Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

krimi / dráma


Sorrend:

  Gyilkosság az Orient Expresszen (1DVD) (Penélope Cruz, Johnny Depp) (2017)
Az Isztambulból Párizsba tartó luxusvonat utasai mindig különleges emberek.
Most is furcsa társaság gyűlik össze a kupékban. Van köztük amerikai nagytőkés, görög orvos, angol színésznő, a monarchiából származó arisztokrata...
és amikor egyikük az éjszaka folyamán gyilkosság áldozata lesz, mindegyikük gyanússá válik.
Még szerencse, hogy velük utazik még egy furcsa figura. Egy belga.
Akinek a kis szürke agysejtjei mindig segítenek a rejtélyes események felgön... 
2 990 Ft
  Gyónás gyilkosság után (1DVD) (új példány) (német borító)

Robert De Niro és Robert Duvall a főszereplője Ulu Grosbard filmjének, amely John Gregory Dunne nagysikerű regényének nagyhatású adaptációja.

A film a negyvenes évek Los Angelesében játszódik, mikor az egész város lázban égett egy brutálisan meggyilkolt prostituált miatt. Desmond Spellacy (Robert De Niro) a keresztény egyház szolgálatában áll, ám a papi reverendát ügyesebben használja az egyházi alapok növelésére, mint eltévelyedett lelkek megmentése. Elidegenedett bátyja, Tom (Robert Duvall) keményfejű rendőr, aki a gyilkosság ügyében nyomoz. A két testvér akkor kerül közel egymáshoz, mikor Desmond rájön, hogy az egyik legfontosabb egyházi befektetőnek köze lehet az utcalány halálához. Kettejük nehézkes viszonya mögött megdöbbentő kép tárul fel a mindent átszövő korrupcióról.

 
4 990 Ft
Gyulladásveszély (1DVD) (Mark Helgenberger) (1995)

Kathleen Dolan lelkes ifjú jogásznő
akit hadseregbeli felettesei egy áruszállító hadihajó fedélzetére küldenek, hogy egy megerőszakolási kísérletben nyomozzon. Rögtön érkezése után újabb büntények bizonyítékaira bukkan. Hamarosan rátalál koronatanúja holttestére, akit brutális módon meggyilkoltak. Kathleen Gutherie intelmei ellenére folytatja kutatását a bizonyítékok után. Ám az igazi bonyodalmak akkor kezdenek, amikor a lány pornográfia és kábítószerkereskedelem nyomaira bukkan...

 
990 Ft
Gyűlölet, amit adtál, A (1DVD) (The Hate U Give)

Az Angie Thomas nagy sikerű regényéből készült film főszereplője a 16 éves Starr Carter (Amandla Stenberg – Az éhezők viadala, Sötét elmék), aki kettős életet él: az egyik világa a feketék szegénynegyede, ahol felnőtt, a másik pedig a menő elitgimi, ahova főleg fehér diáktársakkal jár. A kényes egyensúly felborul, amikor a lány egyik legjobb gyerekkori barátját a szeme láttára lövi le egy rendőr. Az eset után Starrnak alaposan meg kell fontolnia a következő lépését, mert minden döntés újabb áldozatokkal jár.

 
2 990 Ft
Halálos azonosság (1DVD)

John Nolan egy ízig-vérig hétköznapi biztosítási ügynök. Hősünk bort szeretne vásárolni, de az igen drága nedű palackja karistos, megkéri hát az Auggie Rose nevű fiatal eladót, hogy nézzen már egy másik palack után. A palack keresése közben Auggie-t halálos lövés éri, életének utolsó pillanataiban John van egyedül mellette, aki a történtek után felelősnek érzi magát az ismeretlen férfi halála miatt. Elhatározása egyértelmű: minél jobban szeretné megismerni annak az embernek az életét, aki a karjai közt halt meg. Nolan kideríti, hogy Auggie évekig börtönben ült, és hogy egyetlen kapcsolata a külvilággal egy Lucy nevű lány volt. A főszereplő, aki úgy érzi beszélnie kell a lánnyal barátjának haláláról, kutakodásai során egyre inkább Auggie életének rabjává válik.

 
1 490 Ft
Hallgatás szabálya, A (1DVD)

Sharont (Susan Sarandon - Felhőatlasz, Thelma és Louis), az egykori Weather Underground mozgalom aktivistáját váratlanul őrizetbe veszik egy harminc évvel korábban elkövetett bankrablásban való részvételért. Ben (Shia Labeuof - Transformers-trilógia, Indiana Jones és a Kristálykoponya királysága) ambiciózus riporter lévén nagy lehetőséget lát a letartóztatott nő sztorijában, így nyomozni kezd a mozgalom egykori aktivistái után. Így akad Jim (Robert Redford - Kémjátszma, Gyávák és Hősök), a lányát egyedül nevelő ügyvéd nyomára, akit a bankrablásban életét vesztett biztonsági őr megölésével vádolnak, ám a hatóságoknak azóta sem sikerült kézre keríteniük. Jim a hírekből már értesült Sharon letartózátásról, ezért úgy dönt, hogy – saját és lánya épségének érdekében – felkutatja egykori szeretőjét és aktivistatársát, Mimit (Julie Christie - Harry Potter és az azkabani fogoly, Trója).

Az agresszív újságíróval és az FBI-jal a nyomában kénytelen felkutatni az ország különböző pontjain élő egykori társait, hogy segítségükkel rátaláljon Mimire, aki egyszer és mindekorra tisztázhatja az őt ért vádak alól.

 
1 990 Ft
Hazárdjáték (1DVD) (Mark Wahlberg)
Jim Bennett (az Oscar-díjra jelölt Mark Wahlberg) megbecsült, köztiszteletben álló egyetemi professzor, akinek van egy sötét titka: szenvedélyes szerencsejátékos.
Amikor súlyos adósságba keveredik, egy gengsztertől kér kölcsön, veszélybe sodorva ezzel szerettei életét.
A férfi lassan kifut az időből, ezért kénytelen leereszkedni az alvilágba és mindent kockára tenni… különben semmije nem marad. 
1 990 Ft
  Hazug, A (1DVD) (1997) (Renee Zellweger) /nagyon karcos példány/
A rendőrség egy fiatal prostituált szörnyűségesen szétdarabolt holttestére bukkan. Az egyetlen nyom, amin elindulhatnak, John Waylandhez, a jómódú pszichológushoz vezet.


A nyomozó hazugságvizsgáló géppel hallgatja ki Johnt. Ám hamarosan fordul a kocka, és a kihallgatottból lesz a kérdező. De vajon honnan tud Wayland olyan sokat a rendőr magánéletéről? A legfőbb kérdés az, hogy ki roppan össze először lelkileg? 
1 490 Ft
  Heineken emberrablás, A (2015 - Kidnapping Mr. Heineken) (1DVD) (Anthony Hopkins)

Amszterdam, 1983. Elrabolják Heinekent, a világ egyik leggazdagabb, és Hollandia legbefolyásosabb emberét. A sörgyárost egy csapat fiatal bűnöző rabolta el, akik hatalmas váltságdíjat követelnek érte. A milliárdos huszonegy napot tölt egy hideg, szűk cella falához láncolva, az elrablói megaláztatásának kitéve. Miután kifizetik a váltságdíjat, a rablók elengedik a milliárdost. Heineken azonban nem hagyja annyiban a dolgot. Bosszúért liheg, és személyesen akar leszámolni a bűnözőkkel.

 
1 490 Ft
Holtodiglan (1DVD) (1999)(használt,kissé karcos)
Alan úszómesterként dolgozik a miami strandon, míg Ella egy nagymenő politikus csodaszép feleségeként nyaral ugyanitt. A két fiatal között magasra csapnak az érzelmek, s a buja floridai nyár hevében csakhamar egymás karjában találják magukat. A vakáció azonban egyszer csak véget ér, s a nő hazarepül férjével New Yorkba. Alan érzelmei mit sem csitulnak, s mindent maga mögött hagyva az asszony nyomába ered. Balszerencséjére azonban időközben a férj mindent megtudott, s egyáltalán nincs ínyére a... 
990 Ft
Hosszú nagypéntek, A (1DVD)

Az alvilágban addig lehet valaki császár, ameddig minden szál az ő kezében fut össze. Az ilyen embernek aztán jócskán kijut pénzből, sikerből és veszélyből egyaránt. Harold Shand karrierje csúcsára jutott, London jelentős része a kezében, számtalan kocsma, kaszinó, étterem és klub tulajdonosa.

Éppen egy új "terven" dolgozik, amelyhez képest minden, amit addig elért, csak aprópénz. De egy pénteki napon végig kell néznie, ahogy a birodalma recsegve összedől. Azon a napon két vendég is érkezik New Yorkból, akik azt a feladatot kapták, hogy a tervezett tuti üzlet megkötése előtt alaposan nézzenek utána Shand viselt dolgainak. Minden készen áll a fogadásukra, ám aznap reggel brutálisan megkéselik Shand egyik kollégáját, felrobbantják az autóját, szörnyethal a sofőrje, az amerikaiknak azonban semmiről sem szabad tudomást szerezni.

A tragikus események tovább gyűrűznek és hiába rendelkezik Shand kíváló kapcsolatokkal, képtelen kideríteni, ki állhat a vérfürdő mögött, sőt nem is titkolhatja tovább vendégei előtt a fejleményeket. De az ördögi eseménysorozatnak még egyáltalán nincs vége...

 
990 Ft
Huligánok (1DVD) (karcos példány)

Matt Buckner (Elijah Wood) amerikai diák Londonba utazik, miután igazságtalanul kizárják a Harvardról.Londonban összebarátkozik a nyájas, de veszélyes Pete Dunhammel, akin keresztül bebocsáttatást nyer a futballhuligánok erőszakos világába.

Dunham és szoros baráti köre alkotják a Green Street Elit nevű bandát, a West Ham United rajongóinak kemény magját. Egyetlen céljuk van, hogy ők legyenek a legrettegettebb banda az országban, és ezért mindenre képesek.

Mattet nemcsak a labdarúgás izgalma ejti rabul, hanem a banda tagjai közötti testvériség és összetartás is. Hamarosan azonban ez az új életforma veszélybe sodorja mindazt, ami eddig drága volt neki az életben.

 
1 490 Ft
Hűtlenség ára, A (1996) (1DVD) (Chazz Palminteri)

Margaret jóvágású férje, Jack viszonyt folytat egy nővel. A férfi még a házzassági évfórdulójuk napját is a szeretőjével tölti... A feleségét megtámadja egy bérgyilkos, megkötözi, majd vár a telefonra. Margaret rövid időn belül rájön, hogy a megbízó csak a férje lehet.

 
1 490 Ft
Ideális gyanúsított, Az (1DVD)

Tony olcsó magándetektívként tengeti életét, miután kirúgták a rendőrségtől. Egyik szokványosnak tűnő ügye hirtelen tragikus fordulatot vesz: ügyfelét és feleségét meggyilkolják.

 
1 990 Ft
  Idegen közöttünk (1992 - A Stranger Among Us) (1DVD) (Melanie Griffith - Sidney Lumet) (nagyon karcos példány)

A haszidok szektája már a 18. század óta fennáll. Rendívül zárt, előírások szerint működő közösséget alkotnak. 613 szabály, 248 tanítás és 365 tiltás alapján rendezték be az életüket, melyet a Talmud határoz meg. Idegeneket nem engednek maguk közé, s elvetik a modern kor erkölcsi szabadosságát is. Az USA egyik izraelita negyedében, ahol e szekta ortodox hívei élnek egy nap eltűnik Jákov Klausman. Az ékszerészcsaládban élő fiúval együtt 720,000 dollár értékű gyémántnak is nyoma vész. Az ügyre Eden nyomozónőt (Mellanie Griffith) állítják rá, aki vonakodva ugyan, de elvállalja a megbízást. Kiderül, a fiút meggyilkolták. Az a gyanúja, hogy a bűnös közöttük van. Munkája során megismeri és megszereti ezt a furcsa közösséget, különösen a Rebbe örökbefogadottat fiát. S az itt élők iránti szimpátiája a személyiségét is átformálja. Lumet filmje amellett, hogy izgalmas krimi, pszichológiailag is igényes lélekrajz.

 
1 990 Ft
Igazság órája, Az (1DVD) (kissé hullámos borító)

Vincent LaMarca New York-i gyilkossági nyomozó mögött hosszú, sikeres
pályafutás áll, komoly hírnevet szerzett magának, mivel szinte a munkájának
szentelte az életét. Legutóbbi esete kivizsgálása során a mércét még magasabbra
kellett tennie, ugyanis az ügy gyanúsítottja nem más, mint a saját fia.

Ő és Joey ugyan fájdalmasan elidegenedtek egymástól, amióta LaMarca
elvált a feleségétől, és otthagyta Long Beach-et, hogy Manhattan névtelen utcáin
járőrözhessen. Eredményes karriert mondhat magáénak a New York-i rendőrségen.
Most magányosan él, még barátnőjét sem engedi igazán közel magához, a legközelebbi
kapcsolatban társával, Reg-el áll, de ez nem terjed tovább a szolgálati
viszonynál.

Amíg Vincent a jelen bűnügyeit kutatta, nem kellett foglalkoznia a fájdalmas
múlttal vagy bánkódnia amiatt, hogy fiával való kapcsolata zátonyra futott.
Most a gyilkosság kinyomozása miatt vissza kell térnie Long Beach-re, ahol ismét
kísérti a múlt, amelynek emlékei egész életén át gyötörték: apja halála, akit
gyilkossággal vádoltak és kivégeztek, amikor Vincent még kisfiú volt.

Nyomozás közben LaMarca rájön, hogy saját, fel nem dolgozott fájdalma,
és az, hogy apaként csődöt mondott, komoly hatást gyakorolt Joey életére,
és most, úgy tűnik, 18 éves fia is hasonló cipőben jár. Zsaruként Vincentnek
bíróság elé kell állítania a tettest, s apaként meg kell találnia a módját,
hogy megmentse a fiát...

 
1 990 Ft
Isten városa (1DVD)

Az Isten városa egy hatvanas években a szegényeknek épült lakótelep,
amely a nyolcvanas évek elejére Rio de Janeiro egyik legveszélyesebb
városrészévé vált.

Két különböző utat bejáró fiú útját követhetjük nyomon 15 éven át, a hatvanas
évek végétől a nyolcvanas évek elejéig. Az egyikből fotós lesz, a másikból drogdíler.

Buscape, - a szerencsésebbik fiú, egy szegény fekete srác, aki túl törékeny
és félős ahhoz, hogy bűnöző legyen, ugyanakkor túl okos ahhoz, hogy megelégedjen
valamilyen alulfizetett munkával. Olyan erőszakos környezetben nő fel, ahol
nem sok esélye van. A fiú azonban rájön, hogy más szemmel, egy művész szemével
láthatja a valóságot: profi fotós lesz belőle. Számára ez jelenti az egyetlen
kiutat a nyomorból...

 
1 990 Ft
  Johnny, a jóarcú (1DVD) (Legendák klubja kiadás) (papírtok nélkül)

Johnny, a kisstílű gazember nem véletlenül kapta alvilági körökben a
"jóarcú" nevet: groteszk, születése óta eltorzult arca egyesekben
félelmet, másokban sajnálatot kelt, de az biztos, hogy mindenki felfigyel rá.
Egy rablás során Johnnyt és legjobb barátját éppen egykori gengsztertársuk
árulja el és hagyja cserben. Johnny börtönbe kerül, barátját azonban
megölik.

A börtönben egy orvos azt állítja, hogy Johnny erőszakra és bűnözésre
való hajlama egyedül előnytelen külsejéből fakad - ha nem torz arccal kellene
élnie, sikerülne visszatérnie a tisztességes társadalomba. Egy kísérleti műtét
során Johnny új arcot kap, és próbaidőre szabadon engedik.

Eleinte úgy tűnik, hogy a kísérlet bevállt. Johnny-t senki nem ismeri
fel, valóban új életet kezdhet. Ám ő mást tervez: kihasználva új személyiségét
megpróbál árulója közelébe férkőzni, hogy bosszút álljon rajta barátja haláláért…

 
2 990 Ft
Kalandtúra (1DVD)

Ray Keene (John Cusack), az özvegyen maradt tornatanár, szeretné helyreállítani a felesége halála óta megromlott kapcsolatát kamaszfiával, Chris-szel (Jamie Anderson). Kettesben embert próbáló, többnapos túrára indulnak a vadonba. Útjuk azonban keresztezi egy veszedelmes bűnözőét, Frank Carden-ét (Morgan Freeman), aki éppen úton volt, hogy legutóbbi szerződése értelmében meggyilkoljon egy fontos embert, ám az FBI sikerrel lekapcsolta. A bérgyilkos emberei azonban közbelépnek, és a foglyot szállító autó a folyóba zuhan. Ray segít kimenteni a megbilincselt gyilkost, de feltett szándéka, hogy az igazságszolgáltatás kezébe adja.

 
1 490 Ft
Kánikulai délután (2DVD) (szinkron) (Oscar-díj)

Egy forró brooklyni délutánon két derülátó balek bankot rabolni készül. Sonny (Al Pacino) az agy, Sol (John Cazale) a segéd, akciójuk pedig kész katasztrófa, a helyszínt ugyanis hamarosan ellepik a zsaruk, a kíváncsiskodók, a tévékamerák, sőt még a pizzafutár is megérkezik. A „jól kitervelt” rablás cirkusszá silányul.

Ez az erőteljes thriller, amely a Serpico után Pacino és Sidney Lumet rendező második közös munkája, hat Oscar-jelölést (köztük a legjobb filmét) kapott, Frank Piersonnak pedig meg is hozta az Oscar-díjat hiteles hangú forgatókönyvéért. A megtörtént eseten alapuló Kánikulai délután „azon nagy filmek egyike, amelyben rengeteg energia, izgalom és hatalmas drámai erő feszül.” (Gene Shalit, NBC-TV)

 
2 990 Ft

Sorrend: