Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

DVD - fitness

Főkategória >DVD - fitness

Sorrend:

prev
next

  Pilates: Kondíció (1DVD) (Pilates: Athletic Circle, 2005) (Pilates 5.)

"Jobb erőnlét a hosszabb életért"
Ön ezzel a DVD-vel egy könnyen követhető és élvezetes Pilates programban vehet részt.
A kondíció programmal lehetősége van:
- a kar, láb, váll és csípő izmainak formálására, erősítésére
- ízületek erősítésére és stabilizálására
- a nyak-és válltartás javítására
- a teljes test formálására
A gyakorlatok során csak természetes testmozgás történik.

Extrák:
Interaktív menü, Jelentválasztás

 
1 490 Ft
Rubint Réka: 2010 Alakraform (2DVD)
1. lemez tartalma:
90 perc teljes átmozgatás ALAKREFORM!

2. lemez tartalma:
20 perc comb, 20 perc felsõtest, 40 perc EXTRA popsi

..arról a fantasztikus nõrõl, aki megtisz¬tel bizalmával, és edzõtársának fogad. Én hiszek benned, segítek abban, hogy tudatos és következetes munkával elérd a célod, s hogy az "utad" végén egy elégedett, boldog Nõ nézzen vissza a tükörbõl. A DVD rengeteg új gyakorlatot és egy komplett 90 perces Alakre¬formórát is tartalmaz. 2 kisgyermek édesanyjaként és 5 hónapos ki... 
4 990 Ft
Rubint Réka: Add önmagad 3. (1DVD) (karcos példány)

"Kedves Edzőtársam! Nehéz felülmúlni az Add önmagad 1-es, 2-es edzésprogramot, de a sok köszönő levél, csinosabbnál-csinosabb boldog nő, ezt a feladatot tűzte elém. Sikerült! Egyedülálló 3 részes programot tartasz a kezedben, melyet kondidtól függően, egyben és külön-külön is elvégezhetsz, tetőtől-talpig. Azt a gyakorlatsort osztom meg veled, amely kislányom születése óta sokkal jobb formát adott számomra, mint amilyen valaha is volt! Tarts velem, jó edzést!"

 
1 490 Ft
Rubint Réka: Baba-Mama torna (1DVD)

"Édesanyának lenni a világ legcsodálatosabb és legértékesebb dolga. Gyermekünk pici mosolyáért, apró kezeinek érintéséért, lényének minden rezdüléséért, álmának õrzéséért a féltõ édesanya mindenét odaadná. Ajánlom mindazoknak ezt a kazettát, akik szeretnék a mozgás örömét is meghitt pillanatok között tölteni. Az áldott állapot utáni idõszakban átmozgatni testük minden pontját, s beletekinteni a babaúsztatás rejtelmeibe.
Õszinte, tiszta szívvel
egy boldog édesanya: Rubint Réka"

"A bûvös elsõ életév igazából a várandósság meghosszabbítása: anya és csecsemõje elválaszthatatlan egység. Ne a lemondás, a bezártság és a kötöttségek jussanak eszünkbe errõl a korszakról, hanem az együtt töltött, értékes, pótolhatatlan, hiszen soha vissza nem térõ órák. Ha ilyenkor együtt tornázunk, nemcsak saját testünkért és hangulatunkért teszünk sokat, de pont idejében kezdjük el a gyerkõcöt a mozgás örömére nevelni!"
Bálits Éva
a Kismama magazin fõszerkesztõje, három kisgyermek édesanyja

 
1 990 Ft
  Rubint Réka: Légy bombajó kismama (1DVD) (használt példány)

"A legnagyobb vitát kavart forradalmi alkotás, amely 9 hónap alatt fitneszgyakorlatokkal és táplálkozási tanácsokkal végigkisérte Réka terhességét...Ajánlom ezt a filmet mindenkinek, aki szeretne egészséges gyermeket, de nem akar helyrehozhatatlan formába kerülni és unja már az: így fogytam vissza kazettákat." Réka zavartalan terhessége és egészséges gyermeke, programját és életmódját igazolja.

 
1 990 Ft
  Rubint Réka: Személyi edződ - Rubint Réka - Add újra önmagad! (1DVD)

Kedves Követõm, életmódot váltani vágyó Barátom!

Szeretnél rövid idõ alatt gyors eredményt? Feszes, karcsú, formás testet? Ha a válaszod igen, akkor a pályafutásom leghatékonyabb gyakorlatsorait tartalmzó DVD-t választottad.

Minden izomcsoportra 2x20 perc edzést állítottam össze, így 160 perces program gondoskodik arról, hogy nap, mint nap kihozhasd magadból a maximumot és a tükör elõtt állva egy elégedett, boldog nõ tekintsen vissza Rád.

A program különlegessége az a 20 perces meditáció, melyet én is alkalmazok lelki békém, belsõ egyensúlyom megteremtéséhez.

A Jubileumi DVD meditációs zenéjét a világhírû hegedûmûvész, Mága Zoltán és zenekara biztosította, az edzésprogramok zenei anyagát Magyarország leghíresebb lemezlovasa Bárány Attila keverte élõben.

Ne gondolkozz, láss hozzá a programhoz, ígérem, most sem fogsz csalódni!

A DVD tartalmaz egy 52 oldalas táplálkozási programfüzetet is!

 
3 990 Ft
  Rubint Réka: Személyi edződ - Rubint Réka 1. - Add önmagad! (1DVD)

Miért hiszek abban, hogy ezzel a DVD-vel a személyi edződ lehetek?

- Mert 2x20 perc popsi, has, comb és zsírégető gyakorlataimat követve 1-2 hét után már nem kell a strandon törülközőt tekerni magam köré.

- Diétám és étkezési tanácsaim betartásával, ami nem egyenlő a koplalással - ha 5-10 kiló választ el az álmaidtól -, tényleg csodát művelhetsz!

- Hiszek benne, hogy bízol önmagadban, és így elérheted a legjobb formádat!

 
1 990 Ft
  Rubint Réka: Személyi edződ - Rubint Réka 2. - Az igényes nők edzésprogramja (1DVD)

Minden nő vágya közelebb kerülni az álmaihoz, ahhoz az elérhetetlennek tûnõ ideálhoz, amit a magazinok címlapján lévõ, sokszor retusált nõi testek diktálnak.

Ez a kazetta az igényes nõt célozza meg, aki céltudatos, hisz önmagában, az én segítségemben, és az álmai megvalósításában.

Azok az eredmények, amelyeket erõfeszítések nélkül érünk el, nem adnak erõt és büszkeséget, és nem tesznek minket másokkal és magunkkal szemben igényesebb nõvé. Hiszen egy férfit meghódítani nem nagy dicsõség, viszont megtartani annál inkább nehéz feladat.

A kazetta a strandon töröközõvel takargatott testrészek - popsi, belsõ comb, has - totális zsírégetését és feszessé tételét célozza meg.
Még erõsebb, még hatékonyabb, mint az elsõ rész, - az "Add önmagad" -, kezdõ és haladó elemekkel tûzdelve. Részletes étrendet tartalmaz, mely segítséget nyújt az élet élvezetéhez.
Az ember akkor fedezi fel magát, amikor megmérkõzik az akadályokkal.

Elsõ edzésed elõtt vagy bármilyen panaszod esetén kérd ki háziorvosod tanácsát.

 
1 990 Ft
  Rubint Réka: Személyi edződ - Rubint Réka összes (2DVD) (Add önmagad! / Az igényes nők edzésprogramja / Légy bombajó kismama) (Otthoni edzésprogramok Norbitól)

Rubint Réka gyűjtemény

DVD 1.
- Add önmagad 1.
- Rubint Réka 2. - Az igényes nők edzésprogramja
DVD 2.
- Légy bombajó kismama (fitneszgyakorlatok és táplálkozási tanácsok, kismama torna)

Extrák:

Táplálkozási tanácsok

 
2 990 Ft
Terhességi torna - Relaxáció és légzéstechnika (1DVD)

Kedves Kismama! Kedves leendő Apuka! Önök életük legszebb hónapjait élik, gyermeket várnak. Az öröm mellett ez sok feladattal is jár. Fontos, hogy Önök szülésük aktív résztvevőivé váljanak. Ehhez nyújt segítséget az első és egyetlen hazai DVD, mely a szülésre való felkészülés teljes anyagát tartalmazza. A terhesség és a szülés alatt sok olyan élettani és pszichés változás történik az anya szervezetében, amellyel célszerű mindenkinek megismerkedni.

 
990 Ft
  Terhestorna 1. - 1. és 2. trimeszter - A terhesség első 6 hónapjában tornázható (1DVD)

A várandósság idején is fontos a mozgás, sőt még ekkor sem késő elkezdeni! A karbantartott test ugyanis jobban ellenáll a változásnak. A DVD-n látható gyógytorna segít a kismama testét felkészíteni a terhelésre, a speciális izmokat megerősíteni, az izületeket karbantartani. A három részes sorozat első DVD-jén az első és második trimeszter alatt végezhető gyakorlatokat gyűjtöttük össze. Ezekkel megtanulható a terhesség alatt különösen fontos helyes testtartás, elkerülhető, és kezelhető a hát és a váll a fájdalma!

A mozgássort a több mint tízéves szakmai tapasztalattal rendelkező gyógytornász, Pap Andrea állította össze, és mutatja be. A szakember a mindennapok során hasznosítható, praktikus tanácsokkal is szolgál.

 
1 190 Ft
  Terhestorna 2. - 3. trimeszter - A terhesség 6. hónapja után tornázható (1DVD)

A várandósság idején is fontos a mozgás, sőt még ekkor sem késő elkezdeni! A karbantartott test ugyanis jobban ellenáll a változásnak. A DVD-n látható gyógytorna segít a kismama testét felkészíteni a terhelésre, a speciális izmokat megerősíteni, az izületeket karbantartani. A három részes sorozat második DVD-jén a harmadik trimeszter alatt végezhető gyakorlatokat gyűjtöttük össze. Ezekkel megtanulható a terhesség alatt különösen fontos helyes testtartás, elkerülhető, és kezelhető a hát, a váll, a keresztcsont a fájdalma valamint a végtagok dagadása!

A mozgássort a több mint tízéves szakmai tapasztalattal rendelkező gyógytornász, Pap Andrea állította össze, és mutatja be. A szakember a mindennapok során hasznosítható, praktikus tanácsokkal is szolgál.

 
1 190 Ft
Új test - Edzésprogram (DVD)
Új test című filmünk kombinálja az aerobicot az erősítéssel és az alakformálással. Az edzésprogram hatékonysága kis súlyok használatával tovább fokozható! Az edzést közepes iramban kell végrehajtani, ami hatékonyabban égeti a zsírt, mint a többi, nagy erőfeszítéssel végrehajtott gyakorlat. Az edzéstervben található bemelegítést, aerobicot, erősítést, izomformálást és levezetést, egy erőnléti edzés teszi teljessé. Minden erőnléti szintre ajánlott.
 
990 Ft
Yoga kezdőknek (1DVD) (V.I.P. Art)

A jóga gyakorlatai kiválóan alkalmasak a mozgásszegény életmód, vagy a fizikai és szellemi fáradtsággal járó munka káros hatásainak ellensúlyozására. Megmozgatják és ösztönzik a test izmait, izületeit, a csontrendszert, a belső szerveket, az érrendszert, és az agy sejtjeit. A gyakorlatok növelik a test hajlékonyságát, harmonizálják a légzést, és a vérkeringést, ezáltal növelik a szellemi teljesítőképességet és csökkentik a stresszt. Filmünk megismerteti a kezdőket a jóga alapjaival, és választ ad a leggyakrabban felmerülő kérdésekre.

 
1 990 Ft
Zsírégető edzésprogram (1 DVD)
Többszörösen díjnyertes egészség és fitness sorozat!
+ 1 AJÁNDÉK edzésprogram a DVD-n: Megoldás a cellulitisz problémára. Útmutató a diétához és az edzéshez.

JAVÍTSA AZ ANYAGCSERÉJÉT ÉS ÉGESSE EL A ZSÍRT
Égesse el a kalóriákat és csökkentse a teste zsírtartalmát! A gyakorlatokat végezheti eltérő intenzitással annak megfelelően, hogy Ön kezdő, haladó, vagy ennél magasabb szinten áll. Válasszon a kímélő és a nehezebb gyakorlatok közül, az Ön edzettségi szintjének megfelelő... 
990 Ft

prev
next

Sorrend: