Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Kalandorok (2008) (1DVD) (Paczolay Béla) (angol felirat)

Kalandorok (2008) (1DVD) (Paczolay Béla) (angol felirat)

Termék ára
2 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

A negyedik felesége által kiebrudalt, emiatt az autójában lakó Elekes Géza (Rudolf Péter) - láncdohányos és majdnem sikeres trombitás - egy hakni után felkerekedik fiával (Schruff Milán), hogy meglátogassák a nagyapát (Haumann Péter). A nagymama féltékenységi jeleneteit tovább tűrni képtelen Elekes István a fiához költözne, ha egy élet beférne a csomagtartóba. De nem fér be. Némi huzavona után, több kupica pálinka formájában levezényelt úti áldással és egy tüchtig tetőcsomagtartóval felszerelkezve nagyapa, apa, fia mégis elindul Pestre.

A három férfi megküzd önmagával, egymással, és persze ki-ki a hozzá tartozó nővel. Egy halálosnak látszó gázolás, a gyanús rakománnyal felszerelt, ám elbűvölő özvegyasszony, üldözés a hivatalos erők által, valamint egy kevésbé hivatalos, de annál emlékezetesebb találkozás a helyi szürkegazdaság képviselőivel… nos úgy tűnik, összecsapnak fejük fölött a hullámok. Na és ott a hulla. Kikerül- e a három férfi a lelki és motorikus slamasztikából? Visszafordulni? Na, azt nem!

Három generáció, nagyapa, apa, fia kalandjai az óperencián még innen, de a zöldhatáron túl. Paczolay Béla keserédes vígjátéka a 38. Magyar Filmszemle Simó Sándor Emlékdíját nyerte el.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, magyar vígjáték

Kiadás: 1DVD, Budapest Film

Főszereplők: Rudolf Péter, Haumann Péter, Bánfalvy Ágnes, Kovács Lajos, Gáspár Tibor, Schruff Milán, Pogány Judit, Csomós Mari, Elek Ferenc

Rendező: Paczolay Béla

Hangok: magyar 5.1; magyar 2.0; magyar DTS 5.1

Feliratok: magyar, angol

Készítés éve: 2008

Hossza: 108 perc

Webáruház készítés