Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sci-fi / akció


Sorrend:

Strange Days - A halál napja (1DVD) (Kathryn Bigelow)

1999. december 30… a világ vége vagy egy új kezdete?

Lenny Nero (Ralph Fiennes), az egykori zsaru Los Angeles utcáit járva lopott álmokat árul.Lenny klipekkel kereskedik, valóságos események szörnyen hatásos digitális felvételeivel. Blackjackekekkel – rögzített halálesetekkel – nem foglalkozik, de mikor egy ismerősét kegyetlenül meggyilkolják, Lenny a vagyon, hatalom és paranoia pszichotikus világában találja magát.

Faith-t (Juliette Lewis), volt barátnőjét védelmezvén csupán két emberben bízhat: a biztonsági szakértő Mace-ben (Angela Bassett) és régi kollégájában, Maxban (Tom Sizemore), ahogy próbál életben maradni a következő ezredfordulóig.

 
2 990 Ft
Superman 2. (2DVD) (1980) (Christopher Reeve)

Superman (Christopher Reeve) akaratán kívül szabadon enged három kryptoni bűnözőt (Terence Stamp, Sarah Douglas és Jack O’Halloran) a Fantomzónából, akik most a Föld leigázására készülnek – épp amikor Superman végre úgy döntött, hogy meghódítja Lois Lane (Margot Kidder) szívét. És ha ez még nem lenne elég, Lex Luthor (Gene Hackman) is visszatér. Supermannek ezúttal fantasztikus képességeinél sokkal többet kell latba vetnie az emberiség megmentéséért.

Az első osztályú szereplőgárdának, Richard Lester szellemes és ötletes rendezésének és az ámulatba ejtő látványeffektusoknak hála a Superman 2. újra és újra elvarázsol.

 
3 990 Ft
Superman visszatér (2DVD) (extra változat) (DC Comics)

VISSZATÉRT! Öt év telt el, amióta elment (a rajongók ennél is többet vártak rá) és amíg Superman a szülőbolygóját kereste, itt a Földön sok minden megváltozott. Az emberiség megtanult hősök nélkül élni. Lois Lane fiúgyermeket szült, vőlegénye van, valamint írt egy Pulitzer-díjas cikket „Miért nincs szüksége a világnak Supermanre” címmel. Lex Luthor újra szabadon jár-kel és már ki is ötlött egy tervet, amely milliók, sőt: milliárdok életét fenyegeti.

Bryan Singer rendező (X-Men 1-2.) Supermanje lenyűgöző, modern főhajtás a világszerte népszerű legenda előtt. A címszereplő összetéveszthetetlen jelmezét magára öltő Brandon Routh tökéletes választásnak bizonyult. Mellette olyan sztárok remekelnek, mint Kate Bosworth (Lois Lane) és Kevin Spacey (Lex Luthor). A látványtól pedig – egy elszabadult óriásjettel folytatott szédületes viaskodástól kezdve a kontinenst megrengető leszámolásig – a lélegzetünk is elakad. „Mindig itt leszek”, mondja Superman Loisnak. Zene füleinknek.

 
4 990 Ft
  Sziget, A (2005 - The Island) (1DVD) (Ewan McGregor - Michael Bay) (új, fóliás példány)

Michael Bay rendező (Armageddon, A szikla) lélegzetelállító akcióvágtája „MAGÁVAL RAGAD ÉS LEHENGEREL. TOTÁLIS ÉLMÉNY SZEMNEK ÉS FÜLNEK!” – Clay Smith, The Insider

Lincoln 6-Echo (Ewan McGregor) és Jordan 2-Delta (Scarlett Johansson) egy elzárt, hipermodern városban élnek, mikor azonban rájönnek, hogy klónok, akiket csupán szervdonorként tartanak, merész szökési akciót hajtanak végre.

Ismeretlen környezetben, egy csapat folyton a nyomukban lihegő fegyveres zsoldossal kell hadakozniuk. Ők mégis kockára teszik az életüket és a szabadságukat, hogy megmentsék azokat, akiket maguk mögött hagytak, és hogy tudassák a világgal az igazságot A Szigetről.

 
1 490 Ft
  Szörnyek szigete (1DVD) (2004) (Lorenzo Lamas)(felületi karcok a lemezen)
Különleges ügynökök szállnak partra egy dél-kínai-tengeri titokzatos szigeten, vérengző terroristák nyomát követve. A szigetet azonban náluk is kegyetlenebb élőlények: őskori hüllők lakják.Egy iszlám terrorista szervezet megtámad egy teherhajót a Dél-kínai tengeren, és az akció során túszul ejtenek egy CIA-ügynököt. Egy lakatlan szigeten rejtőznek el, ahol teljes biztonságban érzik magukat. Nagyobbat nem is tévedhetnének. Nemcsak a tengerészgyalogság vadászik rájuk, a sziget sem olyan elhagya... 
1 990 Ft
  Terminátor 1. (2DVD) (extra változat) (Intercom kiadás) (felirat)

2029-et írunk. A világot többé már nem az emberiség uralja, hanem saját "gyermeke", egy önállósodott, alkotóival szembeszálló, fellázadt szuperszámítógép, a SKYNET!

A SKYNET sorozatban gyártott gyilkológépeivel pusztítja a még lázadó maroknyi emberi csapatokat, akik a végsőkig harcolnak a szabadságukért. A szuperszámítógép tudja, hogy csak egyetlen igazi ellenfele van: John Connor, a lázadók vezére, aki kivételes taktikai képességeivel akár még győzelemre is vezetheti az emberiséget.

1984. Különös villámlások kíséretében egy elpusztíthatatlan halálosztó kiborg, egy Terminator érkezik a jövőből, hogy a SKYNET parancsát végrehajtsa. Egyetlen feladata: felkutatni és megölni Sarah Connort, a még meg sem született John Connor édesanyját.

A mit sem sejtő Sarahnak csak egyetlen esélye van a túlélésre. Kyle Reese, az ellenállás egyik katonája, akit a lázadók küldtek vissza a múltba azzal a feladattal, hogy akár élete árán is mentse meg Sarah Connor-t...

 
3 990 Ft
  Terminátor 2. - Az ítélet napja (1DVD) (fotó csak reklám)

Közel tíz év telt el mióta Sarah Connor egy jövőből érkezett cyborg célpontjává
vált. Most fia, John – az ellenállás jövőbeli vezetője – egy újabb, még halálosabb
Terminátor célpontjává válik. Az ellenállás ismét visszaküld valakit, hogy megvédje John-t és édesanyját Sarah-t.
A kérdés csak az, melyikük találja meg őket elöbb.

 
2 490 Ft
  Terminátor 2. - Az ítélet napja (2DVD) (rendezői, extra változat)

A Terminator trilógia legnépszerűbb része, a T2 mindezidáig nem
jelenhetett meg idehaza DVD-n! Most milliónyi rajongó legnagyobb örömére úgy
élhetjük át újra az akció/sci-fi műfaj talán legnagyobb klasszikusát, ahogyan
még soha: a felújított képpel és 5.1-es hangzásra felkevert hanggal megjelenő
filmben számos eddig még soha nem látott új jelenet gazdagítja az egyébként
is intenzív élményt!

1997 augusztus 29-én kitört a harmadik világháború amelynek 3 milliárd áldozata
volt. Ami az emberiségből megmaradt, hamarosan újabb iszonyattal néz szembe:
a gépek elleni háborúval.

A Skynet gépei most egy új Terminátort terveztek, melynek egyetlen
feladata van: elpusztítani John Connor-t, a gépek elleni harc vezetőjét.

Mivel a tervezés időpontjában a tudomány már képes az időutazásra, a Terminátort
visszaküldik az időben, hogy John-t még gyerekkorában likvidálja.

Az emberek azonban szintén felkészültek az eseményre, így ők is visszaküldtek
egy Terminátort az időben: az ifjú John Connor védelmére...

 
3 990 Ft
  Terminátor 3. - A gépek lázadása (2DVD) (extra változat)

Tíz év telt el azóta, hogy John Connor megállította
az Ítélet Napját, és megmentette a Földet a teljes pusztulástól. Azóta bujkál:
nincs hitelkártyája, munkája, mobiltelefonja – igyekszik nyom nélkül létezni,
hogy a Skynet gépei ne találhassák meg. Talán az egész életét leélhetné
így, ha a homályos jövőből nem érkezne egy új gép: a T-X.

Ez a gép a Skynet csúcsmodellje. A legrafináltabb,
legerősebb gyilkológép, amit a gépek eddig terveztek. És még a tetejébe egy
gyönyörű nő testével álcázzák. Connornak (és e világ lakóinak) csupán
egy reménye maradt. Egykori gyilkosa, a Terminátor, amely talán képes
felvenni a harcot a nála sokkal modernebb és hatékonyabb típussal. Ha alul marad,
vége a világnak.…

 
4 990 Ft
  Terminátor 4. - Megváltás (2DVD) (extra változat)( használt )

A világvége után, a civilizáció romjai között az emberek még tartják utolsó állásaikat. John Connor (Christian Bale) tudja, hogy az ő dolga az emberiség szabadságharcának élére állni. Ám a jövő nem olyan, mint amilyenre számított – a jóslatok nem teljesednek be, és ez részben a rejtélyes Marcus Wright (Sam Worthington) megjelenésének köszönhető. A férfi maga sem érti, hogy került 2018-ba, legutolsó emléke az, hogy a halálos ítéletének végrehajtására vár.

Connor nem tudja, a jövőből vagy a múltból érkezett-e a jövevény, de azt sejti, hogy fontos feladata van. A két férfi párhuzamos utakat jár: kalandok hosszú során keresztül mindketten eljutnak a világot uralma alá hajtó, terminátor-hadsereget irányító Skynet központjába, ahol együtt néznek szembe azzal a borzasztó titokkal, amely az emberiség teljes pusztulásához vezethet.

 
1 990 Ft
Tökéletes katona 1. (1DVD) (B-Roll)

A Holnapután, A Függetlenség napja és a Csillagkapu rendezője, Roland Emmerich ezzel a filmjével hódította meg Hollywoodot! Biztosra ment, hiszen a két főszerepet a ’90-es évek két meghatározó akciósztárjára, Jean-Claude Van Damme-ra és Dolph Lundgren-re bízta!

A vietnámi háború végén Luc közlegény rádöbben, hogy felettese, Scott őrmester kegyetlen és értelmetlen népirtásra készül. Luc szembeszegül Scottal, és a két jól képzett katona halálos sebet mér egymásra az összetűzésben…

Az amerikai kormány egy titkos kísérlete során Luc és Scott testét átalakítják: a félig ember, félig gép lények nem éreznek fájdalmat, pontosak, gyorsak, kíméletlenek és szinte sebezhetetlenek – ők a minden helyzetben bevethető tökéletes katonák. Azzal azonban senki sem számolt, hogy a kísérleti alanyok emlékezhetnek is! Amikor egy riporternő és az operatőre leleplező felvételeket próbál készíteni a tökéletes katonák titkos kiképző-bázisáról, Scott megöli az operatőrt. Luc tudatalattija a gyilkosság láttán felülírja az új programot, és kilépve a sorból új feladatrára koncentrál: célja megmenteni az ártatlan újságírónő életét. Időközben Scott is emlékezni kezd - eszébe jut, hogy halála előtt csak egyet akart: megölni Luc-ot…

 
1 990 Ft
Tökéletes katona 1. (1DVD) (Legendák klubja kiadás)

A Holnapután, A Függetlenség napja és a Csillagkapu rendezője, Roland Emmerich ezzel a filmjével hódította meg Hollywoodot! Biztosra ment, hiszen a két főszerepet a ’90-es évek két meghatározó akciósztárjára, Jean-Claude Van Damme-ra és Dolph Lundgren-re bízta!

A vietnámi háború végén Luc közlegény rádöbben, hogy felettese, Scott őrmester kegyetlen és értelmetlen népirtásra készül. Luc szembeszegül Scottal, és a két jól képzett katona halálos sebet mér egymásra az összetűzésben…

Az amerikai kormány egy titkos kísérlete során Luc és Scott testét átalakítják: a félig ember, félig gép lények nem éreznek fájdalmat, pontosak, gyorsak, kíméletlenek és szinte sebezhetetlenek – ők a minden helyzetben bevethető tökéletes katonák. Azzal azonban senki sem számolt, hogy a kísérleti alanyok emlékezhetnek is! Amikor egy riporternő és az operatőre leleplező felvételeket próbál készíteni a tökéletes katonák titkos kiképző-bázisáról, Scott megöli az operatőrt. Luc tudatalattija a gyilkosság láttán felülírja az új programot, és kilépve a sorból új feladatrára koncentrál: célja megmenteni az ártatlan újságírónő életét. Időközben Scott is emlékezni kezd - eszébe jut, hogy halála előtt csak egyet akart: megölni Luc-ot…

 
2 990 Ft
  Tökéletes katona 2. - Újra fegyverben (1998) (1DVD) (Matt Battaglia)

Luc, az egykori katona és Veronica, a televíziós riporternő a UniSol egység katonáját legyőzve fontos információt szerez a tökéletes katonákat létrehozó titkos szervezet vezetőjéről. A világ tudomására akarják hozni az embertelen kísérleteket, de a Luc nyakába épített szerkezet bekapcsolódik és távirányítással a UniSol bázisra irányítja őt.

 
2 990 Ft
  Tökéletes katona 3. - Egy új kezdet (1DVD) (Universal Soldier: Regeneration)

1992-ben Roland Emmerich (Holnapután, A Függetlenség napja, Csillagkapu) a világ két legnépszerűbb akció-szupersztárját hozta össze, hogy leforgassák minden idők egyik legemlékezetesebb akció/sci-fijét. Az azóta a műfaj klasszikusává vált film a Tökéletes katona, a két sztár pedig Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren volt. 2010-ben az élő legendák visszatérnek, hogy a jövő gyilkológépei szerepében végleg leszámoljanak egymással.
Veszélyben a világ. Őrült terroristák semmitől sem riadnak vissza, hogy mindent romba döntsenek. Miután megkaparintják a titkos „Tökéletes Katona”-technológiát, amivel gyilkolásra programozott robothaderőt képesek előállítani, a kormánynak nincs más választása: újra bevetésre küldik a forgalomból kivont Luc Deveraux-t. A gépember feladata, hogy bejusson a védett erődítménybe, végezzen az ellenséggel és megmentse a világot a küszöbön álló nukleáris katasztrófától. De valaki – vagy valami – már bosszúra éhesen vár rá. Kezdődjön hát a harc!

 
1 990 Ft
Transformers 1. (1DVD)

2003-ban a Beagle 2. marsjáróról az a hír járta be a világsajtót, hogy váratlanul meghibásodott. A robot utolsó üzenete azonban szigorúan titkos minősítést kapott. Ez volt az egyetlen figyelmeztetés, ami eljutott hozzánk. Most pedig már mindenki tudja, hogy mit titkoltak előlünk: két földönkívüli robot-faj, az Autobotok és az Álcák háborúja dúl évszázadok óta a világűrben... és pusztító összecsapásuk most a Földön folytatódik, veszélybe sodorva a teljes emberiség jövőjét!

Az elmúlt évek legsikeresebb akciófilmjeinek rendezője, Michael Bay (Armageddon, Bad Boys, A szikla, A sziget) új, közel 150 millió dolláros szuperprodukciójával újra kitolja a speciális effektusok mostanáig gondolt határait! A körülöttünk található hétköznapi tárgyaknak álcázott hatalmas robotok átalakulásával és ádáz csatájával a Transformers minden idők egyik leglátványosabb és legtempósabb filmje!

 
2 990 Ft
Transformers 1. (2DVD) (extra változat)

2003-ban a Beagle 2. marsjáróról az a hír járta be a világsajtót, hogy váratlanul meghibásodott. A robot utolsó üzenete azonban szigorúan titkos minősítést kapott. Ez volt az egyetlen figyelmeztetés, ami eljutott hozzánk. Most pedig már mindenki tudja, hogy mit titkoltak előlünk: két földönkívüli robot-faj, az Autobotok és az Álcák háborúja dúl évszázadok óta a világűrben... és pusztító összecsapásuk most a Földön folytatódik, veszélybe sodorva a teljes emberiség jövőjét!

Az elmúlt évek legsikeresebb akciófilmjeinek rendezője, Michael Bay (Armageddon, Bad Boys, A szikla, A sziget) új, közel 150 millió dolláros szuperprodukciójával újra kitolja a speciális effektusok mostanáig gondolt határait! A körülöttünk található hétköznapi tárgyaknak álcázott hatalmas robotok átalakulásával és ádáz csatájával a Transformers minden idők egyik leglátványosabb és legtempósabb filmje!

 
2 990 Ft
Transformers 2. - A bukottak bosszúja (1DVD)

Sam Witwicky (Shia LaBeouf – Sasszem, Disturbia) rábukkan az alakváltó robotok eredetének ősi titkára. Akarja vagy sem, Optimus Prime, Űrdongó és a többi Autobot oldalán kénytelen élet-halál harcba indulni az Álcák ellen, akik sosem látott erővel és elszántsággal térnek vissza; egyetlen céljuk, hogy elpusztítsák bolygónkat.

A Földért folytatott küzdelem folytatódik Michael Bay (A szikla, Armageddon) filmjében, amelynek producere Steven Spielberg volt!

 
2 990 Ft
  Transformers 2. - A bukottak bosszúja (2DVD) (különleges kiadás)

Sam Witwicky (Shia LaBeouf – Sasszem, Disturbia) rábukkan az alakváltó robotok eredetének ősi titkára. Akarja vagy sem, Optimus Prime, Űrdongó és a többi Autobot oldalán kénytelen élet-halál harcba indulni az Álcák ellen, akik sosem látott erővel és elszántsággal térnek vissza; egyetlen céljuk, hogy elpusztítsák bolygónkat.

A Földért folytatott küzdelem folytatódik Michael Bay (A szikla, Armageddon) filmjében, amelynek producere Steven Spielberg volt!

 
2 990 Ft
  Transformers 2. - A bukottak bosszúja (2DVD) (különleges kiadás) (steelbook) (2009)

Sam Witwicky (Shia LaBeouf – Sasszem, Disturbia) rábukkan az alakváltó robotok eredetének ősi titkára. Akarja vagy sem, Optimus Prime, Űrdongó és a többi Autobot oldalán kénytelen élet-halál harcba indulni az Álcák ellen, akik sosem látott erővel és elszántsággal térnek vissza; egyetlen céljuk, hogy elpusztítsák bolygónkat.

A Földért folytatott küzdelem folytatódik Michael Bay (A szikla, Armageddon) filmjében, amelynek producere Steven Spielberg volt!

 
3 990 Ft
Transformers 3. (1DVD)

Shia LaBeouf viszatér Sam Witwicky szerepében a Transformers 3-ban. Amikor a Föld múltjának egy titokzatos eseménye berobban a jelenbe, az olyan nagy háborúval fenyegeti bolygónkat, hogy még a Transzformerek sem lesznek képesek megmenteni minket.

 
2 990 Ft

Sorrend: