Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sci-fi / akció


Sorrend:

Monsters 2. - Sötét kontinens (1DVD)

Hét év telt el, mióta először megjelentek a bolygónkon. Azóta a Föld minden pontján észlelték őket. Az Amerikai Hadsereg mindent megtesz, hogy megvédje az emberiséget a további hanyatlástól, de a háború csak most kezdődik. Noah, a tapasztalt katona fontos és egyben veszélyes megbízást kap: az egyik legfertőzöttebb területre kell behatolnia, hogy kimentse egyik társát. Miután megtámadják a konvojukat, csak egy fiatal kadét lehet segítésére a harcban.

 
1 990 Ft
Mutáns Krónikák( extra változat) (1DVD) (2008)
A 28. század. Üdvözöljük a legpokolibb korban! Földünk természetes erőforrásai szinte kimerültek. Veszett háború pusztítja az élőket: négy világuralomra törő vállalat katonái gyilkolják egymást, hogy a megmaradt leheletnyi energiához jussanak. Összecsapásaik során megtörik a földkérget, és felszínre kerül valami eredendően gonosz... Egy gép, mely az embereket félelmetes erejű, pusztító mutánssá alakítja, akikkel még a katonák se bírnak. A Testvériség vezetője (John Malkovich - Égető bizonyíté... 
1 990 Ft
  Nap, amikor a Föld megállt, A (2008) (1DVD) (C. Thomas Howell)

Földünk nagyvárosaiba elpusztíthatatlan robotok érkeznek. Az emberiségnek be kell bizonyítania: méltó az életre, vagy mindenki elpusztul...

 
1 990 Ft
Negyedik, A (1DVD)(használt,karcos)

Hárman már halottak. Ki lesz a negyedik? A választ D.J. Caruso rendező és Michael Bay producer kivételesen izgalmas és akciódús thillere adja meg.
John Smith (Alex Pettyfer) különleges fiatal srác, aki valódi énjét elrejtve próbál eltűnni a nyomában járó halálos ellenség elől. De az otthonául szolgáló kisvárosban, ahol védelmezőjével (Timothy Olyphant) él, különös, az egész életét megváltoztató meglepetések érik. Ilyen az első szerelem (Dianna Agron), saját új, lenyűgöző képességei, és a titkos kapcsolat azokkal, akikkel hihetetlen sorsában osztozik.
A NEGYEDIK robbanásig feszült, meglepetésekkel teli, izgalmas thriller: nem lehet ellenállni neki.

 
1 490 Ft
Next - A holnap a múlté (1DVD)

Cris "Frank Cadillac" Johnson ismer egy trükköt, amit senki sem tud utánacsinálni: Cris képes megmondani, mi fog következni a közeljövőben, pontosabban az elkövetkezendő két percben. Eme tulajdonságára építi azt a showműsort, amivel Las Vegasban lép fel nap mint nap, ugyanakkor a jövőbelátás jól jön a kártyaasztalnál is, ha épp egy kis pénzre van szüksége.

Különleges képességére azonban hamarosan fény derül, s Cris a figyelem központjába kerül: a kaszinók biztonsági őrei mindent megtesznek azért, hogy lebuktassák különös játékmódszerei miatt, ugyanakkor az FBI antiterrorista osztályának ügynöke, Callie Ferris egyre csak győzködi, hogy állítsa adottságát a globális terrorizmus ellen folytatott küzdelem szolgálatába. Kitartása érthető, hisz Cris jelenthetné a leghatásosabb fegyvert a terror ellen. Nem csoda hát, hogy egy terrorszervezet szívesen kiiktatná Crist az élők sorából, mielőtt még meghiúsíthatná nagyszabású terveiket.

A helyzetet bonyolítja Liz Cooper, az ártatlan szépség, akiről Cris azonnal tudja, hogy bele fog szeretni, s alig várja, hogy találkozzanak. Mikor ez bekövetkezik, hihetetlen dolog történik: Cris most már nem csak a közvetlen jövőbe lát, hanem messzebb. Sokkal-sokkal messzebb.

Cris tudja, hogy hamarosan eljön az a kritikus pillanat, amikor az idő, a terror és a szenvedély találkozik, és ekkor döntenie kell, hogy kit ment meg: akit szeret, vagy mindenkit a világon... A választ csak a jövő és ő tudja.

 
1 490 Ft
Ötödik elem, Az (1DVD)

Ötezer évenként feltárul egy kapu, melyen keresztül a sötétség erői el akarnak pusztítani minden életet.
Csak egyetlen módon lehet védekezni ellene: idejében meg kell lelni, és fel kell használni a mitikus ötödik elemet.

Ehhez azonban szükség van egy igazi hősre, de sajnos ilyenek a XXIII. század zűrzavaros világában egyáltalán nem nyüzsögnek. Egyetlen ember akad, aki eséllyel szállhat szembe a pusztítással: Korben Dallas, a New York-i légitaxi sofőrjeként dolgozó volt kommandós, akinek azonban kisebb gondja is nagyobb annál, mint hogy az egész Föld és az emberiség sorsát a kezébe vegye...

 
1 990 Ft
Pusztító, A (1DVD) (Warner) (felirat)

John Spartan (Sylvester Stallone – Rocky-sorozat, Tango és Cash) a város legkeményebb kopója. Céltáblája közepén pedig a világ legelvetemültebb, legrafináltabb és legkegyetlenebb bűnözője, Simon Phoenix (Wesley Snipes – Az 57-es utas, Penge), akit egyszerűen lehetetlen megállítani. Phoenix úgy intézi, hogy Spartant vádolják több száz ember haláláért, így hűvösre teszik. Sőt jéghidegre teszik, ugyanis a modern börtönben az elítélteket hibernált állapotban tartják. Ám Phoenixre is ez a sors vár. Amikor Phoenixet 35 év után, 2032-ben kiolvasztják, és megszökik, a jövő szelíd-szolid rendőrsége nem tud mit kezdeni a múlt legnagyobb vagányával. Itt csak egyetlen lehetséges megoldás van: fel kell melegíteni Spartannal is a kapcsolatot. Ósdi bűnöző az elavult zsaru ellen. Jó móka. A tét viszont sokkal nagyobb, mint két ősi ellenség lejátszatlan meccse. És ha ezek ketten egyszer begorombulnak…

 
2 990 Ft
  Rampage - Tombolás és rombolás (2018) (1DVD) (Dwayne Johnson)

Az emlős-szakértő Davis (Dwayne Johnson) különleges és szoros kapcsolatot alakított ki George-dzsal, a hihetetlenül intelligens ezüsthátú gorillával, amit egészen kölyökkora gondoz. Mikor egy kapzsi nagyvállalat genetikai kísérletei balesethez vezetnek, George és néhány más állat gigantikus méretű, agresszív szörnyetegekké mutálódnak, és mindent elpusztítanak, ami az útjukba kerül. Adrenalinban és rombolásban gazdag hajsza veszi kezdetét, melynek során Davis próbálja megtalálni az ellenszert, hogy megakadályozza a globális katasztrófát és megmentse azt a félelmetes bestiát, amely valaha a barátja volt.

 
1 990 Ft
Ready Player One (2DVD)

Steven Spielberg rendező sci-fi akciófilmje 2045-be, egy összeomlás szélén táncoló világba kalauzol el minket. Menedéket csupán az OASIS nyújt, ez a lélegzetelállító virtuális birodalom, melyet a briliáns James Halliday hozott létre. Mikor az excentrikus feltaláló meghal, hatalmas vagyonát arra hagyja, aki megtalálja azt a digitális húsvéti tojást, melyet az OASIS mélyén rejtett el. A vadászatba becsatlakozik a fiatal Wade Watts is, aki hamarosan egy nyaktörő sebességgel száguldó, a valóságot a képzelettel összemosó kaland közepén találja magát, amely tele van rejtéllyel, kihívással és veszéllyel.

 
1 990 Ft
Replikátor, A (1DVD)( 2006) /kissé karcos/
Az FBI egyik legjobb emberét, Ryan Moore-t (akinek szerepében a kick-box világbajnok Gary Daniels látható) sürgősen visszarendelik hawaii vakációjáról, mikor az Alcatrazban egy tucatnyi hullára és húszmillió dollár értékű gyémántra bukkannak. Az egyetlen túlélő Dannie Miles, a gyönyörű kincsvadász, vallomása azonban válaszok helyett csak újabb rejtélyekkel szolgál. Elmondása szerint egy földön kívüli óriáshüllő pusztít a börtöncellák között. Aki szembeszállt a szörnyeteggel, az életével fizet... 
1 990 Ft
Riddick (2013) (1DVD) (mozi változat) (Vin Diesel)

Vin Diesel ismét visszatér az antihős Riddick szerepében a rendhagyó saga legújabb fejezetében. Veszélyes szökött fegyencet hagynak sorsára egy élettelennek hitt, kopár bolygón – ő Riddick, akit az ismert galaxis valamennyi fejvadásza üldöz.
Hamarosan azonban olyan ragadozókkal kell harcolnia a túlélésért, akik kegyetlenebbek bármely embernél. Nincs más választása, mint vészjelzést leadni a zsoldosoknak, akik azonnal a bolygóra sietnek, hogy elkapják. Az idő egyre fogy, halálos vihar közeleg, amit senki sem élhet túl, ám a zsoldosok nem tágítanak – mindenáron meg akarják szerezni Riddick fejét. Katee Sackhoff (a Csillagközi romboló című TV-sorozat), Dave Bautista (WWE) és Karl Urban (Sötétségben - Star Trek) erősítik a szereplőgárdát.

 
3 990 Ft
  Riddick - A sötétség krónikája (1DVD) (Universal kiadás)

Sötét idők köszöntöttek az univerzumra. A bolygókat sorra igázza le a Halálkufárok
gonosz serege. Módszerük egyszerű: megtérsz vagy meghalsz. Amikor már minden
remény elveszett, a maroknyi túlélő a mítoszokhoz menekül: titokzatos jóslatokhoz,
legendákhoz, melyekben a jó legyőzi a gonoszt.

Csakhogy nem mindig a jó a gonosz ellenszere, és a legendák is tévedhetnek.
Néha a gonoszt nem a jóval, hanem csak egy másféle gonosszal lehet legyőzni.
Így kerül a képbe a száműzött Riddick, aki akarata ellenére a nagyszabású
küzdelem középpontjába kerül, és előbb egy idilli társadalom romjain, majd egy
pokoli bolygó felszíne alatti börtönben, végül pedig a Halálkufárok lenyűgöző
anyahajóján vív emberfeletti csatákat. A jóslat szerint a végső összecsapásban
mindenki sorsa egyetlen Fúriától függ.

 
2 990 Ft
Serenity (1DVD) (Select Video kiadás)

Malcolm Reynolds kapitány annak idején a vesztes oldalon állt a galaktikus polgárháborúban, így most abból tengődik, hogy kétes üzleteket és gyanús fuvarokat bonyolít bér-űrhajóján, a Serenityn. Maroknyi, ám annál különcebb figurákból verbuválódott legénysége már-már a családjának tekinthető: civakodnak, engedetlenek, és mindhalálig hűségesek.

Amikor Mal felvesz két új utast - egy ifjú doktort, és annak labilis, telepatikus képességekkel megáldott húgát - még nem is sejti, milyen veszélyes ügybe keveredik. A testvérpár menekül az univerzumot uraló hatalom elől, amely bármi áron vissza akarja szerezni a lányt. A legénység hozzászokott, hogy észrevétlenül kalandozhatnak a galaxis külsőbb vidékein, ám ezúttal a Világszövetség megállíthatatlan hadereje és az űr peremén portyázó Fosztogatók kegyetlen kannibál hordái között találják magukat. A két különböző, de egyaránt fenyegető ellenség közt lavírozva hamarosan ráébrednek, hogy a legnagyobb veszély a hajójuk fedélzetén les rájuk.

 
1 990 Ft
Sötét angyal (1DVD) (Dolph Lundgren) (1990)
Jack Caine nyomozó megszállottan küzd a drog terjedése ellen Houstonban. Egy nap társát meggyilkolják, de Caine-nek nemcsak ezzel a teherrel kell szembesülnie. Rejtélyes halálesetek sora történik ugyanis a városban, és hamarosan egyértelművé válik, hogy mindezekért egy földönkívüli a felelős, aki ritka, különleges droganyagok begyűjtéséért érkezett a Földre. Olyan anyagokért, amelyek kizárólag az emberi agyban találhatók meg...


Dolph Lundgren filmjében a s... 
1 990 Ft
  Star Trek (2009) (1DVD) (J.J. Abrams) BORÍTÓ CSAK REKLÁM !!!!!

Az ifjú legénység első útjára készül a valaha készült legfejlettebb csillaghajó, a U.S.S. Enterprise fedélzetén. Ezen az úton, mely csupa akció, humor, kozmikus veszély, az újonc kadétoknak meg kell állítaniuk egy gonosz lényt, akinek bosszúmissziója az emberiség létét fenyegeti.

A galaxis sorsa két rivális kezében van. Egyikük, James Kirk, a bajkeverő, kalandkereső iowai farmerlegény. A másik, Spock egy logikán alapuló társadalomban nevelkedett, amely elvet mindenféle érzelmet. Amint a heves ösztön összecsap a hideg ésszel, valószínűtlen, de erős szövetségük az egyetlen, amely átvezetheti legénységüket az elképzelhetetlen veszélyeken, hogy eljussanak oda, ahová ember még nem merészkedett!

 
2 990 Ft
Star Trek (2009) (2DVD) (extra változat) (J.J. Abrams)

Az ifjú legénység első útjára készül a valaha készült legfejlettebb csillaghajó, a U.S.S. Enterprise fedélzetén. Ezen az úton, mely csupa akció, humor, kozmikus veszély, az újonc kadétoknak meg kell állítaniuk egy gonosz lényt, akinek bosszúmissziója az emberiség létét fenyegeti.

A galaxis sorsa két rivális kezében van. Egyikük, James Kirk, a bajkeverő, kalandkereső iowai farmerlegény. A másik, Spock egy logikán alapuló társadalomban nevelkedett, amely elvet mindenféle érzelmet. Amint a heves ösztön összecsap a hideg ésszel, valószínűtlen, de erős szövetségük az egyetlen, amely átvezetheti legénységüket az elképzelhetetlen veszélyeken, hogy eljussanak oda, ahová ember még nem merészkedett!

 
2 990 Ft
  Star Trek - Mindenen túl (2016) (1DVD) (Paramount / Magic Box kiadás) (fotó csak reklám)

A Gene Roddenberry átal kreált és J.J. Abrams által 2009-ben újraindított, világszerte népszerű Star Trek sorozat várva várt új része Justin Lin (Halálos iramban sorozat) rendezésében tárja elénk az Enterprise űrhajó és elszánt legénysége újabb nagyszabású útját. A Mindenen túl kalandja során ez Enterprise az űr felfedezetlen zugaiba merészkedik, ahol egy új, titokzatos ellenséggel találkoznak, és ez a találkozás komoly próbára teszi a legénységet, és mindazt, amit a Föderáció jelent.

 
2 990 Ft
Star Trek - Sötétségben (2013) (1DVD) (J.J. Abrams)

AZ ÉV LEGJOBB KRITIKÁKAT KAPOTT BLOCKBUSTERE szimplán csak „lenyűgöző” (Peter Travers, Rolling Stone). Mikor Khan (Benedict Cumberbatch), a könyörtelen bűnözőzseni egyszemélyes háborút hirdet a Csillagflotta ellen, hogy aztán egy csapásra eltűnjön, Kirk kapitány (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto) és a U.S.S. Enterprise bátor legénysége minden idők legkirobbanóbb embervadászatára indul. Hogy megmentsék a Földet és megállítsák Khan halálos bosszúhadjáratát, Kirkéknek az összes rendelkezésére álló eszközt be kell vetniük J.J. Abrams „eszes és lélegzetelállító akció-kalandfilmjében”.

 
2 990 Ft
Star Trek 10. - Nemezis (1DVD) (Paramount kiadás)

Miközben William Riker és Deanna Troi nászútjára indul a U.S.S.
Enterprise legénysége Deanna szülőbolygójára a Betazedre,
Jean-Luc Picard kapitány hajója különös jeleket fog. A legénység android
tagja, Data pozitron agyának elméletileg teljesen egyedi energiahullámaival
tökéletesen azonos jeleket észlelnek!

A nyomokat követve egy B4 típusú android szétszerelt darabjaira bukkannak.
Kiderül, hogy a világ távoli pontján heverő android valójában nem más, mint
Data egyik korai prototípusa.

Amikor összeszerelik a prototípust, a központból parancsot kapnak, hogy mint
a romulánok bolygójához legközelebb tartózkodó szövetségi hajó, keressék fel
azonnal a Romulus birodalom új politikai vezetőjét, Shinzon-t,
aki állítólag tárgyalni kíván a korábbi feszült viszony enyhítéséről.

Amint az ellenséges területre érnek, Picard rádöbben, hogy csapdába
csalták. Shinzon valójában ember, a bolygó mindig sötét oldalán, a Remuson
élő vámpírszerű-lények rabszolgája, akit titokzatos és sötét múltbéli szálak
kötnek Picardhoz. Ő helyezte el a B4-est a közelben, hogy leszállásra
bírja az Enterprise-t, és most gonosz tervet forral, amelynek része a
Föld elpusztítása is…

 
3 990 Ft
Strange Days - A halál napja (1DVD) (Kathryn Bigelow)

1999. december 30… a világ vége vagy egy új kezdete?

Lenny Nero (Ralph Fiennes), az egykori zsaru Los Angeles utcáit járva lopott álmokat árul.Lenny klipekkel kereskedik, valóságos események szörnyen hatásos digitális felvételeivel. Blackjackekekkel – rögzített halálesetekkel – nem foglalkozik, de mikor egy ismerősét kegyetlenül meggyilkolják, Lenny a vagyon, hatalom és paranoia pszichotikus világában találja magát.

Faith-t (Juliette Lewis), volt barátnőjét védelmezvén csupán két emberben bízhat: a biztonsági szakértő Mace-ben (Angela Bassett) és régi kollégájában, Maxban (Tom Sizemore), ahogy próbál életben maradni a következő ezredfordulóig.

 
2 990 Ft

Sorrend: