Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

fantasy


Sorrend:

Utolsó léghajlító, Az (1DVD)

Éld át Te is ezt a magával ragadó kalandot, amely a Nickelodeon nagysikerű Avatár – Aang legendája című rajzfilmsorozata alapján készült! Csatlakozz Aanghoz, ehhez a különleges fiúhoz, aki képes irányítani az elemeket és aki felejthetetlen utazásra indul, melynek során varázslatos lényekkel találkozik és különleges kepeségekkel rendelkező barátokra tesz szert. Avatárként ő az egyetlen ember a világon, aki véget vethet a Levegő, Víz, Föld és Tűz nemzetek között évezredek óta dúló háborúnak. Fantáziadús kalandjaival Az utolsó léghajlító izgalmakkal teli élményt szerez az egész családnak!

 
1 990 Ft
Vadak ura 1., A (1DVD)

Dar, a király fia az egyetlen túlélője kegyetlenül elpusztított törzsének. Szerelmét, Kyrát elrabolják, és szolgaként tartják fogva az ördögi Zad király vad harcosai. Dar elindul, hogy megkeresse és kiszabadítsa a lányt a fogságból, és helyreállítsa a békét az ellenség által feldúlt szülőföldjén. Küldetésének beteljesítésében segítségére van titokzatos varázsereje. A vadon urának ugyanis az a különleges képesség adatott, hogy meg tudja értetni magát az állatokkal, sőt bizonyos adottságaiknak is birtokában van.

Sharak, az ezeréves sas a bölcsességét és éleslátását kölcsönzi Darnak. Ruh, a tigris erejével és bátorságával ruházza fel a férfit. Fürge és Nyurga, a két agyafúrt menyét ravaszsággal jár túl a félelmetes ellenfelek eszén. Ám az emberek közül csak egyvalaki, Tao kíséri el barátját az izgalmas kalandtúrára. Ők ketten olyan mesébe illő utazáson vesznek részt, amely legendás, misztikus birodalmakba vezeti el őket, olyan helyekre, ahol szinte bármi megtörténhet. Királyok és királykisasszonyok világa ez, varázslók és boszorkányok mágiájának fekete-fehér útvesztője, ijesztő szörnyetegekkel és jóságos tündérekkel, romantikával, hősiességgel és időnként életre-halálra vívott csatákkal.

 
2 990 Ft
  Vörös Szonja (1DVD) (Legendák klubja kiadás) (külső papírtok nélkül)

Karrierje kezdetén, a két Conan-film és a Terminátor után Arnold Schwarzenegger még egyszer utoljára felbukkant egy akciódús fantasy-kalandfilmben, amely a Conan a barbár írójának egy újabb történetét elevenítette meg.


Gedren királynő nem elégszik meg eddigi hatalmával: világuralomra tör! Amikor tudomására jut, hogy az egyik kolostorban egy viselőjének természetfeletti erőt kölcsönző bűvös talizmánt őriznek, Gedren mindenen átgázol, hogy megszerezze a mágikus tárgyat. Seregével lerohanja a kolostort és válogatás
nélkül legyilkolják a bentlakókat, köztük a Vörös Szonjaként ismert ügyes kardforgató testvérét és szüleit is.

Vörös Szonja bosszút fogad: útra kel, hogy megölje Gedren királynőt és visszaszerezze a talizmánt. Út közben csatlakozik hozzá Lord Kalidor, az egyetlen ember, aki talán képes elpusztítani a talizmánt...

 
2 990 Ft
Vörös Szonja (1DVD) (Red Sonja, 1985) (B-Roll kiadás)

Gedren királynő nem elégszik meg eddigi hatalmával: világuralomra tör! Amikor tudomására jut, hogy az egyik kolostorban egy viselőjének természetfeletti erőt kölcsönző bűvös talizmánt őriznek, Gedren mindenen átgázol, hogy megszerezze a mágikus tárgyat. Seregével lerohanja a kolostort és válogatás nélkül legyilkolják a bentlakókat, köztük a Vörös Szonjaként ismert ügyes kardforgató testvérét és szüleit is.

Vörös Szonja bosszút fogad: útra kel, hogy megölje Gedren királynőt és visszaszerezze a talizmánt. Út közben csatlakozik hozzá Lord Kalidor, az egyetlen ember, aki talán képes elpusztítani a talizmánt...

 
1 990 Ft

Sorrend: