Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

prev
next

 Én vagyok Jeromos (1DVD) (Magyar filmek gyűjteménye sorozat 18.) (angol felirat)

Jeromos és fia, Zserom csatornatisztítással foglalkozik, ám egy termelési versenyben alaposan alul maradnának a munkamoráljukkal. Egy nap a Katona doktorék kertjének végében éktelenkedő pöcegödör ellen vonulnak fel, de valahogy nem halad a munka. A főnök a nőügyeit intézi, anyag nincs, csak a délutáni maszek műszakban sikerül felvenni a tempót. Apa és fia kényelmesen berendezkedik a kert végében, Jeromos modellt alszik a műkedvelő festő Zsuzsannának, Zserom pedig a szomszéd Juditka bájaiban gyönyörködik. A lány kelleme a főnök figyelmét is felkelti, az ellenőrzéstől a munka is felgyorsul. Sikerül leitatni az antialkoholista doktort a szomszéd boltos nagy örömére, a pöcegödör is már a múlté, a főnök pedig megnyeri Juditka kegyeit.

 
1 990 Ft
 Ez a villa eladó (1935) (1DVD) (Kabos Gyula) (régi magyar filmek) (Multimix kiadás)

Hódy György vidékre utazik, és inasára bízza eladó svábhegyi villáját. Az továbbadja a megbízatást ismerősének, aki barátjával és állástalan, hajléktalan unokahúgával beköltözik a villába. A beszélgetésüket kihallgató két betörőnek sikerül eladnia a villát, de a szerződés megkötéséhez szükségük volna egy ál-Hódyra. Az időközben hazatért Hódy belemegy a játékba, aláírja az adásvételi szerződést és a bűnözők leleplezésére készül.

 
990 Ft
Falfúró (1DVD) (Magyar filmek gyűjteménye sorozat 19.)

Géza (Bán János) egy lakótelepen él feleségével és két gyermekével. Egy napon elhatározza, hogy szakít minden kötöttséggel és új életet kezd. Még aznap ráborítja a művezetőjére az asztalt és kilép a gyárból. Önálló vállalkozásba kezd a lakótelepen, mint falfúró kisiparos. Így jut be könnyűvérű szomszédasszonya lakásába is, akivel szexuális viszonyt kezd és miatta a családját is otthagyja.

A nyolcvanas évek Magyarországának lakótelepi mindennapjait mutatja be Szomjas György kultikussá vált alkotása, amely 1987-ben megkapta a Magyar Filmkritikusok díját, valamint a Magyar Filmszemle különdíját.

 
1 990 Ft
 Fizessen, nagysád! (1937) (1DVD) (Kabos Gyula) (régi magyar filmek) (Magyar klasszikusok gyűjtemény 19.)

A gazdag malomtulajdonos lányának, Zsuzsinak jó partit remél. Ezért aztán amikor felveszi az Amerikából hazatért szegény fiatalembert magához dolgozni, megígérteti vele, hogy rá sem néz a lányára. Péter megbízható ember, tartja a szavát. Zsuzsi azonban nem tud belenyugodni, hogy miközben mindenki a lába előtt hever, ez a különös Szilágyi pillantásra sem méltatja. Ezért aztán mindent megtesz, hogy meghódítsa.

 
990 Ft
Fűre lépni szabad (1DVD) (Makk Károly)

Kárászék egy meggondolatlan felajánlást kihasználva beköltöznek a Kéri villába, ahol ettől kezdve tumultuózus jelenetek játszódnak le, és mindennapi dolog a két család közötti veszekedés. Miközben a szülők marják egymást, a fiatalok egymásba szeretnek. A gyerekek boldogsága az egyetlen dolog, aminek kedvéért a sértett szülők hajlandók kibékülni.

 
1 990 Ft
 Haggyállógva Vászka (Gothár Péter) / Woyczek (1994) (Szász János) (1DVD)

Haggyállógva Vászka:

Vászka, a pityeri tolvaj szívességet tesz Ványkának, a falusi rablónak. A két zsivány ettől kezdve elválaszthatatlan egymástól. Kifosztják az állami széfeket a vérehullató szardínia és a vezérfonal segítségével, ám nem tudnak túljárni Zinovjev elvtárs eszén, aki Fegykával együttműködve elfogja Vászkát. Most Ványkán a sor, hogy viszonozza Vászka szívességét?
A film 1996-ban a Magyar Filmszemle fő-, rendezői-, valamint operatőri díját nyerte el, ezzel Gothár Péter rendező filmjei két egymást követő évben (A részleg, 1995) is elnyerték a legnagyobb magyar filmszakmai elismerést.

Woyzeck (1994):

Woyzeck, a váltóőr a sínek között álló bódéban tölti napjait. Az Orvos kísérletnek veti alá: állandóan borsót kell ennie. Woyzeck feladatai közé tartozik az állomásfőnök, a Kapitány borotválása, aki hangszórókon keresztül ellenőrzi és irányítja őt. Woyzeck élettársa és közös gyerekük anyja Mari. A Rendőr a kocsmában szemet vet a fiatalasszonyra. Woyzeck érzi, hogy megcsalják, ezért nem megy többé haza. A Kapitány és az Orvos is célozgatnak arra, hogy a felesége hűtlen lett hozzá. Woyzeck Mariért indul, hogy a sötét, hideg vízparton helyreállítsa a világ rendjét...

 
1 990 Ft
Hasutasok (1DVD) (angol felirat)

Négy régi jó barát - a rendszerváltásig mindnyájan vasutasok - a leépítések áldozatai lesznek. Sok évvel ez után, mikor már a régi állomást is elhordták a tolvajok, Honos falu egykori állomásfőnöke Zsuzsa Lajos értesítést kap a városból, hogy menjen be az állomás irodájára. A MÁV ugyanis ezt a szárnyvonalon lévő állomást nézte ki, hogy a Taszáron állomásozó katonáknak szállított árut ellenőrizzék.

Zsuzsa Lajos, hogy a négy barát alkalmilag újra álláshoz jusson azt hazudja, az állomás még létezik, és képesek ellátni a feladatot.

 
1 990 Ft
 Hattyúdal - Villa Negra (1DVD) (Magyar filmek gyűjteménye sorozat 10.) (angol felirat)

A Villa Negra valóban nem fényes lokál, hanem egy kültelki viskó az épülő lakótelep szomszédságában. Itt él Tamburás (Páger Antal), a vén csavargó és kisstílű szélhámos, aki gondtalan életét apróbb lopásokkal, stiklikkel, néha alkalmi munkákkal színesíti. Maga köré gyűjti a kallódó fiatalokat, akiket szintén a könnyed életre nevel. Ám Tamburásnak is be kell látnia, hogy társai ennél többre vágynak és hamarosan nemcsak ők fogják elhagyni, hanem a féktelen mulatozásoktól hangos otthonát, a Villa Negrát is maga alá gyűri a gyorsan terjeszkedő városrész.

 
2 990 Ft
Hét tonna dollár (1DVD) (Kabos László)

A bezárásra ítélt vándorcirkusz szegény vörös kis bohóca a bondorosi csárdában elképesztő fogadásokat köt, és megjósolja ki mennyit fog nyerni. Számmisztikai egyenlete minden szerencsejátékra alkalmazható.
Szánthódi és a titokzatos Zima elvtárs is felfigyel erre a különleges képességére.

Jelszavuk: Ki kell fosztani a kapitalizmust a haza javára.
Hogy ez sikerüljön, szükségük van egy gammafaktorra, Margitra, a csábos pincérlányra.

Ezzel megkezdődik a monte-carlói kaszinók, az angol bukmékerirodák, majd a világ kifosztása.
Bondoros világvárossá lesz…

 
3 990 Ft
 Hippolyt (2000) (1DVD) (12felirat) (Koltai Róbert) (karcos példány)

Schneider úr az egykori kisvállalkozó a rendszerváltást követően megcsinálta a szerencséjét - kamionjai már Európa minden útját bejárták.

Schneider úr azonban minden vagyona ellenére éppolyan kisember maradt, mint amilyen korábban volt. De az asszony ingatag. Schneiderné nem elégszik meg az ura "hétköznapiságával" és egyszemélyes imázs-központként döntő lépésre szánja el magát. Anélkül, hogy megpályáztatná, megtendereztetné, vagy csak megemlítené urának szándékát, orv módon szerződtet egy diplomáciai körökben is megfordult költséges lakájt, Hippolytot, aki aztán fenekestül felforgatja Schneiderék életét.

Diéta és jóga, Könnyű kis barátnő, vagyonos kérő dukála família megfelelő tagjai számára. De elviselhető-e ennyi váratlan változás egy hirtelen meggazdagodott, de szellemiségében erősen az átlagra hajazó - és hagymázó - család számára?

A klasszikus magyar vígjáték modern feldolgozása!

 
1 490 Ft
Hippolyt (2000) (1DVD) (remake) (Koltai Róbert)

Schneider úr az egykori kisvállalkozó a rendszerváltást követően megcsinálta a szerencséjét - kamionjai már Európa minden útját bejárták.

Schneider úr azonban minden vagyona ellenére éppolyan kisember maradt, mint amilyen korábban volt. De az asszony ingatag. Schneiderné nem elégszik meg az ura "hétköznapiságával" és egyszemélyes imázs-központként döntő lépésre szánja el magát. Anélkül, hogy megpályáztatná, megtendereztetné, vagy csak megemlítené urának szándékát, orv módon szerződtet egy diplomáciai körökben is megfordult költséges lakájt, Hippolytot, aki aztán fenekestül felforgatja Schneiderék életét.

Diéta és jóga, Könnyű kis barátnő, vagyonos kérő dukála família megfelelő tagjai számára. De elviselhető-e ennyi váratlan változás egy hirtelen meggazdagodott, de szellemiségében erősen az átlagra hajazó - és hagymázó - család számára?

A klasszikus magyar vígjáték modern feldolgozása!

 
1 490 Ft
Hófehérke és a dilis trió (1DVD) (1961)
Hú, de megváltozott ez a mese! A hírneves dilis trió kiforgatja a régi sztorit. A jó szándékú király elhalálozik, gonosz özvegye pedig bezáratja a férfi csodaszép lányát, Hófehérkét, hogy a királyságot magának kaparintsa meg. A hercegnő azonban megszökik, és eljut a törpék házikójába, ahol találkozik a kis emberek szokatlanul segítőkész vendégeivel is, Larryvel, Moe-val és Curly Joe-val. A Legjobb Amerikai Musical kategóriában az Amerikai Forgatókönyvírók díját (WGA) 1961-ben elnyerő fergeteg... 
2 990 Ft
 Hölgy egy kissé bogaras, A (1938) (1DVD) (Tolnai Klári) (régi magyar filmek) (TMF Média kiadás)

Az állástalan gépírónő véletlen hozzá került ajánlólevelekkel helyezkedik el a Tormássy-műveknél. A képviselő, aki a levelet egy vénkisasszony rokonnak szánta, megemlíti, hogy "a hölgy egy kissé bogaras". A lányt csak a képviselő kedvéért vették fel, de mivel "bogarasságában" követeli a munkát is, vidékre küldik a szintén kissé bolondnak tartott ifjú Tormássyhoz. Egyre inkább összemelegednek, ám Ráday gyanakodni kezd, hogy a lány a pénzére pályázik, a lány pedig sértetten megszökik.

 
990 Ft
 Hyppolit, a lakáj (1931) (1DVD) (Kabos Gyula) (régi magyar filmek) (digitálisan felújított) (MNFA kiadás) (+angol felirat)

A magyar film első hangos sikere a felejthetetlen Kabos Gyulával és Csortos Gyulával, az extrában a film hosszú restaurálásának minden apró titkára fény derül.
Klasszikussá vált mondatok, igazi békebeli világ, ahol a hagymát is hagymával eszik, és ahol minden körülmények között meg kell őrizni a látszatot. Immár a sokadik generáció dúdolhatja, hogy „Pá, kisaranyom, pá” és szurkolhat a bumfordi, felkapaszkodott kispolgár mellett a fiatalok szerelmének.

 
2 990 Ft
 Hyppolit, a lakáj (1931) (1DVD) (Kabos Gyula) (régi magyar filmek) (Magyar klasszikusok gyűjtemény 03.) (!Multimix kiadás!)

A magyar film első hangos sikere a felejthetetlen Kabos Gyulával és a vészjóslóan erőteljes Csortos Gyulával. Örökzölddé vált mondatok, igazi békebeli világ, ahol a hagymát is hagymával eszik, és ahol minden körülmények között meg kell őrizni a látszatot. Immár a sokadik generáció dúdolhatja, hogy „pá, kisaranyom, pá” és szurkolhat a bumfordi, felkapaszkodott kispolgár mellett a fiatalok szerelmének.

 
990 Ft
 Hyppolit, a lakáj (1931) (1DVD) (régi magyar filmek) (Budapest Film kiadás) (felújított kép és hang) (angol felirat)

A magyar film első hangos sikere a felejthetetlen Kabos Gyulával és a vészjóslóan erőteljes Csortos Gyulával. Örökzölddé vált mondatok, igazi békebeli világ, ahol a hagymát is hagymával eszik, és ahol minden körülmények között meg kell őrizni a látszatot. Immár a sokadik generáció dúdolhatja, hogy „pá, kisaranyom, pá” és szurkolhat a bumfordi, felkapaszkodott kispolgár mellett a fiatalok szerelmének. A 2009-ben restaurált klasszikus extrájaként a film keletkezésének minden apró titkára fény derül.

 
1 990 Ft
Idegölő (1DVD) (angol felirat)

A bérgyilkosokat nem nagyon szereti senki. Nem is csoda, hisz válogatás nélkül ölnek és piszkosul jól keresnek vele. Ám eszünkbe jut-e néha, hogy a bérgyilkosoknak magánéletük is van? Például egy süketnéma anyjuk, akinek a legegyszerűbb azt hazudni, hogy egyszem fia zenész. És gondolunk-e néha arra, hogy a bérgyilkosoknak rossz foguk is lehet, amely éppúgy megfájdulhat, mint bárki másé?
Ez történik Közép-Európa legprofibb bérgyilkosával, Keszeggel (Gesztesi Károly) is Rodoszon, aki kénytelen felkeresni a térség legvacakabb fogorvosát, Jorgost (Yiannis Zouganelis). Ám gyökérkezelés közben rádöbben, hogy a fogorvos nem más, mint a megölendő célszemély…
Tudni akarják, megfér-e egymás mellett a hidegvér és a romantika? Egy csinos rendőrnő (Natalia Dragoumi) és egy süketnéma mama (Molnár Piroska)? Lehet-e jóbarát üldöző és üldözött? És hogy egyáltalán miért akarna bárki megöletni egy fogorvost? Nos, akkor csak meg kell nézni a filmet. Nem kell félni, nem fog fájni!

 
1 990 Ft
 Igazi Mikulás, Az (1DVD) (angol felirat) (karácsonyi filmek)

Misunak, a lerobbant bárzongoristának félresiklott az élete. Alkalmi munkákból tengődik, december 6-án például reklám-mikulásnak áll egy nagyáruházban.

Ugyanezen a téli napon egy árva kislány, Liza megszökik a gyerekotthonból, mert egyszer régen az anyukája azt ígérte neki, hogy ha majd 8 éves lesz, kap egy biciklit a Mikulástól.

Azon a napon, december 6-án, mikor a sűrű hóesés egészen befedi a várost, Liza odalép Misuhoz és elkéri a biciklit.

 
2 990 Ft
Indigóember, Az (1DVD)

Debreceni fiatalok érkeznek egy önismereti tréningre, ahol egy tisztánlátó
mester és segédje pár nap alatt új színeket visz a lelkes spiritiszta és a
kevésbé nyitott laikusok életébe. Az ezoterikus tábor monoton nyugalmát közben
veszély fenyegeti. Ezt az egyik tehetségesnek tűnő tag, maga a mester, vagy
talán egy előző tréning egyik elégedetlen ügyfele is jelentheti

 
1 990 Ft
Indul a bakterház (1DVD)

Nehéz az élet a tanyavilágban. Regős Bendegúz, az égetni valóan rossz csemete sokat tudna róla mesélni. Gyerekkorában sokféle dolgot tartottak felőle: hogy csodagyerek, meg, hogy akasztották volna fel kétnapos korában. Most az anyja elszegődteti a bakterházba. A kisfiú szenved a pénzéhes lókupec, a lusta bakter, a fukar paraszt, de legfőképpen a Büdös Banya miatt.

 
1 990 Ft

prev
next

Sorrend:

Webáruház készítés