Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

kaland / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >kaland / vígjáték

Sorrend:

prev
12
next

  Tükörálarc (1DVD) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás) (nagyon karcos példány)

A TÜKÖRÁLARC Helena története, aki családja cirkusztársulatában dolgozik, ám elvágyódik a „normális” világba. Különös útja azonban még véletlenül sem oda vezet, hanem Sötétföldére, erre a fantasztikus tájra, amelyet óriások, majommadarak és veszélyes szfinxek népesítenek be. Helenának csak egyetlen reménye van a hazajutásra: ha megtalálja a hatalmas erőkkel bíró tükörálarcot, és felébreszti a Fény királynőjét.

 
1 490 Ft
Újabb sorsdöntő nyár (1DVD)

A SORSDÖNTŐ NYÁR alkotóitól jön ez a frissítő kalandfilm, amely a barátságról és bátorságról mesél hűsítő hullámok és felejthetetlen képek közepette. Kaliforniában aligha akad olyan hullám, amit Dana, a szupertehetséges szörfös lány ne lovagolt volna meg, ezért elhatározza, hogy beteljesíti anyja álmát és elutazik Dél-Afrikába, hogy megülje a Jeffrey’s Bay legendás hullámait. Zsebében édesanyja naplójával, oldalán egy csapatnyi kalandvágyó szörfőrülttel Dana nekivág a nagy útnak, és nem riad vissza sem a gyilkos hullámoktól, sem a keménykedő helyiektől, hisz ő is tudja, hogy ez az élmény bizony felejthetetlen lesz.

 
1 990 Ft
  Zendai fogoly avagy a Királyi zűr, A (1979) (1DVD) (Peter Sellers) (karcos példány)

Ruritánia királya arról híres, hogy még soha életében nem ivott vizet. Nem csoda hát, hogy amikor először erre kényszerül, azonnal belehal. Így a királyi korona két fia közül az idősebbre, Rudolf-ra szállna, ha nem próbálná ezt az ármánykodó fivére megakadályozni.

A gyilok már elő is van készítve a trónörökös számára, amikor is belép a történetbe a hasonmása, Sydney, a jámbor londoni bérkocsis…

 
1 490 Ft

prev
12
next

Sorrend: