Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sci-fi / akció


Sorrend:

  Transformers 2. - A bukottak bosszúja (2DVD) (különleges kiadás) (steelbook) (2009)

Sam Witwicky (Shia LaBeouf – Sasszem, Disturbia) rábukkan az alakváltó robotok eredetének ősi titkára. Akarja vagy sem, Optimus Prime, Űrdongó és a többi Autobot oldalán kénytelen élet-halál harcba indulni az Álcák ellen, akik sosem látott erővel és elszántsággal térnek vissza; egyetlen céljuk, hogy elpusztítsák bolygónkat.

A Földért folytatott küzdelem folytatódik Michael Bay (A szikla, Armageddon) filmjében, amelynek producere Steven Spielberg volt!

 
3 990 Ft
Transformers 3. (1DVD)

Shia LaBeouf viszatér Sam Witwicky szerepében a Transformers 3-ban. Amikor a Föld múltjának egy titokzatos eseménye berobban a jelenbe, az olyan nagy háborúval fenyegeti bolygónkat, hogy még a Transzformerek sem lesznek képesek megmenteni minket.

 
2 990 Ft
Transmorphers 2: Robotinvázió (1DVD) (2011)
A sorozat második részében újra földönkívüli robotok támadják meg bolygónkat. A támadás első ütemét átvészelt maroknyi szemben álló a föld alá kényszerülve próbálja meg a lehetetlent: megmenteni az emberi civilizációt az idegen gépek pusztításától. 
1 990 Ft
Transzcendens (1DVD)

Dr. Will Caster (Johnny Depp), a mesterséges intelligencia legelismertebb szakértője egy olyan gép létrehozásán dolgozik, amely ötvözi a világ összes tudását az emberi érzelmek teljes skálájával. A sok vitára okot adó kísérletei híressé tették, ugyanakkor első számú célpontja lett egy radikális technológiaellenes csoportnak, akik meg akarják állítani. Bármi áron. A veszélyes szervezet merényletet követ el a népszerű tudós ellen. Tettükkel egy számukra is teljesen váratlan folyamatot idéznek elő: Caster az általa kifejlesztett gép tesztalanyává válik. Caster felesége, Evelyn (Rebecca Hall) és legjobb barátja, Max (Paul Bettany) feltöltik a haldokló Will tudatát a gépbe. Ha azonban akár csak egyetlen gondolat vagy egy régi emlék kimarad, már nem biztos, hogy ugyanannak az elmének adnak életet, amelyet egyszer ismertek...

 
1 490 Ft
Tron 2. - Örökség (2010) (1DVD)

A Disney új filmje példa nélküli csoda a high-tech világából. A TRON: ÖRÖKSÉG minden képzeletet felülmúló, forradalmi vizuális különlegesség. Amikor Kevin Flynn (Jeff Bridges), a világ egykor legnagyszerűbb videojáték-programozója titkos jelet küld egy lélegzetelállító digitális birodalomból, fia (Garret Hedlund) elindul, hogy megmentse rég eltűnt apját. A cyber-univerzumban egy félelmet nem ismerő amazon, Quorra (Olivia Wild) segítségével apa és fia mindent eldöntő csatába indul, hogy amikor összecsap a Jó a Gonosszal, a Jó győzhessen.
A TRON: Örökség e kiadása páratlan élményt nyújt digitális világon innen és túl. Az eddig be nem mutatott extrák segítségével pedig még mélyebbre merülhetünk a film bámulatos és szövevényes világába.

 
1 490 Ft
  Tűzgyűrű 1. (2013 - Pacific Rim) (1DVD) (Guillermo Del Toro)

Amikor hatalmas szörnyek rémisztő seregei, a kaijuk özönlötték el a tenger mélyéből a Földet, gyilkos háború vette kezdetét. Az emberek jaegereket, azaz óriásrobotokat fejlesztettek ki, hogy megküzdjenek velük. Ám még az egyszerre két pilóta által irányított gigászok is védtelennek bizonyulnak a kaijuk ellen, és az emberiséget a végső pusztulás fenyegeti. Amikor azonban egy kiábrándult expilóta és egy zöldfülű újonc elindítanak egy kimustrált, ósdi gépezetet, felcsillan a remény, hogy megakadályozhatják az apokalipszist.

 
1 990 Ft
  Ultraviola (1DVD) (vágatlan, bővített változat) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Milla Jovovich (A kaptár, Az ötödik elem), Cameron Bright (X-Men – Az ellenállás vége), Nick Chinlund (Zorro legendája) és William Fitchner (Csontdaráló) játsszák a főszerepet ebben a futurisztikus akciófilmben, amelyben szörnyű polgárháború dúl a kormány és a mutánsok között, akik egy járvány következtében szuperképességekre tettek szert. Annak érdekében, hogy megvédjen egy halálra ítélt fiút, Violet, aki maga is mutáns, egymaga száll szembe a túlerőben lévő kormánykatonákkal.

 
1 990 Ft
Űrdongó (1DVD) (2018)
1987-ben Űrdongó menekülni kényszerül a Cybertronról, és egy kaliforniai tengerparti kisváros roncstelepén rejtőzik el. Charlie (Hailee Steinfeld) éppen 18 éves lesz, és keresi a helyét a világban. Ő talál rá az ütött-kopott, lerobbant Űrdongóra. Amikor Charlie életre kelti, hamar ráébred, hogy ez az autó nem csak egy közönséges Volkswagen Bogár...  
2 990 Ft
Végítélet (2008 - Doomsday) (1DVD) (Neil Marshall)

27 évvel ezelőtt a halálos Reaper vírus milliók életét követelte Nagy Britanniában és óriási területeket változtatott a senki földjévé. A fertőzés most újra felbukkan Londonban, és ezúttal az egész országot pusztulással fenyegeti. Az egyetlen remény abban az elit kommandóban rejlik, amely a gyönyörű és veszedelmes Sinclair őrnagy (Rhona Mitra) vezetésével behatol az évtizedek óta elszigetelt fertőzött területre. Mindössze 48 óra áll rendelkezésükre, hogy az emberi húsra éhező gyilkos bandák által uralt káoszban megtalálják az ellenszert.

Az ádáz összecsapások, kannibáltámadások és fékevesztett hajszák szélsebesen követik egymást – a Végítélet magával sodor és nincs kiszállás egészen az utolsó percig... A szereplőgárdát David O'Hara (Wanted) Bob Hoskins (Ellenség a kapuknál) és Malcolm McDowell (Halloween) is erősítik.

 
1 990 Ft
  Végjáték (2013 - Ender's Game) (1DVD) (Harrison Ford)

A Földön mindenki egy idegen faj inváziójától retteg, ezért a Nemzetközi Flotta élére egy különösen rátermett parancsnokot keresnek. Hamarosan meg is találják – egy zseniális képességekkel bíró tizenéves fiú személyében. Az ő feladata lesz a csapatok irányítása és az emberiség jövőjének megmentése. A világsikerű regény alapján készült VÉGJÁTÉK sztárok sorát vonultatja fel, hihetetlen látvány és lenyűgöző vizuális effektusok kíséretében.

 
2 990 Ft
  Végrehajtók (2009 - Repo Men) (1DVD) (Jude Law - Forest Whitaker)

A nem túl távoli jövőben bárki kedve szerint tuningolhatja testét, és az elfáradt, sérült szerveit mesterséges példányokra cserélheti. Csak az a bibi, hogy ezek a testrészek drágák, és ha az új tulajdonos nem fizeti időben a részleteket, akkor a vadonatúj szervek visszakerülnek a gyártóhoz. A végrehajtók munkája pedig sok-sok vérrel és fájdalommal jár… Jude Law játssza Remy-t, az egyik legjobb végrehajtót. Mikor egy munkabaleset következtében új szívre lesz szüksége és ő maga sem tudja rendezni az ezzel járó tartozást, egykori társát, Jake-et (az Oscar®-díjas Forest Whitaker) küldik ki, hogy tépje ki új szívét.
Most, hogy az üldözőből üldözött lett, Remy csatlakozik Beth-hez (Alice Braga, Legenda vagyok), hogy együtt meneküljenek tovább a végrehajtók elől, miközben több ezer sorstársuk hősévé válnak.

 
1 990 Ft
Wedlock - Bilincsbe verve (1DVD)

Egy nem túl távoli jövőben járunk.

Az 5 millió dolláros gyémántrablás viszonylag simán ment
– Frank Warren sikeresen iktatta ki a bonyolult riasztórendszert, de
arra nem számított, hogy az utolsó pillanatban épp saját barátnője fogja elárulni
és lelőni...

Csodával határos módon felépülve egy ultramodern börtönbe
kerül, ahol nincsenek rácsok, nincsenek börtönőrök, a szökés viszont gyakorlatilag
lehetetlen. Az elítélt nyakára bilincs kerül, amely elektronikus kapcsolatban
van egy másik, általa nem ismert rabtárs „nyakörvével”. Ha a két ember egymástól
100 yardra eltávolodik, a szerkezet felrobban.

Franknek sikerül kiderítenie, hogy bilincstársa egy
nő, Tracy Riggs így vele kell megszöknie. A két szökevény egymásra van
utalva, együtt kell menekülniük, hiszen nyakukon ott a végzetük, a bilincs,
nyomukban pedig az őket üldöző kapzsi és kegyetlen börtönigazgató és Frank
egykori társai, akik az elrejtett gyémántokat akarják megtalálni.

Nincs menekvés – vagy mégis maradt egy adukártya Frank
kezében?

 
1 990 Ft
Yonggary - Támad a hüllő (1DVD)

Bonyolult hieroglifákkal teletűzdelt szöveget talál egy csapat régész. A hieroglifák tartalmazzák azt a kódot, amely életre kelti a világ leghatalmasabb dinoszauruszát, a Yonggaryt, azzal a céllal, hogy elpusztítsa az emberiséget. Campbell professzor rájön, hogy Yonggaryt egy másik értelmes civilizáció küldte a Földre, ám ekkor már késő. A szörny borzalmas pusztítást végez, ráadásul az utolsó nagy csata közben föltámad Cykker, amely Yonggarynál is hatalmasabb. Szerencsére azonban a két monstrum egymás ellen fordul, hogy így döntsék el a világ sorsát.

 
990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés