Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

prev
next

Off Hollywood (1DVD)

A film főhőse, Bódi Adél filmjének bemutatójára készül. Napja egy rosszízű rádiós szerepléssel indul. Valahogy semmi sem sikerül, ezért Adél hazasiet, hogy levegőhöz jusson, de otthon színész férje szörfölget lelkesen az internetes pornóoldalakon. Elkeseredett vitájuk után a férfi szisztematikusan lerombolja közös lakásukat.

Az elgyötört Adél a bemutatón felemás sikerrel szembesül - a fogadtatás se jó, se rossz, ám ünnepelni kell, a stáb mulatni megy. Az itt kavargó arcok közt felbukkanó vidéki színész kitárulkozása az utolsó csepp a pohárban, Adél pánikrohamot kap, pszichiátriára kerül, de hajnalban feleszmél és megszökik. Szétdúlt otthonában, feldúlt lelkében meg kell találnia a megoldást, hogy eltakarítsa a romokat.

 
2 990 Ft
Portugál (1DVD) (Magyar filmek gyűjteménye sorozat 03.)

Rozzant kocsma Igrácson, a falu közepén. A település prominens képviselői itt múlatják idejüket néhány feles kíséretében. Sok izgalom nemigen történik errefelé, hacsak egy évtizedben egyszer oda nem vetődik egy idegen. És lőn csoda: betér a kocsmába egy fiatal esszéíró, aki épp Portugália felé vette az irányt, hogy meneküljön romokban heverő házasságából. Pechjére beleszeret Masniba, a kocsmáros lányába, így továbbutazását bizonytalan időre elhalasztja. Ennek cseppet sem örül Retek, az egykoron kényszervallatás miatt kirúgott rendőr, aki egyébként Masni vőlegénye. Ráadásul hamarosan megérkezik a hisztiző elhagyott feleség is.

 
1 990 Ft
  Régi idők focija (1DVD) (Magyar filmek gyűjteménye sorozat 28.) (angol felirat)

Mert kell egy csapat! Minarik Ede, a mosodás él-hal a fociért és saját csapatáért, a Csabagyöngye SC-ért. A botcsinálta menedzser elsődleges célja, hogy bejussanak az első ligába és ennek érdekében hajlandó feláldozni mosodáját, összes pénzét, feleségét, sőt akár az életét is! Jöhetnek végrehajtók és vihetik, amit tudnak, gáncsolhatják gaz edzőtársak elcsábítva legjobb játékosait, Minarik csak megy előre és még az sem rendíti meg, amikor a kulcsmérkőzés előtt csodakapusa elszerződik.

Mándy Iván kiváló regényét a burleszkfilmek modorában dolgozta fel Sándor Pál rendező. A film megkapta a Magyar Filmkritikusok díját, és elhozta Teheráni és Palermoi Filmfesztivál fődíját.

 
2 990 Ft
Rokonok (1DVD) (Szabó István) (angol felirat) Fóliás !

Kopjáss Istvánból Zsarátnok főügyésze lesz a korrupt Makróczy ellenében.
Kopjáss tiszta ember. A zsebe üres, de a feje tele van szép, világmegváltó álmokkal. A főügyészi pozícióval azonban nemcsak jóra fordítható hatalom jár, hanem egy jó nagy disznóság, a Sertéstenyésztő és sok-sok rokon. A rokonok egy része nyakig benne van a Sertéstenyésztő panamában, a másik része meg nagyon szeretne bekerülni valami jó zsíros panamába. Kopjáss kicsit beleszeret a hatalomba és nagyon beleszeret egy rokonába. S végül elbukik, mert nem lehet valaki rokon és nem rokon egyszerre. De ő legalább levonja a konzekvenciát. A Sertéstenyésztő viszont ránk marad göndör mosolygással.

Móricz Zsigmond - úgy tűnik - örökérvényű művéből ezúttal az Oscar-díjas Szabó István készített a legnépszerűbb színészek briliáns közreműködésével nagyszerű, a mozikban óriási sikert aratott filmadaptációt!

 
4 990 Ft
  Rózsaszín sajt (1DVD) (Tóth Barnabás) (angol felirat) / tékás

Minden férfi álma, hogy szinte bármelyik nőt megkaphassa. De vajon milyen lehet egy ilyen született alfahím mellett felnőni? A mai világban már-már konzervatívnak számító romantikus értékrendet valló 19 éves Dani számára mindenesetre elrettentő példa édesapja, a skalpvadász Tibor szabad szájú, carpe diem, örökgyermek életmódja. A nőfaló apa ráadásul igyekszik fiát minden egyébben is a saját képére formálni. Így a srác kilátogat francia rokonaihoz, hogy kicsit kiszakadhasson a non-stop „kiképzésből”.

A rendkívüli szabadság azonban mind Daninak, mind Tibornak fontos leckét tanít a másikról – és leginkább önmagáról. A tini vígjáték és melodráma elemeit elegyítő felnövés történetben minden szülő és gyermek magára ismerhet – vagy egy ismerős családra. Vigyázat! A film szívtájéki melegséget és önfeledt mosolygást okozhat!

 
1 490 Ft
Senki szigete (1DVD) (Török Ferenc) (angol felirat)

A sztori három mai fiatalról szól: egy szép szőke menyasszony elszökik az esküvőjéről, a fekete taxis csaj a távoli óceánok rejtélyes szigetére vágyik, a kosaras srác meg ezerrel nőzni akar, mást nemigen. A három hős Budapesten keresztezi egymás útját, a véletlen találkozás azonban mindhármuk életét megváltoztatja. A fiatalok meseszerű hétköznapjaiban sok a váratlan fordulat és a szerelmi zűrzavar, van maffia, titokzatos klub, sejtelmes énekesnő és rengeteg ananász.

 
1 990 Ft
  Skorpió megeszi az ikreket reggelire, A (1DVD) (Magyar filmek gyűjteménye sorozat 17.)

Tamás mintaférj. Ő a világ legboldogabb embere, mikor megszületik a kislánya. Egy telefonfülkéből akarja közölni az örömhírt szeretett nagyanyjával, de félretárcsáz. Panni, a gyönyörű fényképésznő veszi fel a telefont, s Tamás tíz perc múlva már ott csókolódzik a szőke ciklonnal a fülkében.

Mindketten tudják, hogy ez a kapcsolat tönkre fogja tenni őket, s ráadásul a családjukat is. Mégsincs megállás. Tamás élete fenekestül felfordul.

Az ikrek szülöttjét magával rántja a skorpió lány viharos szerelme, a vad féltékenység, a pokoli szenvedés és a földöntúli boldogság. Tamás családja Ausztráliába költözik, nagyanyja meghal. Ő pedig magára marad, mert - ahogy mindig is tudta - Panni végül nem lesz az övé.

 
1 990 Ft
SOHAVÉGETNEMÉRŐS – Történetek Wellhello-ra (1DVD)

A Sohavégetnemérős hat részből álló szkeccsfilm, szereplői tehetséges fiatal színészek. A Wellhello-zenekar dalszövegei által inspirált történetek témája a szerelem és a párkapcsolati botladozások - legyen szó a balatoni másnapokról, a félresikerült Tinder-randikról, a Tesco csemegepultjánál szövődő románcokról, a Facebookon kísértő volt- és jelenlegi szerelmekről, vagy éppen a fesztiválokon egymásba gabalyodó fiatalokról. A Sohavégetnemérős generációs film, mely nem csak fiataloknak szól: 2017-ben a magyar mozinézők szavazatai alapján elnyerte a Közönségdíjat a Magyar Filmhéten.

 
1 990 Ft
Sose halunk meg (1DVD) (angol felirat)

Tordai Imre színész munkája végeztével rohan az ügetőre.
Szokása szerint veszít, de hirtelen felidéződik benne a kamaszkora, a hatvanas
évek, amikor egyszer Gyuszi bácsival egyszer rengeteg pénzt nyertek.

Vásározó vállfaárus nagybátyja vitte először lóversenyre,
vidékre, vásárba, ő ismertette meg vele a szabadság, a nők, az élet ízeit néhány
szertelen, furcsa nap alatt. Imi gátlásos, szorongó lénye értetlenül figyelte
a nagy álmokat és kockázatot kergető nagybácsit...

 
1 990 Ft
Szamárköhögés (1DVD) (1986) (francia felirat)

Az ötvenes évek fullasztó légkörét a diktatúra határozza meg. Ebben a világban csak nagyon nehezen lehet élni, s nem is csoda, hogy sokan bajba kerülnek, amikor elszólják magukat vagy olyan megjegyzést tesznek, amit nem lett volna szabad. S ekkor reménysugár csillan. 1956. október 23-án kitör a nem várt, ám a szabadság reményeivel kecsegtető forradalom. Ennek három hetét idézi fel a film két kisiskolás nézőpontjából. Egy őszi nap reggelén Tomi és Annamária nem mehetnek iskolába. A gyerekek apja elfoglalt igazgató, és a nagyinak is házon kívül van dolga. Mindketten hamar visszatérnek, a nagymama átlőtt kenyérrel. A család bezárkózik a négy fal közé, a két gyerek élete azonban szokatlanul izgalmassá válik. Nincs iskola, a felnőttek pedig megbolondultak.

 
2 990 Ft
Szamba (1995) (1DVD) (Koltai Róbert) (angol felirat)

Idősebb Szamba Ottó foglalkozására nézve anyagbeszerző,
de igazi hivatása: ő a kulturális élet központja Tiszabottyánban.

Állandóan szervez: fesztivált, víziúttörő csapatot, énekkart,
amatőr színjátszókat...

Sikerei botrányosak, néha ön- és közveszélyesek. Gátlástalan
nyomulása ellenére környezete szereti. Körülötte minden gyerek színész akar
lenni, kivéve fiát, Kisottót, aki szégyelli ripacskodó apját.

Aztán az élet mégiscsak úgy hozza: Ottóka színész
lesz...

A Szamba a hatvanas évek színészvilágát mutatja be
sziporkázó, olykor könnyes humorral. Koltai Róbert a lóverseny után (Sose
halunk meg) ezúttal másik szenvedélyéről, a színházról forgatott filmet.
Most sem tagadta meg önmagát: szereti, mert ismeri ezt a világot. Szereti az
embereket: becsüli a színészt, a nézőt egyaránt...

 
990 Ft
Szőke Kóla (1DVD) (angol felirat) (karcos példány)

Lerner Nándor (Beleznay Endre) sikeres építési vállalkozó egy számára teljesen idegen világba csöppenve, egyetlen perc alatt elveszíti autóját, milliókat érő papírjait, ráadásként gyönyörű barátnőjét is. Más ember ilyenkor a barátaihoz fordul. Csakhogy neki olyan sosem volt.

Mivel máshonnan nem remélhet segítséget, kényszerbarátságot köt Verébbel (Majka), a nótás kedvű, ám botfülű roma autószerelővel és két társával, az izgága Ricsivel, no meg a hallgatag Robival, aki csak a nőknek és a verekedésnek él. Egyetlen napjuk van, hogy Veréb frissen tuningolt 1200-as kockaladájába pattanva mindent visszaszerezzenek, leszámoljanak a gonosszal és az egymással szemben érzett előítéleteikkel.

 
1 490 Ft
Szuperbojz (1DVD) (Kabay Barna)

Johnny G. (Bajor Imre), a valaha legendás rockcsászár, lánya unszolására visszatér régi sikereinek helyszínére, Budapestre. A popszakmába viszont nem könnyű újra bekerülni, hacsak nem akad egy sofőrből a véletlen csinálta menedzser, (Kolovratnik Krisztián) aki a hóna alá nyúl. Ám minden erőfeszítés hiábavaló, ha nem tudják meggyőzni a néhai legendás zenekar, a Superboys tagjait hogy ismét összeálljanak. Béla (Gesztesi Károly), Guszti (Kálloy Molnár Péter) és Róka (Mucsi Zoltán) nehezen adja be a derekát, ráadásul egy bontakozó szerelem és a bombázó playback énekesnő is akadályozza a koncert megvalósulását, de az öreg rockerek már megállíthatatlanok. Húsz év után újra felcsendül a nagysikerű dal.

 
1 990 Ft
Tanú, A (1DVD) (1969) (francia felirattal)

Pelikán Józsf gátőr feketén vág disznót, ha tiltják a szabályok az ilyesmit, de mindig kijelenti, ha gond van a gáttal. A Rákosi-korszak idején akár akarja, akár nem, belekerül a politika mókuskerekébe, és hol börtönbe, hol igazgatói székbe kerül: citromra sikeredett "magyar narancs"-ot termeszt, vagy irányítja a "szocialista szellem vasútjá"-t.

 
2 990 Ft
  Tanú, A (1DVD) (Bacsó Péter) (Mokép kiadás) (+ angol felirat)

A filmszatíra a személyi kultusz idején játszódik.

Pelikán József gátőr munkája végzése közben egy orvhorgászra akad, aki nem más, mint régi harcostársa: Dániel Zoltán, jelenleg miniszter.

Véletlenül éppen ő buktatja le a naiv Pelikánt, amikor feketevágás miatt megjelenik az ÁVO.

Pelikánt a börtönből titokzatos fekete autó szállítja a vidámpark, az uszoda, a narancstermelő gazdaság igazgatói irodáiba, hogy Virág elvtárs támogató közreműködésével végül is ellássa a kulcsfeladatot: koronatanú legyen a barátja, Dániel Zoltán elleni koholt perben.

 
2 990 Ft
Tesó (1DVD) (Dyga Zsombor) (angol felirat)

Adott egy városszéli lakótelep. Abban Artin, a huszonhárom évesen is kiskamasz viselkedésű telepfüggő zenebuzi, és bátyja, Nate, a lyukból lyukba menekülő, szexőrült pornóíró. A történetben kulcsfigura még a két srác jó barátja, CC (sziszi), a telepi újságosbódé tulajdonosa, akinél napilapot soha, de szex-lapot, meg egyéb haszontalanságokat mindig lehet kapni... Aztán beüt a bonyodalom: a tesók kezdő lökésként a kérón balhéznak össze, ugyanis anyjuk lelép szeretőjével és rájuk hagy egy kisebb lakást is: Nate ezután mindent megtesz azért, hogy öccse áthúzzon a kisebbik pecóba - a zavaró faktor öcsi nélkül végre zavartalanul cserkészheti be a csajokat. Felbolydul a telep: kezdetét veszi a testvérviszály, a szivatások sorozata, majd autózúzás, rock and roll, Casablanca, és végül egy belevaló biciklisfutár lány…

 
1 990 Ft
Turné, A (1DVD) (Magyar filmek gyűjteménye sorozat 20.)

Vége az évadnak, közeleg a nyár. A színtársulatból páran úgy gondolják, csinos extrapénzre tehetnek szert, ha 40 nap alatt végigszáguldanak az országon, és lenyomnak 90 előadást.

Hogy kemény menet lesz, azt mind sejtik. - Ha szerettek, én végig tudom csinálni – mondja a társulat sztárja, Tibor (Eperjes Károly). De úgy tűnik, túl hosszú a negyven nap, és főleg a negyven éjszaka, túl zűrös a színészek lelkivilága.

Kuszák a viszonyok, hiányzik a szeretet és szorít az idő. Tibor megérzi: ebbe az útba fog beledögleni.

 
1 990 Ft
Üvegtigris 1. (1DVD) (+angol felirat)

Az Üvegtigris hat barát napjainak története. Lali, az amerika mániás büfés, aki az Üvegtigris nevű rozoga, útszéli büfékocsi tulajdonosa, Gaben, az autónepper, Róka, a piti csencselő, Sanyi, a félnótás hajléktalan, Csoki, aki mindig arról szövegel, hogy majd szerez pénzt és elmegy Amerikába és Cingár, aki a többiek idegeit nem kímélve szaxizik. Gaben rábeszéli Lalit, hogy vegyen meg egy, az amerikai álmot ízig-vérig megtestesítő régi Chevrolet Impalát, közben Róka izgatottan keresi a „Vasat”, melyet korábban odavitt, hátha akad rá vevő. Lali azonban pár nappal azelőtt eladta a semmire sem használhatónak vélt „fémhulladékot”. Rókára rászálltak a nehézfiúk, s halálosan megfenyegették, hogy hozza vissza vagy fizessen. Pénzt kell tehát szerezni mindenáron. Csoki szerint egyetlen megoldás van, ki kell rabolni a közeli postát. Mindenki kocsiba száll. A nagy balhé azonban nem sikerül tökéletesen…

 
1 990 Ft
  Üvegtigris 1. (2DVD) (extra változat) (limitált digipack) (+angol felirat)

Az Üvegtigris hat barát napjainak története. Lali, az amerika mániás büfés, aki az Üvegtigris nevű rozoga, útszéli büfékocsi tulajdonosa, Gaben, az autónepper, Róka, a piti csencselő, Sanyi, a félnótás hajléktalan, Csoki, aki mindig arról szövegel, hogy majd szerez pénzt és elmegy Amerikába és Cingár, aki a többiek idegeit nem kímélve szaxizik. Gaben rábeszéli Lalit, hogy vegyen meg egy, az amerikai álmot ízig-vérig megtestesítő régi Chevrolet Impalát, közben Róka izgatottan keresi a „Vasat”, melyet korábban odavitt, hátha akad rá vevő. Lali azonban pár nappal azelőtt eladta a semmire sem használhatónak vélt „fémhulladékot”. Rókára rászálltak a nehézfiúk, s halálosan megfenyegették, hogy hozza vissza vagy fizessen. Pénzt kell tehát szerezni mindenáron. Csoki szerint egyetlen megoldás van, ki kell rabolni a közeli postát. Mindenki kocsiba száll. A nagy balhé azonban nem sikerül tökéletesen…

 
2 990 Ft
Üvegtigris 3. (1DVD) (angol felirat)

Egy fogpiszkáló, egy lövés, egy megkeseredett orvos és egy jókor érkező luxuskocsi - ennyi elég, hogy Lali meghozza élete nagy döntését: mindent maga mögött hagy és lelép.
Az Üvegtigris váratlan vendége Feri, a budapesti sztárügyvéd - bár nem tervezte, a büfénél marad, míg Lali - bár nem tervezte, az ügyvéd Bentley kabriójában marad.
Elindul egy őrült nap, az álomautóra azonnal felfigyel az álomnő, Lali játszani kezdi a nagymenőt, és elkezdődik élete legnagyobb kalandja, élete talán legjobb nőjével..., sőt nőivel... De vajon mi történik, ha Laliról kiderül, hogy nem nagymenő és találkozik a feleség, a szerető, a majdnem szerető és a majdnem vízvezeték-szerelő? Mi történik, ha barátai Lali után mennek, hogy megmentsék Feritől, akit egy időre elnyelt a Tigris? Mire számíthatnak, ha Feri mégis kiszabadul és kiderül, hogy Lali - tudtán kívül - magával vitt valamit, ami sokkal fontosabb, mint a luxusautó? Lali élete mindenképp nehéz lesz, akár a Tigrisen innen, akár a Tigrisen túl...

 
3 990 Ft

prev
next

Sorrend: