Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >akció / vígjáték

Sorrend:

Kamuzsaruk (1DVD)

Két jó haver (Damon Wayans, Jr. és Jake Johnson) az évszázad ugratására készül. Szerintük egy nagy poén érdekében nem ciki rendőrnek öltözni, és kicsit járőrözni békés környékükön: a zsaruknak úgysincs soha semmi dolga arrafelé. Kivéve most. Ugyanis színre lép egy maffiózó (James D Arcy), aki nem a vicc kedvéért hord magánál pisztolyt. A két barát hiába magyarázza, hogy ők csak játékból vettek egyenruhát. Az egyikük barátnője (Nina Dobrev) segítségével kénytelenek beleélni magukat a szerepbe. Akarva-akaratlan, felveszik a harcot a szervezett alvilággal.

 
1 490 Ft
Karate kutya ( 1 DVD )
Peter Fowler detektív a San Fransiscó-i rendőrség kiváló tagja, aki éppen egy különös gyilkossági ügyben nyomoz a kínai negyedben. Egyetlen szemtanúja van az esetnek, az áldozat kutyája, aki azonban nem akármilyen kutya. Peter hamarosan rádöbben, hogy Ezredes az egyetlen eb, aki képes beszélni az emberek nyelvén, valamint kiváló mestere a harcművészeteknek. A két furcsa szerzet összeáll, hogy együtt kerítsék kézre a tetteseket, és utánajárjanak a rejtélyes ügynek.... 
1 490 Ft
Karátok és ellenségek (1DVD) (2009) (karcos példány)
Wes Wilson (Christian Slater – Ronda ügy, Tiszta románc) sikeres író, akinek önsegítő könyve több millió kapcsolatot hozott rendbe. Az ő kapcsolata viszont menthetetlenül zátonyra fut, amikor menyasszonyát elrabolják és megölik. És ha ez még nem lenne elég, hirtelen könyörtelen bérgyilkosok és gyönyörű kémnők lepik el az életét, élükön a mindenre elszánt főgonosszal (az Oscar®-díjas Cuba Gooding Jr. – Lesz ez még így se, Jerry Maguire – A nagy hátraarc), aki a művészeteknél, már csak az erősz... 
1 490 Ft
Kéjjel-nappal (1DVD) (mozi és bővített változat)

Készülj fel az őrületes akciókra és a fergeteges poénokra a Kéjjel-nappal kibővített kiadásában. Tom Cruise és Cameron Diaz, a mozivászon két szupersztárja szexi akcióvígjátékában együtt rúg fel minden szabályt.

Amikor June (Diaz) a kisvárosi lány összefut egy titokzatos idegennel, úgy érzi megtalálta álmai pasiját. Ám hamarosan rádöbben, hogy lovagja szökésben lévő szuperkém, aki hamarosan őrületes, több kontinensen keresztül vezető menekülésbe sodorja magával. A szűnni nem akaró golyózáporban June-nek döntenie kell, hogy sármos lovagja hétpróbás gazember-e vagy élete szerelme.

 
2 990 Ft
  Kém, A (2015) (1DVD) (mozi és bővített változat) (Melissa McCarthy)

A neve Susan. Susan Cooper (Melissa McCarthy). A CIA elemzője, és az egyik legjobb a szakmában. Miután partnere (Jude Law) és az ügynökség legjobb ügynöke (Jason Statham) lebukik, ő az egyetlen, akit éppen bevetésre lehetne küldeni: életében először, a terepen kell kipróbálnia magát. Hát belép egy világba, amit eddig messziről csodált és irigyelt. Elegánsnak éppen nem mondható, de nagy a szája és kemény az ökle. A világ első igazi női titkos ügynöke bevetésre indul.

 
3 990 Ft
Kémek a szomszédban (1DVD) (2016)

Egy fiatal pár költözik egy új házba, a külváros egy gyönyörű részén. Az egyetlen dolog, ami feltűnő bennük, hogy túl unalmasak és szerények, azaz teljesen normális emberek. Ez azonban csak a látszat, valójában ők nemzetközi kémek, akiket egy küldetés teljesítése miatt küldtek a város ezen részébe. Megbarátkoznak hát a szomszédokkal, hogy egyáltalán ne keltsenek gyanút.

 
2 990 Ft
Kémek krémje (1DVD)

A Francia Titkos Ügynökség gőzerővel kutat egy elrabolt katonai rakéta után. A vezetők egy beépített emberre gyanakszanak. Két tökkelütött fickót vetnek be, hogy megakadályozzák a gonosztevő tervét és visszaszerezzék a rakétát. Ben Zinkút és Will Le Menő, a két lúzer a célnak tökéletesen megfelel.

A nem túlságosan titkos ügynökök örömmámorban úszva vetik be magukat a szexi Didije de Zsír vezette csapatnyi topmodell ellen. Will és Ben agyament bolondozásával keresztülhúzza a topmodelleket futtató Himbald számításait, így a világuralmi terv meghiúsul. Szerencsétlenkedő hőseink ezzel megmentik a világot.

Gérard Pires, a világszerte nagy sikert aratott Taxi rendezőjének filmje a legújabb-kori francia vígjátékok összetéveszthetetlen stílusában készült.

 
990 Ft
Kingsman 1. - A titkos szolgálat (1DVD)

A titkos ügynök legjobbjai elegánsak, kifinomultak, felszerelésük a legkülönlegesebb (és leggyilkosabb) ketyerék gyűjteménye, és tudják, melyik whiskybe mennyi szódát szokás önteni. Töki (Taron Egerton) nem ilyen: ő átlagos, vagány utcagyerek: nagyszájú, simlis és nem riad vissza a balhéktól - viszont bátor, gyors és helyén a szíve. Talán ezért keresi meg őt egy magánkézben lévő titkos kémszervezet, a Kingsman egyik legjobb embere (Colin Firth): ha Töki is úgy akarja, a nagy hagyományú, és szigorú szabályok szerint működő cégnél modern James Bondot faragnak belőle. Ám a különlegesen veszélyes kiképzőidőszak gyorsan véget ér - de csak azért, mert az ügynökökre újabb, nagyobb veszélyek várnak. Valaki egymás után rabolja el a világ hírességeit, arisztokratáit és miniszterelnökeit. A szálak pedig egy őrült milliomoshoz (Samuel L. Jackson) vezetnek.

 
2 990 Ft
Kingsman 2. - Az aranykör (1DVD)

A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei eddig sikerrel védték meg bolygónkat a hatalommániás gonoszoktól. Most azonban felbukkan egy új ellenség, aki csapdába csalja a csapatot és felrobbantja a központjukat. Csak az újonc Töki és kiképzője, Merlin ússza meg a támadást, ők Amerikába menekülnek, ahol egy szervezetükhöz hasonló helyi cég, a Statesman embere várja őket. Együtt vágnak neki kemény és veszélyes feladatuknak: a világ megmentésének – ez úgy tűnik, kezd Töki szokásává válni…
A nagy sikerű Kingsman: A titkos szolgálat eszelősen szórakoztató folytatásában, a Kingsman: Aranykörben sem maradhatott el a sztárparádé: Taron Egerton, Mark Strong és Colin Firth mellé ezúttal Julianne Moore, Halle Berry, valamint Elton John, Channing Tatum és Jeff Bridges csatlakozott.

 
2 990 Ft
Kretének, de extrémek (1DVD) (Le Raid)

Négy borzasztóan eltökélt, de annál inkább pitiáner bűnöző, miután utolsó küldetésük is totális kudarcot vallott, kap még egy esélyt a főnöktől. A feladat igazi vakációnak ígérkezik, hisz nincs más dolguk, mint elrepülni Montrealba, hogy ott szemmel tartsák megbízójuk legújabb barátnőcskéjét, Nathalie-t,
aki egy ötcsillagos szállodában tengeti mindennapjait.

A szemmel tartás zökkenőmentesen zajlik, mindaddig, míg a srácok a lány szobájának átkutatására nem szánják rá magukat. A szobaszámot sajnos nem találják el, melynek következtében egy váratlan lehetőség pottyan az ölükbe. Carlito, a Saint-Dennis-i maffia feje, a későn érkező nehézfiúk helyett a négy balfácánt bízza meg a gyönyörű és igen gazdag Leonore de Segonzac meggyilkolásával.

A honorárium négymillió dollár, a feladat viszont nem egyszerű. Tacchini, Sami, Yaya és Kader sokat próbált sportolóknak álcázzák magukat, hogy benevezhessenek egy patagóniai túlélő túrára, ahol a
leendő áldozat, Léonore lesz a csapatvezetőjük.

Elindul a verseny, ahol az újdonsült bérgyilkosok azzal vannak elfoglalva, hogy ép bőrrel megússzák az egyes feladatokat ahelyett, hogy vezetőjüket próbálnák meg kicsinálni.

Ráadásul nem elég a ejtőernyős ugrás, a vadvízi rafting, a sziklamászás és a gleccsersíelés, a társaságot még Madam Jo valódi fejvadászai is üldözőbe veszik.

 
990 Ft
Különösen veszélyes (1DVD)
Eljön az a pont, amikor a sokat látott bérgyilkosok is besokallnak, és szögre akasztják a fegyvert. Megan is így dönt, azonban Ő nem egy kiöregedett gyilkoló gép, hanem egy tinédzser lány, aki abból keresi a zsebpénzt, hogy embereket tesz el láb alól. Miután maga mögött hagyja „munkáját”, rájön, hogy a normális élet olykor sokkal nehezebb, mint a golyók elől menekülni. 
1 990 Ft
Külváros mélyén, A (1DVD)

Párizs egyik rosszhírű külvárosi negyedében, Bobignyban egy reggel a járókelők holttestet találnak a kukák között. Az áldozat egy párizsi "nagykutya", Jean-Éric Chaligny felesége. A nyomozásba két, egymástól gyökeresen különböző férfi kezd. Az egyik Ousmane Diaktié, egy Bobigny-ból való színesbőrű rendőrhadnagy, a másik pedig a párizsi bűnügyi rendőrség kapitánya, az úrifiús allűrökkel rendelkező Francois Monge. Ousmane kideríti, hogy a meggyilkolt nő szerencsejáték-függő volt és hatalmas tételekben játszott egy zártkörű klubban, Bobigny-ban. A belvárosi és a külvárosi nyomozó eltérő utat választanak: mindketten a saját módszerükkel és saját temperamentumuk szerint vágnak bele a "közös" munkába, ami nagyon sok konfliktus forrása lesz.

 
1 990 Ft
Kung-Fu kölyök (1DVD) (1979) (Jackie Chan)
Ifjú Jackie már gyermekkora óta rajong a Kung-Fu-ért, de apja határozottan megtiltotta, hogy gyakorolja. Egy napon találkozik egy koldussal, aki felajánlja neki, hogy megtanítja harcolni. Jackie nagy tehetségről tesz bizonyságot, gyorsan tanul, erről azonban senkinek nem beszél, titokban tartja képességeit. Amikor azonban nagybátyja éttermét kiszemeli magának egy zsaroló banda, Jackie kénytelen bevetni minden tudását. 
1 990 Ft
Kutyám, Jerry Lee 1. (1DVD) (szinkron)

James Belushi alakítja Thomas Dooleyt, a szokatlan módszerekkel
dolgozó drogzsarut, aki összeáll egy független szellemiségű rendőrkutyával ebben
a fergeteges akcióvígjátékban.

A konok Dooley egy lépésre van attól, hogy ráverjen egy 50 millió dolláros
kokainbalhét egy prominens társasági személyre. De mivel az a hír járja róla,
hogy partnernek túl őrült, senki sem hajlandó vele dolgozni, kivéve Jerry
Lee-t, a fantasztikusan kiképzett németjuhász rendőrkutyát, akinek a legjobb
orra van a drogüldöző szakmában.

A sajátos párosítás egyik félnek sincs ínyére, de egy sorozat lövöldözés, becserkészés,
bunyózás és romantikus, félresikerült kaland után, morogva bár, de tisztelni
kezdik egymást. Ez egy szívet melengető, pörgő tempójú kaland egy kiismerhetetlen
és verhetetlen rendőrduóról, melynek láttán az ember legjobb barátja még inkább
a szívünkhöz nő.

 
3 990 Ft
Londoni csapás (1DVD)

A vadnyugat leglehetetlenebb párosa, a kínai karate mester és a kétballábas
cowboy egyszer már legyőzte legyőzhetetlennek látszó ellenfeleit; és most a
sors újra egymás mellé tereli őket. Chon Wang, akit tulajdonképpen John
Wayne-nek hívnak, megtudja, hogy apját, a birodalmi pecsét őrét megölték:
a gyanúsított pedig Londonba menekült. Ő üldözőbe veszi, és régi társa, Roy
OBannon segítségével nekigyürkőzik, hogy beteljesítse a bosszú ravasz művét.

De úgy tűnik, ahhoz, hogy végre az elkövető szemébe nézhessen, előbb fenekestül
fel kell forgatniuk a békés, viktoriánus Londont, meg kell menteniük a királyi
családot, meg kell verniük néhány angol testőrt, ki kell rúgatniuk a rendőrségről
Arthur Conan Doyle-t, meg kell pofozniuk a kiskorú Charlie Chaplint,
és a teljes siker érdekében esetleg még le kell ugraniuk a Big Ben csúcsáról.

De ismerjük őket: nekik meg sem kottyan az ilyesmi.

 
2 990 Ft
MacGruber (1DVD) (2011) (Val Kilmer) (karcos példány)
Csupán egyetlen olyan katona létezik, akit 16 Bíbor Szívvel is
kitüntettek, és ez ugyanaz a pasas, aki szerint a Bundesligafrizura
még ma is menő. Mióta a mennyasszonyát tíz évvel
ezelőtt meggyilkolták, MacGruber (Will Forte) arra tette fel az
életét, hogy puszta kézzel verje ki a szuszt a bűnőzökből, és
mikor megtudja, hogy esküdt ellensége, a mocskosul sötét lelkű
Dieter ConCunth (Val Kilmer) ellopott egy nukleáris töltetet,
MacGruber összeáll hő csatlósával, Vi... 
1 490 Ft
Medál, A (1DVD) (nagyon karcos példány)

Hongkong legjobb rendőre, Eddie Yang és kétballábas segédje csak egy
fegyverkereskedő bandát akar leleplezni, de egy őrült konspiráció vezetőjébe
botlik.

Az összeesküvés vezetője nem kevesebbet akar, mint a világuralmat és a hozzá
tartozó halhatatlanságot. Ehhez csak egy medált és egy hatéves buddhista szerzetest
kell megszereznie. A rendőr és a banda közti összecsapás eredménye: a kisfiút
a rosszak Dublinba csempészik, a medál marad, a rendőr pedig véletlenül megkapja
azt, amire ellenfele vágyott: legyőzhetetlen és megölhetetlen.

Eddie ugyan semmit sem ért, de üldözőbe veszi ellenfelét. Dublinban
csatlakozik hozzájuk az Interpol helyi embere, Nicole. Most már hárman
vetik magukat a titokzatos banda és főnöke nyomába. A szálak egy ősi ír kastély
ódon falai közé vezetnek.

 
1 990 Ft
Még egyszer éjszakai rohanás   (1DVD) (1994)
Jacknek óriási az adóssága - még a pisztolyát is zálogba kellett adnia - ezért elvállal egy megbízást korábbi munkaadójának az ellenfelénél, kockára téve ezzel volt fõnökéhez, Eddiehez (Hedaya) fûzõdõ jó barátságát. A munka kész öngyilkosság: Oklahomába kell utaznia, hogy elõkerítsen egy Dale Adder (Secor) nevû fickót, aki meglógott a tárgyalás elõl. A feladat nem egyszerû, hiszen eddig senki nem tért vissza épségben azok közül, akik megpróbálták behozni a fiatal, jóképû bûnözõt. Jacknek most... 
990 Ft
Megint 48 óra (1DVD) (Select Video kiadás)

Újra itt vannak. Csak gyorsabbak. És keményebbek.

Reggie Hammond és Jack Cates visszatérnek a
nagysikerű folytatásban, amely "jobb, mint az első rész!" (Pat Collins, WWOR-TV)

Mennyivel jobb? Úgy indul, hogy a maffia vérdíjat tűz ki
Reggie fejére. A busz, mely a sittről elszállítja, átpördül, kábé tizenhétszer.
Remek Porschéját szilánkokra robbantják. A balfékek egy bárban még mindig
nem tanulták meg, hogy ostobaság feldühíteni Reggie-t. És még fiatal
az éjszaka.

Mielőtt ez a 48 óra véget ér, Reggie és Jack
a feje tetejére állítja San Franciscót, hogy elcsípjenek egy ravasz drogbárót.
A fiúk visszatértek a városba…és az utcákat elönti az akció.

 
2 990 Ft
Mexikói, A (1DVD)

Az első közös filmjükben Brad Pitt és Julia Roberts fergetegesen akciódús utazást tesznek a határ déli oldalán James Gandolfinival (Maffiózók) ebben a dögös, ravasz thriller-vígjátékban, mely nem csak egy-két fordulatot rejt.
Mielőtt a hanyag Jerry jó útra térhetne Samantha oldalán, vállalnia kell egy rázós utat Mexikóba, hogy elhozzon egy felbecsülhetetlen értékű pisztolyt, és ezzel egyenlítse ki tartozását. A pisztolyt megtalálni sima ügy. De mikor felforrósodik a maffiafőnökökkel és bérgyilkosokkal tarkított helyzet, a hazajutás már egészen más tészta…

 
2 990 Ft

Sorrend: