Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

krimi / dráma


Sorrend:

South Beach királyai  (1DVD) (2007) /karcos példány/
A South Beach királyai Chris Paciello, a nagymenő miami klubtulajdonos sokat vitatott élete alapján készült fordulatos krimi, amelynek izgalmai garantáltan megemelik a pulzusszámot.


Az ellenállhatatlan Chris Troiano a 90-es évek közepén fényűző klubjaival pillanatok alatt Miami éjszakai életének császára lett. A csendes nyaralóváros drog és szex uralta birodalommá vált, ahol a gazdagok és híresek kedvükre tombolhattak.


Chris felfogadja személyi testőrének Andy Burnet... 
1 490 Ft
  Spotlight - Egy nyomozás részletei (1DVD) (Mark Ruffalo - Michael Keaton - Tom McCarthy) (Oscar-díj) /használt, karcos / tékás

A legjobb film Oscar®-díjával jutalmazott film egy bostoni újság oknyomozó munkatársainak rendkívüli munkáját követi nyomon életük egyik legfontosabb és legizgalmasabb cikksorozatának elkészítése során. A Boston Globe új főszerkesztőt kap (Liev Schreiber), aki arra utasítja munkatársait, hogy járjanak utána egy régóta szőnyeg alá söpört ügynek: egy helyi pappal szembeni gyerekmolesztálási vádnak. A kis csapat (az alakításáért Oscar®-díjra jelölt Mark Ruffalo, a tavalyi Oscar®-jelölt Michael Keaton és az alakításáért szintén Oscar®-díjra jelölt Rachel McAdams) elképesztő, addig minden erővel titkolt, megrázó tények nyomára bukkan. Egyre szenvedélyesebben követik a szálakat, és amit találnak, megrázza és megváltoztatja őket. És az újságjukat. És Bostont. És az egész világot.

 
1 490 Ft
Suburbicon (1DVD) (Matt Damon, Julianne Moore) (2017)
Ápolt gyep, udvarias szomszédok, csendes, békés kertváros – ez Suburbicon, egy amerikai középosztály számára tökéletes hely az 1950-es években. A Lodge család is boldogan él itt, nem is találhatna ideálisabb várost gyermekneveléshez. Csakhogy a békés felszín alatt kiábrándító valóság lapul. Gardner Lodge (Matt Damon) apaként és férjként is olyan helyzetbe kerül, ahol a jól bevált módszerek már nem alkalmazhatók. Márpedig eltökélt célja, hogy megvédi házát, gyermekét és mindent, amit oly gondo... 
1 990 Ft
Sugar Hill (Wesley Snipes) (1DVD)
Sugar Hill az a hely, ahová Roemello családja szeretett volna költözni. De ma már csak emlék. Sugar Hill kiégett dzsungel lett. Látszik rajta, hogy valaha szebb napokat is megélt. Mára a kábítószeresek, a nigériaiak, a digók negyede. Pakisztánból érkezik az anyag, onnan pedig diplomáciai csomagokban hozzák ide, aztán szétterítik Bronxban. Roemello és Ray testvérek. Anyjukat a drog ölte meg, apjuk kész roncs. Mindketten ugyanúgy a "drogban utaznak", de míg egyikük belenyugszik a sorsába, a más... 
1 490 Ft
Sugarlandi hajtóvadászat (1DVD)

A Sugarlandi hajtóvadászat Lou Jean Poplin igaz történetét meséli el, aki elrabolt egy texasi járőrt, s nyomában a környék valamennyi rendőrével keresztülszáguldott az egész államon, csak hogy megakadályozza fia adoptálását. Ez a hálás szerep visszacsalta Hollywoodba az Oscar®-díjas Goldie Hawnt, aki már jó ideje távol volt a filmvilágtól. Szintén ezzel a filmmel debütált a nagyvásznon egy lelkes és fiatal rendező: Steven Spielberg.

 
2 990 Ft
Svindlerek királya, A (1DVD)

Ernesto már gyermekkorában a hazugság bűnébe esik. Később, neveldebeli barátjával, Cigánnyal, lopásokkal szerzik a betevőt. A kisstílű bulikból Zsebes megismerése emeli ki a fiút. A bűn egyeteme sok lehetőséggel kecsegtet. Ernestot bemutatják Federiconak, aki a legnagyobb svindler széles Spanyolhonban. Ekkor kiderül számára, a balekok kifosztása már- már művészet. A piti lopások, rablások hirtelen milliós üzletekre váltanak. Ám, aki profikkal dolgozik, tisztában kell, legyen azzal a ténnyel, mandzsettás bűnözőből kisemmizetté válni pillanatok kérdése…

 
1 490 Ft
Szellemek városa, A (1DVD)

Jimmy Cremmins egy ál-biztosítótársaságnak dolgozik, melyet régi jó
barátja, Marvin alapított. Egy pusztító hurrikán után azonban kiderül
a csalás: a társaság nem tudja kifizetni a beérkező igényeket.

Jimmy számára nem marad más választás, mint hogy megkeresse a Kambodzsában
élő Marvint. A titokzatos és kétszínű Kaspar segítségével rábukkan
a férfira, aki rá akarja beszélni Jimmyt, hogy szálljon be legújabb üzletébe,
egy kaszinó üzemeltetésébe. De Ázsia veszélyes világ: itt a szabályok mások,
az erőszak pedig nem csupán elmélet, hanem a kőkemény valóság. Jimmy
számára a kalandos utazás a saját túléléséért folytatott harccá válik...

Izgalmas és misztikus, egzotikus ázsiai helyszíneken (Thaiföld, Kambodzsa)
játszódó thriller a Szellemek városa, mely a jól ismert színész, Matt
Dillon kritikailag elismert rendezői bemutatkozása.

 
1 490 Ft
Szeméttelep (1DVD)

A riói nyomornegyedben két guberáló srác egy tárcát talál a helyi szeméttelep napi hulladéktömegében. Ekkor még nem sejtik, hogy az életük örökre megváltozik. Ám amikor felbukkan a rendőrség, és csinos summát kínálnak jutalmul a tárca megtalálóinak, a fiúk, Rafael és Gardo ráébrednek, hogy valami fontosra bukkantak. Barátjukkal, Ratóval kiegészülve a trió rendkívüli kalandba sodródik, miközben megpróbálják kicselezni a rendőröket, megtartani a tárcát, és megfejteni a tárca titkait. Mialatt elkezdik összerakni a tárca tulajdonosa José Angelo történetét, fel kell ismerniük, ki barát, és ki ellenség. Rádöbbennek, hogy nem bízhatnak a rendőrökben, akiket a veszélyes Frederico vezet, ám a segítségükre lehet két misszionárius, akik a favelában dolgoznak: a kiábrándult Julliard atya, és fiatal asszisztense, Olivia. Az ő segítségükkel talán sikerül a megfelelő ajtókon kopogtatniuk.

 
1 990 Ft
Szerencse foglyai, A (1DVD)

A történet során 3 szerencsejáték függőségben szenvedő embert ismerhetünk meg, akik bár nem ismerik egymást, de a betegségük mégis összehozza őket, miközben tönkreteszik saját életüket. Mark Rydell rendező komoly színészeket csábított a filmjéhez, hiszen a főbb szerepeket Kim Basinger, Danny DeVito, Ray Liotta, Tim Roth és a friss Oscar díjas Forest Whitaker játssza.

 
990 Ft
Szerencse városa, A (1DVD)

A tizenéves Lidda megunja addigi életét, és a szerencse városába, Las Vegasba szökik, hogy apját felkutassa. Útközben egy aprócska flört folytán megismerkedik Colonellel, aki zűros pénzügyei miatt vele menekül a szerencsejáték fővárosába. Eközben Lidda apja, Charlie összetűzésbe keveredik a helyi alvilág vezető figurájával, és nem biztos, hogy megéri a reggelt.

 
990 Ft
Támadás, A (1973 - The Offence) (1DVD) (Sean Connery)

Johnson őrmester (Sean Connery) 20 éves rendőri szolgálata alatt nap mint nap brutális bűncselekmények helyszínén fordul meg. De ellentétben szerencsésebb kollégáival, ő nem tudja a munkaidő lejártakor elfelejteni a kegyetlenül megkínzott áldozatok látványát. Elméjében éjjel-nappal ott kísértenek a szenvedés képei, melyek apránként felmorzsolják a lelkét. Magánélete lassan tönkremegy, és egy nap eljön a végső összeomlás pillanata. Amikor Baxtert, egy gyilkossági ügy gyanúsítottját kell kihallgatnia, a londoni rendőrőrs vallatószobájában elszabadul a pokol…

Az izgalmas lélektani krimit a világhírű rendező, Sidney Lumet készítette, akinek nevéhez olyan nagyszerű alkotások fűződnek, mint a 12 dühös ember, A domb, Hálózat, Gyilkosság az Orient Expresszen, Equus vagy a Kánikulai délután. A főszereplő Sean Connery, aki a rendező A domb című filmjében már bizonyította kivételes színészi tehetségét, ebben a filmben is megdöbbentő erejű alakítást nyújt.

 
1 990 Ft
  Távol az otthontól (1DVD) (Richard Gere) (1988) /kissé karcos/
Frank és Terry Roberts, a két testvér keményen dolgozik az apjuktól örökölt családi farmon, mely a hatvanas években a legeredményesebb kukoricatermelő farm hírében állt Iowa államban. Tíz évvel később az ifjabb Frank Roberts (Richard Gere) veszi át a farm vezetését, s a mindennapi robot ellenére csődbe mennek. Az Independence-i Központi Bank csődeljárást és ingatlankisajátítást indít ellenük. 
1 990 Ft
Temetés Berlinben (1DVD) (feliratos)

Számos klasszikus James Bond-film rendezője, Guy Hamilton forgatta
ezt az immár ugyancsak klasszikusnak számító kémfilmet, amely a Bond-történetekkel
ellentétben nagyon közel áll a valósághoz! Aki szereti az izgalmas, bonyodalmakkal
teli, intelligens thrillereket, az nem hagyhatja ki ezt a filmet sem!
Harry Palmer, brit titkosügynök azt a megbízást kapja, hogy derítse
ki: vajon komolyan gondolja-e a Kelet-Berlini fal őrzését irányító szovjet ügynök,
Stok ezredes, hogy nyugatra szökik. Ha valóban ez a terve a magasrangú
tisztnek, akkor érdemes segíteni a szökését, hiszen értékes információkkal láthatja
el a nyugatot. Az is elképzelhető ugyanakkor, hogy a szökési terv csupán álca,
és a szovjet titkosszolgálat így szeretne beférkőzni az ellenség vonalai mögé.

Palmer álnéven, hamis személyazonossággal, mint fehérnemű-kereskedő
utazik Kelet-Berlinbe, hogy találkozzon Stokkal. Bár a beszélgetés után
még maradnak kétségei, az angol titkosszolgálat úgy dönt, megszervezik az ezredes
szökését. Most már csak egy temetést kell megszervezniük, ahol egy koporsó átlépheti
a határt...

 
3 990 Ft
Tökéletes világ (1DVD) (Clint Eastwood)

Két Oscar®-díjas színész, Kevin Costner és a filmet rendezőként is jegyző Clint Eastwood* áll egymással szemben mint üldöző és üldözött a kiváló Tökéletes világban, amelyben az izgalmas emberhajsza Texas eldugott vidékein zajlik.

Costner egy Butch Haynes nevű veszedelmes bűnözőt játszik, aki a börtönből megszökve túszul ejt egy kisfiút (T. J. Lowther). A nyolcéves fiúcska azt az apafigurát látja Butchban, aki mindig is hiányzott az életéből. A rendőrség erről mit sem sejt, és hatalmas hajtóvadászatot indít a szökevény ellen. A hajszát Red Garnett (Eastwood), a tapasztalt texasi ranger vezeti egy fiatal kriminológusnő, Sally Gerber (Laura Dern) segítségével. Sally esze vág, mint a borotva, Red pedig a vidék minden szegletét ismeri. És ez még nem minden: Red mindent tud Butchról is – hiszen nem először találkoznak ők ketten...

 
2 990 Ft
Tolvajok városa (1DVD)

Doug MacRay bandájával az eddigi legnagyobb zsákmánnyal kecsegtető bankrablásukra készül, mely után szakítani szeretne a bűnözői élettel, és a városból is el akar költözni. Csakhogy közbeszól néhány váratlan bonyodalom, és egy mindenre elszánt FBI-ügynök is a nyomukban van, aki régóta vadászik a társaságra... Ben Affleck nemcsak a fantasztikus szereplőgárda élén áll, de egyben rendezője és társ-forgatókönyvírója is ennek a feszültséggel teli, komoly kritikai elismerést arató bűnügyi thrillernek, amely komor bostoni helyszíneken bontakozik ki rengeteg kőkemény akció közepette. A filmben olyan további kiválóságokat láthatunk, mint Rebecca Hall, Jon Hamm, Jeremy Renner, Blake Lively, Titus Welliver, Pete Postlethwaite és Chris Cooper.

 
1 990 Ft
Tőzsdecápák 1. (1DVD) (feliratos) (extra változat)
Gordon Gekko szerint a világon pénzért bármi megvásárolható, neki semmi sem drága, semminek nincs értéke, csupán egyetlen dolog érdekli: a siker. Egy fiatal, nagyra törő alkalmazottja Bud Fox kísértetiesen emlékezteti egykori önmagára, ezért tanítványául fogadja. Bud kezdetben isteníti mesterét és mindent megtesz, hogy ellesse a mindenhol diadalmaskodó tőzsdemágus titkait. Csak későn jön rá, hogy Gekko alattomosan átverte és ha meg akarja úszni a börtönt, csapdába kell csalnia dörzsölt ellenf... 
1 990 Ft
Tőzsdecápák 1. (1DVD) (szinkron) (fotó csak reklám)

A Wall Street nem csupán egy utca New Yorkban, a Wall Street fogalom: ez az a hely,
ahol dollármilliárdok forognak, ez az a hely, ahol egyik percrõl a másikra megvalósulhat
az amerikai álom és milliomosok születnek, de szintén ez az a hely, ahol életek
százai mentek már tönkre egyetlen pillanat alatt.

A fiatal Bud Fox példaképe Gordon Gekko, a nagypályás brókerkirály, aki nem mindenkit
enged közel magához, de azok, akik köréhez tartozónak mondhatják magukat,
mindig közel lehetnek a húsosfazékhoz. Bud apja szakszervezeti vezetõ egy légitársaságnál.
Rajta keresztül Bud olyan információkra tesz szert a társaságról, amely dollármilliókat
jelenthet a tõzsdén. Ezzel az információval végre megszerezheti elsõ millióját
és — ha beavatja Gekkót is az ügybe — talán bekerülhet a kiválasztottak klubjába, ha
azonban kiderül a visszaélés, az akár a karrierjébe is kerülhet...

 
1 990 Ft
Traffic (1DVD) (Michael Douglas) (Oscar-díj)

Javier Rodriguez és Manolo Sanchez mexikói
rendőrök és jó barátok. Elszántan harcolnak, hogy legalább Tijuanát megszabadítsák
a drogtól és a szervezett bűnözéstől.

Az Egyesült Államokban egy befolyásos bíró, Robert Wakefield
a kábítószer elleni küzdelem egész szervezetének felülvizsgálatára készül, és
a mexikói rendőrséggel való együttműködést tervezi. De otthon, szülőként tinédzser
lánya, Caroline kábítószer-függőségével kell szembesülnie.

San Diego-ban Montel Gordon és Ray Castro DEA-ügynökök
a hírhedt Obregon drog-maffia leleplezésén fáradoznak.

Lebuktatnak egy kábítószer kereskedőt, aki hajlandó tanúskodni
egy gazdag drog-báró, Carlos Ayala ellen. Carlos felesége kelepcébe
kerül: az egyik oldalon férje cinkosai fenyegetik Carlos tartozásai miatt,
míg a másikon a DEA-ügynökök tartják megfigyelés alatt.

Látszólag összefüggéstelen, bonyodalmakkal és veszélyekkel
teli sztorikat összeszőve épül fel a film. Óriási tétek forognak kockán - nem
csoda, hisz a drog világába vezet az utunk!

Steven Soderbergh (Erin Brockovich - Zűrös természet;
Szex, hazugság, video; Ocean's eleven-Tripla, vagy semmi) filmje,
a Traffic, eddig négy Oscart (legjobb rendezés, legjobb vágás, legjobb
forgatókönyv, legjobb férfi mellékszereplő - Benicio Del Torro), két Golden
Globe-ot és egy Berlini Ezüst Medvét nyert!

 
1 490 Ft
Tűzforró Alabama (1DVD) (feliratos)

A 16 éves Peejoe-t szülei halála után a temetkezési vállalkozással foglalkozó Dove bácsikája, és érzékeny lelkű felesége vette magához. Peejoe kedvenc rokona azonban Lucille néni, egy barna bombázó, aki egy szép napon tűzpiros Ford Fairlane-ben állít be hozzájuk, hogy egy időre ő is Dove bácsiékra bízza gyermekeit. Lucille Hollywoodba készül, hogy megvalósítsa fiatalkori álmát és filmsztár legyen. Peejoe-t egy nagy titokba is beavatja: elárulja, hogy a nagy fekete kalapdobozában a férje fejét hordja magával. Megölte ugyanis a brutális férfit…

 
3 990 Ft
Út a mennyországba (1DVD) (A Little Trip to Heaven, 2005)

Hasting közelében végzetes autóbeleset történt. A biztosítónak azonban gyanúsnak tűnik néhány körülmény, ezért a helyszínre küldi a nyomozóját, Abe Holtot, hogy járjon utána. Holt rutinos zsaru, ismeri a szakma minden csínját-bínját. A haláleset miatt járó egymillió dolláros biztosítás kedvezményezettje az áldozat lánytestvére, Isold, aki a férjével és a fiával - Freddel és Thorral - a civilizációtól távol él. Holt felfedi a biztosítási csalást, ugyanakkor sajnálja az asszonyt és a családját. Megpróbál segíteni nekik, hogy elkerüljék a súlyos következményeket.

 
2 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés