Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Fizetés nélküli szabadság (1DVD)

Fizetés nélküli szabadság (1DVD)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

A "Fizetés nélküli szabadság" egy kétrészes orosz-magyar koprodukcióban gyártott romantikus komédia, retro rajongóknak kötelező!
A film visszavisz minket a nyolcvanas évek idillikus légkörébe, ahol még Ikarusz buszok szállítják az utasokat, az utakat Lada-k és Volgák róják, a MALÉV Tu-154-es gépeket indít, és ahol Budapest egy nyugati főváros miliőjét árasztja.
A film cselekménye szerint Kátya Kotova , az életrevaló, romantikus vidéki óvónő meglepetésszerűen Moszkvába utazik, hogy egy korábban kötött megállapodás alapján viszontlássa szerelmét, Jurijt. Hosszas és kalandos kutatás után megtalálja a férfit, aki tudomást sem akar szerezni róla.
Kátya Jura lakásában megismerkedik szerelme barátjával, a magyar Lászlóval. Miután a két férfi Magyarországra utazik, a lány elhatározza, hogy utánuk megy. Jura nem enged a lány ostromának, viszont László beleszeret Kátyába ….

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, magyar, orosz romantikus / vígjáték

Kiadás: 1DVD, MTVA

Főszereplők: Olga Melihova, Igor Kosztolevszkij, Kalocsay Miklós, Ljudmilla Gurcsenko, Jelena Romanova, Vlagyimir Bászov, Marianna Sztrizsenova, Ella Nekraszova, Pásztor Erzsi, Csűrös Karola

Rendező: Viktor Tyitov

Hangok: magyar 2.0

Feliratok: -

Készítés éve: 1981

Hossza: 112 perc

Webáruház készítés