Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

prev
next

Intim fejlövés (1DVD) (angol felirat)

A film cselekménye egyetlen nap alatt játszódik.Négy férfi ugyanazon az estén, ugyanabban a night clubban köt ki, egymástól függetlenül egy nehéz nap végén. A négy férfi négy külön történetének a szexualitás áll a középpontjában.

 
2 990 Ft
  Isten hozta, őrnagy úr! (1DVD) (Latinovits Zoltán - Örkény István)

Valahol Észak-Magyarországon fenyvesek közt a hegyek ölében, van egy kis falu. Mindentől messze van. Levegője tiszta és huzatos, ezért sok turista és nyaraló keresi fel, akiknek a helybéliek szívesen adnak ki szobát heti bérbe.

Élt ebben a faluban, ahol csen és békesség honolt, és például tűzvész sem pusztított hosszú esztendők óta, egy községi tűzoltó. Tót Lajosnak hívták…

 

A film Örkény István: Tóték című regényéből készült.

 
2 990 Ft
Kalandorok (2008) (1DVD) (Paczolay Béla) (angol felirat)

A negyedik felesége által kiebrudalt, emiatt az autójában lakó Elekes Géza (Rudolf Péter) - láncdohányos és majdnem sikeres trombitás - egy hakni után felkerekedik fiával (Schruff Milán), hogy meglátogassák a nagyapát (Haumann Péter). A nagymama féltékenységi jeleneteit tovább tűrni képtelen Elekes István a fiához költözne, ha egy élet beférne a csomagtartóba. De nem fér be. Némi huzavona után, több kupica pálinka formájában levezényelt úti áldással és egy tüchtig tetőcsomagtartóval felszerelkezve nagyapa, apa, fia mégis elindul Pestre.

A három férfi megküzd önmagával, egymással, és persze ki-ki a hozzá tartozó nővel. Egy halálosnak látszó gázolás, a gyanús rakománnyal felszerelt, ám elbűvölő özvegyasszony, üldözés a hivatalos erők által, valamint egy kevésbé hivatalos, de annál emlékezetesebb találkozás a helyi szürkegazdaság képviselőivel… nos úgy tűnik, összecsapnak fejük fölött a hullámok. Na és ott a hulla. Kikerül- e a három férfi a lelki és motorikus slamasztikából? Visszafordulni? Na, azt nem!

Három generáció, nagyapa, apa, fia kalandjai az óperencián még innen, de a zöldhatáron túl. Paczolay Béla keserédes vígjátéka a 38. Magyar Filmszemle Simó Sándor Emlékdíját nyerte el.

 
2 990 Ft
  Katyi (1942) (1DVD) (Tolnay Klári) (régi magyar filmek) (Multimix kiadás) (fotó csak reklám)

A színészi pálya után áhítozó Varga Kató a felvételi vizsgán sikertelenül szerepel és Geszty, a bizottság szigorú elnöke, egyébként népszerű színész, örökre eltanácsolja a pályáról. Kati fölhábordva, sírva rohan barátnőjéhez és bosszút esküszik Geszty ellen. A színész a következő napon egy csecsemőt talál az ajtaja előtt. Hirdetésére csecsemőgondozónak Varga Kató jelentkezik...

 
990 Ft
  Képzelt beteg, A (1971) (1DVD) (Bessenyei Ferenc - Moliére)

Argan (Bessenyi Ferenc) egész életében pánikszerûen retteg mindenféle betegségtõl, nyavajától. Így nem csoda, ha egész vagyonát orvosokra és mindenféle kuruzslókra költi – nem is gondolva arra, hogy igazából makkegészséges. Különös és egyben drága szenvedélyét persze elõszeretettel használják ki az ezernyi gondot orvosló doktorok. Aragan életének egyetlen igaz gyönyöre felesége, Béline (Máthé Erzsi), akirõl nem is sejti, hogy pusztán önös érdekbõl van mellette. Ám az igazi gondok csak akkor kezdõdenk, amikor Argan lányát, Angelinát (Detre Annamária) egy orvohoz akarja feleségül adni. A fiatal lány azonban másba szerlemes, így hamar kitör a bonyodalom apja és lánya között.

Moliére utolsó és egyben egyik leghíresebb színdarabja A képzelt beteg (1673-as elõadásán a hipohonder fõszereplõt alakító Moliére a színpadon halt meg), melyet a Magyar Televizió 1971-ben a kor nagy színészeinek közremûködésével készített el.

 
1 990 Ft
Kész cirkusz (1DVD) (angol felirat)

Egy tucat külvárosi lúzer menthetetlen csetlése és rombolása, a Kész cirkusz. Van itt negyvenes ex-focista, aki csak egy klozetos incidens miatt maradt le a ’86-os Magyar Kupáról a Fradi ellen. Van egy menedzserasszony, aki a maga 80-as mellbőségével permanens pénzéhségben szenved. Van három fáradt agybajnok, akik miközben megtárgyalják, ténylegesen mekkora is Bill Gates vagyona, megfúrnak egy kis takarékot. Van egy feleség, akit meglopott az egyik szeretője, és a szerető, aki szerint csak kölcsönvett, és mellesleg a világ első írógép-dobosa. Van egy cukorbeteg civil zsaru, aki mellékállásban fényképeket készít, persze pénzért, a feleségről, a szeretőről, és a biztonság kedvéért a megrendelőről, az ex-focista férjről is.

És van egy táska. És mindenki a táskára hajt. Van, aki eladná, van, aki megvenné, van, aki csak vinné.

 
1 990 Ft
Kísértet Lublón (1DVD)

Kísértet elevenedik meg Lublón: Kaszparek Mihály borkereskedő
nappal is riogat. A lovát fordítva üli meg, hamis aranyakkal fizet, és a feleségét
is sokszor meglátogatja, aki egy cseppet sem iszonyodik halott ura ölelésétől.

Strang Jakab, a szürke, de zseniális kis rendőrfelügyelő deríti ki a
szövevényes ügyet: a szépséges Kaszparekné azért mérgezte meg a férjét,
hogy annak féltestvérével, az aranyat hamisító Csernyiczky Mihállyal
élhessen boldog szerelemben és gazdagságban. A lépten-nyomon Spinozát
idéző Strang felfedezi, hogy a hamis aranyak és a "kísértet"
között összefüggés van. A szép özvegyet kolostorba szállíttatja, így csalja
lépre a pénzhamisítót.

 
3 990 Ft
  Kölcsönkért kastély, A (1937) (1DVD) (Kabos Gyula) (régi magyar filmek) (Magyar klasszikusok gyűjtemény 12.)

A Gruberek közt futótűzként terjed a hír, hogy dúsgazdag amerikai rokonuk, Gruber Menyhért a lányával, Maryval Magyarországra látogat. Különböző terveket eszelnek ki a gazdag rokon megfejésére. Mind közül a legmerészebb Koltay Bálint terve, aki egyenesen Mary kezére pályázik. A fiatalok azonban egymásba szeretnek, annyira, hogy Bálint akkor is kitart Mary mellett, amikor a "gazdag" Gruber közli vele, hogy tönkrement. Ekkor már csak azt kell elrendezni, hogy a magát földbirtokosnak kiadó Bálint valóban fel tudjon mutatni jövendő apósa előtt egy úri kastélyt...

 
990 Ft
Le a fejjel! (1DVD)

A Le a fejjel! igazi korhű jelmezes, díszletes, családi, kosztümös vígjáték, mely valamikor a sötét és titokzatos középkorban játszódik. Főhősünknek, a király pohárnokának sok a gondja. Anyósa régi boszorkánycsaládból származik, varázslataival állandó veszélyt jelent a ház népére, lánya mindenáron el akarja veszíteni a szüzességét, nagyobbik fia hóhériskolába jár és otthon a rokonain gyakorol, míg kisebbik fia egyszerűen zseni. Ráadásul a pohárnok felesége a család bevételét úgy próbálja kiegészíteni, hogy házukat engedély nélküli zug-fogadóként működteti.

Néhány nap alatt megfordul a házában a koldusnak öltözött király, a magát jósnőnek álcázó királynő, a kor médiasztárja, Lothár, a nagy hóhér, a bolgár bérgyilkos és még néhány hibbant-furcsa figura.

 
1 990 Ft
  Legényanya, A (1DVD) (Magyar filmek gyűjteménye sorozat 02.)

Nagy a felzúdulás Rátóton, mert Rozi újszülött fiúgyermekének a Józsi nevet merte adni és nem a pedig Bélát! A hagyomány szerint minden újszülött fiút kötelesek Bélának keresztelni a tanácselnök neve után. Szegény Józsi (Eperjes Károly) ilyen világban kell, hogy felcseperedjen, de végül is csak fölnő az istenadta. Csak a lányok nem érdeklik ezt a kissé fura legényt. Az Úr meghallgatja édesanyja imáit és mivel ő maga nem ér rá, Ágikát (Eszenyi Enikő) küldi maga helyett segítségül, akitől Józsi hamarosan teherbe esik. A falu elöljárói nem akarnak újabb rátóti csodát, és ki akarják közösíteni őt, a legényanya ennek ellenére világra hozza gyermekét…

 
1 990 Ft
  Lila akác (1934) (1DVD) (Kabos Gyula) (régi magyar filmek) (Magyar klasszikusok gyűjtemény 20.)

Az 1910-es évek elején járunk Budapesten. Egy ligeti padon megismerkedik Tóth Manci, a varrónőből lett táncosnő és Csacsinszky Pali banktisztviselő, aki szorgos látogatója az offerumnak. Manci beleszeret Paliba, a fiú azonban egy elvált asszony kegyeit keresi.

 
990 Ft
Liliomfi (1954) (1DVD) (Makk Károly)

Liliomfi életvidám vándorszínész, bohó és jóképű - a női szívek tiprója. Nem csoda, hogy Mariska, Szilvay professzor gyámlánya sem állhat ellen neki; beleszeret a harisnyanadrágos hősszerelmesbe, akit szintén megbabonáz a lány szeplőtlen szépsége és ártatlansága. A jómódú gyámatya azonban saját unokaöccsének szánja nevelt lányát, hogy a vagyon ne aprózódjon. Hőseinkre a félreértések és kalandok sora vár, míg végre kiderül a cseles csepűrágó azonos az unokaöccsel, és a fiatalok végre egymáséi lehetnek.

Legendás komédia a magyar filmkészítés fénykorából - egyszerűen megunhatatlan!

 
2 490 Ft
  Lovagias ügy (1937) (1DVD) (Kabos Gyula) (régi magyar filmek) (Magyar klasszikusok gyűjtemény 13.)

Virág úr, Baba apja, igazi könyvelő, kisember, akit megaláztatás ér: arcul üti a főnök fiatal rokona. Virág úr fellázad, nem megy be a hivatalba, párbajra készül - aztán ráébred, hogy mindez nem neki való, megbocsát a fiatalembernek, aki szerelmes lesz Virág Babába

 
990 Ft
Magic Boys (1DVD) (Koltai Róbert) (Magicboys)

A vagány, kissé kincstári optimista Dávid és a pesszimista, bátortalan, befelé forduló Zoli pezsgőgyári munkásként dolgoznak vidéken. Ám egyszer mindenkinek eljön az ideje. Nekik is. Egyetlen nap alatt omlik össze minden, ami addig fontos volt a számukra, sőt, az életük is komoly veszélybe kerül. Mikor rejtélyes meghívót találnak, ami egy fél óra múlva induló magángépre szól, és homályosan beszél még valami fellépéssorozatról, valamint egy álom-gázsiról, nem tétováznak. A meneküléshez csupán annyit kell mondaniuk a reptéren: "Mi vagyunk a Magic Boys". Ám azzal már csak Londonban szembesülnek, hogy mire is vállalkoztak: a "Magic Boys" valójában egy chippendale pár, megbízójuk pedig rettegett maffiafőnök, aki igazi profikra számít.

 
1 990 Ft
Magyar vándor (1DVD) (angol felirat)

A harmatos hajnali réten lovak legelésznek, tábortüzek füstje száll. Mellettük
öten húzzák a lóbőrt. A hétalvó vezérek szenderegnek itt, pedig már hét felé
jár. Amott Álmos, még elég álmos, emitt Tas, már nem ittas, de
még kótyagos. Előd épp új ötletéről mereng, a Levédiavetítésről, meg
hogy talán levédi azt. Huba suba alatt alszik a rét végén. Nem pihent
a hétvégén. Ám valahol a távolban Kond nagyon gondterhelt, mivel Ond
szorult helyzetben van: nem tudja átvereckedni magát a hágón. Neki túl szoros
ez a szoros. Folytathatnám, de nem Töhötöm. Ugyanis rossz nap virradt
a hét főre.

Eltűnt a nemzet! De a hét vezér ezért nem hibás, ők csak kalandoztak, meg ittak-ettek
közben Etelközben, és eközben a magyarok vártak rájuk, és tovább álltak. Aztán
megunták, és továbbálltak. Így most a hét vándor elindul felkutatni népét, és
ezer év történelme áll előttük, de csak másfél órájuk van a feladatra!

A Valami Amerika rendezőjének új vígjátéka a jellegzetes hazai humorra,
és közös olvasmányélményeinkre építve hajtogat szórakoztató leporellót a történelemkönyvek
lapjaiból. És a fergeteges kaland végére az is kiderül, hogy igazán jó itt lenni
és itt jó együtt lenni.

A Magyar Vándor a hét honfoglaló vezér különös kalandjait kíséri végig:
emberi, szerethető figurákat teremtve, és egy sajátos, rendkívül szórakoztató
históriai leporellót hajtogatva a történelemkönyvek lapjaiból.

 
2 990 Ft
Megdönteni Hajnal Tímeát (1DVD) (angol felirat)

Horváth Dani (Simon Kornél) az esküvőjére készül. Minden tökéletes. Aztán jön egy 15 éves érettségi találkozó, jön a volt osztálytárs és barát, a mostanra szupermodellé lett Hajnal Tímea (Osvárt Andrea), és jön egy gyenge pillanat. Nem nagy ügy. Mindenkivel előfordul az ilyesmi.
Csak az a gond, hogy ezt a gyenge pillanatot valaki videóra vette. Az elkövető Bögöcs (Szabó Simon), az osztály leggátlástalanabb és leggusztustalanabb figurája. Úgy tűnik, Bögöcs kezébe most olyan fegyver került, amivel végre elérheti a gimnázium óta vágyott célt: Megdönteni Hajnal Tímeát.

 
1 990 Ft
Megy a gőzös (1DVD) (Koltai Róbert) (angol felirat)

Ivaros egy álmos kis állomás, valahol Magyarországon. A helyi lakosok, élükön az állomásfőnökkel, el vannak foglalva a maguk kisszerű intrikáival, hatalmi harcaival, jelentéktelen ünnepeivel, koccintgatásaival. Ebbe a közegbe tör be a szó szoros értelmében az Országos Ügy, egy díszvonat képében, mely a legfőbb nemzeti ereklyét hordaná körbe. Csakhogy közbeszólnak a véletlenek, a helyi intrikák, és a gőzös, csendőrökkel és cigányvajdával, annak családjával, valamint a páratlan ereklyével a disznóólban köt ki.

Ezzel kezdetét veszi az őrületes kavarodás, melyben minden visszájára fordul. Az ereklyét elkártyázzák, a vajda gyönyörű lánya szerelmes lesz, az állomásfőnök kezéből kisiklik az események irányítása, hogy egy mulatós, kártyás, részeges éjszakán teljessé válják a kavarodás. A kivételes ereklye elmerül el a hullámokban, de ezt mindenki igyekszik eltitkolni, letagadni...

 
1 990 Ft
Mese a 12 találatról (1DVD) (Makk Károly)

Bartha doktorék lakása beázik, a kerületi ingatlankezelő vállalat nem hárítja el a bajt, a doktorék a válás küszöbére kerülnek. Géza, a fiatal tanár feleségül venné kolléganőjét, Katót, de édesanyja beteg, a lakás kicsi, pénz meg nincs. Károly bácsinak, a pincérnek elege van a szakmához nem értő, alkalmatlan üzletvezetőkből.

Vali férjhez menne, hogy ne legyen sógora és nővére cselédje, ne is élősködjön a nyakukon, de a kiszemelt férfi csak önálló lakással bíró nőre vágyik. Véletlenül mindannyiuknak a közös totózás hoz megoldást, különösen, hogy tizenkét találatuk lesz...

 
1 990 Ft
  Meseautó (2000) (1DVD) (remake) (Bajor Imre) (FF Film & Music kiadás)

Szűcs János, egy nagy budapesti üzletközpont igazgatótanácsának elnöke harmincöt éves, gazdag és sikeres. Nőtlen, ami nem jelenti azt, hogy ne rajonganák körül a nők.

Hősünk egy kicsit már unja is ezt a mélyebb érzelmek és élmények nélküli életet, amire oly sokan vágynak.

Az elnök úr évek óta először hosszabb szabadságra készül. Ennek örömére egy gyönyörű autót vásárol autókereskedő nagybátyjától.

Szűcsnek a mesés autóval már az első napon sikerül fellöknie egy görkorcsolyával száguldozó fiatal lányt, Kovács Verát. Szerencsére nagyobb baj nem történik, hacsak azt nem számítjuk, hogy az elnök beleszeret a lányba...

 
1 990 Ft
  Mici néni két élete (1DVD) (Magyar filmek gyűjteménye sorozat 06.) (angol felirat)

Mici néni a ház művésznője, a hajdani díva már leszámolt az életével, de lakását mégsem akarja elhagyni. Ügyvédje tanácsára gondozás fejében magához vesz egy szigorúan gyermektelen, szimpatikus fiatal párt, akik féltő gonddal vigyáznak a nénire. A kihunyóban lévő életkedv azonban újra fellángol, amikor felbukkan a színésznő régi, titkos hódolója, Alfréd, a sármos taxisofőr. A fiatalok titkolják, hogy gyermeket várnak, mert félnek, hogy elveszítik a lakást, Mici néni pedig az udvarlóját nem meri bevallani, mert fél, hogy kinevetik. A félreértések sorozata a ház lakói, különösen a minden lében kanál házmesterné, és a barátok szeme előtt zajlik. Végül minden tisztázódik, és kiderül, a lakás öt ember számára is kellemes fészek lehet.

 
2 990 Ft

prev
next

Sorrend:

Webáruház készítés