Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

DVD - fitness

Főkategória >DVD - fitness

Sorrend:

prev
next

Jóga edzésprogram (1DVD) (2012) (karcos példány)
Fedezze fel a relaxáció, a tudatosság és a helyes testtartás előnyeit! Ennek az egyszerű útmutatónak köszönhetően biztonságosan sajátíthatja el az alapvető pozíciókat. Legyen rugalmasabb miközben javítja izmai tónusát és egészségesebb életet él. Ez a tökéletes módja annak, hogy a nap bármely szakában, otthona kényelmében oldja a felgyülemlett feszültséget. Minden edzességi szint számára ajánlott. 
1 490 Ft
  Katus Attila és Tamás: A személyi edzők - Kezdjük az alapoknál! (1DVD)

Kifejezetten kezdőknek készült, a rendszeres testmozgást életmódjukba beépíteni szándékozóknak szól ez a DVD. Otthon is könnyen elvégezhető, az összes izomcsoportra ható, az egész testet átmozgató edzésprogramot tartalmaz. Nem aerobik DVD, inkább ahogy a címe is sugallja személyi edzős program.

 
1 990 Ft
Kezdő edzésprogram (1DVD)
Edzéstervünket úgy alakítottuk ki, hogy az bárki számára elvégezhetõ legyen, miközben leégeti a felesleges zsírréteget és átformálja az ernyedt izmokat. Ezáltal a csalódások elkerülhetõek. A filmben Dr Gary Egger, a GetBusters program alapítója ad hasznos tanácsokat az egészséges élettel és a test mûködésével kapcsolatosan. +1 Ajándék edzésprogram: Könnyû aerobik: Könnyen követhetõ, mindvégig szórakoztató és az egész testet megmozgató, kímélõ edzésprogram. Kímélõ és bárki által végezhetõ gyak... 
990 Ft
Kismama edzésprogram (1DVD)

Élvezze a terhességet jobb erőnléttel és megújult energiával!A filmünkben bemutatásra kerülő program könnyű, állóképességet javító, illetve fekve végezhető gyakorlatokból áll. Fontos részét tervezik az edzéstervnek az alhasat, a hát alsó részét és a medence környékét erõsítő gyakorlatok, valamint a terhesség alatti és utáni egészség megőrzésére vonatkozó tanácsok is. A "Kismama edzésprogram" remek segítség a terhesség nehézségeire való felkészülésben, és elősegíti a gyors felépülést.

 
1 490 Ft
  Kismama jóga Ördög Nórával & Kovács Gyöngyi Nalinível (1DVD) (2013)
„Problémamentes, nyugodt, mondhatni álom várandósságom volt, és olyan szülésem, amilyet mindenkinek kívánnék: gyors, könnyű és rövid. Éppen olyan, amilyennek a kismama jóga órákon mantráztam magamnak. Az oktatóm, Kovács Gyöngyi Naliní megbízható szakértelme, kedves személyisége, simogató hangja nagyon sokat hozzátett ehhez a nyugalomhoz. Bár korábban soha nem jógáztam, sőt, nem is nagyon vonzott ez a világ, a kismama jóga órák gyorsan a hetem fénypontjai lettek, és nagyon sokat segítettek, ho... 
2 990 Ft
Manga Yoga - Az életenergiáért (1DVD) (2013)
A tudatos légzés, testgyakorlás és szellemi ellazulás serkenti a koncentrációt, az immunrendszert és a fürgeséget. A jóga növeli az önismeretet, a belső harmóniát és az önkontrollt. Kiegyensúlyozza a mindennapi élet feszültségét és egészséges aktivitásra késztet. Jót tesz ez egész családnak.
Légzés: felszabadítja és felhalmozza a szellemi és spirituális energiát
Relaxáció: segít a test feltöltődésében és az energia megfelelő felhasználásában
Gyak... 
1 990 Ft
Miló Viki - K.O. a kilóknak (2 DVD)
Miló Viki 11x All-Style Karate, 2x Kung-Fu és Profi Box Világbajnoki címei mögött rengeteg edzés és sok-sok tapasztalat áll. Több száz elégedett tanítvány igazolja, hogy Viki hosszú évek alatt az egyik leghatásosabb edzésprogramot dolgozta ki. Ennek összegzése a "K.O. a kilóknak!", az első teljeskörű edzésrendszer dupla DVD-n, amely különállóan tartalmaz egy pörgős boksz elemekre épülő zsírégető és egy hatásos alakformáló Kung-Fu aerobik edzésanyagot.... 
2 990 Ft
  Mozogj velünk! - Karcsúsító zsírégetés és tartásjavító gerinctréning (1DVD)
Ez a mozgásanyag 2 részből áll, mindkettő 25-25 perces. Az első résznél eszközre még nincs szükségünk. Ez egy zsírégető tréning, mely könnyen követhető dinamikus gyakorlatokból áll. Épp ezért nagymértékben hozzájárul a kondíció javításához. Bemelegítéssel kezdődik, majd fokozatosan áttér a gyakorlatok végzésére. A gyakorlatok helyes végzésére és a helyes testtartásra folyamatosan felhívja Amarilla a figyelmet. A bemelegítő rész után gyorsabbá válik a tempó, dinamikus lépés kombinációk követke... 
1 990 Ft
  Norbi  Update: Kardio Aerobik alapedzés (1DVD) (2003) (kissé karoc példány)
Kedves Sporttársaim! Mindenkinek ajánlom ezt a követhető, folyamatos, ugrálásoktól mentes izzasztó 1 órás tréninget. Óriási erő, hogy 1300 ember 38 fok, elátkozott rekord hőségben végigcsinálta a kihívást. Nem lett világrekord, de az erő, a hit, a lelkesedés a nagy hőségben mindenért kárpótolt. Otthon, a kellemes szobában, két négyzetméter helyen is jól végigtornázható. Heti 3 alkalommal javaslom 50 és 150 KG közöttieknek. Nem kell elsőre végigcsinálni! Érezd jól magad, és kombináld az Update... 
1 490 Ft
NORBI 50+ (1DVD)
A Norbi 50+ DVD Zoltán Erikával és a Karthago együttessel tornáztatja meg a mozogni vágyókat. 2x25 perc az egézséges életért!

Speciális gyakorlatok cukorbetegeknek, magas vérnyomásúaknak, 50 alatt is, túlsúllyal küzdõknek!

A DVD tartalmaz egy 52 oldalas táplálkozási programfüzetet is!  
3 990 Ft
Norbi: Duci tréning 2.Fannyval  (1DVD)

Farizom és comb karcsúsítás, a legsikeresebb hazai videófilm.

 
1 990 Ft
  Norbi: Norbi Update Work21 (Otthoni edzésprogramok Norbitól) (1DVD)

Napi 21 perc személyi edzésprogram, a jó közérzetért!

Ez nem egy aerobic videó! Az egyórás filmben bemutatjuk Rékával az otthoni, illetve edzőtermi minimálisan szükséges edzéslehetőségeket. Ezáltal bárki - kortól, nemtől, súlytól függetlenül - elérhető és betartható célokat tűzhet ki önmagának. A film anyaga megjelent az Update1 receptkönyvemben fotósorozat formában. Természetesen az élőkép és a folyamatos kommentár sokkal nagyobb segítség, ezért ajánljuk szívből mindenkinek ezt a filmet.
Réka és Norbi

 
1 990 Ft
Pilates :. Habhenger (1DVD)
„Jobb erőnlét a hosszabb életért” Ön ezzel a DVD-vel egy könnyen követhető és élvezetes Pilates programban vehet részt. A habhenger egy rendkívül egyéni edzésmódszer, amely a következő előnyökkel rendelkezik - segít a váll és csípőízület jobb stabilizálásában - a medence és az izmok egyensúlyának kialakításában - a mélyhasizmok egyensúlyának kialakításában - szebb tónusú karok és vállak A gyakorlatok során csak természetes testmozgás történik.... 
1 990 Ft
Pilates kezdőknek (1DVD) (2012)
Élvezze ki minden percét, inspirálja és bátorítsa önmagát egy jobb, egészségesebb élet felé vezető úton! A Pilates Kezdőknek egy forradalmi edzésprogram, ami lehetővé teszi az Ön számára, hogy saját tempójában haladhasson. Minden egyes edzést úgy terveztek meg, hogy erősítse az izomzatot, javítsa az izmok tónusát, energiát adjon, és elevenséggel töltse el Önöket. Kövesse az elismert oktató, Maggie Rhoades tanácsait, amint végigkalauzolja Önt a 12, könnyen követhető edzésen, amelyek egy egészs... 
1 990 Ft
Pilates Program: 4. Pilates Labdagyakorlatok (1DVD)
„Jobb erőnlét a hosszabb életért”

Ön ezzel a DVD-vel egy könnyen követhető és élvezetes Pilates programban vehet részt.

A labdás programmal lehetősége van:
- test és lélek jobb egyensúlyának jobb kialakítására
- izmok erősítésére és nyújtására
- ez ízületek mobilitásának növelésére
- arra, hogy az izmok egyensúlyát próbára tegye
- a mélyebb izmok megdolgoztatására

A gyakorlatok során csak természetes testmozgás történik 
990 Ft
Pilates testtartás és hát (1DVD)
A feladatsor formálja testét, így jól fog kinézni, és még jól is fogja érezni magát. Napi pár percet elegendő ezekre a speciálisan kialakított gyakorlatokra szánni és hátproblémái szűnni kezdenek, sőt mi több, karcsúbb és vékonyabb is lesz tőlük. A feladatsort több szintre osztott tréning alkotja, melyet azért dolgoztak ki, hogy könnyű legyen az edzést elkezdeni és a különböző nehézségi fokozatokat saját iramunkban sajátíthassuk el. 
1 990 Ft
Pilates Tonusok "B"  (1DVD) (2006)
Jobb erőnlét a hosszabb életért. Ön ezzel a DVD-vel egy könnyen követhető és élvezetes Pilates programban vehet részt. A testi és lelki jólétet szem előtt tartva kínálnak ezek a gyakorlatok számos előnyt: szálkás kar és láb, ízületi erő és mozgathatóság, hasi erő, pompás testtartás. A gyakorlatok során csak természetes testmozgás történik. 
990 Ft
  Pilates: A Pilates alapjai (1DVD) (An Introduction to Pilates for Beginners - The Power Within, 2001)

"és az erő, mely benne rejlik"

Az edzésprogram mögötti alapelveket arra használták fel, hogy segítsen minket mindennapi modern életvitelünkben. Egy seregnyi matracon végzendő gyakorlatsor teszi lehetővé, hogy tisztább képet kaphasson arról, mire is képes szervezete, mialatt izomzatát jobb tónusúvá és lazábbá teszi. Tapasztalatok alapján 30 alkalom után nem csak érzésre, de kinézetre is vékonyabb, erősebb lesz.

 
1 490 Ft
  Pilates: A Pilates ereje (1DVD) (The Power of Pilates for Toning & Conditioning, 2005)

Bár a Pilates-módszer már az 1900-as évek eleje óta létezik, csak mostanában terjedt el, ahogy egyre több híresség tulajdonítja jó alakját ennek. Ez az edzésprogram egy Pilates talajgyakorlatsor, melynek segítségével jobban megérthetjük, mire képes a testünk, miközben erősíti és nyújtja az izmokat, és ezáltal karcsúbbnak látszik az alakunk.

A Joseph Pilates módszerén alapuló gyakorlatokkal javítható a testtartásunk, az izomtónusunk, ugyanakkor a testalkatunktól függetlenül hajlékonyabbak és erősebbek lehetünk. Ez a torna hosszútávon elősegíti általános egészségi állapotunk és közérzetünk javítását.

"Remek Pilates talajtorna bárkinek. Mindegy, mekkora a mérete és milyen az alakja."

 
1 490 Ft

prev
next

Sorrend: