Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

prev
next

Kész cirkusz (1DVD) (angol felirat)

Egy tucat külvárosi lúzer menthetetlen csetlése és rombolása, a Kész cirkusz. Van itt negyvenes ex-focista, aki csak egy klozetos incidens miatt maradt le a ’86-os Magyar Kupáról a Fradi ellen. Van egy menedzserasszony, aki a maga 80-as mellbőségével permanens pénzéhségben szenved. Van három fáradt agybajnok, akik miközben megtárgyalják, ténylegesen mekkora is Bill Gates vagyona, megfúrnak egy kis takarékot. Van egy feleség, akit meglopott az egyik szeretője, és a szerető, aki szerint csak kölcsönvett, és mellesleg a világ első írógép-dobosa. Van egy cukorbeteg civil zsaru, aki mellékállásban fényképeket készít, persze pénzért, a feleségről, a szeretőről, és a biztonság kedvéért a megrendelőről, az ex-focista férjről is.

És van egy táska. És mindenki a táskára hajt. Van, aki eladná, van, aki megvenné, van, aki csak vinné.

 
1 990 Ft
Kísértet Lublón (1DVD)

Kísértet elevenedik meg Lublón: Kaszparek Mihály borkereskedő
nappal is riogat. A lovát fordítva üli meg, hamis aranyakkal fizet, és a feleségét
is sokszor meglátogatja, aki egy cseppet sem iszonyodik halott ura ölelésétől.

Strang Jakab, a szürke, de zseniális kis rendőrfelügyelő deríti ki a
szövevényes ügyet: a szépséges Kaszparekné azért mérgezte meg a férjét,
hogy annak féltestvérével, az aranyat hamisító Csernyiczky Mihállyal
élhessen boldog szerelemben és gazdagságban. A lépten-nyomon Spinozát
idéző Strang felfedezi, hogy a hamis aranyak és a "kísértet"
között összefüggés van. A szép özvegyet kolostorba szállíttatja, így csalja
lépre a pénzhamisítót.

 
3 990 Ft
Legényanya (1DVD) (1989) (francia felirat)

Rátóton minden fiút Bélának keresztelnek, mert a tanácselnök is Béla. Egyedüli kivétel Rozi gyermeke, akit Józsinak hívnak. A különc Józsit egy nap Szűz Mária képviseletében meglátogatja egy lány, és teherbe ejti.

 
2 990 Ft
  Legényanya, A (1DVD) (Magyar filmek gyűjteménye sorozat 02.)

Nagy a felzúdulás Rátóton, mert Rozi újszülött fiúgyermekének a Józsi nevet merte adni és nem a pedig Bélát! A hagyomány szerint minden újszülött fiút kötelesek Bélának keresztelni a tanácselnök neve után. Szegény Józsi (Eperjes Károly) ilyen világban kell, hogy felcseperedjen, de végül is csak fölnő az istenadta. Csak a lányok nem érdeklik ezt a kissé fura legényt. Az Úr meghallgatja édesanyja imáit és mivel ő maga nem ér rá, Ágikát (Eszenyi Enikő) küldi maga helyett segítségül, akitől Józsi hamarosan teherbe esik. A falu elöljárói nem akarnak újabb rátóti csodát, és ki akarják közösíteni őt, a legényanya ennek ellenére világra hozza gyermekét…

 
2 990 Ft
  Maga lesz a férjem (1937) (1DVD) (Jávor Pál) (régi magyar filmek) (Magyar klasszikusok gyűjtemény 14.)

Margit gondol egyet, és az őt hevesen ostromló, amerikai milliomos Bobby rohamát ellensúlyozandó, nyaralás közben férjes asszonynak adja ki magát. "Férjéül" Dobokay Gábor ügyvédet nevezi meg, aki elvállalja a szerepet, mert tetszik neki a lány. Veronika, Margit barátnője falaz a füllentéshez, különösen akkor, amikor Margit apjának kell elfogadható magyarázatot adni a történtekre.

 
990 Ft
Magic Boys (1DVD) (Koltai Róbert) (Magicboys)

A vagány, kissé kincstári optimista Dávid és a pesszimista, bátortalan, befelé forduló Zoli pezsgőgyári munkásként dolgoznak vidéken. Ám egyszer mindenkinek eljön az ideje. Nekik is. Egyetlen nap alatt omlik össze minden, ami addig fontos volt a számukra, sőt, az életük is komoly veszélybe kerül. Mikor rejtélyes meghívót találnak, ami egy fél óra múlva induló magángépre szól, és homályosan beszél még valami fellépéssorozatról, valamint egy álom-gázsiról, nem tétováznak. A meneküléshez csupán annyit kell mondaniuk a reptéren: "Mi vagyunk a Magic Boys". Ám azzal már csak Londonban szembesülnek, hogy mire is vállalkoztak: a "Magic Boys" valójában egy chippendale pár, megbízójuk pedig rettegett maffiafőnök, aki igazi profikra számít.

 
1 990 Ft
Magyar vándor (1DVD) (angol felirat)

A harmatos hajnali réten lovak legelésznek, tábortüzek füstje száll. Mellettük
öten húzzák a lóbőrt. A hétalvó vezérek szenderegnek itt, pedig már hét felé
jár. Amott Álmos, még elég álmos, emitt Tas, már nem ittas, de
még kótyagos. Előd épp új ötletéről mereng, a Levédiavetítésről, meg
hogy talán levédi azt. Huba suba alatt alszik a rét végén. Nem pihent
a hétvégén. Ám valahol a távolban Kond nagyon gondterhelt, mivel Ond
szorult helyzetben van: nem tudja átvereckedni magát a hágón. Neki túl szoros
ez a szoros. Folytathatnám, de nem Töhötöm. Ugyanis rossz nap virradt
a hét főre.

Eltűnt a nemzet! De a hét vezér ezért nem hibás, ők csak kalandoztak, meg ittak-ettek
közben Etelközben, és eközben a magyarok vártak rájuk, és tovább álltak. Aztán
megunták, és továbbálltak. Így most a hét vándor elindul felkutatni népét, és
ezer év történelme áll előttük, de csak másfél órájuk van a feladatra!

A Valami Amerika rendezőjének új vígjátéka a jellegzetes hazai humorra,
és közös olvasmányélményeinkre építve hajtogat szórakoztató leporellót a történelemkönyvek
lapjaiból. És a fergeteges kaland végére az is kiderül, hogy igazán jó itt lenni
és itt jó együtt lenni.

A Magyar Vándor a hét honfoglaló vezér különös kalandjait kíséri végig:
emberi, szerethető figurákat teremtve, és egy sajátos, rendkívül szórakoztató
históriai leporellót hajtogatva a történelemkönyvek lapjaiból.

 
2 990 Ft
Magyar Vándor Filmzene (1CD+1DVD) (2004)

Eltűnt a nemzet. De a hét vezér ezér' nem hibás. Ők csak kalandoztak, meg ittak-ettek közben Etelközben, és eközben a magyarok vártak rájuk, és tovább álltak. Aztán megunták, és továbbálltak. Így most a hét vándor elindul felkutatni népét, és ezer év történelme áll előttük, de csak másfél órájuk van a feladatra.

 
3 990 Ft
Mázli (1DVD) (Keményffy Tamás) (angol felirat)

Ógyarmaton, a határszéli kis faluban, nincs se munka, se pénz, se remény. Mi segíthet rajtuk? Csak egy Isteni csoda…, vagy egy közönséges bűntény.

A magyar leleményes nemzet. Hőseink megfúrják az osztrák AMV olajvezetékét, amely a temetőjük alatt vezet el. Dől az olaj, és dől a pénz.

De a hirtelen jött gazdagság egymás nyakának ugrasztja a falu népét. Megjelenik a rendőrség is, hogy elzárja az illegális kutakat . A falusiak azonban elbarikádozzák magukat a temetőben, hogy megvédjék az olajukat egy remeknek tűnő tervvel. Csakhogy a remeknek tűnő tervek nem szoktak jól elsülni...

A Mázli egy vidám, fordulatos szatíra, amely sírva-nevetve mesél egy felejthetetlen történetet rólunk, magyarokról.

 
2 990 Ft
Megdönteni Hajnal Tímeát (1DVD) (angol felirat)

Horváth Dani (Simon Kornél) az esküvőjére készül. Minden tökéletes. Aztán jön egy 15 éves érettségi találkozó, jön a volt osztálytárs és barát, a mostanra szupermodellé lett Hajnal Tímea (Osvárt Andrea), és jön egy gyenge pillanat. Nem nagy ügy. Mindenkivel előfordul az ilyesmi.
Csak az a gond, hogy ezt a gyenge pillanatot valaki videóra vette. Az elkövető Bögöcs (Szabó Simon), az osztály leggátlástalanabb és leggusztustalanabb figurája. Úgy tűnik, Bögöcs kezébe most olyan fegyver került, amivel végre elérheti a gimnázium óta vágyott célt: Megdönteni Hajnal Tímeát.

 
1 990 Ft
Megint tanú (1DVD) (Bacsó Péter) (Mokép kiadás)

Pelikán József nyugdíjas gátőr, a hosszú és kimerítő megpróbáltatásai után, nyugodtan és gyanútlanul éli a maga idilli privát életét, amikor váratlanul ismét betör hozzá a politika. Oroszvár, ahol Pelikán lakik, polgármester nélkül marad. Szipák úr, az ambiciózus helyi kapitalista, a rendkívül népszerű Pelikánt szemeli ki az új polgármesterjelöltnek. Pelikán úrnak pedig ezúttal a rendszerváltás utáni új elit újgazdag tőkésével gyűlik meg a baja…

 
2 990 Ft
Megy a gőzös (1DVD) (Koltai Róbert) (angol felirat)

Ivaros egy álmos kis állomás, valahol Magyarországon. A helyi lakosok, élükön az állomásfőnökkel, el vannak foglalva a maguk kisszerű intrikáival, hatalmi harcaival, jelentéktelen ünnepeivel, koccintgatásaival. Ebbe a közegbe tör be a szó szoros értelmében az Országos Ügy, egy díszvonat képében, mely a legfőbb nemzeti ereklyét hordaná körbe. Csakhogy közbeszólnak a véletlenek, a helyi intrikák, és a gőzös, csendőrökkel és cigányvajdával, annak családjával, valamint a páratlan ereklyével a disznóólban köt ki.

Ezzel kezdetét veszi az őrületes kavarodás, melyben minden visszájára fordul. Az ereklyét elkártyázzák, a vajda gyönyörű lánya szerelmes lesz, az állomásfőnök kezéből kisiklik az események irányítása, hogy egy mulatós, kártyás, részeges éjszakán teljessé válják a kavarodás. A kivételes ereklye elmerül el a hullámokban, de ezt mindenki igyekszik eltitkolni, letagadni...

 
1 990 Ft
  Meseautó (2000) (1DVD) (remake) (Bajor Imre) (FF Film & Music kiadás)

Szűcs János, egy nagy budapesti üzletközpont igazgatótanácsának elnöke harmincöt éves, gazdag és sikeres. Nőtlen, ami nem jelenti azt, hogy ne rajonganák körül a nők.

Hősünk egy kicsit már unja is ezt a mélyebb érzelmek és élmények nélküli életet, amire oly sokan vágynak.

Az elnök úr évek óta először hosszabb szabadságra készül. Ennek örömére egy gyönyörű autót vásárol autókereskedő nagybátyjától.

Szűcsnek a mesés autóval már az első napon sikerül fellöknie egy görkorcsolyával száguldozó fiatal lányt, Kovács Verát. Szerencsére nagyobb baj nem történik, hacsak azt nem számítjuk, hogy az elnök beleszeret a lányba...

 
1 990 Ft
  Mici néni két élete (1DVD) (Magyar filmek gyűjteménye sorozat 06.) (angol felirat)

Mici néni a ház művésznője, a hajdani díva már leszámolt az életével, de lakását mégsem akarja elhagyni. Ügyvédje tanácsára gondozás fejében magához vesz egy szigorúan gyermektelen, szimpatikus fiatal párt, akik féltő gonddal vigyáznak a nénire. A kihunyóban lévő életkedv azonban újra fellángol, amikor felbukkan a színésznő régi, titkos hódolója, Alfréd, a sármos taxisofőr. A fiatalok titkolják, hogy gyermeket várnak, mert félnek, hogy elveszítik a lakást, Mici néni pedig az udvarlóját nem meri bevallani, mert fél, hogy kinevetik. A félreértések sorozata a ház lakói, különösen a minden lében kanál házmesterné, és a barátok szeme előtt zajlik. Végül minden tisztázódik, és kiderül, a lakás öt ember számára is kellemes fészek lehet.

 
2 990 Ft
Mit csinált felséged 3-tól 5-ig? (1DVD) (Makk Károly)

Mátyás király udvarában a barátok szorgalmasan írják a krónikát. A kancellár kioktatja őket, hogy Mátyásról csak mint bölcs és erényes uralkodóról szabad megemlékezni. A vidám történet viszont azokról a gáláns kalandokról és epizódokról emlékezik meg, amelyekben valószínűleg szintén bővelkedett a reneszánsz uralkodó udvara.

A király és királyné külön-külön, álruhában hagyják el a palotát, menekülve a császári és pápai követek unalmas látogatása elől.

 
1 990 Ft
MIX (Music. Love. Porn.) (1DVD)

A Mix című filmben az amerikás magyar apa és tinédzser fia, Mitch
között tovább mélyül a generációkat elválasztó szakadék, amikor egy temetés
miatt Magyarországra, Budapestre utaznak. Mitch szülei Óhazájában kezdetben
úgy érzi magát, mint a partra vetett hal. Miközben minden igyekezetével azon
van, hogy időben visszaérjen az Egyesült Államokba, a los angelesi jövője szempontjából
elengedhetetlenül fontos Dee Jay meghallgatásra, belekeveredik a budapesti éjszakába.

Szokatlan és váratlan fordulatok - nagymama, partyk, átverés, a 10.000 km távolból
keresett szerelem, Bea váratlan felbukkanása - mind-mind szinte egyszerre
történnek meg vele, hihetetlen pörgésben.

Mikor lekési a repülőgépet, teljesen magára marad egy számára ismeretlen, vad
országban, amelynek a nyelvét sem beszéli. Mitch-nek csak néhány napja
van, hogy összeszedje az új repülőjegyre a pénzt. Az az ötlete támad, hogy a
pénzt egy óriási Buli szervezéséből szerzi meg.

Ahogy a bulira készülnek, Mitch és Bea egyre közelebb kerül egymáshoz,
amit Bea pasija, a pornócsászárnak dolgozó fotós Csaba természetesen
rossz szemmel néz.

A Buli estéjén Mitch álmai beteljesülését várja… de nem ez történik…
További bonyodalmak adódnak…

A porno-alvilággal a háttérben és a Balkán Fanatik kirobbanó erejű zenéjével
a Mix friss hangvétellel, egy amerikai srác szemével mutatja meg Budapest
keményebb, karcosabb oldalát.

Steven Lovy a 35. Magyar Filmszemlén a zsűri különdíját kapta első magyar
filmje, a MIX vágásáért, a Szemle Diákzsűrije pedig a filmnek ítélte
a Legjobb Elsőfilm díját!

 
1 990 Ft
Montecarlo! (2004) (1DVD) (Koltai Róbert) (angol felirat)

Totális csőd, külváros, iskola. Tanárok. Három. Egy romantikus matektanár,
egy realista franciatanárnő és egy idealista igazgató. Mikor minden remény összedől,
ráadásul a nyelvi labornak is annyi, Makkosi, a kiábrándult helyzetbe
beletörődő pedagógus és Annamari, a csinos franciatanárnő, kissé kapatosan
a szentendrei kaszinóban kötnek ki, ahol meglepve tapasztalják, hogy Makkosi
különös módon sorra előre be tudja mondani a rulett nyerőszámait.

Makkosit nem hagyja nyugodni a dolog, és amikor szerelme is veszni látszik,
mindent egy lapra tesz fel: megmenteni az életét, szerelmét és az iskolát. Őrült
terve, hogy Montecarloban sokszorozzák meg az iskola kevés pénzét, nem kevés
rábeszélés után elfogadást nyer az igazgatónál. Ezután nincs megállás, először
saját iskolájukat rabolják ki, azután egy kölcsönvett mikrobusszal nekivágnak
a nagy útnak.

Fischer Gábor elsőfilmes rendező a forgatókönyv alapjául szolgáló történetet
egy filmforgatás szünetében hallotta. Franciaországban valóban megesett, hogy
elkaszinózták egy iskola pénzét, bár azok a tanárok legvégül a börtönben kötöttek
ki.

A mi hőseink ennél picit jobban járnak, bár útjuk során konfliktusba kerülnek
egy osztrák "bennszülöttel", kénytelen-kelletlen megfürödnek Velence
olajsos vizű lagúnáiban, sőt még tyúklopásra is kényszerülnek a francia riviérán.

 
1 990 Ft
Moszkva tér (1DVD) (Török Ferenc)

Petya tizennyolcadik születésnapja körül halmozódnak az események: csajok,
érettségi, ballag már a vén diák.

Ha tavasz, akkor szerelem, ha francia, akkor forradalom. Minden leküzdhető,
főleg ha együtt, vaállt vállnak vetve vészelik át.

Kigler apjának szerencsére van mit a tejbe aprítania, így talán az
se nagy baj, ha az autóteleperől néha eltűnik egy Porsche.

Royal pedig csak első ránézésre akkora tahó, hogy konzervnyitóval bontja
a dobozos sört, valojában helyen van az esze. Példának okáért az ő nevéhez fűződik
az évtized bűnténye: vonatjegy-hamisítás! Nyári munka helyett virítják a lóvét,
de hisz most az egyszer fiatalok.

És az első szerelem sem feltétlenül olyan, mint az Amerikai pitében.

 
1 990 Ft
  Nászút féláron (1936) (1DVD) (Jávor Pál) (régi magyar filmek) (Magyar klasszikusok gyűjtemény 01.)

A vezérigazgató unokaöccse - valószínűleg némi sikertelen udvarlási kísérlet miatti bosszúból - azt a hírt kezdi el terjeszteni, hogy mindenkit elbocsájtanak nagybátyja gyárából, aki férjhez megy. De itt a nyár, és olyan jó lenne Olaszországba menni nyaralni! És mint mindig, a fizetés kevés, és az utazási irodák csak nászutasoknak adnak kedvezményt. Kovács Kató a tervezőosztályról "halált megvető" bátorsággal elhatározza, hogy nászutasnak adja ki magát, és Kerekes Pál gépészmérnökkel együtt útnak indul. Csak az a bökkenő, hogy közös hálószobát kapnak, és Kató köti az ebet a karóhoz, hogy ő bizony nem fogad be idegent nemcsak az ágyába, hanem még a szobájába sem.

 
990 Ft
Noé bárkája (2007) (1DVD) (Sándor Pál) (angol felirat)

A magyarországi Noé bárkája egy "mocskos-gyönyörű" házat takar, a hatodik kerület szívében. Egy emelet, egy udvar, tizenhárom lakás. Lakik itt többek között rapper, költő, levitézlett futballista, a férjét szemérmetlenül csaló asszony, és három filmsztárnak készülő lány.

Ebben a házban él a nyugdíjas moziigazgató is, Stock Ede (Garas Dezső), aki egyedül neveli unokáját, valamint jó barátja, a nyolcvanegy éves agglegény Tálas Aurél (Kállai Ferenc), aki állandóan a tévét nézi otthonában, és a rendszerváltás óta ki sem mozdult a házból. A történet kezdetén Stock Ede éppen Tálas Aurélnál jár, akinél megy a tévé, mint mindig.

Meghallja, hogy egy vetélkedőt hirdetnek, Magyarország legjobb nagypapája címmel, melynek fődíja ötmillió forint. Stock Ede sok dologtól undorodott eddig, többek között a tévétől, a vetélkedőktől, és a jóságos nagypapáktól. Másnap azonban mégis jelentkezik a felhívásra, és a ház lakói felbolydulnak.

 
1 990 Ft

prev
next

Sorrend: