Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sci-fi / akció


Sorrend:

  Cyborg - A robotnő (1DVD) (Jean-Claude Van Damme) ( kissé karcos )

A küzdősportok koronázatlan királyát ezúttal a jövő legfélelmetesebb harcosaként láthatjuk viszont ebben az izgalmas fantasztikus thrillerben. Telis-tele akcióval, a Cyborg – A robotnő féktelen utazás az elejétől a végéig egy poszt-apokaliptikus csatáról a végső gonosz ellen.
Az anarchia és pestis szedi áldozatait a 21. század Amerikájában. Csak Pearl Prophet (Dayle Haddon), a gyönyörű félig robot nő rendelkezik a vakcina elkészítéséhez szükséges tudással. De miközben kétségbeesetten kutat az ellenanyag után, Pearlt foglyul ejtik egy kannibál kalózbanda tagjai, akik a szérum megszerzésével világuralomra tennének szert! Egyedül a káprázatos kardforgató harcos, Gibson Rickenbauer (Jean-Claude Van Damme) mentheti meg a nőt – és ezáltal a civilizáció sorsa is az ő kezében van.

 
1 990 Ft
Digitális maffia (1DVD)

Bobby Chase őrmester nem is sejti, milyen sötét ügybe keveredik, amikor elvállalja Pamela Travis, a gyönyörű szexszimbólum védelmét, akit az egész világ bálványoz. A nő szépségének hatalmas az üzleti értéke a virtuális valóságjátékok piacán, milliók töltenek el vele forró pásztorórákat az új találmány révén. A játékot terjesztő cég azonban a gazdag ügyfelek számára illegálisan klónozott, hús-vér nőket kínál, akiket szexrabszolgaként bocsát áruba. Deacon Vivyan legújabb kiszemeltje Pamela Travis, akinek a klónjaiért milliókat fizetnének. Ezért hajtóvadászatot indít a nőért, ám nem számol Bobby Chase-zel.

 
1 490 Ft
Dredd (2012) (1DVD) (remake) (Karl Urban)

A jövő Amerikája sugárfertőzött, kopár pusztaság. A keleti parton Bostontól Washingtonig terjedő „Egyes Metropolisz” hatalmas és erőszakos nagyváros. Több mint 800 millió polgára örökös félelemben él. A káoszban senki sem harcol a rendért, csak a Bírák, akik jogalkalmazók, esküdtek, bírók és ítéletvégrehajtók is egyben. A legkiválóbb közülük Dredd (Karl Urban – Star Trek), ő vizsgáztatja terepen az újonc bírót, az erős gondolatolvasó képességekkel rendelkező Andersont (Olivia Thirbly – Csak szexre kellesz). A két bíró egy rutinügynek ígérkező gyilkosság nyomába ered a hírhedt Peach Trees óriásépületben, egy kétszáz emeletes nyomornegyedben, amelyet az irgalmatlan Ma-Ma-klán ural. Amikor a bírók megpróbálják letartóztatni Ma-Ma (Lena Headey – Trónok harca) egyik vezető csatlósát, Ma-Ma lezáratja az épületet, és utasítja a klánt, hogy vadásszák le a két bírót. Dreddnek és újonc társának könyörtelen harcot kell vívnia a túlélésért...

 
3 990 Ft
  Egyetlen, Az (1DVD) (extra változat) (Jet Li) (Warner Home Video kiadás)

A párhuzamos univerzumokban hasonmásaink élnek. Tudja és
elfogadja ezt az intergalaktikus rendőrség minden alkalmazottja, kivéve az egykori
ügynököt, Gabriel Yulaw-t.

Yulaw 123 univerzumot jár körbe, hogy levadássza és
elpusztítsa alteregóit, hogy ő lehessen az Egyetlen.

Egy-egy hasonmás likvidálásával, összegyűjtve azok energiáit
megsokszorozza erejét és emberfeletti képességekre tesz szert.

Yulaw addig folytatja a gyilkolást, míg csak egyvalaki,
az utolsó hasonmás marad, aki megállíthatja a felforgatót. Senki sem tudja,
mire képes egy ilyen lény. Azt sem látja előre senki, hogyan borulna fel az
alternatív világok kényes egyensúlya, ha rögeszmés törekvése sikerrel jár.

A másik Gabriel Yulaw, vagyis Gabe lesz az
utolsó hasonmás, aki Yulawnak és ördögi tervének útjába áll. Gabe
csodálatos férj és a los angelesi megyei rendőrfőnöki testület köztiszteletben
álló “nagy öregje”.

Gabe addigi élete darabokra hullik, amikor Yulaw,
nyomában az intergalaktikus rendőrséggel, berobban az ő univerzumába. De az
önvédelem, a számára megmaradt utolsó lehetőség, nem egyszerűen a másik világból
jövő gonosz ikertestvér megölését jelenti. Gabe nem tudja, hogy Yulaw
halálával ő válik az Egyetlenné, akit az intergalaktikus rendőrség ugyanúgy
üldözni fog...

 
1 990 Ft
  Éjféli látomás (2016 - Midnight Special) (1DVD) (Michael Shannon) / tékás

Roy kisfia, Alton olyan titokzatos képességekkel bír, melyek miatt vallási szekták célpontjává válik. Apja és fia menekülni kénytelenek, és az éjszakai szökésből hamarosan országos hajsza lesz, melybe a legmagasabb kormányzati körök is bekapcsolódnak és amelynek során Roy mindent kockára tesz, csakhogy fia teljesíthesse feladatát... bármi is legyen az. Jeff Nichols, a kritikailag elismert író/rendező a hitet, valamint a szeretet és bizalom kapcsolatát járja körül provokatív thrillerével, amely nem csupán természetfeletti, de mélyen emberséges is egyben.

 
1 990 Ft
  Éli könyve (1DVD) (Intercom kiadás) (nagyon karcos példány)

Éli (Denzel Washington), a magányos harcos a kiégett, világvége utáni pusztaságban vándorol. Valaha ez volt Amerika. Nyugatra tart, hogy beteljesítse küldetését, amit ugyan maga sem ért pontosan, de tudja, hogy véghez kell vinnie. Vele van egy könyv utolsó példánya, amire az életénél is jobban vigyáz. Carnegie (Gary Oldman) a szeszélyes és kegyetlen hadúr, a rablógyilkosok városának vezére az egyetlen aki érti a könyv valódi jelentőségét, és mindenre hajlandó, hogy megszerezze. De Élit semmi nem állíthatja meg. Ha sikerrel teljesíti feladatát, az új reményt adhat a világnak. De ahhoz keresztül kell jutnia Carnegie városán…

 
1 990 Ft
Elysium - Zárt világ (1DVD)

Odalenn nehéz az élet. A Föld a jövőben túlzsúfolt, romba dőlt, mocskos és veszélyes hely lesz. Aki teheti, inkább felköltözik az Elysium biztonságos, rendezett és békés világába – egy hatalmas mesterséges holdra, melyet kiváltságos lakói gondosan védenek a lentiektől. Ha az illegális bevándorlók ellen kell felhasználni őket, nem haboznak: törvényt és fegyvert egyaránt bevetnek.
Max (Matt Damon) azonban már nem fél egyiktől sem. Az élete múlik azon, hogy a lehető leggyorsabban feljusson a vágyott világba. Ha kell, csellel, ha kell, erővel át fogja törni a kordont, hogy megszerezze, amire az Elysiumon szüksége van. És ezzel talán az egész, kárhozott világ sorsát megváltoztatja… A dél-afrikai író-rendező készítette 2009 egyik legnagyobb mozis meglepetését, a District 9-et. Új filmje immár 100 milliós költségvetéssel és világsztárokkal készült, a téma viszont nem változott: ezúttal is vérfagyasztóan akciódús, meghökkentően ötletes sci-fi készült.

 
1 990 Ft
Én, a robot (1DVD) (Isaac Asimov)

Nincs már messze az az idő, amikor az emberformájú robotok természetes, mindennapi társaink lesznek. Del Spooner a chicagói rendőrség detektívje ugyan egy ritka betegségben, a robotfóbiában szenved, mégsem képes kikerülni őket. Legújabb ügye során a U.S. Robotics gyár egyik alkalmazottja halálának körülményeit vizsgálja. Az elkövető egy gép, ám ez lehetetlen. Hiszen minden robot agyába be van égetve a robotika három alaptörvénye: gép nem bánthat embert, engedelmeskedik az emberi parancsnak (kivéve, ha ezzel megszegné az első szabályt) és ügyel saját épségére (kivéve, ha ezzel megszegné az első két szabályt). Ezeket a törvényeket robot nem szegheti meg. Ha mégis, annak a következményei túlmutatnak a bűntényen: hiszen akkor semmi sem állíthatja meg őket, hogy átvegyék az uralmat a Földön...

 
1 990 Ft
  Én, a robot (Isaac Asimov) / Fantasztikus négyes 1., A (2005) (Marvel) (2DVD)

Én, a robot:

A jövőben járunk, ahol az ember egyre inkább kiszolgáltatott az emberszabású
robotok munkájának. A Föld lakói mindig is bizalmatlanul tekintettek a gépekre,
és évszázadokra volt szükség ahhoz, hogy az emberek elfogadják a tudósok érveit,
miszerint a gépek nem térhetnek el a robotika törvényeitől, amelyek megtiltják,
hogy a robotok kárt okozzanak emberi lényekben.

Amikor azonban egy tudóst holtan találnak és a bizonyítékok látszólag megcáfolhatatlanul
az egyik humanoid robot bűnösségét igazolják, elszabadul a pokol és a világ
rettegni kezd ismét a gépektől...

Fantasztikus négyes 1., A:

A szuperhős-filmek újra divatba jöttek! Az X-Men, a Pókember, a Batman és a Hulk után most egy újabb sikeres, korábban megfilmesíthetetlennek tartott képregény-sorozat filmadaptációja hódítja meg a világot – ezúttal egyszerre négy szuperképességű főhőssel!

Egy kísérleti űrutazás a legénységre nézve majdnem halálosan végződik: titokzatos kozmikus sugarak érik őket, és ez örökre megpecsételi a sorsukat. A sugarak hatására különleges változáson megy át a testük. A csoport vezetője, Reed Richard a mutáció után képes lesz megnyújtani végtagjait. Barátnője, Sue Storm erőteret tud generálni maga köré, és ha kell, láthatatlanná is válik. Sue testvére, Johnny lesz az emberi fáklya – lángra tudja lobbantani a testét, manipulálni képes a tüzet, így égő fáklyaként szállhat szembe ellenfeleivel. A gép pilótája, Ben Grimm teste szuper erős, szikla-szerű anyaggá változik – nincs többé áttörhetetlen akadály előtte!

Együtt, szupererejük használatával erednek az igazság után, és mindent elkövetnek, hogy megakadályozzák egy bizonyos Doktor Doom gonosz terveit…

 
2 990 Ft
Energia, Az (2009 - Push) (1DVD) (Chris Evans)

Paul McGuigan (Alvilági játékok, Gengszterek gengsztere) lélegzetelállító akció-thrillere a pszichikai kémkedés halálos világáról szól, ahol paranormális képességű emberek képesek tárgyakat mozgatni az akaratukkal, a jövőbe látni, új realitást kreálni, és gyilkolni anélkül, hogy áldozatukhoz érnének.

A Divízió nevű titkos kormányügynökség átlagemberekből genetikai transzformációval mesterségesen fejleszt pszi-harcosokat, és aki ellenáll, azzal brutálisan leszámolnak. Nick Gant (Chris Evans) másodgenerációs telekinetikus „mozgató” azóta bujkál, mióta a Divízió emberei meggyilkolták apját. Hongkongban ő, és a hozzá hasonlók el tudnak tűnni, ha nem verik nagydobra képességüket. Nick mégis kénytelen feladni a bujkálást, amikor Cassie Holmes (Dakota Fanning), a 13 éves „látó” a segítségét kéri, hogy közösen keressék meg Kirát (Camilla Belle), aki a Divízió kötelékéből megszökött „uraló”, és talán nála van a kulcs a Divízió programjának megszüntetéséhez. Az övé a legveszélyesebb pszichikai erő: képes befolyásolni mások cselekedeit gondolat-átültetéssel.

Csakhogy Cassie jelenléte felkelti a Divízió vérebei, főként Henry Carvet ügynök (Djimon Hounsou) figyelmét, így a férfi és a kislány hamarosan menekülni kényszerülnek, hogy mentsék életüket, és hogy mielőbb megtalálják Kirát.

 
1 990 Ft
Equilibrium - Gyilkos nyugalom (1DVD) (Christian Bale)

21. század, a harmadik világháború után. A megtépázott emberiség élére egy gonosz csoport áll az Atya vezetésével. Ő és az emberei betiltanak mindennemű művészeti alkotást, sőt, az érzelmek átélését is. Az agymosásra egy mindennap adagolt szert, a Proziumot vetik be. John Preston az érzelemmentesítést ellenőrző csapat vezetője. A hű katona még saját felesége kivégzését is szenvtelenül végignézte. Egy napon véletlen nem veszi be az agytompító gyógyszeradagot...

 
1 490 Ft
Eredet (1DVD)

A világhírű rendező, Christopher Nolan nemzetközi sztárokkal forgatta ezt a sci-fi akciófilmet, amely a világ számos pontján és az álmok birodalmában játszódik. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) a legjobb az extrakció művészetében: a legféltettebb titkokat is képes ellopni az emberek elméjéből, miközben álmodnak. E tudás az ipari kémkedés egyik legkeresettebb bűnözőjévé tette, ám elszakította szeretteitől, és folyamatos menekülésre kényszeríti. Most Cobb visszakaphatja régi életét, ha teljesíti a lehetetlennek látszó feladatot, és nem ellop, hanem elültet valaki fejében egy gondolatot. Ha Cobb és csapata sikerrel jár, ez lehet a tökéletes bűntény. Ám profizmusuk és a legalaposabb tervezés sem készíthette fel őket arra a veszélyes ellenfélre, aki mintha minden lépésüket előre tudná. És akiről egyedül Cobbnak lehetett sejtése...

 
1 490 Ft
Eredet (2DVD) (extra változat)

A világhírű rendező, Christopher Nolan nemzetközi sztárokkal forgatta ezt a sci-fi akciófilmet, amely a világ számos pontján és az álmok birodalmában játszódik. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) a legjobb az extrakció művészetében: a legféltettebb titkokat is képes ellopni az emberek elméjéből, miközben álmodnak. E tudás az ipari kémkedés egyik legkeresettebb bűnözőjévé tette, ám elszakította szeretteitől, és folyamatos menekülésre kényszeríti. Most Cobb visszakaphatja régi életét, ha teljesíti a lehetetlennek látszó feladatot, és nem ellop, hanem elültet valaki fejében egy gondolatot. Ha Cobb és csapata sikerrel jár, ez lehet a tökéletes bűntény. Ám profizmusuk és a legalaposabb tervezés sem készíthette fel őket arra a veszélyes ellenfélre, aki mintha minden lépésüket előre tudná. És akiről egyedül Cobbnak lehetett sejtése...

 
2 990 Ft
Erő gyermekei, Az (1DVD)

A jövő csillogó, technikai csodákkal teli, de környezeti
katasztrófáktól sújtott világ. Egy világ, ahol repülő autók és antigravitációs
kiberciklik közlekednek; a toronyházak közt hologramhirdetések vibrálnak és
a születésnapi tortából virtuális sztriptíztáncosnő ugrik elő.

Nova ikerhugával a fiatalok gondtalan életét éli:
száguldoznak az utcákon, diszkóznak és utcai harcviadalokra járnak. A két testvér
különleges képességekkel rendelkezik, de ezeket igyekszenek titkolni.

Egy szakadár, kormány ellenes szervezkedés, a Vörös Sárkány
Hadsereg vezére mégis fölfigyel rájuk és a fiatalk egyszeriben egy élet-halál
harc kellős közepén találják magukat...

Haldokló anyjuk ismerteti meg velük az igazságot. Apjuk részt
vett egy génkísérletben, mekynek célja a szuperkatona megalkotása volt...

 
990 Ft
Feledés (1DVD)

Ebben a formabontó és nagyszabású filmben Tom Cruise játssza Jack Harpert, a magányos gépszerelőt, aki az elhagyatott, közel lakhatatlanná vált Földön állomásozik. Mikor egy lezuhant űrhajóból kiment egy gyönyörű idegent, a nő egy olyan megállíthatatlan láncreakciót indít el, melynek végén a férfi kénytelen mindent megkérdőjelezni, amit tudni vélt, ráadásul az egész emberiség sorsa az ő kezébe kerül. Az Oscar®-díjas Morgan Freeman játssza a másik főszerepet ebben az elképesztő látványvilágú, kirobbanóan izgalmas történetben, melyet a TRON: Örökség rendezője és A majmok bolygója: Lázadás producerei álmodtak filmre.

 
1 990 Ft
Felejtés bére, A (1DVD) (Ben Affleck) (Intercom kiadás)

A neves rendező, John Woo futurisztikus thrillere a látványos akciót
lenyűgöző rejtéllyel ötvözi, mely a kirobbanó kezdéstől egészen a lélegzetelállító
befejezésig kétségek között hagyja a nézőt.

Michael Jennings kitűnő számítástechnikust szigorúan titkos feladatokra
kérik fel. Minden egyes munka után kitörlik rövid távú memóriáját, nehogy információt
szivárogtasson ki a megbízatásról. Legutóbbi munkája végeztével - melyben régi
barátja nyolc számjegyű összeggel honorálja hároméves szerződését - Jennings
döbbenten hallja, hogy egész fizetéséről lemondott.

Úgy tűnik, nincs számára visszaút - mígnem egy rejtélyes borítékban elfelejtett
múltjára utaló nyomokat jutnak el hozzá. A gyönyörű tudósnő segítségével Jenningsnek
az idő szorításában kell megfejtenie múltjának rejtvényét... miközben megpróbálja
elkerülni a jövőben rá váró borzalmakat.

 
1 990 Ft
  Felejtés bére, A (1DVD) (Ben Affleck) (Select Video kiadás)

A neves rendező, John Woo futurisztikus thrillere a látványos akciót
lenyűgöző rejtéllyel ötvözi, mely a kirobbanó kezdéstől egészen a lélegzetelállító
befejezésig kétségek között hagyja a nézőt.

Michael Jennings kitűnő számítástechnikust szigorúan titkos feladatokra
kérik fel. Minden egyes munka után kitörlik rövid távú memóriáját, nehogy információt
szivárogtasson ki a megbízatásról. Legutóbbi munkája végeztével - melyben régi
barátja nyolc számjegyű összeggel honorálja hároméves szerződését - Jennings
döbbenten hallja, hogy egész fizetéséről lemondott.

Úgy tűnik, nincs számára visszaút - mígnem egy rejtélyes borítékban elfelejtett
múltjára utaló nyomokat jutnak el hozzá. A gyönyörű tudósnő segítségével Jenningsnek
az idő szorításában kell megfejtenie múltjának rejtvényét... miközben megpróbálja
elkerülni a jövőben rá váró borzalmakat.

 
1 990 Ft
Föld után, A (1DVD) (Will Smith - Jaden Smith)

Miután lakhatatlanná tette a Földet, az emberiség egy másik bolygóra menekült. Ezer év múltán Kitai Raige (Jaden Smith) és apja, Cypher (Will Smith) kényszerleszállást hajt végre az elhagyott bolygón. A landoláskor Cypher súlyosan megsérül, ezért a kamasz srácnak egyedül kell útra kelnie a veszélyekkel teli tájon, hogy segélykérő jeleket küldjön az űrbe. Ha haza akarnak jutni, le kell győzniük a félelmüket, és meg kell tanulniuk bízni egymásban.

 
1 990 Ft
Forráskód (1DVD)

Colter Stevens százados (Jake Gyllenhaal) egy száguldó vonaton tér magához, és fogalma sincs, hogyan került oda. Egy ismeretlen nő (Michelle Monaghan) ül vele szemben, aki viszont azt hiszi, hogy ismeri őt. A százados a mosdóba menekül, ahol a tükörbe nézve egy másik ember arcát látja, a tárcájában lévő igazolvány alapján pedig Sean Fentressnek hívják, és tanár. Ekkor hatalmas robbanás rázza meg a vonatot.
A következő pillanatban Colter egy ultramodern kapszulában találja magát, és megtudja: fontos küldetésen vett részt, amelynek célja azonosítani a merénylőt, aki elpusztította a vonatot, és aki egy még erősebb bombával ezrek megölésére készül Chicago szívében. A „Forráskód” fedőnevű szupertitkos program lehetővé teszi, hogy Colter egy párhuzamos valóságban rövid időre felvegye Fentress személyiségét a végzet felé tartó vonaton.
Valahányszor visszatér a szerelvényre, Colternek csak nyolc perce van, hogy megtalálja a merénylőt. Minden alkalommal újabb bizonyítékokra bukkan, de a gyanúsított egérutat nyer. Minél többet tud, annál biztosabb benne, hogy meg tudná akadályozni a robbanást – ha egyszer nem futna ki az időből.
Duncan Jones rendező (Hold) szédületes filmjét, amelyben megdőlnek az időről és a térről alkotott fogalmaink, meghökkentő csavarok és felfokozott izgalmak jellemzik.

 
1 490 Ft
  Függetlenség napja 1., A (1DVD) (mozi változat) (Bontonfilm kiadás) (szinkron)

Hatalmas űrhajók jelennek meg a semmiből és borítják árnyékba a világ fővárosait. Az emberiség örömünnepre készül, de az idegeneknek más szándékai vannak: elsöprő túlerejükkel és lenyűgöző technikai fölényükkel mindenestül el akarják pusztítani a földi civilizációt.

Kíméletlenül, válogatás nélkül rombolnak és gyilkolnak. Csupán a túlélők egy kis csoportja veszi fel ellenük a harcot: köztük egy vakmerő pilóta, egy tévénél dolgozó technikus és az Egyesült Államok elnöke. Rajtuk múlik a világ sorsa...

 
2 990 Ft

Sorrend: