Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

krimi / dráma


Sorrend:

  Hazug, A (1DVD) (1997) (Renee Zellweger) /nagyon karcos példány/
A rendőrség egy fiatal prostituált szörnyűségesen szétdarabolt holttestére bukkan. Az egyetlen nyom, amin elindulhatnak, John Waylandhez, a jómódú pszichológushoz vezet.


A nyomozó hazugságvizsgáló géppel hallgatja ki Johnt. Ám hamarosan fordul a kocka, és a kihallgatottból lesz a kérdező. De vajon honnan tud Wayland olyan sokat a rendőr magánéletéről? A legfőbb kérdés az, hogy ki roppan össze először lelkileg? 
1 490 Ft
  Heineken emberrablás, A (2015 - Kidnapping Mr. Heineken) (1DVD) (Anthony Hopkins)

Amszterdam, 1983. Elrabolják Heinekent, a világ egyik leggazdagabb, és Hollandia legbefolyásosabb emberét. A sörgyárost egy csapat fiatal bűnöző rabolta el, akik hatalmas váltságdíjat követelnek érte. A milliárdos huszonegy napot tölt egy hideg, szűk cella falához láncolva, az elrablói megaláztatásának kitéve. Miután kifizetik a váltságdíjat, a rablók elengedik a milliárdost. Heineken azonban nem hagyja annyiban a dolgot. Bosszúért liheg, és személyesen akar leszámolni a bűnözőkkel.

 
1 490 Ft
Hollywoodland (1DVD) (Adrien Brody - Ben Affleck)

Hollywood egyik legfényesebb csillaga George Reeves, a népszerű Superman kalandjai TV-sorozat címszereplője. 1959. június 16-án este a színészt holtan találják hollywoodi villájában. Halálhírét megrendülten fogadja feltörekvő színészpalánta menyasszonya és több millió rajongó.

A los angelesi rendőrség eredmény nélkül zárja a nyomozást, Reeves gyászoló anyja azonban igazságot - vagy legalábbis válaszokat - keres, nem hagyják nyugodni a fia halálát övező rejtélyek. Felkéri Louis Simo magánnyomozót, hogy göngyölítse fel a szálakat, melyek igencsak össze tudnak kuszálódni a Hollywoodban.

Simo hamar felfedezi, hogy az ügy megoldásának talán köze lehet Reeves és az MGM stúdió vezetőjének felesége, Toni Mannix titkos viszonyához. A homályos nyomokat követő detektív egyre veszélyesebb vizekre evez, és tovább bonyolítja a helyzetet, hogy váratlanul felfedezi saját, személyes érintettségét is az ügyben, miközben egyre többet tud meg magáról George Reevesről, és arról, hogy Hollywoodban az igazsággal nem mindig jár megfelelő igazságszolgáltatás.

 
1 990 Ft
Holtodiglan (1DVD) (1999)(használt,kissé karcos)
Alan úszómesterként dolgozik a miami strandon, míg Ella egy nagymenő politikus csodaszép feleségeként nyaral ugyanitt. A két fiatal között magasra csapnak az érzelmek, s a buja floridai nyár hevében csakhamar egymás karjában találják magukat. A vakáció azonban egyszer csak véget ér, s a nő hazarepül férjével New Yorkba. Alan érzelmei mit sem csitulnak, s mindent maga mögött hagyva az asszony nyomába ered. Balszerencséjére azonban időközben a férj mindent megtudott, s egyáltalán nincs ínyére a... 
990 Ft
Hosszú nagypéntek, A (1DVD)

Az alvilágban addig lehet valaki császár, ameddig minden szál az ő kezében fut össze. Az ilyen embernek aztán jócskán kijut pénzből, sikerből és veszélyből egyaránt. Harold Shand karrierje csúcsára jutott, London jelentős része a kezében, számtalan kocsma, kaszinó, étterem és klub tulajdonosa.

Éppen egy új "terven" dolgozik, amelyhez képest minden, amit addig elért, csak aprópénz. De egy pénteki napon végig kell néznie, ahogy a birodalma recsegve összedől. Azon a napon két vendég is érkezik New Yorkból, akik azt a feladatot kapták, hogy a tervezett tuti üzlet megkötése előtt alaposan nézzenek utána Shand viselt dolgainak. Minden készen áll a fogadásukra, ám aznap reggel brutálisan megkéselik Shand egyik kollégáját, felrobbantják az autóját, szörnyethal a sofőrje, az amerikaiknak azonban semmiről sem szabad tudomást szerezni.

A tragikus események tovább gyűrűznek és hiába rendelkezik Shand kíváló kapcsolatokkal, képtelen kideríteni, ki állhat a vérfürdő mögött, sőt nem is titkolhatja tovább vendégei előtt a fejleményeket. De az ördögi eseménysorozatnak még egyáltalán nincs vége...

 
990 Ft
Huligánok (1DVD) (karcos példány)

Matt Buckner (Elijah Wood) amerikai diák Londonba utazik, miután igazságtalanul kizárják a Harvardról.Londonban összebarátkozik a nyájas, de veszélyes Pete Dunhammel, akin keresztül bebocsáttatást nyer a futballhuligánok erőszakos világába.

Dunham és szoros baráti köre alkotják a Green Street Elit nevű bandát, a West Ham United rajongóinak kemény magját. Egyetlen céljuk van, hogy ők legyenek a legrettegettebb banda az országban, és ezért mindenre képesek.

Mattet nemcsak a labdarúgás izgalma ejti rabul, hanem a banda tagjai közötti testvériség és összetartás is. Hamarosan azonban ez az új életforma veszélybe sodorja mindazt, ami eddig drága volt neki az életben.

 
1 490 Ft
Hűtlenség ára, A (1996) (1DVD) (Chazz Palminteri)

Margaret jóvágású férje, Jack viszonyt folytat egy nővel. A férfi még a házzassági évfórdulójuk napját is a szeretőjével tölti... A feleségét megtámadja egy bérgyilkos, megkötözi, majd vár a telefonra. Margaret rövid időn belül rájön, hogy a megbízó csak a férje lehet.

 
1 490 Ft
Ideális gyanúsított, Az (1DVD)

Tony olcsó magándetektívként tengeti életét, miután kirúgták a rendőrségtől. Egyik szokványosnak tűnő ügye hirtelen tragikus fordulatot vesz: ügyfelét és feleségét meggyilkolják.

 
1 990 Ft
  Idegen közöttünk (1992 - A Stranger Among Us) (1DVD) (Melanie Griffith - Sidney Lumet) (nagyon karcos példány)

A haszidok szektája már a 18. század óta fennáll. Rendívül zárt, előírások szerint működő közösséget alkotnak. 613 szabály, 248 tanítás és 365 tiltás alapján rendezték be az életüket, melyet a Talmud határoz meg. Idegeneket nem engednek maguk közé, s elvetik a modern kor erkölcsi szabadosságát is. Az USA egyik izraelita negyedében, ahol e szekta ortodox hívei élnek egy nap eltűnik Jákov Klausman. Az ékszerészcsaládban élő fiúval együtt 720,000 dollár értékű gyémántnak is nyoma vész. Az ügyre Eden nyomozónőt (Mellanie Griffith) állítják rá, aki vonakodva ugyan, de elvállalja a megbízást. Kiderül, a fiút meggyilkolták. Az a gyanúja, hogy a bűnös közöttük van. Munkája során megismeri és megszereti ezt a furcsa közösséget, különösen a Rebbe örökbefogadottat fiát. S az itt élők iránti szimpátiája a személyiségét is átformálja. Lumet filmje amellett, hogy izgalmas krimi, pszichológiailag is igényes lélekrajz.

 
1 990 Ft
  Igazság ára, Az (2010 - The Lincoln Lawyer) (1DVD) (Matthew McConaughey)

Az igazság ára című fordulatos thrillerben Matthew McConaughey a dörzsölt, karizmatikus Los Angeles-i bűnügyi védőügyvédet, Michael „Mick” Hallert alakítja, aki Lincoln Continental kupéjának hátsó ülését használja irodaként. Mick eddig javarészt piti bűnözők védelmét látta el, ám most úgy érzi, megfogta az isten lábát: egy gazdag Beverly Hills-i playboy (Ryan Phillippe) ügyét bízzák rá, akit emberölési kísérlettel vádolnak. Az ügyvéd azt hiszi, könnyű dolga lesz, ám a rengeteg pénzzel kecsegtető eset, amely pofonegyszerűnek ígérkezik, hamarosan halálos játszmává alakul át. Hallernek nemcsak egy hozzá hasonlóan mesteri manipulátorral, de saját lelkiismeretével is meg kell küzdenie.

 
1 990 Ft
  Igazság fogságában, Az (2005 - Where The Truth Lies) (1DVD) (Kevin Bacon - Colin Firth) (minimálisan használt példány / színes, fénymásolt borító)

Az '50-es években Vince Collins és Lanny Morris alkották Amerika legcsípősebb és legforróbb showbusiness párosát. Lanny szemtelen amerikai stílusa és Vince gúnyos brit intelligenciája ellenállhatatlanul különösnek tűnt a gyönyörű nők szemében. Sally San Marco - akinek a keleti parton végig éjszakai klubjai voltak - kimondottan rajongott értük, így a duó mindent megkapott, amit és akit csak nem szégyellt. Ám amikor Maureen-t, egy csodaszép fiatal nőt holtan találtak a páros lakosztályának fürdőkádjában, Vince és Lanny csillogó élete rögtön elkezdett szétporladni. S bár megdönthetetlen alibivel rendelkeztek, és minden gyanú alól tisztázták magukat, a botrány miatt mégis felbomlott nagy párosuk. 15 évvel később a Collins-Morris duó rejtélyes mítosza még mindig élénken foglalkoztatja a közvéleményt. Karen O'Connor, a fiatal és ambíciózus újságírónő elhatározza, hogy fellebenti a fátylat a két férfi titkáról. Rávesz egy kiadót, hogy ajánljon fel egymillió dollárt a visszavonult Vince-nek, aki cserében elmeséli neki Lanny-vel volt valaha közös életét. Csupán egy feltételt szab a férfinak: elmondja az igazságot arról, mi történt valójában Maureen halálának éjjelén. Miután Karen tudomást szerez arról, hogy Lanny már megírta a saját "kipakolós" könyvét, rögtön repülőre ül, hogy találkozzon a kiadójával. A gépen aztán szemtől szembe kerül Lanny Morris-szal, és tagadhatatlan vonzódás alakul ki kettőjük között. A lány nem akarja feltárni neki valódi kilétét, ezért tanárnőnek hazudja magát. Villámgyors románcuk aztán egy szenvedélyes éjszakába torkollik, mielőtt visszatérnének különálló életükbe. Ahogy Karen tovább kutatja a különböző igazságok között a valóságot Vince-szel és Lanny-vel, valamint Maureen halálával kapcsolatban, egyre inkább felszínre törnek a saját magával is összefüggő elfojtott-elrejtett tények (gyerekként is ismerte már a két férfit), míg végül egy zavarbaejtő macska-egér játékban találja magát. A sorsdöntő kérdés már csak az: melyik szerepet szánták neki, és mi lesz a "játék" végkimenetele?

 
1 490 Ft
Igazság órája, Az (1DVD) (kissé hullámos borító)

Vincent LaMarca New York-i gyilkossági nyomozó mögött hosszú, sikeres
pályafutás áll, komoly hírnevet szerzett magának, mivel szinte a munkájának
szentelte az életét. Legutóbbi esete kivizsgálása során a mércét még magasabbra
kellett tennie, ugyanis az ügy gyanúsítottja nem más, mint a saját fia.

Ő és Joey ugyan fájdalmasan elidegenedtek egymástól, amióta LaMarca
elvált a feleségétől, és otthagyta Long Beach-et, hogy Manhattan névtelen utcáin
járőrözhessen. Eredményes karriert mondhat magáénak a New York-i rendőrségen.
Most magányosan él, még barátnőjét sem engedi igazán közel magához, a legközelebbi
kapcsolatban társával, Reg-el áll, de ez nem terjed tovább a szolgálati
viszonynál.

Amíg Vincent a jelen bűnügyeit kutatta, nem kellett foglalkoznia a fájdalmas
múlttal vagy bánkódnia amiatt, hogy fiával való kapcsolata zátonyra futott.
Most a gyilkosság kinyomozása miatt vissza kell térnie Long Beach-re, ahol ismét
kísérti a múlt, amelynek emlékei egész életén át gyötörték: apja halála, akit
gyilkossággal vádoltak és kivégeztek, amikor Vincent még kisfiú volt.

Nyomozás közben LaMarca rájön, hogy saját, fel nem dolgozott fájdalma,
és az, hogy apaként csődöt mondott, komoly hatást gyakorolt Joey életére,
és most, úgy tűnik, 18 éves fia is hasonló cipőben jár. Zsaruként Vincentnek
bíróság elé kell állítania a tettest, s apaként meg kell találnia a módját,
hogy megmentse a fiát...

 
1 990 Ft
Isten városa (1DVD)

Az Isten városa egy hatvanas években a szegényeknek épült lakótelep,
amely a nyolcvanas évek elejére Rio de Janeiro egyik legveszélyesebb
városrészévé vált.

Két különböző utat bejáró fiú útját követhetjük nyomon 15 éven át, a hatvanas
évek végétől a nyolcvanas évek elejéig. Az egyikből fotós lesz, a másikból drogdíler.

Buscape, - a szerencsésebbik fiú, egy szegény fekete srác, aki túl törékeny
és félős ahhoz, hogy bűnöző legyen, ugyanakkor túl okos ahhoz, hogy megelégedjen
valamilyen alulfizetett munkával. Olyan erőszakos környezetben nő fel, ahol
nem sok esélye van. A fiú azonban rájön, hogy más szemmel, egy művész szemével
láthatja a valóságot: profi fotós lesz belőle. Számára ez jelenti az egyetlen
kiutat a nyomorból...

 
1 990 Ft
  Johnny, a jóarcú (1DVD) (Legendák klubja kiadás) (papírtok nélkül)

Johnny, a kisstílű gazember nem véletlenül kapta alvilági körökben a
"jóarcú" nevet: groteszk, születése óta eltorzult arca egyesekben
félelmet, másokban sajnálatot kelt, de az biztos, hogy mindenki felfigyel rá.
Egy rablás során Johnnyt és legjobb barátját éppen egykori gengsztertársuk
árulja el és hagyja cserben. Johnny börtönbe kerül, barátját azonban
megölik.

A börtönben egy orvos azt állítja, hogy Johnny erőszakra és bűnözésre
való hajlama egyedül előnytelen külsejéből fakad - ha nem torz arccal kellene
élnie, sikerülne visszatérnie a tisztességes társadalomba. Egy kísérleti műtét
során Johnny új arcot kap, és próbaidőre szabadon engedik.

Eleinte úgy tűnik, hogy a kísérlet bevállt. Johnny-t senki nem ismeri
fel, valóban új életet kezdhet. Ám ő mást tervez: kihasználva új személyiségét
megpróbál árulója közelébe férkőzni, hogy bosszút álljon rajta barátja haláláért…

 
2 990 Ft
Kalandtúra (1DVD)

Ray Keene (John Cusack), az özvegyen maradt tornatanár, szeretné helyreállítani a felesége halála óta megromlott kapcsolatát kamaszfiával, Chris-szel (Jamie Anderson). Kettesben embert próbáló, többnapos túrára indulnak a vadonba. Útjuk azonban keresztezi egy veszedelmes bűnözőét, Frank Carden-ét (Morgan Freeman), aki éppen úton volt, hogy legutóbbi szerződése értelmében meggyilkoljon egy fontos embert, ám az FBI sikerrel lekapcsolta. A bérgyilkos emberei azonban közbelépnek, és a foglyot szállító autó a folyóba zuhan. Ray segít kimenteni a megbilincselt gyilkost, de feltett szándéka, hogy az igazságszolgáltatás kezébe adja.

 
1 490 Ft
Kasszandra álma (1DVD) (Woody Allen) (szinkron)

A mai Londonban játszódó film két fivér (Ewan McGregor, Colin Farrell) nagy hatású és izgalmas története, akik kétségbeesetten szeretnének változtatni zűrös életükön.

Az egyikük megrögzött szerencsejátékosként úszik az adósságban, a fiatalabb egy gyönyörű színésznőbe (a pályakezdő Hayley Atwell) szerelmes, akit nemrég ismert meg. A szereplők egyre bajosabb helyzetbe bonyolódnak, egyre súlyosabb és szerencsétlenebb eredménnyel.

 
1 990 Ft
Kék füst (1DVD) (Nora Roberts)

A 11 éves Reena kénytelen végignézni, ahogy a család pizzériája porig ég. Az átélt események hatására elhatározza, hogy egy napon nyomozó lesz, és gyújtogatási ügyekkel fog foglalkozni.

Évekkel később visszatér gyermekkora színhelyére, ahol románc szövődik közte és egy jóképű ács, Bo Goodnight között. A felhőtlen boldogság azonban nem tart sokáig: felbukkan egy őrült Reena múltjából, és tönkre akarja tenni. Megsokasodnak a rejtélyes tűzesetek, amelyek valamilyen formában mind a lányhoz kapcsolódnak. Reenának össze kell szednie minden tudását, hogy megállítsa a gyújtogatót, mielőtt az elpusztítja az életét és a szerelmét...

 
1 990 Ft
Kísérő, A (2007  - The Walker) (1DVD) (Woody Harrelson)

Carter Page (Woody Harrelson - Született gyilkosok) kísérőként dolgozik. Munkája abból áll, hogy gazdag és befolyásos emberek feleségeit kísérgeti olyan eseményekre, amelyekre a férjek nem szívesen mennek el. Egy liberális szenátor felesége, Lynn (Kristin Scott Thomas – Az angol beteg) Carterhez fordul, amikor szeretőjét meggyilkolják. Hogy megmentse a nőt és a politikus karrierjét, Carter azt vallja, hogy ő, és nem Lynn találta meg a holttestet. A férfi hamarosan a washingtoni intrikák hálójában találja magát, ahol mindenkit más érdek mozgat, és ahol azok, akiket eddig barátnak hitt, egytől egyig cserbenhagyják.

 
1 990 Ft
Kóser játszma (1DVD)

Sam Gold (Jesse Eisenberg – Közösségi háló, Kalandpark) a brooklyni zsidó közösség fiatal tagja, szótlanul követi a családja által neki kijelölt életutat: tanulás, házasság majd rabbivá avatás. Sam jófej szomszédja, Yosef (Justin Bartha - Másnaposok) látja a srácon, hogy ennél többre vágyik, ezért megkörnyékezi és felajánlja neki az éles váltást jelentő munkát: szállítson drogot egy izraeli dílernek. Sam pillanatok alatt a manhattani és amszterdami éjszakai életben találja magát, ahol üzleti érzékét megcsillogtatva a nagyfőnökök egyből pártfogásukba veszik. A drogbiznisz egyre nagyobb méreteket ölt, a haszid fiatal pedig egyre mélyebbre süllyed a végtelen éjszakában: maga is megízleli a drogmámort és nem mellékesen ráhajt a díler csajára Rachelre (Ari Graynor – Titokzatos folyó). Lassan azonban rájön, hogy a könnyű pénzszerzés és partik hamis értékei nem vezetnek teljes élethez és döntésre kényszerül: az Istenhez vezető utat választja, mely a maffia megbuktatásával járhat vagy a csempészést, mellyel saját életét sodorhatja végveszélybe.
A Kóser játszma forgatókönyvének a kilencvenes években történt valós események szolgáltak alapjául. A maffia haszid fiatalokat szervezett be és használt partidrogok csempészésére.

 
1 990 Ft
  Látnok detektív, A (2000 - After Alice) (1DVD) (Kiefer Sutherland)

Mickey Hayden detektív magányos életét aláásta az alkohol... Amióta megsebesült a fején, Haydent látomások kínozzák. Főnöke a vesztét okozó tíz évvel korábbi eset újravizsgálatával bízza meg. A Jabberwocky nevű sorozatgyilkos újra hallat magáról. Ahogy régen, a nyomozónak szóló üzeneteit egy napilap-tulajdonos asszonynak küldi el. Hayden útja a mélységesen szürreális múltba gyors fordulatot vesz, mikor egy gnóm emberkétől megtudja nyugtalansága titkát. A gnóm bemutatja a pszichológus-nyomozónőnek, aki segít a nyomozónak kibontani múltja összekuszálódott szálait. Hayden víziói a gyilkos első áldozatatának agyából származnak. A nyomozó épelméjűsége a tét, de egyre kevesebben segíthetnek a megoldásban.

 
1 490 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés