Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sci-fi / akció


Sorrend:

 Superman 3. (1983) (1DVD) (luxus változat) (Christopher Reeve) (DC Comics) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Gus Gorman (Richard Pryor), a naiv komputerzseni számára a bitek jelentik a legfőbb fegyvert, és mesterkedésének hála Superman újfajta, minden eddiginél kiszámíthatatlanabb veszedelemmel szembesül. Christopher Reeve harmadszor kelti életre Superman figuráját, és sikerül még emberibbé tenni a szuperhős karakterét. Clark Kent találkozik Lana Langgel (Annette O’Toole) a Smallville-i Gimnázium osztálytalálkozóján. Merengésre azonban nincs idő: a kryptonitnak köszönhetően Superman tudata kettéhasad, Reeve pedig megdöbbentő átéléssel ábrázolja az egymással viaskodó két oldalt. Szív és szenvedély, hősiesség és humor: a Superman 3. felejthetetlen élmény!

 
1 990 Ft
 Superman 4. - A sötétség hatalma (1987) (1DVD) (luxus változat) (Christopher Reeve) (DC Comics)

Christopher Reeve immáron negyedszer indul harcba a világ legnagyobb szuperhőse képében, és részt vett a negyedik rész történetének kidolgozásában, ahol a nukleáris leszerelés kapja a főszerepet. Mikor Superman bejelenti, hogy megszabadítja a világot az összes atomfegyvertől, Lex Luthor (Gene Hackman) létrehozza Atomembert (Mark Pillow), az emberfeletti erővel és haraggal bíró gonosztevőt, hogy elpusztítsa Supermant, mielőtt teljesíthetné ígéretét. Az egész világ beleremeg a két szuperhős küzdelmébe, amelyben Superman megakadályozza a Szabadságszobor pusztulását, az Etna kitörését, és még a lerombolt Kínai Nagyfalat is újraépíti. Szenzációs kalandok, elképesztő izgalmak: Supermannel szárnyra kap a képzelet!

 
1 990 Ft
Száguldó bosszú (1DVD) (Ariel International kiadás)

Ő egy fantom. Egy látomás. Gonosz erők oltották ki életét, ám egy földöntúli hatalom feltámasztotta, hogy beteljesíthesse bosszúját. Charlie SHEEN (Tőzsdecápák, A szakasz, Galaktikus támadás, Két pasi meg egy kicsi), Nick CASSAVETES (ÁL/ARC), Sherilyn FENN (Twin Peaks) és Randy QUAID (A függetlenség napja) a főszereplői ennek a gyors tempójú, természetfeletti akció-thrillernek, amelyben a gyors kocsik és a szép nők között senki sem kerülheti el a sorsát, miközben Ozzy Osbourne, Billy Idol, Robert Palmer és a Mötley Crüe legnagyobb slágerei gondoskodnak a megfelelő zenei kíséretről.

 
1 990 Ft
 Szárnyas fejvadász (1DVD) (Blade Runner) (rendezői változat) (Harrison Ford) (felirat) (pattintótokos) (külföldi borító)

2019-re Los Angeles nyomasztóan embertelen metropolisszá terebélyesedett. A túlnépesedett városban csak a 400-ik emelet fölött süt a nap - az alsóbb szinteken a szennyezett ipari felhőkből állandóan esik az eső. A Földön gyakorlatilag mindent mesterségesen állítanak elő, a zseniális tudós, Tyrell konszernje kiváló minoségű androidokkal árasztotta el a piacot. A gyarmatokra kitelepített lények azonban fellázadtak rabszolgasorsuk ellen, ezért kivonjták őket a forgalomból. A rejtőzködő szökevények felkutatására és "megszüntetésére" specialistákat, úgynevezett "Blade Runner" - eket, Szárnyas fejvadászokat alkalmaznak.
A sci-fi műfaj alapműve, Ridley Scott filmje most egy évtized múltán az eredeti, a rendező első verziójában kerül bemutatásra.

 
1 990 Ft
Szárnyas fejvadász - A végső vágás (1DVD)

Lenyűgöző látványvilágával, lélegzetelállító akciójeleneteivel és ámulatba ejtően hiteles jövőképével a Szárnyas fejvadász igazi mestermű, amely Ridley Scott végső változatában tér vissza bővített jelenetekkel és eddig nem látott különleges effektusokkal kiegészítve. Pályafutásának egyik legfontosabb szerepében Harrison Ford Rick Deckardot, a határozott, mégis sebezhető 21. századi nyomozót alakítja. Deckard szökésben lévő, gyilkos replikánsokra vadászik egy olyan világban, ahol a technológiai fejlődést társadalmi hanyatlás kíséri. A férfi megingathatatlannak tűnik, ám ekkor vonzalom ébred benne egy titokzatos nő iránt, aki felkavarja az életét...

 
2 990 Ft
 Sziget, A (2005 - The Island) (1DVD) (Ewan McGregor - Michael Bay) (új, fóliás példány)

Michael Bay rendező (Armageddon, A szikla) lélegzetelállító akcióvágtája „MAGÁVAL RAGAD ÉS LEHENGEREL. TOTÁLIS ÉLMÉNY SZEMNEK ÉS FÜLNEK!” – Clay Smith, The Insider

Lincoln 6-Echo (Ewan McGregor) és Jordan 2-Delta (Scarlett Johansson) egy elzárt, hipermodern városban élnek, mikor azonban rájönnek, hogy klónok, akiket csupán szervdonorként tartanak, merész szökési akciót hajtanak végre.

Ismeretlen környezetben, egy csapat folyton a nyomukban lihegő fegyveres zsoldossal kell hadakozniuk. Ők mégis kockára teszik az életüket és a szabadságukat, hogy megmentsék azokat, akiket maguk mögött hagytak, és hogy tudassák a világgal az igazságot A Szigetről.

 
1 490 Ft
 Szörnyek szigete (1DVD) (2004) (Lorenzo Lamas)(felületi karcok a lemezen)
Különleges ügynökök szállnak partra egy dél-kínai-tengeri titokzatos szigeten, vérengző terroristák nyomát követve. A szigetet azonban náluk is kegyetlenebb élőlények: őskori hüllők lakják.Egy iszlám terrorista szervezet megtámad egy teherhajót a Dél-kínai tengeren, és az akció során túszul ejtenek egy CIA-ügynököt. Egy lakatlan szigeten rejtőznek el, ahol teljes biztonságban érzik magukat. Nagyobbat nem is tévedhetnének. Nemcsak a tengerészgyalogság vadászik rájuk, a sziget sem olyan elhagya... 
1 990 Ft
Tenet (1DVD) (2020)
A legsikeresebb Batman-trilógia és az Eredet rendezője, Christopher Nolan ismét különlegesen egyedi, izgalmas és meghökkentő fordulatokban gazdag thrillert rendezett, amelyen egy angol kémnek kellene megmentenie a Földet a rá leselkedő és pusztulással fenyegető katasztrófától. Ám a szuperügynöknek nemcsak az idegen hatalmak embereivel, hanem a legnagyobb ellenséggel, az Idővel is meg kell küzdenie.
A főszerepet játszó John David Washington mellett fontos feladatot kapo... 
2 990 Ft
 Terminátor 1. (2DVD) (extra változat) (Intercom kiadás) (felirat)

2029-et írunk. A világot többé már nem az emberiség uralja, hanem saját "gyermeke", egy önállósodott, alkotóival szembeszálló, fellázadt szuperszámítógép, a SKYNET!

A SKYNET sorozatban gyártott gyilkológépeivel pusztítja a még lázadó maroknyi emberi csapatokat, akik a végsőkig harcolnak a szabadságukért. A szuperszámítógép tudja, hogy csak egyetlen igazi ellenfele van: John Connor, a lázadók vezére, aki kivételes taktikai képességeivel akár még győzelemre is vezetheti az emberiséget.

1984. Különös villámlások kíséretében egy elpusztíthatatlan halálosztó kiborg, egy Terminator érkezik a jövőből, hogy a SKYNET parancsát végrehajtsa. Egyetlen feladata: felkutatni és megölni Sarah Connort, a még meg sem született John Connor édesanyját.

A mit sem sejtő Sarahnak csak egyetlen esélye van a túlélésre. Kyle Reese, az ellenállás egyik katonája, akit a lázadók küldtek vissza a múltba azzal a feladattal, hogy akár élete árán is mentse meg Sarah Connor-t...

 
3 990 Ft
Terminátor 2. - Az ítélet napja (1DVD) (Mirax kiadás)

Közel tíz év telt el mióta Sarah Connor egy jövőből érkezett cyborg célpontjává
vált. Most fia, John – az ellenállás jövőbeli vezetője – egy újabb, még halálosabb
Terminátor célpontjává válik. Az ellenállás ismét visszaküld valakit, hogy megvédje John-t és édesanyját Sarah-t.
A kérdés csak az, melyikük találja meg őket elöbb.

 
1 490 Ft
 Terminátor 4. - Megváltás (2DVD) (extra változat)( használt )

A világvége után, a civilizáció romjai között az emberek még tartják utolsó állásaikat. John Connor (Christian Bale) tudja, hogy az ő dolga az emberiség szabadságharcának élére állni. Ám a jövő nem olyan, mint amilyenre számított – a jóslatok nem teljesednek be, és ez részben a rejtélyes Marcus Wright (Sam Worthington) megjelenésének köszönhető. A férfi maga sem érti, hogy került 2018-ba, legutolsó emléke az, hogy a halálos ítéletének végrehajtására vár.

Connor nem tudja, a jövőből vagy a múltból érkezett-e a jövevény, de azt sejti, hogy fontos feladata van. A két férfi párhuzamos utakat jár: kalandok hosszú során keresztül mindketten eljutnak a világot uralma alá hajtó, terminátor-hadsereget irányító Skynet központjába, ahol együtt néznek szembe azzal a borzasztó titokkal, amely az emberiség teljes pusztulásához vezethet.

 
1 990 Ft
Tökéletes katona 1. (1DVD) (B-Roll)

A Holnapután, A Függetlenség napja és a Csillagkapu rendezője, Roland Emmerich ezzel a filmjével hódította meg Hollywoodot! Biztosra ment, hiszen a két főszerepet a ’90-es évek két meghatározó akciósztárjára, Jean-Claude Van Damme-ra és Dolph Lundgren-re bízta!

A vietnámi háború végén Luc közlegény rádöbben, hogy felettese, Scott őrmester kegyetlen és értelmetlen népirtásra készül. Luc szembeszegül Scottal, és a két jól képzett katona halálos sebet mér egymásra az összetűzésben…

Az amerikai kormány egy titkos kísérlete során Luc és Scott testét átalakítják: a félig ember, félig gép lények nem éreznek fájdalmat, pontosak, gyorsak, kíméletlenek és szinte sebezhetetlenek – ők a minden helyzetben bevethető tökéletes katonák. Azzal azonban senki sem számolt, hogy a kísérleti alanyok emlékezhetnek is! Amikor egy riporternő és az operatőre leleplező felvételeket próbál készíteni a tökéletes katonák titkos kiképző-bázisáról, Scott megöli az operatőrt. Luc tudatalattija a gyilkosság láttán felülírja az új programot, és kilépve a sorból új feladatrára koncentrál: célja megmenteni az ártatlan újságírónő életét. Időközben Scott is emlékezni kezd - eszébe jut, hogy halála előtt csak egyet akart: megölni Luc-ot…

 
990 Ft
Tökéletes katona 1. (1DVD) (Legendák klubja kiadás)

A Holnapután, A Függetlenség napja és a Csillagkapu rendezője, Roland Emmerich ezzel a filmjével hódította meg Hollywoodot! Biztosra ment, hiszen a két főszerepet a ’90-es évek két meghatározó akciósztárjára, Jean-Claude Van Damme-ra és Dolph Lundgren-re bízta!

A vietnámi háború végén Luc közlegény rádöbben, hogy felettese, Scott őrmester kegyetlen és értelmetlen népirtásra készül. Luc szembeszegül Scottal, és a két jól képzett katona halálos sebet mér egymásra az összetűzésben…

Az amerikai kormány egy titkos kísérlete során Luc és Scott testét átalakítják: a félig ember, félig gép lények nem éreznek fájdalmat, pontosak, gyorsak, kíméletlenek és szinte sebezhetetlenek – ők a minden helyzetben bevethető tökéletes katonák. Azzal azonban senki sem számolt, hogy a kísérleti alanyok emlékezhetnek is! Amikor egy riporternő és az operatőre leleplező felvételeket próbál készíteni a tökéletes katonák titkos kiképző-bázisáról, Scott megöli az operatőrt. Luc tudatalattija a gyilkosság láttán felülírja az új programot, és kilépve a sorból új feladatrára koncentrál: célja megmenteni az ártatlan újságírónő életét. Időközben Scott is emlékezni kezd - eszébe jut, hogy halála előtt csak egyet akart: megölni Luc-ot…

 
2 990 Ft
 Tökéletes katona 2. - Újra fegyverben (1998) (1DVD) (Matt Battaglia)

Luc, az egykori katona és Veronica, a televíziós riporternő a UniSol egység katonáját legyőzve fontos információt szerez a tökéletes katonákat létrehozó titkos szervezet vezetőjéről. A világ tudomására akarják hozni az embertelen kísérleteket, de a Luc nyakába épített szerkezet bekapcsolódik és távirányítással a UniSol bázisra irányítja őt.

 
990 Ft
 Tökéletes katona 3. - Egy új kezdet (1DVD) (Universal Soldier: Regeneration)

1992-ben Roland Emmerich (Holnapután, A Függetlenség napja, Csillagkapu) a világ két legnépszerűbb akció-szupersztárját hozta össze, hogy leforgassák minden idők egyik legemlékezetesebb akció/sci-fijét. Az azóta a műfaj klasszikusává vált film a Tökéletes katona, a két sztár pedig Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren volt. 2010-ben az élő legendák visszatérnek, hogy a jövő gyilkológépei szerepében végleg leszámoljanak egymással.
Veszélyben a világ. Őrült terroristák semmitől sem riadnak vissza, hogy mindent romba döntsenek. Miután megkaparintják a titkos „Tökéletes Katona”-technológiát, amivel gyilkolásra programozott robothaderőt képesek előállítani, a kormánynak nincs más választása: újra bevetésre küldik a forgalomból kivont Luc Deveraux-t. A gépember feladata, hogy bejusson a védett erődítménybe, végezzen az ellenséggel és megmentse a világot a küszöbön álló nukleáris katasztrófától. De valaki – vagy valami – már bosszúra éhesen vár rá. Kezdődjön hát a harc!

 
1 490 Ft
 Total Recall - Az emlékmás (1990) (1DVD) (Arnold Schwarzenegger) (B-Roll kiadás)

Doug Quaid elégedett, hasznos polgára a 2084-es év jóléti társadalmának.
Építőmunkásként dolgozik, mindent megvehet magának, amire csak vágyik és magánélete
is szerencsésnek mondható - gyönyörű feleségével boldog házasságban él. Csak
nyaralásra nem jut idő - pontosabban arra a nyaralásra, amit Doug kiszemelt
magának: néhány hét a kolonizált Marson!

A férfi minden éjjel a Marsról álmodik - és egy ismeretlen nőről. Egy napon
elhatározza, hogy ha a valóságban nincs is lehetősége eljutni a vörös bolygóra,
legalább az új, virtuális utazási iroda segítségével megajándékozza magát egy
marsi vakáció mesterséges emlékével.

A Rekall-iroda speciális lehetőséget is kínál az "utazónak".
Doug nem saját személyében, hanem egy titkosügynök szerepében szeretné
megejteni a virtuális utazást.

Az emlékek beültetéséig minden a terv szerint halad, de az orvosi beavatkozás
során valami hiba csúszik a rutinnak tűnő folyamatba...

Látszólag sikertelen volt a beültetés, Doug élete azonban ettől kezdve
gyökeresen megváltozik. Korábbi kollégái rátámadnak, felesége pedig meg akarja
ölni. Az asszony elárulja Dougnak, hogy nem az építőmunkás énje a valódi,
hanem a titkosügynöki, és ő maga is ügynök, akit Doug mellé rendeltek.

A férfi kétségbeesetten próbál rájönni arra, ki is ő valójában, miközben folyamatosan
menekülni kényszerül titokzatos üldözők egész hadserege elől. Rádöbben, hogy
a rejtély kulcsa nem a Földön található, hanem a Marson…

 
990 Ft
 Total Recall - Az emlékmás (1990) (2DVD) (extra változat) (Arnold Schwarzenegger) (Legendák klubja kiadás)

Doug Quaid elégedett, hasznos polgára a 2084-es év jóléti társadalmának.
Építőmunkásként dolgozik, mindent megvehet magának, amire csak vágyik és magánélete
is szerencsésnek mondható - gyönyörű feleségével boldog házasságban él. Csak
nyaralásra nem jut idő - pontosabban arra a nyaralásra, amit Doug kiszemelt
magának: néhány hét a kolonizált Marson!

A férfi minden éjjel a Marsról álmodik - és egy ismeretlen nőről. Egy napon
elhatározza, hogy ha a valóságban nincs is lehetősége eljutni a vörös bolygóra,
legalább az új, virtuális utazási iroda segítségével megajándékozza magát egy
marsi vakáció mesterséges emlékével.

A Rekall-iroda speciális lehetőséget is kínál az "utazónak".
Doug nem saját személyében, hanem egy titkosügynök szerepében szeretné
megejteni a virtuális utazást.

Az emlékek beültetéséig minden a terv szerint halad, de az orvosi beavatkozás
során valami hiba csúszik a rutinnak tűnő folyamatba...

Látszólag sikertelen volt a beültetés, Doug élete azonban ettől kezdve
gyökeresen megváltozik. Korábbi kollégái rátámadnak, felesége pedig meg akarja
ölni. Az asszony elárulja Dougnak, hogy nem az építőmunkás énje a valódi,
hanem a titkosügynöki, és ő maga is ügynök, akit Doug mellé rendeltek.

A férfi kétségbeesetten próbál rájönni arra, ki is ő valójában, miközben folyamatosan
menekülni kényszerül titokzatos üldözők egész hadserege elől. Rádöbben, hogy
a rejtély kulcsa nem a Földön található, hanem a Marson…

 
1 990 Ft
 Total Recall - Az emlékmás (2012) (1DVD) (remake) (mozi változat) (Colin Farrell)

Non-stop izgalom várja a nézőt ebben a „rafinált, szexi és pörgős” (Scott Mantz, Access Hollywood) akció/sci-fiben.
Douglas Quaid (Colin Farrell) egyszerű gyári munkás, aki egy Rekall nevű, vadiúj technikákat alkalmazó cégnél különleges kezelést kap: szuperkém álmait valós emlékké változtatják. Amikor a műveletbe hiba csúszik, a képzelet és a valóság határai összemosódnak, és Quaidnek menekülnie kell.
A további szerepekben Kate Beckinsale, Jessica Biel és Bryan Cranston játszik. Az emlékmás robbanásig feszült akciófilm, amelyet elképesztő vizuális effektusai sosem látott magasságokba emelnek.

 
1 990 Ft
Transformers 1. (1DVD)

2003-ban a Beagle 2. marsjáróról az a hír járta be a világsajtót, hogy váratlanul meghibásodott. A robot utolsó üzenete azonban szigorúan titkos minősítést kapott. Ez volt az egyetlen figyelmeztetés, ami eljutott hozzánk. Most pedig már mindenki tudja, hogy mit titkoltak előlünk: két földönkívüli robot-faj, az Autobotok és az Álcák háborúja dúl évszázadok óta a világűrben... és pusztító összecsapásuk most a Földön folytatódik, veszélybe sodorva a teljes emberiség jövőjét!

Az elmúlt évek legsikeresebb akciófilmjeinek rendezője, Michael Bay (Armageddon, Bad Boys, A szikla, A sziget) új, közel 150 millió dolláros szuperprodukciójával újra kitolja a speciális effektusok mostanáig gondolt határait! A körülöttünk található hétköznapi tárgyaknak álcázott hatalmas robotok átalakulásával és ádáz csatájával a Transformers minden idők egyik leglátványosabb és legtempósabb filmje!

 
2 990 Ft
Transformers 1. (2DVD) (extra változat)

2003-ban a Beagle 2. marsjáróról az a hír járta be a világsajtót, hogy váratlanul meghibásodott. A robot utolsó üzenete azonban szigorúan titkos minősítést kapott. Ez volt az egyetlen figyelmeztetés, ami eljutott hozzánk. Most pedig már mindenki tudja, hogy mit titkoltak előlünk: két földönkívüli robot-faj, az Autobotok és az Álcák háborúja dúl évszázadok óta a világűrben... és pusztító összecsapásuk most a Földön folytatódik, veszélybe sodorva a teljes emberiség jövőjét!

Az elmúlt évek legsikeresebb akciófilmjeinek rendezője, Michael Bay (Armageddon, Bad Boys, A szikla, A sziget) új, közel 150 millió dolláros szuperprodukciójával újra kitolja a speciális effektusok mostanáig gondolt határait! A körülöttünk található hétköznapi tárgyaknak álcázott hatalmas robotok átalakulásával és ádáz csatájával a Transformers minden idők egyik leglátványosabb és legtempósabb filmje!

 
2 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés