Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Fekete kefe (1DVD) (Vranik Roland) (angol felirat) / tékás

A film négy fiatal fiú kényszerű, de ártalmatlan ámokfutását dolgozza fel. A történet egy nap alatt játszódik. Zoli a teológus hallgató, Döfi a festő, Anti a hobbi költő és Papi, aki általában csendben van és semmit nem csinál arra kényszerül, hogy munkát vállaljon.

Zoli, aki egy-két hónapja Pejkernek, a kéményseprő és kéménybélelő középvállalkozónak dolgozik, egy reggel magával viszi három haverját. A négy álkéményseprő egy elrontott délelőtt után, egy kecske gyomrában keresi a megoldást... Megtalálják?

 
1 990 Ft
  Férfi mind őrült, A (1937) (1DVD) (Jávor Pál) (Multimix kiadás)

Sóváry tehetséges festőművész, de még a szállodai szobáját sem képes kifizetni. Különféle ravaszkodásokkal próbálja hitelképességének látszatát fönntartani, ebben a barátai segítik. Megérkezik a hotelba Elena, a gazdag, magyar származású művésznő a komornájával. Szobaszomszédokká lesznek Sóváryval, amiből veszekedések támadnak. Elena és Gábor végül összemelegednek, de a férfi titkolja szegénységét...

 
990 Ft
  Fizessen, nagysád! (1937) (1DVD) (Kabos Gyula) (régi magyar filmek) (Magyar klasszikusok gyűjtemény 19.)

A gazdag malomtulajdonos lányának, Zsuzsinak jó partit remél. Ezért aztán amikor felveszi az Amerikából hazatért szegény fiatalembert magához dolgozni, megígérteti vele, hogy rá sem néz a lányára. Péter megbízható ember, tartja a szavát. Zsuzsi azonban nem tud belenyugodni, hogy miközben mindenki a lába előtt hever, ez a különös Szilágyi pillantásra sem méltatja. Ezért aztán mindent megtesz, hogy meghódítsa.

 
990 Ft
Fűre lépni szabad (1DVD) (Makk Károly)

Kárászék egy meggondolatlan felajánlást kihasználva beköltöznek a Kéri villába, ahol ettől kezdve tumultuózus jelenetek játszódnak le, és mindennapi dolog a két család közötti veszekedés. Miközben a szülők marják egymást, a fiatalok egymásba szeretnek. A gyerekek boldogsága az egyetlen dolog, aminek kedvéért a sértett szülők hajlandók kibékülni.

 
1 990 Ft
Getno (1DVD) (2004) (angol felirat) (karcos példány)
Miről álmodik Jancsi és felesége egy lakótelepi másfélszobásban? Arról, hogy boldogok, sikeresek, gazdagok lesznek. Álmodoznak az amerikai álomról. És mert a férfi apja már vagy harminc éve amerikai állampolgár, ők végre összeszedik a bátorságukat és minden pénzüket, hogy nekivágjanak a nagy kalandnak. Átrepülik az óceánt, hogy lázadó kamaszlányuk társaságában kezdjenek új életet az ígéret földjén. Igaz, csupán néhány angol szót ismernek. Tény, hogy Amerikáról csak annyit tudnak, amennyi a fi... 
1 490 Ft
Gondolj rám (1DVD) (Gondolj rám, 2016) (Kern András)

Dr. Borlainak (Kern András) rutinfeladat, hogy egyes betegeivel közölje a rossz hírt, hogy alig néhány hetük, hónapjuk maradt. Egy napon kollégája vele közli a rossz hírt. A minta férj és apa, a kedvelt orvos ekkor furcsa tervet eszel ki: magára haragítja a szeretteit, hogy ne okozzon fájdalmat nekik, amikor el kell veszíteniük. Ám amikor már mindenkit lebontott maga körül, és egy emberként azt gondolják róla, hogy egy ocsmány, önző, kibírhatatlan alak - még mindig él, holott az emberi - orvosi - számítás szerint már rég a temetőben kéne lennie...

 
2 990 Ft
  Haggyállógva Vászka (Gothár Péter) / Woyczek (1994) (Szász János) (1DVD)

Haggyállógva Vászka:

Vászka, a pityeri tolvaj szívességet tesz Ványkának, a falusi rablónak. A két zsivány ettől kezdve elválaszthatatlan egymástól. Kifosztják az állami széfeket a vérehullató szardínia és a vezérfonal segítségével, ám nem tudnak túljárni Zinovjev elvtárs eszén, aki Fegykával együttműködve elfogja Vászkát. Most Ványkán a sor, hogy viszonozza Vászka szívességét?
A film 1996-ban a Magyar Filmszemle fő-, rendezői-, valamint operatőri díját nyerte el, ezzel Gothár Péter rendező filmjei két egymást követő évben (A részleg, 1995) is elnyerték a legnagyobb magyar filmszakmai elismerést.

Woyzeck (1994):

Woyzeck, a váltóőr a sínek között álló bódéban tölti napjait. Az Orvos kísérletnek veti alá: állandóan borsót kell ennie. Woyzeck feladatai közé tartozik az állomásfőnök, a Kapitány borotválása, aki hangszórókon keresztül ellenőrzi és irányítja őt. Woyzeck élettársa és közös gyerekük anyja Mari. A Rendőr a kocsmában szemet vet a fiatalasszonyra. Woyzeck érzi, hogy megcsalják, ezért nem megy többé haza. A Kapitány és az Orvos is célozgatnak arra, hogy a felesége hűtlen lett hozzá. Woyzeck Mariért indul, hogy a sötét, hideg vízparton helyreállítsa a világ rendjét...

 
1 990 Ft
  Három sárkány (1936) (1DVD) (Kabos Gyula) (régi magyar filmek) (Régi magyar filmek gyűjtemény 12.) (Diamond Film) (fotó csak reklám)

A három sárkány nem más, mint három nővér. Az ő gondnokságuk alá kellett helyezni id. Csaholyi Balázst, aki meglett kora ellenére teljesen megbízhatatlan. Mihelyt pénz kerül a keze ügyébe, rögtön elmulatja, s ha elfogyott, adósságot csinál. Nem csoda, hogy a kávási birtok közepén álló oszlopos kúria "hölgyei" úgy vigyáznak rá, mint a szemük fényére, hiszen valamennyiüket földönfutóvá teheti egy "jól sikerült" kiruccanásával. De most más a helyzet. Fiát ifj. Csaholyi Balázs joghallgatót kell kimenteni Tatár Anna művésznő karmai közül, mert különben sohasem lesz diplomája. Csaholyi némi rábeszélésre ugyan, de azért elindul a gyerek után a fővárosba. Pestre érkezve első útja természetesen a Hungáriába vezet, ahol azon nyomban hozzálát az előző évi répatermés elmulatásához...

 
1 990 Ft
Hasutasok (1DVD) (angol felirat)

Négy régi jó barát - a rendszerváltásig mindnyájan vasutasok - a leépítések áldozatai lesznek. Sok évvel ez után, mikor már a régi állomást is elhordták a tolvajok, Honos falu egykori állomásfőnöke Zsuzsa Lajos értesítést kap a városból, hogy menjen be az állomás irodájára. A MÁV ugyanis ezt a szárnyvonalon lévő állomást nézte ki, hogy a Taszáron állomásozó katonáknak szállított árut ellenőrizzék.

Zsuzsa Lajos, hogy a négy barát alkalmilag újra álláshoz jusson azt hazudja, az állomás még létezik, és képesek ellátni a feladatot.

 
1 990 Ft
  Hattyúdal - Villa Negra (1DVD) (Magyar filmek gyűjteménye sorozat 10.) (angol felirat)

A Villa Negra valóban nem fényes lokál, hanem egy kültelki viskó az épülő lakótelep szomszédságában. Itt él Tamburás (Páger Antal), a vén csavargó és kisstílű szélhámos, aki gondtalan életét apróbb lopásokkal, stiklikkel, néha alkalmi munkákkal színesíti. Maga köré gyűjti a kallódó fiatalokat, akiket szintén a könnyed életre nevel. Ám Tamburásnak is be kell látnia, hogy társai ennél többre vágynak és hamarosan nemcsak ők fogják elhagyni, hanem a féktelen mulatozásoktól hangos otthonát, a Villa Negrát is maga alá gyűri a gyorsan terjeszkedő városrész.

 
2 990 Ft
Hét tonna dollár (1DVD) (Kabos László)

A bezárásra ítélt vándorcirkusz szegény vörös kis bohóca a bondorosi csárdában elképesztő fogadásokat köt, és megjósolja ki mennyit fog nyerni. Számmisztikai egyenlete minden szerencsejátékra alkalmazható.
Szánthódi és a titokzatos Zima elvtárs is felfigyel erre a különleges képességére.

Jelszavuk: Ki kell fosztani a kapitalizmust a haza javára.
Hogy ez sikerüljön, szükségük van egy gammafaktorra, Margitra, a csábos pincérlányra.

Ezzel megkezdődik a monte-carlói kaszinók, az angol bukmékerirodák, majd a világ kifosztása.
Bondoros világvárossá lesz…

 
3 990 Ft
Hippolyt (2000) (1DVD) (12felirat) (Koltai Róbert)

Schneider úr az egykori kisvállalkozó a rendszerváltást követően megcsinálta a szerencséjét - kamionjai már Európa minden útját bejárták.

Schneider úr azonban minden vagyona ellenére éppolyan kisember maradt, mint amilyen korábban volt. De az asszony ingatag. Schneiderné nem elégszik meg az ura "hétköznapiságával" és egyszemélyes imázs-központként döntő lépésre szánja el magát. Anélkül, hogy megpályáztatná, megtendereztetné, vagy csak megemlítené urának szándékát, orv módon szerződtet egy diplomáciai körökben is megfordult költséges lakájt, Hippolytot, aki aztán fenekestül felforgatja Schneiderék életét.

Diéta és jóga, Könnyű kis barátnő, vagyonos kérő dukála família megfelelő tagjai számára. De elviselhető-e ennyi váratlan változás egy hirtelen meggazdagodott, de szellemiségében erősen az átlagra hajazó - és hagymázó - család számára?

A klasszikus magyar vígjáték modern feldolgozása!

 
1 990 Ft
Hippolyt (2000) (1DVD) (remake) (Koltai Róbert)

Schneider úr az egykori kisvállalkozó a rendszerváltást követően megcsinálta a szerencséjét - kamionjai már Európa minden útját bejárták.

Schneider úr azonban minden vagyona ellenére éppolyan kisember maradt, mint amilyen korábban volt. De az asszony ingatag. Schneiderné nem elégszik meg az ura "hétköznapiságával" és egyszemélyes imázs-központként döntő lépésre szánja el magát. Anélkül, hogy megpályáztatná, megtendereztetné, vagy csak megemlítené urának szándékát, orv módon szerződtet egy diplomáciai körökben is megfordult költséges lakájt, Hippolytot, aki aztán fenekestül felforgatja Schneiderék életét.

Diéta és jóga, Könnyű kis barátnő, vagyonos kérő dukála família megfelelő tagjai számára. De elviselhető-e ennyi váratlan változás egy hirtelen meggazdagodott, de szellemiségében erősen az átlagra hajazó - és hagymázó - család számára?

A klasszikus magyar vígjáték modern feldolgozása!

 
1 490 Ft
  Hölgy egy kissé bogaras, A (1938) (1DVD) (Tolnai Klári) (régi magyar filmek) (Multimix kiadás)

Az állástalan gépírónő véletlen hozzá került ajánlólevelekkel helyezkedik el a Tormássy-műveknél. A képviselő, aki a levelet egy vénkisasszony rokonnak szánta, megemlíti, hogy "a hölgy egy kissé bogaras". A lányt csak a képviselő kedvéért vették fel, de mivel "bogarasságában" követeli a munkát is, vidékre küldik a szintén kissé bolondnak tartott ifjú Tormássyhoz. Egyre inkább összemelegednek, ám Ráday gyanakodni kezd, hogy a lány a pénzére pályázik, a lány pedig sértetten megszökik.

 
990 Ft
  Hyppolit, a lakáj (1931) (1DVD) (Kabos Gyula) (régi magyar filmek) (Magyar klasszikusok gyűjtemény 03.) (!Multimix kiadás!)

A magyar film első hangos sikere a felejthetetlen Kabos Gyulával és a vészjóslóan erőteljes Csortos Gyulával. Örökzölddé vált mondatok, igazi békebeli világ, ahol a hagymát is hagymával eszik, és ahol minden körülmények között meg kell őrizni a látszatot. Immár a sokadik generáció dúdolhatja, hogy „pá, kisaranyom, pá” és szurkolhat a bumfordi, felkapaszkodott kispolgár mellett a fiatalok szerelmének.

 
990 Ft
Idegölő (1DVD) (angol felirat)

A bérgyilkosokat nem nagyon szereti senki. Nem is csoda, hisz válogatás nélkül ölnek és piszkosul jól keresnek vele. Ám eszünkbe jut-e néha, hogy a bérgyilkosoknak magánéletük is van? Például egy süketnéma anyjuk, akinek a legegyszerűbb azt hazudni, hogy egyszem fia zenész. És gondolunk-e néha arra, hogy a bérgyilkosoknak rossz foguk is lehet, amely éppúgy megfájdulhat, mint bárki másé?
Ez történik Közép-Európa legprofibb bérgyilkosával, Keszeggel (Gesztesi Károly) is Rodoszon, aki kénytelen felkeresni a térség legvacakabb fogorvosát, Jorgost (Yiannis Zouganelis). Ám gyökérkezelés közben rádöbben, hogy a fogorvos nem más, mint a megölendő célszemély…
Tudni akarják, megfér-e egymás mellett a hidegvér és a romantika? Egy csinos rendőrnő (Natalia Dragoumi) és egy süketnéma mama (Molnár Piroska)? Lehet-e jóbarát üldöző és üldözött? És hogy egyáltalán miért akarna bárki megöletni egy fogorvost? Nos, akkor csak meg kell nézni a filmet. Nem kell félni, nem fog fájni!

 
1 990 Ft
  Igazi Mikulás, Az (1DVD) (angol felirat) (karácsonyi filmek)

Misunak, a lerobbant bárzongoristának félresiklott az élete. Alkalmi munkákból tengődik, december 6-án például reklám-mikulásnak áll egy nagyáruházban.

Ugyanezen a téli napon egy árva kislány, Liza megszökik a gyerekotthonból, mert egyszer régen az anyukája azt ígérte neki, hogy ha majd 8 éves lesz, kap egy biciklit a Mikulástól.

Azon a napon, december 6-án, mikor a sűrű hóesés egészen befedi a várost, Liza odalép Misuhoz és elkéri a biciklit.

 
1 990 Ft
Illatszertár (1DVD)

Sokféle levél létezik: ajánlott levél, elsőbbségi levél, tértivevényes levél, számlalevél; de van költői levél, nyílt levél, szerelmes levél, feljelentő levél, felszólító levél, zsarolólevél, felmondólevél vagy búcsúlevél is. És természetesen van névtelen levél - és névtelen feljelentő levél, névtelen zsarolólevél és névtelen szerelmes levél is. Végy ezek közül több száz névtelen szerelmes levelet, egy szintén névtelen feljelentő levelet, majd egy felmondólevelet és egy búcsúlevelet, és máris kész a drámai alapanyag. Az Illatszertárban ugyanis minden bonyodalmat levelek indítanak el. Még szerencse, hogy a félreértések személyesen helyrehozhatók...

„Az illatszertárak életét László Miklós, a népszerű kabarészínész-szerző alkalmazta színre... Az ügyesen megcsinált vígjátékban sok humor van - jóízű pesti kabaréhumor -, de időnként bőven ad alkalmat elérzékenyülésre is..."

 
2 990 Ft
Indul a bakterház (1DVD) (kissé karcos példány)

Nehéz az élet a tanyavilágban. Regős Bendegúz, az égetni valóan rossz csemete sokat tudna róla mesélni. Gyerekkorában sokféle dolgot tartottak felőle: hogy csodagyerek, meg, hogy akasztották volna fel kétnapos korában. Most az anyja elszegődteti a bakterházba. A kisfiú szenved a pénzéhes lókupec, a lusta bakter, a fukar paraszt, de legfőképpen a Büdös Banya miatt.

 
1 490 Ft
Ismeri a Szandi Mandit? (1DVD) (angol felirat)

Az Ismeri a Szandi mandit? Megnyitotta a
hetvenes évek jelen idejű groteszk vígjátékainak sorát,
de ebben a műfajban azóta sem sikerült hozzá
hasonló erejűt alkotni. Mi volt sikerének titka? Talán
az a szeretetteljes, szürreálisba hajló, lírai irónia,
pontosa megfigyelése és azonosulás, ami a
vegyészmérnök szerzőpárost a „modern
mintalétesítmény”, a vegyi üzem egyszerű
dolgozóihoz fűzi. Egyik vizuális- és szóvicc jön a
másik után, miközben a mindent behálózó
csőrendszerek labirintusában teljes mélységben
tárulnak fel emberi sorsok, a szocialista nagyipar
működésképtelensége és minden munkán túli
szenvedély és pótcselekvés a lányok hajkurászásától
a hajómodellezésig…

 
3 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés