Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

krimi / dráma


Sorrend:

  Látnok detektív, A (2000 - After Alice) (1DVD) (Kiefer Sutherland)

Mickey Hayden detektív magányos életét aláásta az alkohol... Amióta megsebesült a fején, Haydent látomások kínozzák. Főnöke a vesztét okozó tíz évvel korábbi eset újravizsgálatával bízza meg. A Jabberwocky nevű sorozatgyilkos újra hallat magáról. Ahogy régen, a nyomozónak szóló üzeneteit egy napilap-tulajdonos asszonynak küldi el. Hayden útja a mélységesen szürreális múltba gyors fordulatot vesz, mikor egy gnóm emberkétől megtudja nyugtalansága titkát. A gnóm bemutatja a pszichológus-nyomozónőnek, aki segít a nyomozónak kibontani múltja összekuszálódott szálait. Hayden víziói a gyilkos első áldozatatának agyából származnak. A nyomozó épelméjűsége a tét, de egyre kevesebben segíthetnek a megoldásban.

 
1 490 Ft
M - Egy város keresi a gyilkost ( Fritz Lang )(1DVD)

A korabeli Berlin a színhelye Fritz Lang első hangosfilmjének, filmtörténeti klasszikussá lett krimijének. A kor teljes tömeglélektani freskója tárul elénk, az azóta is számtalanszor idézett, lenyűgöző képi és hangmegoldásokkal.

A düsseldorfi rémről mintázott gyerekgyilkos Hans Beckert nemcsak a rendőrség, hanem a "jóhírét" féltő alvilág is üldözi és végül az utóbbi képviselői fogják el, hogy ítélkezzenek felette.

 
1 990 Ft
  Madigan (1DVD) (1968) ( Henry Fonda) (kissé karcos példány)
Richard Widmark (Ítélet Nürnbergben) és Henry Fonda (Tizenkét dühös ember) játssza a főszerepet ebben a kritikailag elismert zsarudrámában, amely kendőzetlen betekintést nyújt New York vezető nyomozóinak viszontagságos életébe. Don Siegel (Piszkos Harry) dokumentarista stílusban rendezett, magával ragadó filmjében Richard Widmark egy veterán zsarut alakít, akinek csupán néhány órája van arra, hogy elfogjon egy kegyetlen gyilkost. Henry Fonda alakítja azt a könyörtelen, de nem szívtelen rendőr... 
1 990 Ft
Magánbeszélgetés (1DVD) (Francis Ford Coppola)

Harry Caul lehallgató-szakember, akinek mindegy, kinek a megbízásából végzi titkos munkáját.
Az ismeretlen megbízó és a gyanús fizetési körülmények következtében a lehallgatás mestereként számon tartott Harry ismét meghallgatja a felvételt, aminek egy részén számtalan visszajátszást és finomítást követően kiderül, hogy a két lehallgatott személy egy hamarosan bekövetkező gyilkosságról beszél. Harry ekkor egy korábbi eset miatt érzett bűntudatától sújtva, megpróbál tenni valamit, hogy megakadályozza a tragédiát. Ezzel olyan lavinát indít el, amely őt is maga alá temetheti.

 
1 990 Ft
Medence, A (1DVD)

Jean-Paul már több mint két éve együtt él szerelmével, Marianne-nal. Az idei nyarat egy csodálatos Saint-tropez-i luxusvillában töltik kettesben. Egy forró napon előbukkan régi barátjuk, Harry, 18 éves gyönyörű lányával, Penelopéval. Marianna rögtön meghívja őket vendégségbe. Harryt korábban gyengéd vonzalom fűzte a ház asszonyához, így örömmel veszi a meghívást. A két férfi között a hangulat kezdettől fogva nagyon feszült. A régi barátságnál sokkal erősebb a féltékenység és a gyűlölet. A rövid együttlét alkalmával hamarosan gyilkos versengés kezdődik az asszony kegyeiért... A medence egy izgalmas pszichodráma tele feszültséggel és „egy adu ász párossal”: Alain Delonnal és Romy Schneiderrel.

 
2 990 Ft
Még egy nap a paradicsomban (1DVD)

Bobbi és Rosie piti bűnözők. Megszöktek otthonról, céltalanul tengődnek a nagyvilágban. Fiatalok, szépek és szerelmesek. Mel és Sid profi bűnözők. Szállodákban laknak, éttermekben esznek, Cadillac-ben furikáznak. Harcedzett negyvenesek, karizmatikusak és mindenre képesek egymásért... no és a kábítószerért, amivel, és amiből élnek. Egy betörés során a két pár találkozik egymással. Mel és Sid - nem minden ok nélkül - pártfogásába veszi a fiatalokat. Azok pedig megszédülve az ismeretlen, mámorító világ lehetőségeitől, kertelés nélkül csatlakoznak annak képviselőihez.

 
1 490 Ft
  Melquiades Estrada három temetése (1DVD) (szép állapotú)

Melquiades Estrada holttestét egy sekély sírban találják meg a sivatagban, ahol a meggyilkolása után sietősen elkaparták. A helyi hatóságok kísérletet sem tesznek a bűnügy megoldására; gyorsan átvitetik a hullát a temető szegényeknek fenntartott sírhelyére.

Melquiades legjobb barátja, Pete Perkins, aki brigádvezető egy ranchon, úgy határoz, hogy maga keresi meg a gyilkost. Az emberség tüzének őrzője Texas e távoli vidékén rákényszeríti a gyilkost, hogy vigye el Melquiades testét álmai Eldorádójába, Mexikóba, és az emlékezetes utazás végén harmadszor is eltemetik.

 
2 990 Ft
  Menedék (2006 - Haven) (1DVD) (Orlando Bloom) (karcos állapotú)

A helyszín Miami. Szövetségi ügynökök egész hadserege szállja meg a rosszhírű
üzletember, Carl Ridley otthonát, ő azonban ekkor már úton van a Kajmán-szigetek
felé lányával, Pippával, és egymillió dollárral.

Az első pillantásra idillinek tűnő szigeten azonban nem ők az egyetlenek, akik
rosszban sántikálnak. A szökevények útját keresztezi egy kétes ügyeiről ismert
brit ügyvéd, Mr. Allen, valamint egy helybéli fickó, aki megpróbálja
élve megúszni, hogy nem tudja megfizetni tartozását az egyik gengszternek.

Látszólag tőlük függetlenül egy szerelmi dráma is zajlik a szigeten. Shy,
egy brit halász, és Andrea, egy befolyásos helyi üzletember lánya szerelmét
nem nézi jó szemmel a lány bátyja, Hammer. A gyúlékony helyzet azonban
akkor robban igazán, amikor megjelenik a színen Carl és Pippa
is, no meg az egymillió dollár.

Nagyszerű színészek egész sorát - többek közt A karib tenger kalózai,
vagy A Gyűrűk Ura trilógia főszerepeiben látott Orlando Bloomot
- nyerte meg filmjéhez a Kajmán-szigeteken született író/rendező, aki ebben
a történetben megmutatja a gyanútlan nézőknek az egzotikus világ eddig nem ismert
árnyoldalát is.

 
1 490 Ft
  Metró (1DVD) (Luc Besson) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás) (feliratos)

Fred vendéglátója, Helena páncélszekrényébe nyúl: pénzt lop, és az asszony férjének értékes iratait magához veszi. Üldözői elől a párizsi metró furcsa alagútrendszerébe menekül, ahol sajátos, és önálló társadalom létezik, amely fittyet hány a kül- és felvilág törvényeinek és szokásainak. Fred tárgyalni kezd Helenával az iratok visszaadásáról, s közben beleszeret az asszonyba. Az ügy azonban rosszul végződik.

 
2 990 Ft
Metró (1DVD) (Luc Besson) (Warner Home Video kiadás)

Fred vendéglátója, Helena páncélszekrényébe nyúl: pénzt lop, és az asszony férjének értékes iratait magához veszi. Üldözői elől a párizsi metró furcsa alagútrendszerébe menekül, ahol sajátos, és önálló társadalom létezik, amely fittyet hány a kül- és felvilág törvényeinek és szokásainak. Fred tárgyalni kezd Helenával az iratok visszaadásáról, s közben beleszeret az asszonyba. Az ügy azonban rosszul végződik.

 
2 990 Ft
Mildred Pierce (1945) (1DVD) (Joan Crawford) (Oscar-díj)

Amire Veda csak vágyik, azt az anyja – Mildred Pierce – előteremti, még ha ennek az is az ára, hogy Mildrednek véget kell vetnie középosztálybéli házasságának, fel kell küzdenie magát a férfiak által uralt világ csúcsára, és hozzá kell mennie egy tehetős férfihez, akit egyáltalán nem szeret. „Bármire hajlandó lennék érte” – mondja Mildred, mikor a lánya iránt érzett szeretetéről kérdezik. Talán még a gyilkosságra is?

James M. Cain (A postás mindig kétszer csenget, Gyilkos vagyok) regényéből készült ez a stílusos krimi, amely a film noirok legjobb hagyományaira építkezik, csak egy nő szemszögéből nézve. Joan Crawford Mildredje két év lejtmenet után végre váltást hozott a színésznő életében, és még a legjobb színésznőnek járó Oscar®-díjat is leszállította neki. Mikor az ember már azt hinné, hogy megfejtette ezt az öt Oscar®-díjra – köztük a legjobb film díjára – jelölt mesterművet, jön csak a sokkoló fordulat!

 
1 990 Ft
Mindenki a napra tör (1DVD) (Everybody Loves Sunshine)

Két csillogó, fekete Jaguár száguld át a városon, dübörgő zene szól a kocsikból. A Warlords banda átvette az irányítást az utcákon.

Pepperhill vidékén már régóta dúl a véres háború a rivális Triádok és a banda között a hatalomért, a pénzért, a területért, a tekintélyért. Ray és Terry voltak a bandavezérek, de kényszerű távollétükben a Triádok megerősödtek. Most egy bajtárs meggyilkolása késztette véres bosszúra a két fickót, akik már gyermekkoruk óta barátok és vakon bíznak a másikban.

Ám Ray egyik pillanatról a másikra megváltozik: meg akarja szegni a környék iratlan szabályait. Elege volt a gengszterlétből és tisztességesen akar játszani. Terry viszont valósággal eszét veszti ennek hallatán és mindent elkövet annak érdekében, hogy Ray soha az életben ne tudja otthagyni a bandát...

 
1 490 Ft
Nyakék nyomában, A (1DVD) (Jack Nicholson)

Alex egy ügyeskedő borkereskedő, aki szeretne megszerezni magának egy felbecsülhetetlen értékű gyémánt nyakéket. A veterán mackós Victor az egyetlen, aki meg tudná számára kaparintani. A szinte tökéletes akcióba belecsap féltékeny felesége.

 
1 990 Ft
  Nyughatatlan özvegyek (1DVD) (Viola Davis) (Michelle Rodriguez, Liam Neeson) (2018)
Az Oscar-díjas Steve McQueen (12 év rabszolgaság) rendezésében és a Holtodiglan szerzője, Gillian Flynn forgatókönyvéből készült, bűnnel, szenvedéllyel és korrupcióval átitatott film főszereplője három özvegy, Veronica (az Oscar®-díjas** Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki) és Linda (Michelle Rodriguez), akikben semmi közös nincs, pusztán egy dolog: az adósság, ami elhunyt férjeik után maradt. A gyerekét egyedül nevelő Belle-lel (Cynthia Erivo) kiegészülve úgy döntenek, kezükbe veszik sors... 
2 990 Ft
Ördögi színjáték (1DVD) (The Reckoning) (Willem Dafoe)

Nicholas, a fiatal, jóképű pap vándorszínészekhez csatlakozik. A társulat vándorlása során elvetődik egy városkába, melynek hűbérura, Lord Robert de Guise, a király hadvezére. A városban van valami a levegőben, a lakosok visszahúzódóak, nem nagyon sikerül felrázni őket a máshol sikert aratott repertoárral. Mint kiderül, a városkát már régóta csak egyetlen téma izgatja: sorozatgyilkosságok történtek a közelmúltban. De most végre megvan a tettes: Martha, a néma javasasszony. Hőseink tesznek egy utolsó kísérletet, hogy magukra vonják a figyelmet, és a következő előadáson a sorozatgyilkosságról adnak elő egy darabot. Ahogy zajlik az előadás, a nézők bekiabálásaikkal folyamatosan alakítják a forgatókönyvet. Hamarosan kiderül, hogy semmi sem úgy történt, ahogy az a bíróságon elhangzott, és a gyilkos még mindig szabadlábon van. Minél tovább tart az előadás, annál közelebb kerülünk az igazsághoz, és annál inkább világossá válik hőseink előtt, hogy a tűzzel játszanak, de az eseményeket már régen nem ők irányítják.

 
1 990 Ft
Örökké tudom, mit tettél tavaly nyáron (1DVD) (2006)
Néhány coloradói fiatal megjárja a poklok poklát a Tudom, mit tettél tavaly nyáron sorozat legújabb részében. Mikor egy balul sikerült július 4-i ugratás egyik barátjuk halálát okozza, a balesetet okozó tinédzserek megfogadják, hogy a sírig őrzik a titkot. Ahogy telik az idő, a barátok egyre távolabb kerülnek egymástól. A következő Függetlenség napján azonban baljós üzenetet kapnak: valaki más is tudja, mi történt valójában azon a végzetes estén. Vajon meg tudják akadályozni, hogy életre kelj... 
2 990 Ft
Pókerarcok (1DVD)

Na figyelj, a következőképpen áll a dolog: ha az első fél órában nem szúrod ki, ki a béna, akkor te vagy a béna.
A profi zsugások azt vallják: a megélhetésért játszani van olyan meló, mint bármi más. Nem hazardírozol. Tutira mész. A cél, hogy óránként bekaszálj egy nagy tétet. Ennyi. Ha jól jár a lap, beszeded a pénzt, ha rosszul jár, ülsz rajta. Nem kockáztatsz. Így fizettem két évig a jogi egyetemet. Ilyen az igazi verklis. Megtanultam, hogy kell egyszerre kicsit nyerni.

De végül azt is megtanultam: ha túl óvatos vagy, akkor az egész életed ugyanaz a rohadt verkli lesz.

 
990 Ft
Rablóhal (1DVD) (nagyon karcos példány)

Francis Ford Coppola rendezte az Oklahomában játszódó S. E. Hinton novella nagyszerű adaptációját a felnőtté válásról. Rusty James (Matt Dillon) nyughatatlan fiatalkorú bűnöző, aki szeretne legendás hírű bűnöző bátyja, a Motoros Fiú (Mickey Rourke) nyomdokába lépni. Rusty James és barátai Smokey (Nicholas Cage), Steve (Vincent Spano) és B.J. (Christopher Penn) belemerülnek a bandaháborúba, amikor egy éjszaka kéthónapos távollét után előkerül Rusty bátyja Kaliforniából. Miután öccsének elárulja anyjuk sötét titkát, a testvérek úgy döntenek, hogy maguk mögött hagyják eddigi életüket, még akkor is, ha az egyetlen kiút a halál.

Egy igazi kultfilmúrsokk a legendás Francis Ford Coppola rendezésében!

 
1 490 Ft
Serpico (1DVD) (Legendák klubja kiadás)

Al Pacino Oscar-díjra jelölt nagyszerű alakítást nyújt ebben a klasszikus
Sidney Lumet filmben, amely valódi események alapján készült.
Frank Serpico a New Yorki rendőrség kötelékében teljesít szolgálatot,
de kollégái különcnek tartják. Ellentétben a szokással, ragaszkodik ahhoz, hogy
szakállasan szolgálhassa a rendet, és ha fogasra akasztja az egyenruháját, mindenki
a bohém Greenwich Village egyik hippi lakójának nézné. Serpico
azonban nem csak öltözködésével és stílusával lóg ki a sorból. Ő az egyetlen
zsaru a körzetben, aki nem fogad el kenőpénzt az alvilágtól, mi több: a társai
korrupcióját jelenti a feletteseinek is.

Mivel a körzet szinte minden rendőre érintett a korrupciós ügyben, a rendőri
vezetők nem lépnek fel ellene még Serpico jelentése után sem. A zsaru
úgy érzi csak egyetlen lehetősége maradt, hogy képviselje a tisztességet: át
kell törnie a hallgatás falát, a nyilvánosság elé kell vinnie az ügyet, vállalva
ezzel, hogy a rendőrök szemében örökre megbélyegzetté válik...

 
2 990 Ft
Simpatico (1DVD)

Vincent T. Webb és Lyle Carter egykoron a legjobb barátok voltak, a hetvenes években együtt trenírozták a telivéreket Kaliforniában. Húsz évvel később Carter milliomos, gyönyörű felesége és kiterjedt birtoka van Kentuckyban, telivér lovakat tenyészt, s éppen a háromszoros győztes Simpaticót akarja eladni. Amikor telefonhívást kap Vincenttől, már tudja: egy múltbeli sötét dolog azzal fenyegeti, hogy lerombolja mindazt, amit az évek során felépített. Vincent, azaz Vinnie lecsúszott magándetektív, aki Los Angeles peremén éldegél, ám most úgy dönt, ideje benyújtania a számlát volt barátjának. Emlékezteti őt, hogy egykoron mindketten részt vettek egy lóverseny-csalásban, tönkretettek egy ártatlan embert - s most mindez napvilágra kerülhet. Vinnie Kentuckyba utazik, hogy megtalálja egykori áldozatukat és Rosie-t, akit valaha szeretett. Az események felgyorsulnak, a következmények tragikusak...

 
1 490 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés