2008) /nagyon karcos példány/
Odavoltál a ZseniKémért, a haláli ügynökért? Itt a ráadás! Csatlakozz Bruce-hoz (Masi Oka) és Lloydhoz (Nate Torrence), a CONTROL két ügyefogyott feltalálójához, akik életük nagy kalandját élik át a ZseniKém sztorijával párhuzamosan (és a mozisiker sztárjainak vendégszereplésével).


Mikor vadonatúj találmányuknak, a láthatatlanná tévő álcának nyoma vész, a két okostojás kénytelen kimerészkedni a laboratórium oltalmából a nagy ismeretlenbe, hogy visszaszerezzék az ért... 
1 490 Ft
Bűnvadászok (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Wilbur Walsh élete saját elmondása szerint leginkább egy WC-csészéhez
hasonlít, annál is inkább, mert éppen a kikötőben bóklászva nem csupán a munkakeresés
problémájával, de egy pimasz kékszemű szemtelenségeivel is szembesülnie kell.
A virgonc fickó, név szerint Matt Kirby hasonszőrű lévén szintén meló
után ácsingózik, ám a furcsa párosnak nincs nagy szerencséje: munka helyett
néhány helyi gengszter és pár autó szétpüfölésével kell vigasztalódniuk.

Az alkalmi duó tagjai pénzügyi problémáik ellensúlyozására elhatározzák, hogy
kirabolnak egy szupermarketet, ám balszerencséjükre a bolt hátsó bejárata helyett
a helyi rendőrőrs ajtaján robbannak be. A kellemetlen helyzet és a letartóztatás
elkerülése végett villámgyorsan kibökik a szúrós tekintetű zsaruknak: leghőbb
vágyuk szolgálni és védeni a köz népét. A blöff bejön, ám mire felocsúdnak,
hőseink máris fakabátba bújtatva vesznek részt a kiképzésen, nemsokára pedig
az utcán járőrözve kénytelenek viselni hazugságuk terheit.

A törvény jó oldalán állva sem hazudtolják meg önmagukat: aktuális pofonzáporaik
között nyomozni kezdenek egy kínai titokzatos halála után és miközben a szálakat
gombolyítják, előszeretettel teszik helyre a környékbeli rosszfiúk állkapcsát
és más, ütésre zsibbadó testrészeit is...

 
990 Ft
  Charlie angyalai 2. - Teljes gázzal (1DVD) Használt, karcos/

A világ legveszélyesebb fegyvere: biztos, mint a halál, bármikor bevethető, a Föld bármely pontján egyformán hatékony. Mellesleg csinos is. Három lány a Charles Townsend Detektívügynökség alkalmazásában.

Ha arctalan főnökük hívja őket, ők nyomban harcra készek, és nem kímélik sem magukat, sem mást.

Az angyaloknak ezúttal egy eltűnt adatbázist kell megtalálniuk. A tanúvédelmi programban résztvevők listáját ugyanis ellopták, és a rajta szereplők közül öten már áldozatául is estek a titokzatos bűnözőnek.

A nyomok a lányok egy régi ellenfeléhez a „Cingárhoz” vezetnek, de úgy tűnik, hogy egy bukott angyalnak (Demi Moore) is köze lehet a vakmerő és kegyetlen gyilkosságokhoz. Charlie angyalai azonban szerencsére legalább olyan vakmerőek, mint ellenfelük.

 
990 Ft
  Csúcsformában 2. /  Showtime -Végtelen és képtelen (2DVD) (Robert De Niro, Eddie Murphy, Jackie Chan, Chris Tucker)
Csúcsformában 2:
A jó detektív sosem nyaral. A folyton pofázó Carter
nyomozó Hongkongban nyaral régi cimborájánál, Lee-nél, és igyekszik a
lehető legrövidebb idő alatt túl lenni a lehető legtöbb nőn, bulin és egyéb
kalandon.


Vendéglátója éppen egy helyi maffiavezér nyomában van, tehát
a vendég pihenését itt-ott megakasztja néhány hatalmas pofon, bandaháború, robbantásos
merénylet, pénzhamisítás és a nyomukban loholó több tucat kigyúrt gorilla.... 
2 990 Ft
Csúcsformában 3. (1DVD)

Mikor egy zseniális kínai gonosztevő Los Angelesből Párizsba menekül, csak egyetlen bűnüldöző páros akadhat a nyomára. Lee felügyelő (Chan) és Carter nyomozó (Tucker), ha épp nem egymást szapulják, azon vannak, hogy a feje tetejére állítsák a fények városát.

Amikor jókora balhé tör ki a francia rendőrség, a triádok és két bombázó között, hamar a sűrűjében találják magukat. Hőseinket azonban nem kell félteni: ha kell, az Eiffel-torony tetejére is felkungfuzzák magukat, így a lélegzetelállító akció egy pillanatra sem áll meg, amíg el nem hangzik a végső au revoir!

 
1 990 Ft
D.E.B.S. - Kémcsajok (1DVD)

A D.E.B.S. egy dögös kém-kommandó szigorúan szuperminiben. Kopog a tűsarkú, ropog a sortűz. A szupermodelleknek álcázott alakulat éppen az alvilág királynője, Lucy Diamond (Jordana Brewster – Halálos iramban) után szaglászik, mikor legjobb ügynökük, a dögös Amy Bradshaw (Sara Foster - Nagy zsozsó) rejtélyes körülmények között eltűnik. A forró nyomokat követő csajoknak eszük be sem jut, hogy Amy talán nem is igazán akar kiszabadulni?

 
2 990 Ft
  Dögölj meg Smaci! (1DVD) (Robin Williams, Danny DeVito)(pattintótokos)
Robin Williams alakítja Tarka Rudit, a megkeseredett ex-showmant, aki mindenre képes, hogy ellensége, a hatalmas bordó plüss orrszarvú képen kívül legyen.

Smaci, a tiszta szívű és végtelenül naiv rinocérosz szerepében Edward Northon szembeszáll a gyermek televíziót is megfertőző korrupcióval, és természetesen egy pillanat alatt a gyerekek kedvence lesz.

Danny DeVito - aki rendezője és egyben szereplője is a filmnek - szarván ragadja az orrszarvút, és nem minden hátsószán... 
2 490 Ft
Egetverő haderő (1DVD) (Delta Farce, 2007)

Három kisvárosi jóbarát, Larry, Bill, és Everett egy szép napon azon kapja magát, hogy katonai egyenruhában ülnek egy Irakba tartó repülőgépen. Az éjszaka folyamán átülnek a gépen szállított terepjáróba, amely elszabadul, és kizuhannak a mélybe. Egy kis mexikói faluban landolnak, csakhogy meggyőződésük, hogy a Közel-Keleten vannak, ezért amint kialudt a fáradalmakat, nekilátnak felszabadítani a helyieket. És ez még nem minden! A mexikói csapat élén a Tarantino-Rodriguez páros filmjeiből jól ismert, és alaposan felfegyverkezett Danny Trejo áll.

 
1 990 Ft
Éjszakai rohanás 1. (1DVD)

Robert De Niro és Charles Grodin New Yorkból Los Angelesbe próbálnak együtt eljutni... nincs egyszerű dolgukJack Walsh (Robert De Niro) zsaruból lett fejvadász. Jonathan Mardukas (Charles Grodin) egy érzékeny lelkű könyvelő, aki a maffiától elsikkasztott 15 millió dollárt, jótékony célokra fordította, majd lelécelt. Jacknek 100 ezer dollár üti a markát, ha Mardukast sikerül élve eljuttatnia New Yorkból Los Angelesbe. Úgy tűnik ez is csak egy újabb „éjszakai rohanás” (ahogy a fejvadászok nevezik a rutinmunkát), de a küldetés hamar államokon átívelő üldözéssé válik. Mindenki Mardukast akarja: az FBI tanúként használná, a maffia bosszút állna rajta, Walsh pedig elhallgattatná.

Ha valaki nem kapja el a furcsa párost, jó esély van rá, hogy ők szedik szét egymást Martin Brest (Beverly Hills-i zsaru) vidám, akicódús filmjében.

 
1 990 Ft
Én, a kém (1DVD) (I Spy)

Nyoma veszik egy különleges, kísérleti kémrepülőgépnek. Kiderül, hogy egy minden hájjal megkent, ördögi fegyverkereskedő áll a háttérben, aki éppen arra készül, hogy eladja a gépet egy nemzetközi terroristacsoportnak.

Az amerikai kormány egy öntelt sztárbokszolót és egy jómodorú titkosügynököt vet be erre a veszélyes és szigorúan bizalmas akcióra.

Famke Janssen alakítja Rachelt, a szexi ügynöknőt, aki alaposan felkavarja a két férfi életét a mesés Budapesten, hiszen a szálak ide vezetnek. Minden együtt van tehát, hogy a küldetést teljesítsék: kémkütyük, poénok, stílus - a kérdés csak az, vajon sikerül-e ennek a furcsa párosnak megmentenie a világot, ha közben folyton marakodnak?

 
1 990 Ft
  És megint dühbe jövünk (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek) (IPH kiadás)

Miamiban a hírhedt görög, Parapolis tartja markában
a kaszinókat és a fogadóirodákat. Johnny Firpo hadnagy kapja a feladatot,
hogy leszámoljon a bandával.

Johnnynak szüksége van nagydarab féltestvére, Charlie
tapasztalatára, aki régen szerencsejátékos volt, de visszavonult. Jobb híján
azt hazudja neki, hogy apjuk meg fog vakulni, ha nem kap megfelelő kezelést...

 
990 Ft
Exférj újratöltve (1DVD) (The Bounty Hunter)

Milo Boyd (GERARD BUTLER -A csúf igazság), a peches fejvadász álmai melóját kapja, amikor az óvadék megfizetése elől meglógó riporter, Nicole Hurly (JENNIFER ANISTON – Marley, meg Én) nyomába kell erednie. Nicole ugyanis a felesége volt. Milo már szinte a zsebében érzi a könnyű munkával szerzett zsozsót, de csak azért, mert megfeledkezett róla: a feleségével soha semmi nem ment könnyen. Az exek örök háborúban élnek, még akkor is, amikor közös ellenség elől menekülnek – a maffia ugyanis a nő nyomában van.

 
1 990 Ft
Faterok motoron (1DVD) (kissé karcos példány)

A négy középkorú, megállapodott, kisvárosi családapa úgy dönt, felkapják a bőrszerkót és a frissen vásárolt choppereken nekiindulnak életük legnagyobb kalandjának.

Aztán a mókának hamarosan vége szakad: a "fantasztikus négyes" pihenőt tart egy kis új-mexikói bárban, ahol egy igazi motoros bandával akadnak össze, a Del Fuegos-szal.

A Del Fuegos vezérbikája, Jack elhatározza, hogy "szórakozik" egy kicsit hőseinkkel. A négy barátnak sürgősen ki kell találnia valamit, hogy megmeneküljön ebből az igencsak kellemetlen helyzetből.

 
1 990 Ft
Fedőneve: Takarító (1DVD) (Code Name: The Cleaner, 2007)

Jake teljesen átlagos férfinak tűnik. Nem is tudja, ki is ő valójában, egészen addig, amíg egy titokzatos támadó fejbe nem vágja. Amikor rátalál igazi énjére, váratlanul egy kormány elleni összeesküvésben találja magát. Jake-et a kormány emberei üldözőbe veszik, mert azt hiszik róla, hogy titkos ügynök, aki olyan információkat tud, melyek leleplezhetik az FBI és a CIA titkos üzelmeit. Elkezdődik a hajsza és a cselszövés...

 
1 990 Ft
Füstölgő ászok 1. (1DVD)

Íme, ez itt a nevadai Lake Tahoe, ahol mindenki ki akarja füstölni az Ászokat. A bűvész Buddy "Ászok" Izrael, aki maga a megtestesült linkség, a hamiskártyások, szerencsejátékosok, gyilkosok és gengszterek világában nőtt fel. 21 évesen már a főbűnözőkkel cimborált, az MGM nagytermében ő volt a teltházas műsorok fő attrakciója. Miután a vegasi maffia nem hivatalos kabalája lett, elkezdett hinni a saját sajtójának, és fejébe szállt az ajnározás. Úgy döntött, hogy a showbizniszben szerzett hírnevét a bűn világában váltja nem is olyan apró pénzre. A saját maffiafőnöke akar lenni, hiszen a filmek szerint ez olyan könnyen megy.

Ászok végül annyit ér el, hogy összeakasztja a bajuszt azzal a szervezettel, amely befogadta őt, és halálos ellenségévé teszi Primo Sparazzát, a maffiavezért.

Az egymillió dolláros vérdíjról szóló pletyka futótűzként terjed az utcán, és degenerált pszichopaták és bérgyilkosok válogatott bandája indul el levadászni Ászokat. Eközben a vádalkut kötő piti bűnözőt az FBI a védelme alá helyezi...

 
1 990 Ft
Füstölgő ászok 2. - Bérgyilkosok bálja (1DVD) karcos

A Füstölgő ászok és a Narkó rendezőjének hála ismét nyakig merülhetünk a véráztatta fegyverek és pokoli gonosztevők adrenalin-pumpáló világába, melyben őrült zsoldosok, szuperszexi bérgyilkosok és mindenki kedvenc Tremor-családjának újabb tagjai kerülnek szembe egymással.

Ez a kőkemény veteránokkal (Tom Berenger és Vinnie Jones) és tökös újoncokkal felvértezett kirobbanó erejű akciófilm egy kisstílű FBI-ügynökről szól, akinek fejére óriási vérdíjat tűztek.

 
1 490 Ft
Golyóálló (1DVD) (2004) ( feliratos)

Archie és Rock gyerekkoruk óta elválaszthatatlan cimborák. Aztán egy csúnya drogbalhé miatt átmenetileg esküdt ellenségek lesznek, de tényleg csak átmenetileg, mivel ha túl akarják élni életük nagy (bal)fogását, közösen kell menekülniük az FBI és a kábítószeres maffia elől. Márpedig feltett szándékuk, hogy túlélik.

 
1 990 Ft
Golyózápor (1DVD)

Vesd bele magad a legdurvább akcióáradatba, amelyet valaha is filmre álmodtak! Lehengerlő, kőkemény és ellenállhatatlanul vicces – a Golyózápor láttán még John Woo is sárgulna az irigységtől!

Amikor a férfi, akit csak Smithként ismer a világ, egy gyönyörű utcalány és egy könyörtelen fejvadász halálos macska-egér játékba keveredik egymással, annak tonnányi hulla, nonstop tűzpárbaj és egy olyan elképesztő akciófilm lesz a vége, hogy tátva marad a szád!

 
1 990 Ft
Gringo (1DVD) (Charlize Theron)

Fekete komédia, kőkemény akció és csavaros ármány találkozik ebben a magas fordulatszámon pörgő krimivígjátékban, amely Mexikó csöppet sem kies vidékére tesz izgalmas kiruccanást. Ide utazik Harold Soyinka (David Oyelowo), a teszetosza üzletember, akinek sorsa hamarosan köpönyegforgató főnökei (Joel Edgerton és Charlize Theron), egy helyi drogbáró és egy morális gondokkal küszködő különleges kommandós (Sharlto Copley) kezébe kerül. Ha túl akarja élni az egyre durvább megpróbáltatásokat, Harold kénytelen átlépni a törvény túloldalára, és bebizonyítani a világnak, hogy még egy mulya aktatologatóból is lehet hős!

 
2 990 Ft
Gyilkos páros (1DVD)

Martha (Anna Kendrick – Tökéletes hang) teljesen padlón legutóbbi szakítása óta. Hol teljesen magába zárkózik, hol fejét vesztve veti bele magát a bulizásba. Ebben a labilis lelkiállapotban találkozik Francisszel (Sam Rockwell – Hold, A hét pszichopata és a si-cu). A férfinak valóban vannak furcsa tulajdonságai, de Martha félresöpri a gyanús jeleket és viszonyt kezd vele. Tulajdonképpen tökéletes párost alkotnak, mindketten hibbantak egy kicsit. Ami azt illeti, Francis egy kicsit jobban. Ő ugyanis egy bérgyilkos.
Nem is hétköznapi: nem csak azzal végez, akinek meggyilkolásával megbízták, de minden esetben magát a megbízót is elteszi láb alól. Ám ez az életvitel nem mentes a veszélytől: Francist gengszterek és FBI-ügynökök egyaránt égre-földre keresik. Marthának pedig döntenie kell, elszökik új fiúja elől, vagy inkább vele kézen fogva ugrik fejest egy új életbe.

 
1 990 Ft

Sorrend: