Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sci-fi / akció


Sorrend:

  Menekülés New Yorkból (1DVD) (John Carpenter) (B-Roll kiadás)

1997-et írunk. Egész Manhattant egy fallal körülvett börtönné alakították, ahonnan a hárommillió bűnözőnek esélye sincs a szökésre. Amikor az amerikai elnök gépe pont ebben a zónában zuhan le, nem akad senki, aki bemerészkedne érte az életveszélyes területre. A segítség végül Snake Plissken, az egykori háborús hős személyében érkezik, aki maga is börtönben ül, és szabadulása érdekében bármit hajlandó megtenni.

Megbízói rendhagyó módszerrel gondoskodnak arról, hogy ne feledkezzen meg a küldetéséről és a határidejéről: időzített bombát ültetnek a bőre alá...

 
1 990 Ft
Mentőexpedíció (1DVD)

A világszerte népszerű sikerkönyvből a legendás Ridley Scott (Szárnyas fejvadász, Prometheus) Matt Damon főszereplésével készített lélegzetelállító filmet. A halottnak hitt amerikai űrhajóst társai magára hagyják a Marson, amikor a kitörő homokvihar elől menekülve, sietősen távoznak a bolygóról. Mark Watney (Damon) azonban életben van és mindent elkövet, hogy életben is maradjon: gépeket szerkeszt, élelmiszert termeszt, vizet gyárt, sőt sikerül felvennie a kapcsolatot a földi irányítókkal is, akik mindent megtesznek, hogy segítsenek, de nem olyan egyszerű a Marsra mentőexpedíciót küldeni…

 
1 990 Ft
Monsters 2. - Sötét kontinens (1DVD)

Hét év telt el, mióta először megjelentek a bolygónkon. Azóta a Föld minden pontján észlelték őket. Az Amerikai Hadsereg mindent megtesz, hogy megvédje az emberiséget a további hanyatlástól, de a háború csak most kezdődik. Noah, a tapasztalt katona fontos és egyben veszélyes megbízást kap: az egyik legfertőzöttebb területre kell behatolnia, hogy kimentse egyik társát. Miután megtámadják a konvojukat, csak egy fiatal kadét lehet segítésére a harcban.

 
1 990 Ft
Mutáns Krónikák( extra változat) (1DVD) (2008)
A 28. század. Üdvözöljük a legpokolibb korban! Földünk természetes erőforrásai szinte kimerültek. Veszett háború pusztítja az élőket: négy világuralomra törő vállalat katonái gyilkolják egymást, hogy a megmaradt leheletnyi energiához jussanak. Összecsapásaik során megtörik a földkérget, és felszínre kerül valami eredendően gonosz... Egy gép, mely az embereket félelmetes erejű, pusztító mutánssá alakítja, akikkel még a katonák se bírnak. A Testvériség vezetője (John Malkovich - Égető bizonyíté... 
1 990 Ft
Negyedik, A (1DVD)(használt,karcos)

Hárman már halottak. Ki lesz a negyedik? A választ D.J. Caruso rendező és Michael Bay producer kivételesen izgalmas és akciódús thillere adja meg.
John Smith (Alex Pettyfer) különleges fiatal srác, aki valódi énjét elrejtve próbál eltűnni a nyomában járó halálos ellenség elől. De az otthonául szolgáló kisvárosban, ahol védelmezőjével (Timothy Olyphant) él, különös, az egész életét megváltoztató meglepetések érik. Ilyen az első szerelem (Dianna Agron), saját új, lenyűgöző képességei, és a titkos kapcsolat azokkal, akikkel hihetetlen sorsában osztozik.
A NEGYEDIK robbanásig feszült, meglepetésekkel teli, izgalmas thriller: nem lehet ellenállni neki.

 
1 490 Ft
Next - A holnap a múlté (1DVD)

Cris "Frank Cadillac" Johnson ismer egy trükköt, amit senki sem tud utánacsinálni: Cris képes megmondani, mi fog következni a közeljövőben, pontosabban az elkövetkezendő két percben. Eme tulajdonságára építi azt a showműsort, amivel Las Vegasban lép fel nap mint nap, ugyanakkor a jövőbelátás jól jön a kártyaasztalnál is, ha épp egy kis pénzre van szüksége.

Különleges képességére azonban hamarosan fény derül, s Cris a figyelem központjába kerül: a kaszinók biztonsági őrei mindent megtesznek azért, hogy lebuktassák különös játékmódszerei miatt, ugyanakkor az FBI antiterrorista osztályának ügynöke, Callie Ferris egyre csak győzködi, hogy állítsa adottságát a globális terrorizmus ellen folytatott küzdelem szolgálatába. Kitartása érthető, hisz Cris jelenthetné a leghatásosabb fegyvert a terror ellen. Nem csoda hát, hogy egy terrorszervezet szívesen kiiktatná Crist az élők sorából, mielőtt még meghiúsíthatná nagyszabású terveiket.

A helyzetet bonyolítja Liz Cooper, az ártatlan szépség, akiről Cris azonnal tudja, hogy bele fog szeretni, s alig várja, hogy találkozzanak. Mikor ez bekövetkezik, hihetetlen dolog történik: Cris most már nem csak a közvetlen jövőbe lát, hanem messzebb. Sokkal-sokkal messzebb.

Cris tudja, hogy hamarosan eljön az a kritikus pillanat, amikor az idő, a terror és a szenvedély találkozik, és ekkor döntenie kell, hogy kit ment meg: akit szeret, vagy mindenkit a világon... A választ csak a jövő és ő tudja.

 
1 490 Ft
Ötödik elem, Az (1DVD) (karcos példány)

Ötezer évenként feltárul egy kapu, melyen keresztül a sötétség erői el akarnak pusztítani minden életet.
Csak egyetlen módon lehet védekezni ellene: idejében meg kell lelni, és fel kell használni a mitikus ötödik elemet.

Ehhez azonban szükség van egy igazi hősre, de sajnos ilyenek a XXIII. század zűrzavaros világában egyáltalán nem nyüzsögnek. Egyetlen ember akad, aki eséllyel szállhat szembe a pusztítással: Korben Dallas, a New York-i légitaxi sofőrjeként dolgozó volt kommandós, akinek azonban kisebb gondja is nagyobb annál, mint hogy az egész Föld és az emberiség sorsát a kezébe vegye...

 
1 990 Ft
  Páncélba zárt szellem (1DVD) (Ghost in the Shell, 2017) (Scarlett Johansson)

„Scarlett Johansson fantasztikus alakítást nyújt” (Stephanie Zacharek, TIME) ebben a lenyűgöző látványvilágú, akciódús sci-fiben.
Őrnagy (Johansson), a különleges erőknél szolgáló egyedi humán-kiborg hibrid, a legveszélyesebb bűnözők és szélsőségesek kiiktatására szakosodott kommandós osztag, a 9-es Részleg vezetője. Következő ügye során olyan ellenséggel kerül szembe, akinek egyetlen célja, hogy elpusztítsa a HankaRobotika kibertechnológia fejlesztéseit. Az Őrnagy nyomozás közben sokkoló felfedezést tesz, onnantól kezdve semmi nem állíthatja meg, hogy kiderítse származása minden titkát és bosszút álljon azokon, akik tönkretették az életét.

 
1 990 Ft
  Rampage - Tombolás és rombolás (2018) (1DVD) (Dwayne Johnson)

Az emlős-szakértő Davis (Dwayne Johnson) különleges és szoros kapcsolatot alakított ki George-dzsal, a hihetetlenül intelligens ezüsthátú gorillával, amit egészen kölyökkora gondoz. Mikor egy kapzsi nagyvállalat genetikai kísérletei balesethez vezetnek, George és néhány más állat gigantikus méretű, agresszív szörnyetegekké mutálódnak, és mindent elpusztítanak, ami az útjukba kerül. Adrenalinban és rombolásban gazdag hajsza veszi kezdetét, melynek során Davis próbálja megtalálni az ellenszert, hogy megakadályozza a globális katasztrófát és megmentse azt a félelmetes bestiát, amely valaha a barátja volt.

 
1 990 Ft
Replikátor, A (1DVD)( 2006) /kissé karcos/
Az FBI egyik legjobb emberét, Ryan Moore-t (akinek szerepében a kick-box világbajnok Gary Daniels látható) sürgősen visszarendelik hawaii vakációjáról, mikor az Alcatrazban egy tucatnyi hullára és húszmillió dollár értékű gyémántra bukkannak. Az egyetlen túlélő Dannie Miles, a gyönyörű kincsvadász, vallomása azonban válaszok helyett csak újabb rejtélyekkel szolgál. Elmondása szerint egy földön kívüli óriáshüllő pusztít a börtöncellák között. Aki szembeszállt a szörnyeteggel, az életével fizet... 
1 990 Ft
  Riddick - A sötétség krónikája (1DVD) (Universal kiadás) ( használt, karcos )

Sötét idők köszöntöttek az univerzumra. A bolygókat sorra igázza le a Halálkufárok
gonosz serege. Módszerük egyszerű: megtérsz vagy meghalsz. Amikor már minden
remény elveszett, a maroknyi túlélő a mítoszokhoz menekül: titokzatos jóslatokhoz,
legendákhoz, melyekben a jó legyőzi a gonoszt.

Csakhogy nem mindig a jó a gonosz ellenszere, és a legendák is tévedhetnek.
Néha a gonoszt nem a jóval, hanem csak egy másféle gonosszal lehet legyőzni.
Így kerül a képbe a száműzött Riddick, aki akarata ellenére a nagyszabású
küzdelem középpontjába kerül, és előbb egy idilli társadalom romjain, majd egy
pokoli bolygó felszíne alatti börtönben, végül pedig a Halálkufárok lenyűgöző
anyahajóján vív emberfeletti csatákat. A jóslat szerint a végső összecsapásban
mindenki sorsa egyetlen Fúriától függ.

 
1 990 Ft
Robotzsaru (1DVD) (1987) (feliratos)

A helyszín: Detroit. Az idő: a közeli jövő, ahol és amikor a törvény megőrzése
és betartatása mindenek felett áll, ahol az autóriasztók már nem szirénáznak,
hanem ölnek, és ahol egy nagyvállalat vette át a rendfenntartás feladatát az
államtól.


Egy zsarut bevetés közben halálos lövés ér. Temetés helyett azonban új esélyt
kap arra, hogy megtalálja saját gyilkosát. A rendőrséget üzemeltető nagyvállalat
a rendőrt egy golyóálló, kisebb tank fegyverzetét viselő modern rendfenntartó
cyborgként kelti életre. Emlékei csak homályosak, de az utcán szerzett rutinja
még a régi.


Most, ezzel a szinte sebezhetetlen testtel, a gépek pontosságával és kitartásával
néhány hét alatt szó szerint likvidálja a bűnt az utcákon. Az emberek hősként
ünneplik az új rendfenntartót, alkotói pedig a kezüket dörzsölik. De nem sokáig.
A Robotzsarut ugyanis arra programozták, hogy üldözze a bűnt - és ő üldözi
is, tekintet nélkül a bűnös társadalmi helyzetére, vagy személyére...


 
2 990 Ft
  Serenity (1DVD) (Intercom kiadás) /borító használt,sérült, lemez kissé karcos/

Malcolm Reynolds kapitány annak idején a vesztes oldalon állt a galaktikus polgárháborúban, így most abból tengődik, hogy kétes üzleteket és gyanús fuvarokat bonyolít bér-űrhajóján, a Serenityn. Maroknyi, ám annál különcebb figurákból verbuválódott legénysége már-már a családjának tekinthető: civakodnak, engedetlenek, és mindhalálig hűségesek.

Amikor Mal felvesz két új utast - egy ifjú doktort, és annak labilis, telepatikus képességekkel megáldott húgát - még nem is sejti, milyen veszélyes ügybe keveredik. A testvérpár menekül az univerzumot uraló hatalom elől, amely bármi áron vissza akarja szerezni a lányt. A legénység hozzászokott, hogy észrevétlenül kalandozhatnak a galaxis külsőbb vidékein, ám ezúttal a Világszövetség megállíthatatlan hadereje és az űr peremén portyázó Fosztogatók kegyetlen kannibál hordái között találják magukat. A két különböző, de egyaránt fenyegető ellenség közt lavírozva hamarosan ráébrednek, hogy a legnagyobb veszély a hajójuk fedélzetén les rájuk.

 
1 490 Ft
Snowpiercer – Túlélők viadala (1DVD) (karcos példány)

2031, a Földön a klímaváltozás következtében egy újabb jégkorszak köszöntött be. Azok a szerencsés emberek, akik túlélték a katasztrófát, a Snowpiercer nevű, önellátásra berendezkedett vonaton utaznak immár 17 éve. A hátsó kocsikban nyomorognak, a vonat elején utazó előkelőségek pedig rettegésben tartják a nyomorgókat, és katonáik minden lázadásukat leverik. A hátul utazók vezére, Curtis (Chris Evans) Gilliam (John Hurt) és Edgar (Jamie Bell) segítségével alaposan megtervezik a lázadást, és néhányan eljutnak a mozdonyig, ahol végre szembetalálják magukat a rendszer megálmodójával, Wilforddal (Ed Harris).

 
1 990 Ft
Star Trek (2009) (1DVD) (J.J. Abrams)

Az ifjú legénység első útjára készül a valaha készült legfejlettebb csillaghajó, a U.S.S. Enterprise fedélzetén. Ezen az úton, mely csupa akció, humor, kozmikus veszély, az újonc kadétoknak meg kell állítaniuk egy gonosz lényt, akinek bosszúmissziója az emberiség létét fenyegeti.

A galaxis sorsa két rivális kezében van. Egyikük, James Kirk, a bajkeverő, kalandkereső iowai farmerlegény. A másik, Spock egy logikán alapuló társadalomban nevelkedett, amely elvet mindenféle érzelmet. Amint a heves ösztön összecsap a hideg ésszel, valószínűtlen, de erős szövetségük az egyetlen, amely átvezetheti legénységüket az elképzelhetetlen veszélyeken, hogy eljussanak oda, ahová ember még nem merészkedett!

 
2 990 Ft
Star Trek (2009) (2DVD) (extra változat) (J.J. Abrams)

Az ifjú legénység első útjára készül a valaha készült legfejlettebb csillaghajó, a U.S.S. Enterprise fedélzetén. Ezen az úton, mely csupa akció, humor, kozmikus veszély, az újonc kadétoknak meg kell állítaniuk egy gonosz lényt, akinek bosszúmissziója az emberiség létét fenyegeti.

A galaxis sorsa két rivális kezében van. Egyikük, James Kirk, a bajkeverő, kalandkereső iowai farmerlegény. A másik, Spock egy logikán alapuló társadalomban nevelkedett, amely elvet mindenféle érzelmet. Amint a heves ösztön összecsap a hideg ésszel, valószínűtlen, de erős szövetségük az egyetlen, amely átvezetheti legénységüket az elképzelhetetlen veszélyeken, hogy eljussanak oda, ahová ember még nem merészkedett!

 
3 990 Ft
Star Trek 08. - Kapcsolatfelvétel (2DVD) (extra változat)

Egy rutin járőrözés során Piccard kapitány azt a hírt
kapja a Csillagflotta főparancsnokságáról, hogy a Borg belépett a Föderációs
Űrtérbe, és egyenesen a Föld felé tart. A borg nem álnok faj - félig gép, félig
élő emberlények - akik a föld jövőjét fenyegetik.

Annak ellenére, hogy Piccard azt a parancsot kapja:
ne avatkozzon be, mégis odavezényli az Enterprise-t, ahol a Csillagflotta
a leghalálosabb ellenségével harcol...

Miután a Föld elleni támadás meghiúsul, a borgok azt tervezik,
hogy visszamennek az időben, és a Földet történelmének legsebezhetőbb időszakában
lepik meg: a harmadik világháború utáni sötét időkben. Az Enterprise
legénysége követi az időben a Borgot.

Az időpont 2063. április 4. - egy nappal azelőtt, hogy Zefram
Cochran időrakétájával, a Phoenix-szel megtette első legendás útját. Ez
a történelmi űrutazás vezetett el a "kapcsolatfelvételhez", azaz a
földlakók és egy másik világ értelmes lényeinek találkozásához, és ennek következményeképpen
a Bolygók Egyesült Föderációjához.

 
3 990 Ft
  Star Trek 10. - Nemezis (1DVD) (Paramount kiadás) (lemezen számsor található, és felületi karcolás)

Miközben William Riker és Deanna Troi nászútjára indul a U.S.S.
Enterprise legénysége Deanna szülőbolygójára a Betazedre,
Jean-Luc Picard kapitány hajója különös jeleket fog. A legénység android
tagja, Data pozitron agyának elméletileg teljesen egyedi energiahullámaival
tökéletesen azonos jeleket észlelnek!

A nyomokat követve egy B4 típusú android szétszerelt darabjaira bukkannak.
Kiderül, hogy a világ távoli pontján heverő android valójában nem más, mint
Data egyik korai prototípusa.

Amikor összeszerelik a prototípust, a központból parancsot kapnak, hogy mint
a romulánok bolygójához legközelebb tartózkodó szövetségi hajó, keressék fel
azonnal a Romulus birodalom új politikai vezetőjét, Shinzon-t,
aki állítólag tárgyalni kíván a korábbi feszült viszony enyhítéséről.

Amint az ellenséges területre érnek, Picard rádöbben, hogy csapdába
csalták. Shinzon valójában ember, a bolygó mindig sötét oldalán, a Remuson
élő vámpírszerű-lények rabszolgája, akit titokzatos és sötét múltbéli szálak
kötnek Picardhoz. Ő helyezte el a B4-est a közelben, hogy leszállásra
bírja az Enterprise-t, és most gonosz tervet forral, amelynek része a
Föld elpusztítása is…

 
2 990 Ft
Strange Days - A halál napja (1DVD) (Kathryn Bigelow)

1999. december 30… a világ vége vagy egy új kezdete?

Lenny Nero (Ralph Fiennes), az egykori zsaru Los Angeles utcáit járva lopott álmokat árul.Lenny klipekkel kereskedik, valóságos események szörnyen hatásos digitális felvételeivel. Blackjackekekkel – rögzített halálesetekkel – nem foglalkozik, de mikor egy ismerősét kegyetlenül meggyilkolják, Lenny a vagyon, hatalom és paranoia pszichotikus világában találja magát.

Faith-t (Juliette Lewis), volt barátnőjét védelmezvén csupán két emberben bízhat: a biztonsági szakértő Mace-ben (Angela Bassett) és régi kollégájában, Maxban (Tom Sizemore), ahogy próbál életben maradni a következő ezredfordulóig.

 
2 990 Ft
Superman 2. (2DVD) (1980) (Christopher Reeve)

Superman (Christopher Reeve) akaratán kívül szabadon enged három kryptoni bűnözőt (Terence Stamp, Sarah Douglas és Jack O’Halloran) a Fantomzónából, akik most a Föld leigázására készülnek – épp amikor Superman végre úgy döntött, hogy meghódítja Lois Lane (Margot Kidder) szívét. És ha ez még nem lenne elég, Lex Luthor (Gene Hackman) is visszatér. Supermannek ezúttal fantasztikus képességeinél sokkal többet kell latba vetnie az emberiség megmentéséért.

Az első osztályú szereplőgárdának, Richard Lester szellemes és ötletes rendezésének és az ámulatba ejtő látványeffektusoknak hála a Superman 2. újra és újra elvarázsol.

 
2 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés