Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >akció / vígjáték

Sorrend:

  Bérgyilkost fogadtam (1DVD) (Dead in a Week: Or Your Money Back) (Tom Wilkinson)

William (Aneurin Barnard – Dunkirk) tizedik sikertelen öngyilkossági kísérlete után úgy dönt, inkább egy profira bízza a dolgot, felbérel hát egy idősödő bérgyilkost (a kétszeres Oscar-jelölt* Tom Wilkinson). A szakember egy hétre vállalja a melót, és olyan magabiztos, hogy pénzvisszafizetési garanciával. William azonban nem tud sokáig maradéktalanul örülni annak, hogy hamarosan holtbiztosan a másvilágra küldik, ugyanis váratlanul találkozik álmai nőjével, és úgy tűnik, megboldogulás nélkül is boldog lehet. A bérgyilkost azonban már nem lehet leállítani, így nincs más hátra, menekülni kell…

 
1 990 Ft
Beverly Hills-i zsaru I. (1DVD)

Áll a balhé ebben a pergő ritmusú akció-vígjátékban, ahol Eddie Murphy játssza Axel Foleyt, a dörzsölt detroiti zsarut, aki a legjobb barátja gyilkosa után nyomoz Beverly Hillsben.

Axel gyorsan rájön, hogy vad stílusa nem nagyon jön be a Beverly Hills-i rendőrségnek, akik Axel mellé rendelnek két nyomozót, hogy az ügy ne nagyon csússzon ki a kezükből.

Axel belerángatja a balhéba a két vaskalapos detektívet, és áthágja a kulturális különbségeket ebben a fergeteges, felpörgetett hajszában az igazság után.

 
3 990 Ft
Beverly Hills-i zsaru I. (1DVD) (feliratos)

Áll a balhé ebben a pergő ritmusú akció-vígjátékban, ahol Eddie Murphy játssza Axel Foleyt, a dörzsölt detroiti zsarut, aki a legjobb barátja gyilkosa után nyomoz Beverly Hillsben.

Axel gyorsan rájön, hogy vad stílusa nem nagyon jön be a Beverly Hills-i rendőrségnek, akik Axel mellé rendelnek két nyomozót, hogy az ügy ne nagyon csússzon ki a kezükből.

Axel belerángatja a balhéba a két vaskalapos detektívet, és áthágja a kulturális különbségeket ebben a fergeteges, felpörgetett hajszában az igazság után.

 
2 990 Ft
Beverly Hills-i zsaru III. (1DVD)

Axel Foley (Eddie Murphy) visszatér Beverly Hillsbe egy igazi fergetegesen izgalmas hullámvasút-menetre a Csodaország vidámparkba! A régi haverok, Billy Rosewood (Judge Reinhold) és Serge (Bronson Pinchot) is csatlakoznak hozzá, és Axel lesz a legújabb szenzáció, amint végigüldözi a rosszfiúkat a különféle játékokon, bemutatókon és a park alatti labirintusban. A Beverly Hills-i zsaru III. „őrült, vicces akciókomédia”, mely az utolsó percig magával ragadja a nézőt.

 
3 990 Ft
Beverly Hills-i zsaru1-3. (3DVD) (feliratos)
Beverly Hills-i zsaru
Áll a balhé ebben a pergő ritmusú akció-vígjátékban, ahol Eddie Murphy játssza Axel Foleyt, a dörzsölt detroiti zsarut, aki a legjobb barátja gyilkosa után nyomoz Beverly Hillsben. Axel gyorsan rájön, hogy vad stílusa nem nagyon jön be a Beverly Hills-i rendőrségnek, akik Axel mellé rendelnek két nyomozót, hogy az ügy ne nagyon csússzon ki a kezükből. Axel belerángatja a balhéba a két vaskalapos detektívet, és áthágja a kulturális különbségeket ebben a fergeteges, felpörg... 
3 990 Ft
  Bruce és Lloyd - Elszabadult pokol (1DVD) (2008) /nagyon karcos példány/
Odavoltál a ZseniKémért, a haláli ügynökért? Itt a ráadás! Csatlakozz Bruce-hoz (Masi Oka) és Lloydhoz (Nate Torrence), a CONTROL két ügyefogyott feltalálójához, akik életük nagy kalandját élik át a ZseniKém sztorijával párhuzamosan (és a mozisiker sztárjainak vendégszereplésével).


Mikor vadonatúj találmányuknak, a láthatatlanná tévő álcának nyoma vész, a két okostojás kénytelen kimerészkedni a laboratórium oltalmából a nagy ismeretlenbe, hogy visszaszerezzék az ért... 
1 490 Ft
Bűnvadászok (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Wilbur Walsh élete saját elmondása szerint leginkább egy WC-csészéhez
hasonlít, annál is inkább, mert éppen a kikötőben bóklászva nem csupán a munkakeresés
problémájával, de egy pimasz kékszemű szemtelenségeivel is szembesülnie kell.
A virgonc fickó, név szerint Matt Kirby hasonszőrű lévén szintén meló
után ácsingózik, ám a furcsa párosnak nincs nagy szerencséje: munka helyett
néhány helyi gengszter és pár autó szétpüfölésével kell vigasztalódniuk.

Az alkalmi duó tagjai pénzügyi problémáik ellensúlyozására elhatározzák, hogy
kirabolnak egy szupermarketet, ám balszerencséjükre a bolt hátsó bejárata helyett
a helyi rendőrőrs ajtaján robbannak be. A kellemetlen helyzet és a letartóztatás
elkerülése végett villámgyorsan kibökik a szúrós tekintetű zsaruknak: leghőbb
vágyuk szolgálni és védeni a köz népét. A blöff bejön, ám mire felocsúdnak,
hőseink máris fakabátba bújtatva vesznek részt a kiképzésen, nemsokára pedig
az utcán járőrözve kénytelenek viselni hazugságuk terheit.

A törvény jó oldalán állva sem hazudtolják meg önmagukat: aktuális pofonzáporaik
között nyomozni kezdenek egy kínai titokzatos halála után és miközben a szálakat
gombolyítják, előszeretettel teszik helyre a környékbeli rosszfiúk állkapcsát
és más, ütésre zsibbadó testrészeit is...

 
990 Ft
  Csúcsformában 2. (1DVD) (kissé karcos példány) (hullámos borító)

A jó detektív sosem nyaral. A folyton pofázó Carter
nyomozó Hongkongban nyaral régi cimborájánál, Lee-nél, és igyekszik a
lehető legrövidebb idő alatt túl lenni a lehető legtöbb nőn, bulin és egyéb
kalandon.

Vendéglátója éppen egy helyi maffiavezér nyomában van, tehát
a vendég pihenését itt-ott megakasztja néhány hatalmas pofon, bandaháború, robbantásos
merénylet, pénzhamisítás és a nyomukban loholó több tucat kigyúrt gorilla.

Az egyre szaporodó kérdésekre valószínűleg Los Angelesben
rejtőzik a válasz: a páros újra együtt vág neki, hogy igazságot tegyen, és ahogy
ezt már megszokhattuk tőlük, rendcsinálás közben romba döntik a fél metropoliszt.

 
1 990 Ft
  Csúcsformában 2. /  Showtime -Végtelen és képtelen (2DVD) (Robert De Niro, Eddie Murphy, Jackie Chan, Chris Tucker)
Csúcsformában 2:
A jó detektív sosem nyaral. A folyton pofázó Carter
nyomozó Hongkongban nyaral régi cimborájánál, Lee-nél, és igyekszik a
lehető legrövidebb idő alatt túl lenni a lehető legtöbb nőn, bulin és egyéb
kalandon.


Vendéglátója éppen egy helyi maffiavezér nyomában van, tehát
a vendég pihenését itt-ott megakasztja néhány hatalmas pofon, bandaháború, robbantásos
merénylet, pénzhamisítás és a nyomukban loholó több tucat kigyúrt gorilla.... 
2 990 Ft
  Dögölj meg Smaci! (1DVD) (Robin Williams, Danny DeVito)(pattintótokos)
Robin Williams alakítja Tarka Rudit, a megkeseredett ex-showmant, aki mindenre képes, hogy ellensége, a hatalmas bordó plüss orrszarvú képen kívül legyen.

Smaci, a tiszta szívű és végtelenül naiv rinocérosz szerepében Edward Northon szembeszáll a gyermek televíziót is megfertőző korrupcióval, és természetesen egy pillanat alatt a gyerekek kedvence lesz.

Danny DeVito - aki rendezője és egyben szereplője is a filmnek - szarván ragadja az orrszarvút, és nem minden hátsószán... 
2 490 Ft
Egetverő haderő (1DVD) (Delta Farce, 2007)

Három kisvárosi jóbarát, Larry, Bill, és Everett egy szép napon azon kapja magát, hogy katonai egyenruhában ülnek egy Irakba tartó repülőgépen. Az éjszaka folyamán átülnek a gépen szállított terepjáróba, amely elszabadul, és kizuhannak a mélybe. Egy kis mexikói faluban landolnak, csakhogy meggyőződésük, hogy a Közel-Keleten vannak, ezért amint kialudt a fáradalmakat, nekilátnak felszabadítani a helyieket. És ez még nem minden! A mexikói csapat élén a Tarantino-Rodriguez páros filmjeiből jól ismert, és alaposan felfegyverkezett Danny Trejo áll.

 
1 990 Ft
Éjszakai rohanás 1. (1DVD)

Robert De Niro és Charles Grodin New Yorkból Los Angelesbe próbálnak együtt eljutni... nincs egyszerű dolgukJack Walsh (Robert De Niro) zsaruból lett fejvadász. Jonathan Mardukas (Charles Grodin) egy érzékeny lelkű könyvelő, aki a maffiától elsikkasztott 15 millió dollárt, jótékony célokra fordította, majd lelécelt. Jacknek 100 ezer dollár üti a markát, ha Mardukast sikerül élve eljuttatnia New Yorkból Los Angelesbe. Úgy tűnik ez is csak egy újabb „éjszakai rohanás” (ahogy a fejvadászok nevezik a rutinmunkát), de a küldetés hamar államokon átívelő üldözéssé válik. Mindenki Mardukast akarja: az FBI tanúként használná, a maffia bosszút állna rajta, Walsh pedig elhallgattatná.

Ha valaki nem kapja el a furcsa párost, jó esély van rá, hogy ők szedik szét egymást Martin Brest (Beverly Hills-i zsaru) vidám, akicódús filmjében.

 
1 990 Ft
Én, a kém (1DVD) (I Spy)

Nyoma veszik egy különleges, kísérleti kémrepülőgépnek. Kiderül, hogy egy minden hájjal megkent, ördögi fegyverkereskedő áll a háttérben, aki éppen arra készül, hogy eladja a gépet egy nemzetközi terroristacsoportnak.

Az amerikai kormány egy öntelt sztárbokszolót és egy jómodorú titkosügynököt vet be erre a veszélyes és szigorúan bizalmas akcióra.

Famke Janssen alakítja Rachelt, a szexi ügynöknőt, aki alaposan felkavarja a két férfi életét a mesés Budapesten, hiszen a szálak ide vezetnek. Minden együtt van tehát, hogy a küldetést teljesítsék: kémkütyük, poénok, stílus - a kérdés csak az, vajon sikerül-e ennek a furcsa párosnak megmentenie a világot, ha közben folyton marakodnak?

 
1 990 Ft
  És megint dühbe jövünk (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek) (IPH kiadás)

Miamiban a hírhedt görög, Parapolis tartja markában
a kaszinókat és a fogadóirodákat. Johnny Firpo hadnagy kapja a feladatot,
hogy leszámoljon a bandával.

Johnnynak szüksége van nagydarab féltestvére, Charlie
tapasztalatára, aki régen szerencsejátékos volt, de visszavonult. Jobb híján
azt hazudja neki, hogy apjuk meg fog vakulni, ha nem kap megfelelő kezelést...

 
990 Ft
Exférj újratöltve (1DVD) (The Bounty Hunter)

Milo Boyd (GERARD BUTLER -A csúf igazság), a peches fejvadász álmai melóját kapja, amikor az óvadék megfizetése elől meglógó riporter, Nicole Hurly (JENNIFER ANISTON – Marley, meg Én) nyomába kell erednie. Nicole ugyanis a felesége volt. Milo már szinte a zsebében érzi a könnyű munkával szerzett zsozsót, de csak azért, mert megfeledkezett róla: a feleségével soha semmi nem ment könnyen. Az exek örök háborúban élnek, még akkor is, amikor közös ellenség elől menekülnek – a maffia ugyanis a nő nyomában van.

 
1 990 Ft
Fedőneve: Takarító (1DVD) (Code Name: The Cleaner, 2007)

Jake teljesen átlagos férfinak tűnik. Nem is tudja, ki is ő valójában, egészen addig, amíg egy titokzatos támadó fejbe nem vágja. Amikor rátalál igazi énjére, váratlanul egy kormány elleni összeesküvésben találja magát. Jake-et a kormány emberei üldözőbe veszik, mert azt hiszik róla, hogy titkos ügynök, aki olyan információkat tud, melyek leleplezhetik az FBI és a CIA titkos üzelmeit. Elkezdődik a hajsza és a cselszövés...

 
1 990 Ft
Füstölgő ászok 1. (1DVD)

Íme, ez itt a nevadai Lake Tahoe, ahol mindenki ki akarja füstölni az Ászokat. A bűvész Buddy "Ászok" Izrael, aki maga a megtestesült linkség, a hamiskártyások, szerencsejátékosok, gyilkosok és gengszterek világában nőtt fel. 21 évesen már a főbűnözőkkel cimborált, az MGM nagytermében ő volt a teltházas műsorok fő attrakciója. Miután a vegasi maffia nem hivatalos kabalája lett, elkezdett hinni a saját sajtójának, és fejébe szállt az ajnározás. Úgy döntött, hogy a showbizniszben szerzett hírnevét a bűn világában váltja nem is olyan apró pénzre. A saját maffiafőnöke akar lenni, hiszen a filmek szerint ez olyan könnyen megy.

Ászok végül annyit ér el, hogy összeakasztja a bajuszt azzal a szervezettel, amely befogadta őt, és halálos ellenségévé teszi Primo Sparazzát, a maffiavezért.

Az egymillió dolláros vérdíjról szóló pletyka futótűzként terjed az utcán, és degenerált pszichopaták és bérgyilkosok válogatott bandája indul el levadászni Ászokat. Eközben a vádalkut kötő piti bűnözőt az FBI a védelme alá helyezi...

 
1 990 Ft
Füstölgő ászok 2. - Bérgyilkosok bálja (1DVD) karcos

A Füstölgő ászok és a Narkó rendezőjének hála ismét nyakig merülhetünk a véráztatta fegyverek és pokoli gonosztevők adrenalin-pumpáló világába, melyben őrült zsoldosok, szuperszexi bérgyilkosok és mindenki kedvenc Tremor-családjának újabb tagjai kerülnek szembe egymással.

Ez a kőkemény veteránokkal (Tom Berenger és Vinnie Jones) és tökös újoncokkal felvértezett kirobbanó erejű akciófilm egy kisstílű FBI-ügynökről szól, akinek fejére óriási vérdíjat tűztek.

 
1 490 Ft
Golyózápor (1DVD)

Vesd bele magad a legdurvább akcióáradatba, amelyet valaha is filmre álmodtak! Lehengerlő, kőkemény és ellenállhatatlanul vicces – a Golyózápor láttán még John Woo is sárgulna az irigységtől!

Amikor a férfi, akit csak Smithként ismer a világ, egy gyönyörű utcalány és egy könyörtelen fejvadász halálos macska-egér játékba keveredik egymással, annak tonnányi hulla, nonstop tűzpárbaj és egy olyan elképesztő akciófilm lesz a vége, hogy tátva marad a szád!

 
1 990 Ft
Gringo (1DVD) (Charlize Theron)

Fekete komédia, kőkemény akció és csavaros ármány találkozik ebben a magas fordulatszámon pörgő krimivígjátékban, amely Mexikó csöppet sem kies vidékére tesz izgalmas kiruccanást. Ide utazik Harold Soyinka (David Oyelowo), a teszetosza üzletember, akinek sorsa hamarosan köpönyegforgató főnökei (Joel Edgerton és Charlize Theron), egy helyi drogbáró és egy morális gondokkal küszködő különleges kommandós (Sharlto Copley) kezébe kerül. Ha túl akarja élni az egyre durvább megpróbáltatásokat, Harold kénytelen átlépni a törvény túloldalára, és bebizonyítani a világnak, hogy még egy mulya aktatologatóból is lehet hős!

 
2 990 Ft

Sorrend: