Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >akció / vígjáték

Sorrend:

Super (2010) (1DVD) (Rainn Wilson) / tékás

Frank (Rainn Wilson) egy átlagos, hétköznapi fickó. Egy nap azonban rájön, hogy szeretett felesége összeszűri a levet a drogkereskedő Jacques-kal. Elhatározza, hogy leszámol a csábítóval ezért a szuperhős Crimson Boltként veszi fel harcot az ellenféllel. Mint minden rendes szuperhősnek neki is akad egy társa a helyi könyvesbolt pszichopata eladójának személyében. Az eredmény nem marad el...

 
1 490 Ft
Szemfényvesztők 1. (1DVD)

Louis Leterrier rendező (A titánok harca) fantasztikusan látványos filmjében elképesztő bűvészmutatványok és fergeteges akciók szögezik a képernyőhöz a nézőt. Négy tehetséges illuzionista elkápráztatja a nemzetközi nagyközönséget merész és eredeti trükkjeivel, miközben titokban egy sokkal nagyobb dobásra készülnek, az FBI és az Interpol pedig kétségbeesetten próbál a lapjaikba látni.

 
1 990 Ft
Szemfényvesztők 2. (1DVD) (karcos példány)

A Négy Lovas (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco és Lizzy Caplan) visszatér egy új, ámulatba ejtő kalandra, mellyel az egész világot elbűvölik! Egy évvel azután, hogy túljártak az FBI eszén, és világszerte megnyerték maguknak a közönség támogatását, a négy illuzionista visszatér abban a reményben, hogy új előadásukkal elbánhatnak egy könyörtelen számítógépes guruval. Látványos eltűnésükért ugyanis nem más, mint Walter Mabry (Daniel Radcliffe), a zseniális programozó felel, aki arra kényszeríti a Lovasokat, hogy egy minden eddiginél veszélyesebb trükköt mutassanak be. A csapat csupán abban bízhat, hogy eme példátlan mutatvány végrehajtásával végre tisztára moshatják a nevüket, és nem mellesleg leleplezhetik a háttérben álló géniuszt.

 
1 490 Ft
  Szépfiú, A (1999 - Gorgeous) (1DVD) (Jackie Chan) (feliratos)

Egy tajvani halászfalucskában Ah Bu, egy helybéli
lány palackpostára bukkan, a palackban pedig egy szívhezszóló romantikus üzenetet
talál.

Elhatározza, hogy megkeresi a levél feladóját, hátha ő lesz
álmai hercege. Hongkongban meg is találja a levél íróját, Albertet, akiről
kiderül, hogy meleg...

Ah Bu nem búslakodik sokáig, úgy dönt: ha már itt
van, kiveti a hálóját Albert egy barátjára, a playboy hírében álló Chi
Wu-ra. Hogy jobban felkeltse a férfi érdeklődését, álnéven mutatkozik be,
és úgy tesz, mintha ő lenne az egyik ismert maffiafőnök barátnője.

Jól számított, mert Chi Wu valóban felfigyel a lányra.
De nem marad sok ideje a romantikára, ugyanis valakik éppen tönkre akarják tenni
az üzletét, és sorra bukkannak fel titokzatos alakok, akik az életére törnek...

Jackie Chan legújabb akció-vígjátékában minden megtalálható,
amit a hongkongi akciósztár rajongói szeretne Chan filmjeiben, ezúttal azonban
még egy kis romantikával is megfűszerezték az alkotók a sztorit!

 
2 990 Ft
  Szerencse cinkelt lapokkal (1DVD) (1993) (Billy Bob Thornton)
Harry Talbot (MICHAEL MADSEN) örökös vesztes, de néha neki is lehet szerencséje. Alighogy kiszabadul a sittről, első útja egy kártyapartira vezet, ahol ötezer dollárt és egy kocsit nyer. De itt véget is ér a nagy szerencséje, ugyanis Nevada felé autókázva megáll egy út menti kocsmában. A parkolóban nem túl ideális körülmények között ismerkedik meg Kittel (PATRICIA ARQUETTE), a fiatal lánnyal, aki épp az ő autóját próbálja elkötni, majd kissé erőszakosan próbálja ráerőltetni magát, hogy vigye ... 
990 Ft
  Szmokinger, A (1DVD) (Jackie Chan) (DreamWorks kiadás) (felirat)

A taxisből magánsofőrré avanzsált Jimmy Tong gyorsan
ráébred, hogy Clark Devlin, a milliomos playboy alkalmazottjaként csupán
egyetlen szabályt kell betartania, de azt nagyon: soha nem nyúlhat munkaadója
méregdrága szmokingjához.

Devlint azonban egy "véletlen" robbanás
egy időre parkolópályára állítja, s ekkor Jimmy felveszi a szmokingot.
Hamarosan kiderül: ez a ruha valósággal egyszemélyes hadsereggé változtatja
azt, aki felölti. Jimmyt egyszercsak beszippantja egy veszélyes nemzetközi
kémjátszma örvénye, ráadásul társa is akad egy kétbalkezes leányzó személyében,
aki legalább annyira zöldfülű, mint ő.

Jimmy botcsinálta titkosügynökké válik - azt azonban
el kell ismerni, hogy legalább a megjelenése kifogástalan.

 
1 990 Ft
Született gengszterek (1DVD)

Val (Al Pacino – Angyalok Amerikában, Szemtől szemben, A keresztapa-trilógia) 28 kőkemény évet töltött börtönben, mert nem adta fel bűntársát. Legjobb barátja, Doc (Christopher Walken – Kapj el, ha tudsz!, A szarvasvadász) várja szabadulásakor; s első útjuk a régen látott harmadik cimborához (Alan Arkin – Az Argo-akció, A család kicsi kincse) vezet. Barátságuk épp oly erősnek tűnik, mint a börtönévek előtt, Val teljes erővel veti magát az addig nélkülözött élvezetekbe. Mégis, érzi, hogy valami nincs rendben, s hogy egyik társa vele kapcsolatos megbízást kaphatott. Hiába tölti gyönyörű nőkkel az idejét, hiába fog ismét fegyvert a kezében, s utazik luxusautókban, elkerülhetetlenül szembe kell néznie múltjának egyik főszereplőjével, a volt maffiafőnökkel...

 
2 990 Ft
  Szupercsapat, A (2010 - The A-Team) (1DVD) (Liam Neeson) (mozi és bővített változat)

Fegyverük van, veszélyesek... és totál őrültek! Öveket becsatolni, adrenalint feltankolni, mert lecsap az akcióvihar: jön Liam Neeson, Bradley Cooper, Quinton “Rampage” Jackson és Sharlto Copley, vagyis a Szupercsapat. A hadsereg különleges egységben szolgált vakmerő exkommandósokat olyasmiért ítélik el, amiben ártatlanok. Őket azonban nem lehet megállítani: megszöknek a börtönből, és teljesítik addigi legnehezebb feladatukat: bebizonyítják, hogy ártatlanok. Amire feltétlenül szükség van: egy őrült arzenál, ravasz számítás és igazi tökösség: az ilyen meló épp a Szupercsapatnak való!

 
2 990 Ft
Szuperhekusok (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

1978-ban 20 millió dollárt loptak el egy detroiti bankból. Az egyik bankrablót elkapták, a másikra holtan bukkantak rá, a harmadik eltűnt, a hiányzó pénzt pedig soha nem találták meg. Hét évvel később kiengedték a börtönből az egyetlen kézre került merénylőt, aki azonnal Miami-ba utazott, és másnap már nem élt. Két FBI ügynök csatlakozik a helyi rendőrökhöz, hogy végre a rejtély nyitjára jussanak. Valahol Miamiban pedig ott lapul a harmadik rabló, akinél ott van a 20 millió és akinek hét év előnye van a hatóságokhoz képest.

 
990 Ft
Szupersuli (1DVD) (kissé karcos példány)

Kösd be magad és készülj fel egy olyan kalandra, amelybe beleremeg az egész világ! A Föld veszélyben forog, s a pusztulástól csak egyetlen hős mentheti meg: a nagyszerű, a frenetikus, a lehengerlő Zoom kapitány… aki mostanság nincs éppen csúcsformában.

Az a bibi, hogy Zoom úr, polgári nevén Jack Shepard (Tim Allen) elveszítette a szuperképességeit. Larraby generális (Rip Torn) és Dr. Grant (Chevy Chase) nem is azért citálja őt vissza a kényszerpihenőről, hogy repkedjen, meg minden: azt a feladatot bízzák rá, hogy valódi hősöket neveljen a hátulgombolós szuperpalántákból, akik észbontó képességekkel bírnak, épp csak magukkal nem bírnak. Az eszes Marsha Holloway (Courteney Cox) asszisztálásával a rakoncátlan kölykök megtanulnak csapatban dolgozni: megzabolázzák a képességeiket és bátran szembeszállnak a gonosszal, amely pépes állapotban szeretné látni világunkat.

 
1 490 Ft
Szuperzsaru (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

David Speed teljesen átlagos, hétköznapi rendőr... volt. Aztán miután
a saját kivégzésén a villamosszéket sisteregve hátrahagyva a falon keresztül
elviharzott, a környezetének is feltűnt, hogy valami nincs rendben az egyenruha
alatt.

Mielőtt ugyanis hősünk egy gengszter csapdájának köszönhetően szembekerült
a törvénnyel, egyik járőrözése közben furcsa dolog történt vele: éppen egy volt
indián rezervátumban teljesített szolgálatot, amikor a rá sanda szemeket vető
aligátornak szánt figyelmeztető lövése telibe trafálta a jócskán a feje felett
elhúzó nukleáris rakétát (ő legalábbis így hitte). A hatalmas robbanás nem csupán
vörös fénnyel világította be a környéket, de Speedet is szokatlan képességekkel
ruházta fel, így kollégája, Willy legnagyobb megrökönyödésére hősünk
egyszerű rendőrből hirtelen gondolatolvasásra, tárgyak mozgatására, sportkocsik
legyorsulására képes, emeletes házakról leugráló szuperzsaru vált.

Speed számára nem létezik lehetetlen - egészen addig, amíg valamilyen
piros színű tárgyon meg nem akad a szeme...

 
1 990 Ft
Talpig fegyverben (1DVD) (2020) (Daniel Radcliffe)
Miles egy átlagos srác, aki teljesen átlagos életet él, utálja a munkáját és még fülig szerelemes az ex-barátnőjébe, Novába. Csak a televízióból értesül arról, mi folyik a városban, ahol is egy online banda, a SKIZM teljesen ismeretlen embereket kényszerít vérre menő gladiátorharcra. Egy napon aztán Miles a dolgok sűrűjében találja magát, amikor is a SKIZM felkeresi őt, mindkét tenyerébe pisztolyt szögel, és azzal a feladattal bízzák meg, hogy ölje meg a játék történetének legjobbját, Nixet. ... 
2 990 Ft
Tango és Cash (1DVD) (Warner, pattintótokos) (felirat)

Tango és Cash majdnem mindenben különböznek. Egyikük viseltes farmerokban és laza polókban jár, másikuk kifogástalan öltönyökben feszít a Cadillacben. Csupán egy- valamiben azonosak: mindegyik önmagát tartja a város legjobb zsarujának. A rivalizáló szuperhekusoknak azonban nemsokára kényszerű szövetségre kell lépnie, mert Yves Perret, Los Angeles legfőbb kábítószer-kereskedője úgy dönt, hogy végleg kivonja a forgalomból a két detektívet. A kopókból hamarosan üldözöttek lesznek, még a börtön rácsai sem védik meg őket a maffia embereitől.

 
1 990 Ft
Taxi 3. (1DVD)

Marseille-ben sosem lesz nyugalom. Gibert felügyelő és lelkes, de mindenre alkalmatlan csapata hiába iparkodik, hogy fenntartsa a rendet: újabb fegyveres banda tartja rettegésben a napfény városát. A Mercedesszel nyomuló német bankrablók és a japán hadügyminisztert elrabló nindzsák után most a görkorcsolyán száguldó terroristákat kellene megfékezni.

Amikor a rendőrség tehetetlen, természetesen csak egyvalaki segíthet: régi ismerősünk, Daniel, a turbómeghajtású taxis, akinek minden vágya, hogy barátnőjével édes kettesben kapcsolhasson a legmagasabb fokozatra. Ehelyett azonban kénytelen újból Emilien barátja és egyúttal a francia mundér becsületét megmenteni. Nincs túl sok kedve hozzá, de újból beletapos a gázba, dübörög a motor, horpad a karosszéria, és ő kétszázhúszas tempót diktálva csap szét a görkoris rosszfi úk között!

Ha szerencséje van, még épp odaér a randevújára.

 
1 990 Ft
Taxi 4. (T4xi) (1DVD)

A Taxi filmek minden főszereplője visszatér a negyedik részben, élükön a taxisofőr Danielt alakító Samy Naceri-vel és a kétbalkezes rendőr Emilient játszó Frédéric Diefenthal-lal.

Ők már családapaként próbálnak helyt állni miközben szökött belga bankrablót kell újra kézre keríteniük a megszokott nem-normális körülmények mellett.

Megint talákozhatunk rendőrfelügyelőként Bernard Farcy-val, akinek a karaktere most nagyobb teret kap, mint a korábbi három részben. Szintén szerepel a hosszú lábú Emma Sjöberg és megint láthatunk hírességet meglepetésként felbukkani.

A T4XI visszatér a sorozat gyökereihez, a főhősök Marseille-ben üldözik a rosszakat és kergetik a jókat (tévedésből, természetesen)...

 
2 990 Ft
  Top Dog - Szuperhekus kutyabőrben (1DVD) (1995) (Chuck Norris)
Kegyetlenül meggyilkolnak egy San Diegó-i detektívfelügyelőt, aki egy nagyszabású bűnügyben éppen nyomon volt. Munkáját Jack Slater nyomozó veszi át, s az üggyel együtt a felügyelő leghűbb segítőjét, a kutyáját is megörökli. A két kopó remekül kiegészíti egymást: az egyik erős, mint a vas, míg a másik szuperintelligens. Természetesen az utóbbi jár négy lábon. 
1 990 Ft
Totál gáz (1DVD) (2016) (használt, kissé karcos)
Az öttagú Cox család a nagypapával karöltve nyaralni készül, és hogy elkerüljék a csúcsforgalmat, már hajnalban elindulnak újonnan vásárolt családi egyterűjükkel. Tom, a családfő (José Garcia – Szemfényvesztők, A csodacsapat) kényelmesen beállítja a tempomatot 130 km/órára, és kitartóan hallgatja felesége és édesapja folyamatos szóváltását. Egy elharapódzott vita során azonban Julia (Caroline Vigneaux) követeli, hogy azonnal forduljanak vissza. Tom lassítani próbál, de ekkor az elektronika fe... 
1 990 Ft
Trópusi vihar (1DVD)

Ben Stiller (Apádra ütök), Jack Black (Nagyon nagy Ő) és Robert Downey Jr. (A Vasember) Hollywood legnagyobb sztárjainak bőrébe bújnak ebben a fergeteges vígjátékban.

Bár az amerikai álomgyár ünnepelt csillagai még csak öt napja forgatnak egy hatalmas költségvetésű vietnámi háborús filmet, a produkció máris egy hónapos lemaradásban van. Az őrjöngő producertől (Tom Cruise) megfélemlített rendező ledobja színészeit a dzsungelbe, hogy ott – tudtukon kívül, különleges effektusok bedobásával, értsd: bazi nagy robbantásokkal – „igazi” háborút teremtve filmezhesse őket. Egyedül az a baj, hogy a fiúkat véletlenül az Arany Háromszög kellős közepébe, egy kábítószergyártó magánhadsereg karjaiba repíti. Ennyire hiteles körülményekre azért még ők sem számítottak...

 
2 990 Ft
Újabb éjszakai  Rohanás (1DVD) (1994)
Jack Walsh (Christopher McDonald) még mindig abból próbál megélni, hogy szökésben lévő embereket próbál meg elkapni. 25 ezer dollár üti a markát, ha elkapja és behozza Berniet, a csaló házaspár férfi tagját. Amikor Jack megtalálja a férfit, akad egy kis komplikáció. A férj ugyanis hozzá van bilincselve feleségéhez. Jack úgy dönt, az egyszerűség kedvéért leszállítja mindkettőjüket, nem is sejtve, hogy ezzel csak tovább bonyolítja a dolgokat… 
990 Ft
Üss vagy fuss (1DVD)

Charlie Bronson (Dax Shepard), a korábbi bankrabló most egy kaliforniai városkában él, és egy nap úgy dönt, kilép a tanúvédelmi programból, hogy segítse barátnőjét, Annie-t (Kristen Bell) Los Angeles-i álommunkájának megszerzésében. Annie minden lében kanál ex-pasija (Michael Rosenbaum) azonban a páros nyomába küldi Charlie korábbi társait - akiket Bradley Cooper vezet-, és a Charlie védelméért felelős kétbalkezes rendőr is csatlakozik a hajszához. A ráérősnek induló utazásból így hamar eszeveszett és komikus üldözés lesz.

 
990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés