Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

krimi / dráma


Sorrend:

Drogtanya (1DVD)

1981 közepén kegyetlen gyilkosság döbbenti meg Los Angelest. A város egyik
legelőkelőbb negyedében, a Wonderland Avenue-n négy embert holtan találnak egy
szörnyű gyilkosság következményeként. Az elkövetés brutalitása miatt egyébként
is sokkoló bűntett még nagyobb megdöbbenést vált ki, amikor a rendőrség gyanúsítottként
John Holmest, a híres pornószínészt nevezi meg.

Az egykori pornócsillag hanyatlásának útvesztőiben helyi drogkereskedőkkel
kerül baráti viszonyba, és a wonderland-i házban, a drogtanyán tartanak véget
nem érő partikat. A pénzre és drogra éhes wonderland-i banda markában vergődő
Holmes hamarosan nyakig találja magát a bajban.

 
1 990 Ft
  Ég veled, barátom! (1DVD) (Adieu l'ami, 1968) (Alain Delon, Charles Bronson) (feliratos)

Két volt idegenlégiós furcsa körülmények között egy páncélteremben találkozik újra. Egyikük egy baráti ígéretnek eleget téve néhány fontos iratot akar visszacsempészni az egyik széfbe, míg volt bajtársa a széf kirablását tervezi.

Miután rájönnek, hogy kettejük célja homlokegyenest eltér egymástól, vita tör ki közöttük, de hamar rájönnek, hogy a széfet csak együttes erővel tudják kinyitni, ezért inkább összefognak. Ám amikor végre bejutnak a terembe, kiderül, hogy azt az orruk előtt már valaki kiürítette, ráadásul az egyik őr hullája "fogadja" őket odabent.

 
1 990 Ft
Égő pajták (1DVD)


Rose teljhatalmú matrónaként uralkodik udvarháza, férje és gyerekei fölött a francia Jurában.

Egy napon brutális késszúrásokkal meggyilkolt, ismeretlen fiatal lány holttestét találják meg a birtok területén. Elkeseredett harc alakul ki az ügy kiderítésére Párizsból érkezett Larcher vizsgálóbíró és Rose között, aki megpróbálja védeni gyanúba keveredett családját.

 
1 990 Ft
  Egy becsületbeli ügy (1DVD) (Few Good Men, A, 1992) (Intercom kiadás) (felirat)

Rob Reiner (Tortúra, Harry és Sally) a rendezője ennek a drámai, feszültségtől vibráló filmnek, amelynek meggyőző erejéről a sziporkázó Tom Cruise, a villámló tekintetű Jack Nicholson és a harcias Demi Moore gondoskodnak.
Daniel Kaffee (Tom CruiseTágra zárt szemek, Mission Impossible filmek) ügyvéd a haditengerészetnél, de a tárgyalóterem padlóját még nem érintette a lába. Lustasága miatt az alkut részesíti előnyben a tárgyalásos megoldással szemben. Az ügy, amivel most szembe kell néznie azonban különleges eset, amely alapjaiban változtatja meg hozzáállását.

Két tengerészt társuk, Santiago közlegény megölésével vádolnak. Kaffee és Galloway (Demi MooreG.I. Jane) rájönnek, hogy a szálakat felsőbb szintről mozgatják, a legfőbb bábmester pedig Jessep ezredes (Jack Nicholson Lesz ez még így se!). A halott fiú egykori elöljárójára látszólag segíti a nyomozást, de keménysége valójában szinte megközelíthetetlenné teszi mind őt, mind pedig az igazságot...

Extrák

- Előzetesek

- Werkfilm

- Dokumentumfilm: "Code of Conduct"

- A színműtől a filmig

- Audiókommentár

- Filmográfiák

 
1 990 Ft
  Egy becsületbeli ügy (1DVD) (Kerülj szinkronba! kiadás) (Warner Home Video kiadás) (fotó csak reklám)

Az USA tengerészgyalogosai saját szabályaik szerint élnek: ha száz közlegényből egy rosszul végzi feladatát, előfordul, hogy az egész század bűnhődik miatta. Nem csoda, ha hallgatólagosan elfogadott az úgynevezett „rendszabályozás“, vagyis a különc közlegény rendre oktatása, saját társai által.

Egy fiatal tengerészgyalogos állandóan kilóg a sorból. Futásnál lemarad, nem teljesíti az előírt szintet. Egy napon holtan találják a fiút a szobájában és felmerül a gyanú, hogy egy túl „jól“ sikerült rendszabályozás áldozata lett.

A fegyveres testület két fiatal jogásza kezd nyomozni az ügyben és hamarosan komoly ellenfélre bukkannak: a halott fiú egykori elöljárójára, egy ezredesre, aki látszólag segíti a nyomozást, de határozott keménysége valójában szinte megközelíthetetlenné teszi mind őt, mind pedig az igazságot…

 
1 990 Ft
Egy bűntény (1DVD) (Alain Delon) (Fantasy Film kiadás)

Charles Dunand védőügyvéd még sosem veszített pert. Legutóbbi védencét, a brutális kettős gyilkossággal vádolt Frédéric Chapelin-Tourvelt felmentette a bíróság, pedig minden bizonyíték és tanúvallomás ellene szólt. Az ügyvédet, aki egészen az ítélet kihirdetéséig szilárdan hitt védence ártatlanságában, a tárgyalás után szörnyű kétségek kezdik gyötörni. Még aznap éjszaka találkozik a fiúval és egyetlen éjszaka alatt, megoldódik a rejtély...

 
1 490 Ft
Egy bűntény (1DVD) (Alain Delon) (Mirax kiadas)

Charles Dunand védőügyvéd még sosem veszített pert. Legutóbbi védencét, a brutális kettős gyilkossággal vádolt Frédéric Chapelin-Tourvelt felmentette a bíróság, pedig minden bizonyíték és tanúvallomás ellene szólt. Az ügyvédet, aki egészen az ítélet kihirdetéséig szilárdan hitt védence ártatlanságában, a tárgyalás után szörnyű kétségek kezdik gyötörni. Még aznap éjszaka találkozik a fiúval és egyetlen éjszaka alatt, megoldódik a rejtély...

 
1 490 Ft
  Éjfél a jó és a rossz kertjében (1DVD) (Clint Eastwood) (feliratos)

John Kelso fiatal író egy New York-i magazin megbízásából érkezik Savannah-ba, hogy cikket írjon egy fényes karácsonyi ünnepségről. Az estélyt évről évre Jim Williams, rendezi, és úgy tűnik, Kelsónak rutinmunka lesz az egész.
Sajnos azonban nincs szerencséje. Az előkelő karácsonyünnepet követően Jim Williamset gyilkosság vádjával letartóztatják. A régiségkereskedő önvédelemre hivatkozik: azt állítja, hogy élettársa, a hevességéről és kiszámíthatatlan viselkedéséről hírhedt Billy Hanson az életére tört. John Kelso tudósítása könyvvé terebélyesedik a megdöbbentő perről, melyet azonban korántsem szemlél olyan közömbös távolságból, mint remélte.
Ezt a cseppet sem hétköznapi thrillert Hollywood egyik élő legendája, Clint Eastwood (Államérdek, A szív hídjai, Célkeresztben, Nincs bocsánat) rendezte. A főbb szerepekben olyan sztárokkal találkozunk, mint John Cusack (Otthon, véres otthon, Con Air - A fegyencjárat), vagy Kevin Spacey (Nincs alku, Közönséges bűnözők, Ha ölni kell, Hetedik, Vírus)!

 
1 990 Ft
  Éjszaka és a város, Az (1992 - Night And The City) (1DVD) (Robert De Niro) (Budapest Film kiadás)

Harry Fabian és kedvese egy furcsa páros. A férfi kisstílű ügyvéd a nő egyszerű pincérnő. Harry, miután ismét pert veszít egy boxmenedzser ellen, rájön, milyen hatalmas pénz rejlik a bajnoki mérkőzésekben, ezért elhatározza, hogy az ellensége pályáján, a boksz világában áll bosszút vereségéért.

Mivel semmit nem tud az ökölvívásról, a sikere érdekében épp az ellensége testvérét hívja segítségül. Azonban hamarosan kicsúszik a kezéből az irányítás, így ismét a Bíróságon találja magát, ám ezúttal a vádlottak padján. Vajon elég lesz az ügyvédi múltja ahhoz, hogy megvédje magát?

 
1 990 Ft
Elektromos ködben, Az (1DVD) (nagyon karcos példány)

Dave Robicheaux (az Oscar -díjas Tommy Lee Jones) nyomozó kegyetlen sorozatgyilkost üldöz. Éppen hazafelé tart a legutolsó gyilkosság színhelyéről, mikor összeakad egy híres hollywoodi sztárral, Elrod Sykes-szal (Peter Sarsgaard – Légcsavar, A fiúk nem sírnak). Sykes éppen abban a louisianai kisvárosban forgatja új filmjét, hol a nyomozó is lakik. Dave meghallgatja a férfi történetét, mely szerint egy holttestet látott a közeli mocsárban – egy láncra vert fekete férfi oszló tetemét.

Dave-nek felrémlik egy múltbéli, hasonló eset, úgy gondolja, kapcsolat van közöttük, s ha rájön a miértre, közel kerül a gyilkoshoz is. Ám e közelség veszélyes, a bomlott elméjű gyilkos legújabb kiszemeltje Dave családjából való.

 
1 490 Ft
  Elrabolva (2005 - The Chumbsucker) (1DVD) (Jamie Bell) /használt, karcos/

A sötét komédia egy nyugalmasnak tűnő amerikai elővárosban játszódik, ahol egy szép napon Dean megtalálja barátja, Troy holttestét. Szüleinek nem szól, mert pontosan tudja, hogy nem törődnének vele, mert mint mindenki ebben a városban, csak a saját problémáikkal vannak elfoglalva.

Ami talán azzal is összefügghet, hogy szinte az egész város kábítószerfüggő. Igazán kínossá akkor válik a helyzet, mikor Dean-re rászállnak a helyi drogdílerek, és elrabolják a testvérét…

A film az Amerikai szépség és a Született feleségek miliőjébe kalauzolja nézőjét. Finoman egyensúlyozik a szatíra és a komoly dráma között: az eredmény egy realisztikus, ámde pörgős és humoros film.

 
990 Ft
Enigma (1982) (1DVD) (Martin Sheen - Sam Neill)

Alex Holbecket, aki az NDK-ból szökött Párizsba, megbízza a CIA, hogy keresse meg azt az öt szovjet disszidenst, akiket a KGB legjobb fejvadászai üldöznek. Holbeck Kelet-Berlinben kezd nyomozni, de kis híján maga is lebukik.

 
990 Ft
Fekete Dália (1DVD)

A Fekete Dália egy kitalált történet megszállottságról, szerelemről, korrupcióról, sóvárgástól és romlottságról, egy fiatal hollywoodi sztárjelölt 1947-ben valóban megtörtént brutális gyilkosságát alapul véve.

Az eset sokkolta Amerikát és a mai napig megoldatlan maradt. Két ökölvívóból lett rendőr, Lee Blanchard és Bucky Bleichert kap megbízást az ambiciózus, "B" kategóriás színésznő, Betty Ann Short "The Black Dahlia" meggyilkolásának kivizsgálására.

A támadás olyan hátborzongató volt, hogy a bűncselekményről készült képeket visszatartották a nyilvánosság elől. Mialatt Blanchard figyelmét egyre jobban leköti a szenzációs gyilkosság - ezáltal kockára téve barátnőjével, Kay-el való kapcsolatát - addig társa, Bleichert vonzódni kezd a titokzatos Madeleine Linscott iránt, aki a város egyik kiemelkedő családjának a lánya, és meglehetősen kellemetlen kapcsolat fűzte az áldozathoz.

 
1 990 Ft
Gyilkos bennem él, A (1DVD)

Lou Ford, a jóképű texas-i kisvárosi sheriff helyettes éli az unalmas hétköznapi életét. Szép felesége várja otthon és megbecsült tagja a közösségnek. Egészen addig, amíg fel nem bukkan egy prosti, akit neki kellene kiutasítani a városból. Találkozásuk mindent megváltoztat. Gyilkosságok sorozata veszi kezdetét... a gyanú Lou-ra terelődik és lassan kifogy a hazugságokból...

 
1 990 Ft
Gyilkosság Online (1DVD) (Diane Lane, Billy Burke)
Az FBI szervezetében létezik egy ügyosztály, ami az internetes bűnözésre specializálódott.
Jennifer Marsh titkos ügynök társával együtt felfigyel egy weboldalra, aminek az üzemeltetője élőben végez ki egy állatot.
Amitől tartanak, nem sokára bekövetkezik, egy pszichopata embereket ejt foglyul, hogy megölje őket.
Fogva tartott áldozatait kegyetlenül, a legkülönfélébb módszerekkel öli meg, egyenes adásban közvetítve a neten.
Ördögi tervébe bevonja az internet... 
1 990 Ft
Gyulladásveszély (1DVD) (Mark Helgenberger) (1995)

Kathleen Dolan lelkes ifjú jogásznő
akit hadseregbeli felettesei egy áruszállító hadihajó fedélzetére küldenek, hogy egy megerőszakolási kísérletben nyomozzon. Rögtön érkezése után újabb büntények bizonyítékaira bukkan. Hamarosan rátalál koronatanúja holttestére, akit brutális módon meggyilkoltak. Kathleen Gutherie intelmei ellenére folytatja kutatását a bizonyítékok után. Ám az igazi bonyodalmak akkor kezdenek, amikor a lány pornográfia és kábítószerkereskedelem nyomaira bukkan...

 
990 Ft
Gyűlölet, amit adtál, A (1DVD) (The Hate U Give)

Az Angie Thomas nagy sikerű regényéből készült film főszereplője a 16 éves Starr Carter (Amandla Stenberg – Az éhezők viadala, Sötét elmék), aki kettős életet él: az egyik világa a feketék szegénynegyede, ahol felnőtt, a másik pedig a menő elitgimi, ahova főleg fehér diáktársakkal jár. A kényes egyensúly felborul, amikor a lány egyik legjobb gyerekkori barátját a szeme láttára lövi le egy rendőr. Az eset után Starrnak alaposan meg kell fontolnia a következő lépését, mert minden döntés újabb áldozatokkal jár.

 
2 990 Ft
Halálos azonosság (1DVD)

John Nolan egy ízig-vérig hétköznapi biztosítási ügynök. Hősünk bort szeretne vásárolni, de az igen drága nedű palackja karistos, megkéri hát az Auggie Rose nevű fiatal eladót, hogy nézzen már egy másik palack után. A palack keresése közben Auggie-t halálos lövés éri, életének utolsó pillanataiban John van egyedül mellette, aki a történtek után felelősnek érzi magát az ismeretlen férfi halála miatt. Elhatározása egyértelmű: minél jobban szeretné megismerni annak az embernek az életét, aki a karjai közt halt meg. Nolan kideríti, hogy Auggie évekig börtönben ült, és hogy egyetlen kapcsolata a külvilággal egy Lucy nevű lány volt. A főszereplő, aki úgy érzi beszélnie kell a lánnyal barátjának haláláról, kutakodásai során egyre inkább Auggie életének rabjává válik.

 
1 490 Ft
  Hatalmas kis hazugságok Az HBO minisorozata (3DVD)  1.-7.rész (Reese Witherspoon, Nicole Kidman,Adam Scott) 2017
Az Oscar-díjas REESE WITHERSPOON (A nyughatatlan) és NICOLE KIDMAN (Az órák) játsszák a főszerepet ebben a drámai felhangtól sem mentes fekete komédiában. Árulásról és gyilkosságról mesél ez a történet, amely romba dönti a tökéletességről alkotott képet, és felhívja a figyelmet az idealizált házasság, család, barátság és szex mögött rejlő ellentmondásokra. A nagyszerű szereplőgárdában olyan nevek bukkannak még fel, mint SHAILENE WOODLEY, ALEXANDER SKARSGARD, ADAM SCOTT, ZOE KRAVITZ és LAURA D... 
2 990 Ft
Hazárdjáték (1DVD) (Mark Wahlberg)
Jim Bennett (az Oscar-díjra jelölt Mark Wahlberg) megbecsült, köztiszteletben álló egyetemi professzor, akinek van egy sötét titka: szenvedélyes szerencsejátékos.
Amikor súlyos adósságba keveredik, egy gengsztertől kér kölcsön, veszélybe sodorva ezzel szerettei életét.
A férfi lassan kifut az időből, ezért kénytelen leereszkedni az alvilágba és mindent kockára tenni… különben semmije nem marad. 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés