Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

prev
next

  Papucshős, A (1938) (1DVD) (Kabos Gyula) (régi magyar filmek) (Magyar klasszikusok gyűjtemény 21.)

Kit válasszon egy eladósorba került szegény leányzó, ha egyszerre két kérője is akad? Szíve szerint a jóképű Miklóst választaná, jóllehet mindenki tudja róla, hogy enyhén szólva könnyelmű, de azért az is meggondolandó, hogy egy biztos állással rendelkező férj mellett talán könnyebb lehet az élet, még ha az illető kissé gátlásos is. De azért fiatal az ember, hogy a szívére hallgasson, így aztán Nelly kikosarazza a szolidat, és igent mond a szebbiknek. A pórul járt kérő bánatában alaposan leissza magát, és kárpótlásul álmában végigéli a megúszott jövőt: mi várt volna rá, ha elnyeri a bájos Nellyke kezét.

 
990 Ft
Parkoló (1DVD)

A pesti bérházak rengetegében áll a Parkoló. A Parkoló ura Légiós, akit csak egyetlen cél vezérel: nem akarja, hogy a külvilág káosza betörjön az általa kialakított nyugalom szigetére. Egy nap azonban olyan vendég érkezik, aki megváltoztatja megszokott életét. Imre, a gazdag üzletember 1968-as Ford Mustangjának keres parkolóhelyet. Ekkor egy fordulatos párbaj veszi kezdetét, melynek során egyre rafináltabb és durvább eszközökkel küzd a belváros két magányos harcosa a hullámpalával fedett parkolóhelyért. Hamarosan kiderül, hogy küzdelmük igazi tétje nem is a tetővel fedett parkolóhely, hanem sokkal inkább két világnézet élet-halál párbaját látjuk. Két magányos, mindenre elszánt ember küzdelmét, akiknek szembe kell nézniük élethazugságaikkal, múltjuk fájdalmas sebeivel.

 
2 990 Ft
Portugál (1DVD) (Magyar filmek gyűjteménye sorozat 03.)

Rozzant kocsma Igrácson, a falu közepén. A település prominens képviselői itt múlatják idejüket néhány feles kíséretében. Sok izgalom nemigen történik errefelé, hacsak egy évtizedben egyszer oda nem vetődik egy idegen. És lőn csoda: betér a kocsmába egy fiatal esszéíró, aki épp Portugália felé vette az irányt, hogy meneküljön romokban heverő házasságából. Pechjére beleszeret Masniba, a kocsmáros lányába, így továbbutazását bizonytalan időre elhalasztja. Ennek cseppet sem örül Retek, az egykoron kényszervallatás miatt kirúgott rendőr, aki egyébként Masni vőlegénye. Ráadásul hamarosan megérkezik a hisztiző elhagyott feleség is.

 
1 990 Ft
  Régi idők focija (1DVD) (Magyar filmek gyűjteménye sorozat 28.) (angol felirat)

Mert kell egy csapat! Minarik Ede, a mosodás él-hal a fociért és saját csapatáért, a Csabagyöngye SC-ért. A botcsinálta menedzser elsődleges célja, hogy bejussanak az első ligába és ennek érdekében hajlandó feláldozni mosodáját, összes pénzét, feleségét, sőt akár az életét is! Jöhetnek végrehajtók és vihetik, amit tudnak, gáncsolhatják gaz edzőtársak elcsábítva legjobb játékosait, Minarik csak megy előre és még az sem rendíti meg, amikor a kulcsmérkőzés előtt csodakapusa elszerződik.

Mándy Iván kiváló regényét a burleszkfilmek modorában dolgozta fel Sándor Pál rendező. A film megkapta a Magyar Filmkritikusok díját, és elhozta Teheráni és Palermoi Filmfesztivál fődíját.

 
2 990 Ft
  Rokonok (1DVD) (Szabó István) (angol felirat) (használt példány)

Kopjáss Istvánból Zsarátnok főügyésze lesz a korrupt Makróczy ellenében.
Kopjáss tiszta ember. A zsebe üres, de a feje tele van szép, világmegváltó álmokkal. A főügyészi pozícióval azonban nemcsak jóra fordítható hatalom jár, hanem egy jó nagy disznóság, a Sertéstenyésztő és sok-sok rokon. A rokonok egy része nyakig benne van a Sertéstenyésztő panamában, a másik része meg nagyon szeretne bekerülni valami jó zsíros panamába. Kopjáss kicsit beleszeret a hatalomba és nagyon beleszeret egy rokonába. S végül elbukik, mert nem lehet valaki rokon és nem rokon egyszerre. De ő legalább levonja a konzekvenciát. A Sertéstenyésztő viszont ránk marad göndör mosolygással.

Móricz Zsigmond - úgy tűnik - örökérvényű művéből ezúttal az Oscar-díjas Szabó István készített a legnépszerűbb színészek briliáns közreműködésével nagyszerű, a mozikban óriási sikert aratott filmadaptációt!

 
2 990 Ft
Roncsfilm (1DVD) (Szomjas György)

1989-ben vagyunk, a kelet-európai szocializmusok összeomlásának nevezetes
esztendejében. A színhely egy lerobbant, ételszagú lakótömb a VIII. kerületben,
melynek központja a Gólyának nevezett kocsma és annak közvetlen környéke,
ahol az emberek összejönnek, isznak, verekszenek egy kicsit.

Aztán hazamennek, és olyan dolgokat tesznek, amik lassacskán követhetetlenek:
a házmester túszul ejti a feleségét, lángra kap az olajkályha, kidurran a disznó…

Hihetetlenül morbid és mulatságos helyzetek váltakoznak ebben a mára már kultikusnak
számító filmben.

Igazi klasszikus szatíra! A DVD-n digitálisan felújított kép és hang található
valamint egy exluzív kisfilm a bemutatóról.

 
1 990 Ft
  Rózsaszín sajt (1DVD) (Tóth Barnabás) (angol felirat) / tékás

Minden férfi álma, hogy szinte bármelyik nőt megkaphassa. De vajon milyen lehet egy ilyen született alfahím mellett felnőni? A mai világban már-már konzervatívnak számító romantikus értékrendet valló 19 éves Dani számára mindenesetre elrettentő példa édesapja, a skalpvadász Tibor szabad szájú, carpe diem, örökgyermek életmódja. A nőfaló apa ráadásul igyekszik fiát minden egyébben is a saját képére formálni. Így a srác kilátogat francia rokonaihoz, hogy kicsit kiszakadhasson a non-stop „kiképzésből”.

A rendkívüli szabadság azonban mind Daninak, mind Tibornak fontos leckét tanít a másikról – és leginkább önmagáról. A tini vígjáték és melodráma elemeit elegyítő felnövés történetben minden szülő és gyermek magára ismerhet – vagy egy ismerős családra. Vigyázat! A film szívtájéki melegséget és önfeledt mosolygást okozhat!

 
1 490 Ft
  Skorpió megeszi az ikreket reggelire, A (1DVD) (Magyar filmek gyűjteménye sorozat 17.)

Tamás mintaférj. Ő a világ legboldogabb embere, mikor megszületik a kislánya. Egy telefonfülkéből akarja közölni az örömhírt szeretett nagyanyjával, de félretárcsáz. Panni, a gyönyörű fényképésznő veszi fel a telefont, s Tamás tíz perc múlva már ott csókolódzik a szőke ciklonnal a fülkében.

Mindketten tudják, hogy ez a kapcsolat tönkre fogja tenni őket, s ráadásul a családjukat is. Mégsincs megállás. Tamás élete fenekestül felfordul.

Az ikrek szülöttjét magával rántja a skorpió lány viharos szerelme, a vad féltékenység, a pokoli szenvedés és a földöntúli boldogság. Tamás családja Ausztráliába költözik, nagyanyja meghal. Ő pedig magára marad, mert - ahogy mindig is tudta - Panni végül nem lesz az övé.

 
1 990 Ft
SOHAVÉGETNEMÉRŐS – Történetek Wellhello-ra (1DVD)

A Sohavégetnemérős hat részből álló szkeccsfilm, szereplői tehetséges fiatal színészek. A Wellhello-zenekar dalszövegei által inspirált történetek témája a szerelem és a párkapcsolati botladozások - legyen szó a balatoni másnapokról, a félresikerült Tinder-randikról, a Tesco csemegepultjánál szövődő románcokról, a Facebookon kísértő volt- és jelenlegi szerelmekről, vagy éppen a fesztiválokon egymásba gabalyodó fiatalokról. A Sohavégetnemérős generációs film, mely nem csak fiataloknak szól: 2017-ben a magyar mozinézők szavazatai alapján elnyerte a Közönségdíjat a Magyar Filmhéten.

 
1 990 Ft
Sose halunk meg (1DVD) (angol felirat)

Tordai Imre színész munkája végeztével rohan az ügetőre.
Szokása szerint veszít, de hirtelen felidéződik benne a kamaszkora, a hatvanas
évek, amikor egyszer Gyuszi bácsival egyszer rengeteg pénzt nyertek.

Vásározó vállfaárus nagybátyja vitte először lóversenyre,
vidékre, vásárba, ő ismertette meg vele a szabadság, a nők, az élet ízeit néhány
szertelen, furcsa nap alatt. Imi gátlásos, szorongó lénye értetlenül figyelte
a nagy álmokat és kockázatot kergető nagybácsit...

 
1 990 Ft
Szamba (1995) (1DVD) (Koltai Róbert) (angol felirat)

Idősebb Szamba Ottó foglalkozására nézve anyagbeszerző,
de igazi hivatása: ő a kulturális élet központja Tiszabottyánban.

Állandóan szervez: fesztivált, víziúttörő csapatot, énekkart,
amatőr színjátszókat...

Sikerei botrányosak, néha ön- és közveszélyesek. Gátlástalan
nyomulása ellenére környezete szereti. Körülötte minden gyerek színész akar
lenni, kivéve fiát, Kisottót, aki szégyelli ripacskodó apját.

Aztán az élet mégiscsak úgy hozza: Ottóka színész
lesz...

A Szamba a hatvanas évek színészvilágát mutatja be
sziporkázó, olykor könnyes humorral. Koltai Róbert a lóverseny után (Sose
halunk meg) ezúttal másik szenvedélyéről, a színházról forgatott filmet.
Most sem tagadta meg önmagát: szereti, mert ismeri ezt a világot. Szereti az
embereket: becsüli a színészt, a nézőt egyaránt...

 
1 490 Ft
Szőke Kóla (1DVD) (angol felirat)

Lerner Nándor (Beleznay Endre) sikeres építési vállalkozó egy számára teljesen idegen világba csöppenve, egyetlen perc alatt elveszíti autóját, milliókat érő papírjait, ráadásként gyönyörű barátnőjét is. Más ember ilyenkor a barátaihoz fordul. Csakhogy neki olyan sosem volt.

Mivel máshonnan nem remélhet segítséget, kényszerbarátságot köt Verébbel (Majka), a nótás kedvű, ám botfülű roma autószerelővel és két társával, az izgága Ricsivel, no meg a hallgatag Robival, aki csak a nőknek és a verekedésnek él. Egyetlen napjuk van, hogy Veréb frissen tuningolt 1200-as kockaladájába pattanva mindent visszaszerezzenek, leszámoljanak a gonosszal és az egymással szemben érzett előítéleteikkel.

 
1 990 Ft
Tesó (1DVD) (Dyga Zsombor) (angol felirat)

Adott egy városszéli lakótelep. Abban Artin, a huszonhárom évesen is kiskamasz viselkedésű telepfüggő zenebuzi, és bátyja, Nate, a lyukból lyukba menekülő, szexőrült pornóíró. A történetben kulcsfigura még a két srác jó barátja, CC (sziszi), a telepi újságosbódé tulajdonosa, akinél napilapot soha, de szex-lapot, meg egyéb haszontalanságokat mindig lehet kapni... Aztán beüt a bonyodalom: a tesók kezdő lökésként a kérón balhéznak össze, ugyanis anyjuk lelép szeretőjével és rájuk hagy egy kisebb lakást is: Nate ezután mindent megtesz azért, hogy öccse áthúzzon a kisebbik pecóba - a zavaró faktor öcsi nélkül végre zavartalanul cserkészheti be a csajokat. Felbolydul a telep: kezdetét veszi a testvérviszály, a szivatások sorozata, majd autózúzás, rock and roll, Casablanca, és végül egy belevaló biciklisfutár lány…

 
1 990 Ft
Turné, A (1DVD) (Magyar filmek gyűjteménye sorozat 20.)

Vége az évadnak, közeleg a nyár. A színtársulatból páran úgy gondolják, csinos extrapénzre tehetnek szert, ha 40 nap alatt végigszáguldanak az országon, és lenyomnak 90 előadást.

Hogy kemény menet lesz, azt mind sejtik. - Ha szerettek, én végig tudom csinálni – mondja a társulat sztárja, Tibor (Eperjes Károly). De úgy tűnik, túl hosszú a negyven nap, és főleg a negyven éjszaka, túl zűrös a színészek lelkivilága.

Kuszák a viszonyok, hiányzik a szeretet és szorít az idő. Tibor megérzi: ebbe az útba fog beledögleni.

 
1 990 Ft
Üvegtigris 1. (1DVD) (+angol felirat)

Az Üvegtigris hat barát napjainak története. Lali, az amerika mániás büfés, aki az Üvegtigris nevű rozoga, útszéli büfékocsi tulajdonosa, Gaben, az autónepper, Róka, a piti csencselő, Sanyi, a félnótás hajléktalan, Csoki, aki mindig arról szövegel, hogy majd szerez pénzt és elmegy Amerikába és Cingár, aki a többiek idegeit nem kímélve szaxizik. Gaben rábeszéli Lalit, hogy vegyen meg egy, az amerikai álmot ízig-vérig megtestesítő régi Chevrolet Impalát, közben Róka izgatottan keresi a „Vasat”, melyet korábban odavitt, hátha akad rá vevő. Lali azonban pár nappal azelőtt eladta a semmire sem használhatónak vélt „fémhulladékot”. Rókára rászálltak a nehézfiúk, s halálosan megfenyegették, hogy hozza vissza vagy fizessen. Pénzt kell tehát szerezni mindenáron. Csoki szerint egyetlen megoldás van, ki kell rabolni a közeli postát. Mindenki kocsiba száll. A nagy balhé azonban nem sikerül tökéletesen…

 
1 990 Ft
  Üvegtigris 1. (2DVD) (extra változat) (limitált digipack) (+angol felirat) (használt, karcos)

Az Üvegtigris hat barát napjainak története. Lali, az amerika mániás büfés, aki az Üvegtigris nevű rozoga, útszéli büfékocsi tulajdonosa, Gaben, az autónepper, Róka, a piti csencselő, Sanyi, a félnótás hajléktalan, Csoki, aki mindig arról szövegel, hogy majd szerez pénzt és elmegy Amerikába és Cingár, aki a többiek idegeit nem kímélve szaxizik. Gaben rábeszéli Lalit, hogy vegyen meg egy, az amerikai álmot ízig-vérig megtestesítő régi Chevrolet Impalát, közben Róka izgatottan keresi a „Vasat”, melyet korábban odavitt, hátha akad rá vevő. Lali azonban pár nappal azelőtt eladta a semmire sem használhatónak vélt „fémhulladékot”. Rókára rászálltak a nehézfiúk, s halálosan megfenyegették, hogy hozza vissza vagy fizessen. Pénzt kell tehát szerezni mindenáron. Csoki szerint egyetlen megoldás van, ki kell rabolni a közeli postát. Mindenki kocsiba száll. A nagy balhé azonban nem sikerül tökéletesen…

 
3 990 Ft
Üvegtigris 2. (1DVD)

A történetben most külső veszély fenyegeti az Üvegtigrist és Laliékat,
egy építési vállalkozó úgy döntött, hogy lakóparkot épít a tóparton és ki akarja
onnan vásárolni Lalit. Neki nem a pénz számít, hanem hogy ez az akadály
tűnjön el az útjából. Lali ugyanezt akarja, csakhogy számára az életébe
betolakodó üzletember az akadály, akit szeretne eltüntetni közeli és távoli
jövőjéből.

Hogy van-e az a pénz, amiért Lali lemond a Tigrisről és hogy
a hat barát hogyan reagál ebben a fenyegetett helyzetben? Ezekre találsz választ a filmben.

 
1 990 Ft
  Valami Amerika 1. (1DVD) (angol felirat) (kissé karcos példány)

A történet valahol Ausztriában kezdődik, a hegyeshalmi határátkelő felé vezető
úton, de ez talán kevésbé lényeges, mint az érkező személye. Ő az amerikai,
aki egy jobbkormányos luxusautóban szivarozva, Alex Brubeck néven érkezik
Magyarországra, szülőföldjére, amit még fiatalon hagyott el.
Neki ez az utazás a rég várt hazatérést, egy magyar reklámfilm-rendezőnek,
Tamásnak pedig a Nagy lehetőséget és a talán még nagyobb kalamajkát
jelenti.

Tamás bátyját, Ákost - a menő építési vállalkozót - és öccsét,
Andrást - a világban helyét kereső művészlelket - hívja segítségül. Az
a tervük, hogy elszórakoztatják az európai ügyeit intéző amerikai producert,
hogy megnyerjék Tamás filmjéhez, mint tőkéstársat.

Alex, amíg lehet, titkolja származását, és azt ígéri, beszáll a produkcióba
a filmhez szükséges pénz felével. Az összeg másik felét - ami ez esetben hatvan-millió
forint - viszont a testvéreknek kéne előteremteni. Mégpedig öt nap alatt.

Megszerezhetik a pénzt, de vajon mi lesz az ára? A pénzügyi dolgok gyakran
érzelmi problémákkal járnak együtt, a férfiak meg többnyire nőkkel, de még milyenekkel.

Tamásnak ott van Eszter, Ákosnak pedig Timi, a
nőiesség két markáns képviselője, akiket még véletlenül sem lehet összetéveszteni.

Terka néniről, a bejárónőről nem is beszélve, akit mint anyjukat tisztelik
a fiúk. Természetesen ebben a történetben is ők, a nők állnak mindennek a hátterében,
és mint általában a megoldást is bennük kell keresni a felmerülő problémákra.
Abból pedig akad bőven, pláne ha vígjátékról van szó.

 
1 990 Ft
  Valami Amerika 1. (2DVD) (extra változat) (limitált digipack) (angol felirat) (minimálisan használt példány)

A történet valahol Ausztriában kezdődik, a hegyeshalmi határátkelő felé vezető
úton, de ez talán kevésbé lényeges, mint az érkező személye. Ő az amerikai,
aki egy jobbkormányos luxusautóban szivarozva, Alex Brubeck néven érkezik
Magyarországra, szülőföldjére, amit még fiatalon hagyott el.
Neki ez az utazás a rég várt hazatérést, egy magyar reklámfilm-rendezőnek,
Tamásnak pedig a Nagy lehetőséget és a talán még nagyobb kalamajkát
jelenti.

Tamás bátyját, Ákost - a menő építési vállalkozót - és öccsét,
Andrást - a világban helyét kereső művészlelket - hívja segítségül. Az
a tervük, hogy elszórakoztatják az európai ügyeit intéző amerikai producert,
hogy megnyerjék Tamás filmjéhez, mint tőkéstársat.

Alex, amíg lehet, titkolja származását, és azt ígéri, beszáll a produkcióba
a filmhez szükséges pénz felével. Az összeg másik felét - ami ez esetben hatvan-millió
forint - viszont a testvéreknek kéne előteremteni. Mégpedig öt nap alatt.

Megszerezhetik a pénzt, de vajon mi lesz az ára? A pénzügyi dolgok gyakran
érzelmi problémákkal járnak együtt, a férfiak meg többnyire nőkkel, de még milyenekkel.

Tamásnak ott van Eszter, Ákosnak pedig Timi, a
nőiesség két markáns képviselője, akiket még véletlenül sem lehet összetéveszteni.

Terka néniről, a bejárónőről nem is beszélve, akit mint anyjukat tisztelik
a fiúk. Természetesen ebben a történetben is ők, a nők állnak mindennek a hátterében,
és mint általában a megoldást is bennük kell keresni a felmerülő problémákra.
Abból pedig akad bőven, pláne ha vígjátékról van szó.

 
2 990 Ft
  Valami Amerika 2. (2DVD) (extra változat) (angol felirat) (használt példány)

A lottónyereményből Tamás végre leforgathatta a Bűnös várost, ami a nagy remények ellenére megbukott a mozikban. Tamás vígasztalhatatlan. A három fiú egy Ákoshoz postán érkezett képeslap alapján Alex nyomára jut, aki épp most jött ki a sittről Amerikában. Alex újabb álnéven egy East-West című darab jogaira pályázik. Kiderül az is, hogy Alexnek muszáj színpadra állítani a darabot, mert Balával, a magyar maffiózóval csak így tudja rendezni piszkos ügyeit. Nagy úr a bosszúvágy, a fiúk abban bíznak, hogy ha megtalálják a szélhámost és megveszik előle az East-West jogait, végre visszaszerzik a 60 milliójukat, amivel Alex lelépett. Irány Amerika!
Ám természetesen újabb svindli van a dologban, így végül Tamásra vár a feladat, hogy megrendezze a darabot Pesten. Egy New York-i lapdance bárból előkerül Timi is és persze főszerepre vágyik... Ákos nemes bosszútól hajtva összeverbuválja a tánckart, Bala, a maffiózó viszont a lányát szeretné látni a főszerepben. Pofon és csók is csattan, és az East West végül életre (és dalra) kel Tamás rendezésében, András zenéjével. András összejön a maffiapapa lányával, Eszter egy bravúros beugrással újabb bukástól menti meg a fiúkat, Baláról pedig kiderül, hogy a szotyit szereti, a magyar ragozás nem az erőssége, és marcona külseje érző szívet takar...

 
2 990 Ft

prev
next

Sorrend:

Webáruház készítés