Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sci-fi / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >sci-fi / vígjáték

Sorrend:

prev
12
next

  Vissza a jövőbe 3. (1DVD)  (fotó csak reklám)  (kissé karcos példány) (slimtokos)

A jövő- és múltutazások izgalmai után a Doki semmi mást nem szeretne, csak egy kis nyugalmat. Úgy dönt tehát, hogy a modern kor hektikusságától mentes múltba, az 1885-ös vadnyugatra költözik. A múltból üzeni száz évvel később élő barátjának, Marty-nak, hogy szükség esetén hol találja majd az elrejtett időgépet.

Marty a temetőben felfedezi a Doki sírját, és rájön, hogy az őrült tudós nem élvezhette sokáig a nyugalmat: még 1885-ben erőszakos halált hal, ami a puskaporos vadnyugaton nem éppen meglepő.

Marty elhatározza, hogy ha törik, ha szakad, megmenti a Dokit, ezért megkeresi az időgépet, és irány a vadnyugat!

Arra nem gondol, hogy az indiánok, és Biff elődjei könnyen megkeseríthetik ottartózkodását, és ha az időgép meghibásodik, a XIX. századi technikával szinte lehetetlen lesz megjavítani...

 
1 990 Ft
  Zűrhajó, A (1DVD) ((T)Raumschiff Surprise, 2004) (karcos példány)

2304-ben – évszázadokkal azután, hogy az emberek megtelepedtek a Marson – támadás éri a Földet. A Mars hadserege meg akarja hódítani a kék bolygót. Metapha királynő és tanácsadói kifogytak az ötletekből, ráadásul egy űrhajó kivételével a teljes űrflottájuk megsemmisült. A megmaradt Surprise ugyanis olyan messze járt, hogy igazából senki sem hiányolta sem az űrhajót, sem annak meleg legénységét. Mialatt a földiek a puszta túlélésért küzdenek, Kork kapitány, Schrotty főmérnök és a vulkáni származású elsőtiszt, Mr. Spuck az éves Miss Waikiki szépségversenyre készülődik valahol az univerzum túlsó végén. Üzenet érkezik a Földről, amelyben hazahívják őket. A hiperhajtómű azonban meghibásodik, így végül Rock, az űrtaxis viszi a legénységet a Földre. A Surprise emberei kétségbeesett tervet kovácsolnak a bolygó megmentésére.

 
990 Ft

prev
12
next

Sorrend: