Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sci-fi / akció


Sorrend:

Tron 2. - Örökség (2010) (1DVD)

A Disney új filmje példa nélküli csoda a high-tech világából. A TRON: ÖRÖKSÉG minden képzeletet felülmúló, forradalmi vizuális különlegesség. Amikor Kevin Flynn (Jeff Bridges), a világ egykor legnagyszerűbb videojáték-programozója titkos jelet küld egy lélegzetelállító digitális birodalomból, fia (Garret Hedlund) elindul, hogy megmentse rég eltűnt apját. A cyber-univerzumban egy félelmet nem ismerő amazon, Quorra (Olivia Wild) segítségével apa és fia mindent eldöntő csatába indul, hogy amikor összecsap a Jó a Gonosszal, a Jó győzhessen.
A TRON: Örökség e kiadása páratlan élményt nyújt digitális világon innen és túl. Az eddig be nem mutatott extrák segítségével pedig még mélyebbre merülhetünk a film bámulatos és szövevényes világába.

 
1 490 Ft
Tron, avagy a számítógép lázadása (1982) (1DVD)

Flynn fiatal számítógép-zseni, aki játékprogramok
fejlesztésével foglalkozik. Balszerencséjére egy komputer-kalóz célpontjává
válik, aki egy új lézeres letapogató berendezés segítségével adathalmazzá változtatja
Flynn-t, és digitális „lényként” újrateremti a számítógép 3-dimenziós,
grafikus világában.

A villámgyors, és halálos játékok szemkápráztatóan színes
világában Flynn segítségére siet Tron, egy digitális „katona”,
aki hátborzongatóan izgalmas kalandokon és veszélyeken keresztül igyekszik eljuttatni
Flynn-t a központi processzorhoz, ahol a programozó talán kiiktathatja
az életére törő gépeket és lényeket irányító szoftvert!

A '80-as évek Mátrixaként emlegetett sci-fi korának
legfejlettebb technikájával készült, és nagyszerű történetének köszönhetően
az évtizedek alatt sem vesztett semmit élvezeti értékéből. A TRON még
most, 20 évvel bemutatója után is masszív rajongótáborral rendelkezik!

 
1 990 Ft
  Tűzgyűrű - Lázadás (1DVD) (Pacific Rim: Uprising, 2018)

John Boyega (Star Wars: Az ébredő Erő) alakítja a lázadó Jake Pentecostot, az egykor szépreményű Jaeger-pilótát, akinek legendás édesapja életét adta azért, hogy az emberiség legyőzhesse a Kaidzsuknak nevezett óriásszörnyeket. Jake azonban abbahagyta a kiképzést és az alvilágban kereste a boldogulását. Ám amikor újabb, még veszélyesebb támadás fenyegeti pusztulással a világot, kap egy utolsó esélyt, hogy méltó legyen apja örökségéhez: összefog egy csapat tehetséges fiatallal, többek között egykori pilótatársával, Lamberttel (Scott EastwoodHalálos iramban 8.) és a 15 éves Jaeger-hackerlánnyal, Amarával (az újonc Cailee Spaeny), és lázadást robbantanak ki a pusztítás erői ellen.
A 2013-as nagy sikerű Tűzgyűrű folytatásában egy új nemzedék válik hősökké: nekik kell felvenni a harcot ebben a látványos és akciódús filmben a legnagyobb és legveszélyesebb szörnyekkel, amelyek valaha a bolygónkon jártak.

EXTRÁK

- Audiokommentár Steven DeKnight rendező közreműködésével
- Kimaradt jelenetek – Steven DeKnight választható audiokommentárjával(Hu)
- Hősök csarnoka(Hu)
- Út a lázadáshoz(Hu)
- Alvilági ügyletek(Hu)
- Üdv, kadétok!(Hu)
- Váratlan ellenfél(Hu)
- Továbbfejlesztett Jaegerek(Hu)
- Én vagyok Scrapper(Hu)
- Megaküzdelem(Hu)
 
2 990 Ft
  Tűzgyűrű 1. (2013 - Pacific Rim) (1DVD) (Guillermo Del Toro)

Amikor hatalmas szörnyek rémisztő seregei, a kaijuk özönlötték el a tenger mélyéből a Földet, gyilkos háború vette kezdetét. Az emberek jaegereket, azaz óriásrobotokat fejlesztettek ki, hogy megküzdjenek velük. Ám még az egyszerre két pilóta által irányított gigászok is védtelennek bizonyulnak a kaijuk ellen, és az emberiséget a végső pusztulás fenyegeti. Amikor azonban egy kiábrándult expilóta és egy zöldfülű újonc elindítanak egy kimustrált, ósdi gépezetet, felcsillan a remény, hogy megakadályozhatják az apokalipszist.

 
1 990 Ft
  Ultraviola (1DVD) (vágatlan, bővített változat) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Milla Jovovich (A kaptár, Az ötödik elem), Cameron Bright (X-Men – Az ellenállás vége), Nick Chinlund (Zorro legendája) és William Fitchner (Csontdaráló) játsszák a főszerepet ebben a futurisztikus akciófilmben, amelyben szörnyű polgárháború dúl a kormány és a mutánsok között, akik egy járvány következtében szuperképességekre tettek szert. Annak érdekében, hogy megvédjen egy halálra ítélt fiút, Violet, aki maga is mutáns, egymaga száll szembe a túlerőben lévő kormánykatonákkal.

 
1 990 Ft
  Útvesztő 1., Az (2014 - The Maze Runner) (1DVD) (Wes Ball)

Thomas egy liftben ébred, és a nevén kívül nem emlékszik semmire. Az ajtón túl különös világ várja. 60 srác, akik elzártan, szigetszerű univerzumukban élnek, és egyetlen dolgot tanulnak: a túlélés trükkjeit. Ők nem lepődnek meg az újonnan érkezőn: havonta egyszer mindig jön valaki. Világukat útvesztő veszi körül. Aki szökni próbál - és sokan vannak ilyenek - mind ottvesznek. Ezek a szabályok, melyek nem változnak és nem változtathatók. Valami mégis átalakul. Egy titokzatos üzenet hatására néhány srác azt hiszi, van remény a lázadásra. Még akkor is, ha fogalmuk sincs, ki ellen kell lázadniuk, és mekkora veszéllyel próbálnak szembenézni.

 
2 990 Ft
  Útvesztő, Az - Tűzpróba (1DVD) (Maze Runner - The Scorch Trials, 2015)

Több akció, több izgalom és még látványosabb vizuális világ jellemzi a nagyszabású Útvesztő-sorozat második fejezetét! Az útvesztőből ugyan kijutottak, ám Thomasra (Dylan O Brien) és társaira a falak túloldalán nem a béke, hanem újabb borzalmak leselkednek egy olyan világban, amely rémisztően megváltozott – ahol a rend felbomlott és az anarchia az úr. Útjuk a veszélyekkel teli, kietlen Perzseltföldre vezeti a fiúkat, a rejtélyek azonban csak sokasodnak, miközben az életben maradás a tét!

 
2 990 Ft
Végítélet (2008 - Doomsday) (1DVD) (Neil Marshall)

27 évvel ezelőtt a halálos Reaper vírus milliók életét követelte Nagy Britanniában és óriási területeket változtatott a senki földjévé. A fertőzés most újra felbukkan Londonban, és ezúttal az egész országot pusztulással fenyegeti. Az egyetlen remény abban az elit kommandóban rejlik, amely a gyönyörű és veszedelmes Sinclair őrnagy (Rhona Mitra) vezetésével behatol az évtizedek óta elszigetelt fertőzött területre. Mindössze 48 óra áll rendelkezésükre, hogy az emberi húsra éhező gyilkos bandák által uralt káoszban megtalálják az ellenszert.

Az ádáz összecsapások, kannibáltámadások és fékevesztett hajszák szélsebesen követik egymást – a Végítélet magával sodor és nincs kiszállás egészen az utolsó percig... A szereplőgárdát David O'Hara (Wanted) Bob Hoskins (Ellenség a kapuknál) és Malcolm McDowell (Halloween) is erősítik.

 
1 990 Ft
  Végjáték (2013 - Ender's Game) (1DVD) (Harrison Ford)

A Földön mindenki egy idegen faj inváziójától retteg, ezért a Nemzetközi Flotta élére egy különösen rátermett parancsnokot keresnek. Hamarosan meg is találják – egy zseniális képességekkel bíró tizenéves fiú személyében. Az ő feladata lesz a csapatok irányítása és az emberiség jövőjének megmentése. A világsikerű regény alapján készült VÉGJÁTÉK sztárok sorát vonultatja fel, hihetetlen látvány és lenyűgöző vizuális effektusok kíséretében.

 
2 990 Ft
  Végrehajtók (2009 - Repo Men) (1DVD) (Jude Law - Forest Whitaker)

A nem túl távoli jövőben bárki kedve szerint tuningolhatja testét, és az elfáradt, sérült szerveit mesterséges példányokra cserélheti. Csak az a bibi, hogy ezek a testrészek drágák, és ha az új tulajdonos nem fizeti időben a részleteket, akkor a vadonatúj szervek visszakerülnek a gyártóhoz. A végrehajtók munkája pedig sok-sok vérrel és fájdalommal jár… Jude Law játssza Remy-t, az egyik legjobb végrehajtót. Mikor egy munkabaleset következtében új szívre lesz szüksége és ő maga sem tudja rendezni az ezzel járó tartozást, egykori társát, Jake-et (az Oscar®-díjas Forest Whitaker) küldik ki, hogy tépje ki új szívét.
Most, hogy az üldözőből üldözött lett, Remy csatlakozik Beth-hez (Alice Braga, Legenda vagyok), hogy együtt meneküljenek tovább a végrehajtók elől, miközben több ezer sorstársuk hősévé válnak.

 
1 990 Ft
  Venom (1DVD) (Venom, 2018) (Marvel) (kissé karcos példány)

Megérkezett az egyik legrejtélyesebb, legösszetettebb és legtökösebb Marvel-karakter, Venom!
Eddie Brock (Tom HardyFékezhetetlen, A sötét lovag: Felemelkedés, Mad Max: A harag útja) lába alól kicsúszik a talaj, amikor nemcsak a munkáját veszíti el, de menyasszonya is szakít vele. Az újságíró teljesen maga alatt van, és ha mindez nem lenne elég, egy földönkívüli szimbióta gazdateste lesz: kettejük egysége a szuperképességekkel rendelkező Venom. Szükségük is lesz emberfeletti erejükre, ugyanis egy másik, sokkal erősebb és ütős fegyverarzenállal felszerelt szimbióta el akarja pusztítani bolygónkat.

EXTRÁK (eredeti nyelven)

- Videoklip: Eminem – Venom
- Pókember – Irány a Pókverzum videoklip: Post Malone, Swae Lee – Sunflower
- Bepillantás a Pókember – Irány a Pókverzumba
 
2 990 Ft
Vörös bolygó, A (1DVD)  (feliratos)

A földlakók túlélésének egyetlen záloga a Mars. Ha az oda
küldött expedíciónak sikerül megtelepítenie a vörös bolygó felszínén bizonyos
oxigéntermelő növényeket, az emberiség reménykedhet abban, hogy a legbátrabbak
új lakhelyet találnak ott. Ha nem sikerül, a pusztulás előtt álló Földdel együtt
pusztulnak majd mindazok, akik még rajta élnek.

Kate Bowman parancsnok legénysége azonban nem embertársaiért,
hanem saját életéért küzd. Kényszerleszállásukat követően minden kommunikációs
és önvédelmi felszerelésüktől megfosztva bolyonganak a sivatagban. Egyetlen
géptársuk, a felderítésre és kutatásra kifejlesztett gépkutya ellenük fordul,
és mintha ismeretlen, távolról érkező utasításoknak engedelmeskedne.

Bowman parancsnok visszatérhetne a Földre, de nem
akarja sorsára hagyni legénységét, és különösen nem szerelmét, Gallaghert.

A film a legmodernebb trükkök bevetésével teszi még izgalmasabbá
az izgalmas sci-fit. A főszereplők igazi világsztárok: Carrie-Anne Moss és Val
Kilmer.

 
2 990 Ft
Wedlock - Bilincsbe verve (1DVD)

Egy nem túl távoli jövőben járunk.

Az 5 millió dolláros gyémántrablás viszonylag simán ment
– Frank Warren sikeresen iktatta ki a bonyolult riasztórendszert, de
arra nem számított, hogy az utolsó pillanatban épp saját barátnője fogja elárulni
és lelőni...

Csodával határos módon felépülve egy ultramodern börtönbe
kerül, ahol nincsenek rácsok, nincsenek börtönőrök, a szökés viszont gyakorlatilag
lehetetlen. Az elítélt nyakára bilincs kerül, amely elektronikus kapcsolatban
van egy másik, általa nem ismert rabtárs „nyakörvével”. Ha a két ember egymástól
100 yardra eltávolodik, a szerkezet felrobban.

Franknek sikerül kiderítenie, hogy bilincstársa egy
nő, Tracy Riggs így vele kell megszöknie. A két szökevény egymásra van
utalva, együtt kell menekülniük, hiszen nyakukon ott a végzetük, a bilincs,
nyomukban pedig az őket üldöző kapzsi és kegyetlen börtönigazgató és Frank
egykori társai, akik az elrejtett gyémántokat akarják megtalálni.

Nincs menekvés – vagy mégis maradt egy adukártya Frank
kezében?

 
1 990 Ft
Yonggary - Támad a hüllő (1DVD)

Bonyolult hieroglifákkal teletűzdelt szöveget talál egy csapat régész. A hieroglifák tartalmazzák azt a kódot, amely életre kelti a világ leghatalmasabb dinoszauruszát, a Yonggaryt, azzal a céllal, hogy elpusztítsa az emberiséget. Campbell professzor rájön, hogy Yonggaryt egy másik értelmes civilizáció küldte a Földre, ám ekkor már késő. A szörny borzalmas pusztítást végez, ráadásul az utolsó nagy csata közben föltámad Cykker, amely Yonggarynál is hatalmasabb. Szerencsére azonban a két monstrum egymás ellen fordul, hogy így döntsék el a világ sorsát.

 
990 Ft

Sorrend: