Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

fantasy


Sorrend:

Beautiful Creatures - Lenyűgöző teremtmények (1DVD)

Ethan Wate nappalai unalmas egyformaságban telnek, ám éjszakánként különös rémálom kínozza. A fiú legszívesebben maga mögött hagyná a konzervatív, déli kisvárost, ahol a világtól elzárkózó édesapjával él. Egy nap azonban a szép Lena Duchannes személyében új lány érkezik az iskolába, és titokzatos események sorozata veszi kezdetét. Lena ugyanis Igéző, és olyan képességekkel bír, amelyek felett nincs hatalma. Rettegve várja tizenhatodik születésnapját, amikor a Fény vagy a Sötétség kiválasztja magának... és nem menekülhet a végzete elől ebben a misztikus szerelmi történetben, amely a nagy sikerű regénysorozat alapján készült.

 
1 490 Ft
  Charlie és a csokigyár / Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya / Halott menyasszony, A (5DVD - Tim Burton zenedoboz) (DVD díszkiadás)

Charlie és a csokigyár:

Hogy milyen csodákat tartogat Willy Wonka csokigyára? Fedezd fel a mentoloscukorfű-mezőt... Szállj rózsaszín cukorcsónakba, és evezz végig a csokifolyón... Kísérletezz az örökcukorkákkal a feltalálóteremben... Találkozz a dió szortírozó ügyes mókusaival, és utazz a televízióterembe üveglifttel.

Fantasztikus szórakozás, egy kevés rejtély... itt olyan csuda jó kalandok várnak rád, mint amilyen minden egyes harapás Wonka Tejszínpompás Mártott Mokkájából. A Charlie és a csokigyár, amelyet Roald Dahl klasszikus gyerekkönyve nyomán Tim Burton rendezett Johnny Depp és Freddie Highmore főszereplésével, olyan különleges és káprázatos világba kalauzol, amelynek minden szegletét érdemes felfedezni!

Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya:

Tim Burton és Johnny Depp: a legendás rendező és kedvenc színésze újra együtt. Öt kiváló film - köztük az Ollókezű Edward és a Charlie és a csokigyár - után most egy hajmeresztően tökéletes thrillerrel jelentkeznek, amely Stephen Sondheim viharos sikerű színpadi műve alapján készült.

A 19. századi Londonban játszódó történet egy bosszú- és vérszomjas borbélyról szól, és minden megtalálható benne, ami a félelmetesen jó szórakozáshoz kell: vér, rejtély, románc, humor, ámulatba ejtő zenés számok és lenyűgöző látvány. Sweeney társát és áldozatait Helena Bonham Carter, Alan Rickman és Sacha Baron Cohen alakítják hátborzongató hitelességgel.

Borbélyt keres? Egy igazi profit? Sweeney-nél biztos kezekben lesz...

Halott menyasszony, A:

Egy nyomasztó hangulatú 19. századi városkában vagyunk: a félénk Victor (megszólaltatója Johnny Depp) itt készül egybekelni hasonlóan félénk menyasszonyával, Victoriával (hangja Emily Watson), ám egy véletlen folytán a rejtélyes Halott menyasszonyt (megszólaltatója Helena Bonham Carter) jegyzi el, ráadásul a túlvilágban köt ki! Noha a holtak földje sokkal színesebb, vidámabb és izgalmasabb, mint az ő korábbi kötöttségekkel teli élete, Victor rájön, hogy semmi sem választhatja el őt egyetlen és igaz szerelmétől. A hagyományos animációs technikával készült bábfilm látványvilágával lenyűgöz, jellegzetes burtoni humorával és derűjével pedig még a holtat is jókedvre deríti!

A halott menyasszony folytatja a rendező olyan klasszikus alkotásainak groteszk és romantikus hagyományait, mint az Ollókezű Edward és a Karácsonyi lidércnyomás.

 
19 990 Ft
  Conan, a barbár (1981) / Conan, a pusztító (1984) (2DVD) (Arnold Schwarzenegger) (kissé karcos példány)

Conan, a barbár:

A fiatal Conan családjára vérszomjas hordák támadnak és a kisfiú árván marad. Sorsa a rabszolgaság...

Évekkel később a mészárlás egyetlen túlélője már felnőtt férfi: egy igazi izomkolosszus, aki végre szabadulhat a rabszolgaságból és útra kelhet bosszút állni szülei gyilkosán, a gonosz Doomon!

Conan megtanulja a harc ősi művészetét, és immár kétlábon járó gyilkológépként halad célja felé. Útközben két tolvaj csatlakozik hozzá: Valeria és Subota.

Az ütőképes trió felkelti Osrik király figyelmét is, aki megkéri őket, hogy mentsék meg a lányát, aki csatlakozott Doom csapatához a hegyekben.
Conan és társai előtt hosszú és veszélyes út áll, de semmi nem térítheti el őket attól, hogy bevégezzék halálos küldetésüket!

Conan, a pusztító:

Conant, a legyõzhetetlen barbár harcost Taramis királynõ bízza meg azzal, hogy kísérjen
el egy fiatal hercegnõt és testõrét egy távoli kastélyba, ahonnan a hercegnõ Dagon
bûvös kürtjét hozza majd el. Conan nem sejti, hogy a gonosz királynõ fel akarja áldozni
a hercegnõt, amint az visszatér hozzá, Conant pedig a testôrrel akarja megöletni.
A királynõ azonban nem vette számításba Conan hihetetlen erejét és azt, hogy a barbár
nem egyedül néz szembe az árulással: segít neki Akiro, a varázsló és egy vad amazon,
Zula is…

A Conan a barbár folytatásában újra az ereje teljében lévõ izomkolosszust, a fiatal
Arnold Schwarzeneggert láthatjuk a címszerepben!

 
5 990 Ft
Conan, a barbár (2011) (1DVD) (remake) (karcos példány)

A legnagyobb barbár harcos most visszatér DVD lemezen! Miután Conan figurája nyolc évtizeden át formálódott a befogadók képzeletében – legyen szó prózai művekről és képregényekről, mozifilmekről és tévésorozatokról, játékokról vagy más termékekről -, a hyboriai korban véghezvitt hőstettei most még nagyobb pompával elevenednek meg egy kolosszális akció-kalandfilmben.
A vad kimériai harcos személyes bosszújaként induló küldetés hamarosan epikus küzdelembe csap át, amelynek során Conan (Jason Momoa) termetes ellenségekkel, rettenetes szörnyekkel és reménytelennek tűnő helyzetekkel találja szemben magát. Világossá válik számára, hogy egyedül ő képes megmenteni Hyboria dicső nemzeteit az ádáz természetfeletti erők megállíthatatlannak tűnő terjeszkedésétől.

 
2 990 Ft
Conan, a pusztító (1984) (1DVD) (Arnold Schwarzenegger)

Conant, a legyõzhetetlen barbár harcost Taramis királynõ bízza meg azzal, hogy kísérjen
el egy fiatal hercegnõt és testõrét egy távoli kastélyba, ahonnan a hercegnõ Dagon
bûvös kürtjét hozza majd el. Conan nem sejti, hogy a gonosz királynõ fel akarja áldozni
a hercegnõt, amint az visszatér hozzá, Conant pedig a testôrrel akarja megöletni.
A királynõ azonban nem vette számításba Conan hihetetlen erejét és azt, hogy a barbár
nem egyedül néz szembe az árulással: segít neki Akiro, a varázsló és egy vad amazon,
Zula is…

A Conan a barbár folytatásában újra az ereje teljében lévõ izomkolosszust, a fiatal
Arnold Schwarzeneggert láthatjuk a címszerepben!

 
3 990 Ft
  Csillagpor (1DVD) (Stardust) (Robert De Niro - Michelle Pfeiffer) (karcos példány)

Hősünk, Tristan Thorn el akarja nyerni a gyönyörűséges Victoria szívét, ezért útra kel egy varázslatos, mitikus világba, mert megígérte választottjának, hogy elhozza neki a hullócsillagot, mely a bűvös birodalomban ért földet... Ám mielőtt folytatnánk, tisztáznunk kell valamit. Amikor egy hullócsillag földet ér, emberi formát ölt - és esetünkben Yvaine a neve.

Útja során Tristan találkozik Lamiával, a gonosz boszorkánnyal, aki szintén a hullócsillagot keresi, hogy nővéreivel kivághassák a szívét, nem másért, mint hogy megegyék, és ezáltal visszanyerjék szépségüket és fiatalságukat. Lamia gonosz karmai elől menekülve Yvaine és Tristan a karizmatikus Shakespeare kapitány fogságába esnek.

 
1 990 Ft
Csodabogár (1996 - Phenomenon) (1DVD) (John Travolta)

George Malleyvel a 37. születésnapján történik valami
csodálatos. Ő sem érti hogyan, de addigi élete teljesen megváltozik. Naponta
öt könyvet olvas el, húsz perc alatt tanul meg portugálul, és ha dühös, megrepednek
körülötte a tükrök.

A korábban nem túl éles elméjűnek tartott férfi új szokásain
és új tudásán eleinte csak nevetnek ismerősei, barátai, aztán csodájára járnak,
mint valami csodabogárnak, végül már nem tudják, hogyan kezeljék a jelenséget:
örüljenek-e George bámulatos változásának, vagy féljenek tőle.

Az FBI is nyomozni kezd utána, ő pedig előre megérzi, amikor
földrengés közelít.

De nincs is igazán ideje, hogy csodálkozzon mindezen, hiszen
sokkal komolyabb problémái vannak: egy szőke nő a szomszédból nagyon tetszik
neki...

 
4 990 Ft
Csodás álmok jönnek (1DVD) (Oscar-díj) (szinkron)

Chris Nielsen szenvedélyesen szereti feleségét, Annie-t. Azóta társak, mióta meglátták egymást, és ha a sors úgy hozná, hogy Chrisnek a pokol mélyére kellene leszállnia szerelme kedvéért, azt is megtenné... És meg is teszi: fantasztikus, eddig sosem látott kalandokra indul...

Vincent Ward, a Navigátor rendezője olyan, eddig sosem látott világot tár a szemünk elé, melyet az amerikai filmakadémia Oscar-díjjal jutalmazott.

 
2 990 Ft
Demóna (2014) (1DVD) (Angelina Jolie)

Fedezd fel a Disney egyik ikonikus gonosztevőjének eddig ismeretlen, ám fordulatokban gazdag történetét egy igazi klasszikus, a Csipkerózsika alapján. Miután a szomszédos királyság hadserege megtámadja birodalmát, az engesztelhetetlen Demóna (Angelina Jolie) gonosz átkot szór a király újszülött lányára, Auróra hercegnőre. De amint a hercegnő felnő, Demóna megkedveli a kislányt. Miközben a két királyság közötti feszültség egyre nő, Demóna rájön, hogy talán a lány a kulcs a két birodalom közötti békéhez. „Mesébe illő utazás egy lélegzetelállító kalandban, mely vizuálisan lebilincselő, fantasztikus alkotás.” („Andrew Barker, Variety)

 
1 990 Ft
Dungeons & Dragons 1. - Sárkányok háborúja (1DVD)

A Izmer Birodalmat a mágia irányítja, de csak kevesen születnek a varázslás képességével.A Császár halálát követően, egyetlen örököse, Savina hercegnő rájön arra, hogy országát a legnagyobb veszély fenyegeti, a mágusok meg akarják kaparintani a hatalmat. A nagy megbecsülésnek örvendő Profion sötét tervet sző a Császári Jogar megszerzésére, amely a hatalmas erővel rendelkező Arany Sárkányokat irányítja. Ezzel a hatalommal, Profion háborúba sodorja a népet.

A kultikus szerepjáték filmváltozata izgalmas, kalandos utazás a fantázia birodalmában.

 
1 990 Ft
Ébredő sötétség (1DVD)

December 21-én, amikor a legrövidebb a nappal, Will Stanton a születésnapját ünnepli. Most éppen a tizenegyediket. Olyan ajándékot kap, amire biztosan nem számított, és valószínűleg nem is nagyon vágyott. Megtudja, hogy kiválasztott kevesek utolsó élő képviselője: az ő feladata, hogy megvédje a világot a sötétség győzelmétől.

Mert a sötétség erői sosem adják fel a harcot, és sosem csüggednek; kitartóan hisznek a maguk igazában. Will mágikus jeleket követve, az időben előre- és visszautazva, az antik Rómától a távoli jövőig vándorolva próbálja teljesíteni feladatát: a Karácsonyig tartó napok számára sosem látott kalandokat, csodákat és küzdelmet hoznak.

 
1 990 Ft
Éhezők viadala 1., Az (1DVD)

Az egykori Észak-Amerika romjain létrejött Panemben a Kapitólium minden évben kisorsol az ország tizenkét körzetéből egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, hogy részt vegyenek az Éhezők Viadalán. A tizenhat éves Katniss Everdeen önként vállalja húga helyett az életre-halálra menő küzdelmet, és az Arénában olyan kiválasztottakkal kell megvívnia, akik egész életükben a viadalra készültek. Ha vissza akar térni a Tizenkettedik Körzetbe, Katnissnak minden ügyességére szüksége lesz, és közben roppant súlyú döntések várnak rá: választania kell emberség és túlélés, szerelem és élet között.

 
1 990 Ft
Éhezők viadala 2., Az - Futótűz (1DVD)

Bár Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) és Peeta Mellark (Josh Hutcherson) megnyerték az Éhezők Viadalának 74. évi versenyét, szenvedéseik még korántsem értek véget. Győzelmük ugyanis nem jelenti azt, hogy biztonságban visszatérhetnek szeretett otthonukba, részt kell venniük a Győzelmi Körúton, végig kell látogatniuk az összes körzetet Panemben. Közeledik azonban a 75. Éhezők Viadala, Snow elnök (Donald Sutherland) pedig új szabályt hoz az esemény tiszteletére: idén az eddigi győztesek közül választanak harcosokat, hogy összemérjék erejüket egy mindent eldöntő és az Éhezők Viadalához méltó küzdelem során. Az új aréna pedig temérdek kellemetlen meglepetést tartogat a kiválasztottaknak.

 
1 990 Ft
Éhezők viadala 2., Az - Futótűz (2DVD) (extra változat)

Bár Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) és Peeta Mellark (Josh Hutcherson) megnyerték az Éhezők Viadalának 74. évi versenyét, szenvedéseik még korántsem értek véget. Győzelmük ugyanis nem jelenti azt, hogy biztonságban visszatérhetnek szeretett otthonukba, részt kell venniük a Győzelmi Körúton, végig kell látogatniuk az összes körzetet Panemben. Közeledik azonban a 75. Éhezők Viadala, Snow elnök (Donald Sutherland) pedig új szabályt hoz az esemény tiszteletére: idén az eddigi győztesek közül választanak harcosokat, hogy összemérjék erejüket egy mindent eldöntő és az Éhezők Viadalához méltó küzdelem során. Az új aréna pedig temérdek kellemetlen meglepetést tartogat a kiválasztottaknak.

 
2 490 Ft
  Éhezők viadala 3., Az - A kiválasztott 1-2. rész (2 DVD box) (DVD díszkiadás)

AZ ÉHEZŐK VIADALA 3.: A KIVÁLASZTOTT, 1. RÉSZ

Katniss Everdeen, a tüzes lány életben maradt. A félbeszakadt harmadik Nagy Mészárlást követően a 13. Körzet földalatti katakombáiban tér magához. Legközelebbi barátai a Kapitóliumban rekedtek, és sorsukért aggódva végre beleegyezik abba, hogy ő legyen a Poszáta, azaz a forradalom jelképes vezetője. Ugyan továbbra sem biztos abban, hogy kiben bízhat meg, Katnissnek segítenie kell a 13. Körzet felemelkedésében, miközben tudja, hogy gyűlölettől vezérelve Snow elnök személyes bosszúhadjáratot indított ellene – és a szerettei ellen.

AZ ÉHEZŐK VIADALA 3.: A KIVÁLASZTOTT, 2. RÉSZ

Minden idők egyik legnépszerűbb filmes szériája érkezett meg lehengerlő befejezéséhez Az éhezők viadala utolsó fejezetével. Jennifer Lawrence játssza Katniss Everdeent, aki valaha csak azért küzdött, hogy túlélje a brutális Éhezők Viadalát, idővel azonban a Panem zsarnok elnöke (Donald Sutherland) elleni lázadás vezérévé vált. Katniss most egy csapatnyi lázadó élén a végső ütközetre készül, melyen egész Panem jövője múlhat.

 
3 990 Ft
Éhezők viadala 3., Az - A kiválasztott 1. rész (1DVD)

KATNISS EVERDEEN, a tüzes lány életben maradt. A félbeszakadt harmadik Nagy Mészárlást követően a 13. Körzet földalatti katakombáiban tér magához. Legközelebbi barátai a Kapitóliumban rekedtek, és sorsukért aggódva végre beleegyezik abba, hogy ő legyen a Poszáta, azaz a forradalom jelképes vezetője. Ugyan továbbra sem biztos abban, hogy kiben bízhat meg, Katnissnek segítenie kell a 13. Körzet felemelkedésében, miközben tudja, hogy gyűlölettől vezérelve Snow elnök személyes bosszúhadjáratot indított ellene – és a szerettei ellen.

 
1 990 Ft
  Éhezők viadala 3., Az - A kiválasztott 1. rész (2DVD) (extra változat)

KATNISS EVERDEEN, a tüzes lány életben maradt. A félbeszakadt harmadik Nagy Mészárlást követően a 13. Körzet földalatti katakombáiban tér magához. Legközelebbi barátai a Kapitóliumban rekedtek, és sorsukért aggódva végre beleegyezik abba, hogy ő legyen a Poszáta, azaz a forradalom jelképes vezetője. Ugyan továbbra sem biztos abban, hogy kiben bízhat meg, Katnissnek segítenie kell a 13. Körzet felemelkedésében, miközben tudja, hogy gyűlölettől vezérelve Snow elnök személyes bosszúhadjáratot indított ellene – és a szerettei ellen.

 
1 990 Ft
Éhezők viadala 3., Az - A kiválasztott 2. rész (1DVD)

Minden idők egyik legnépszerűbb filmes szériája lehengerlő befejezéséhez érkezett Az éhezők viadala utolsó fejezetével. Jennifer Lawrence játssza Katniss Everdeent, aki valaha csak azért küzdött, hogy túlélje a brutális Éhezők Viadalát, idővel azonban a Panem zsarnok elnöke (Donald Sutherland) elleni lázadás vezérévé vált. Katniss most egy csapatnyi lázadó élén a végső nagy ütközetre készül, amely egész Panem jövőjét meghatározza.

 
1 990 Ft
Eragon (2DVD) (extra változat)

Az Eragon egy farmon élő, árva kamaszfiúról szól, aki egyik éjszaka, vadászat során egy zafírkék kőre bukkan. Megpróbálja eladni, hogy segítsen éhező családján, ám a kőről kiderül: valójában sárkánytojás. Hamarosan kikel belőle egy zafírkék sárkány, Saphira. Eragon élete egy csapásra megváltozik, mert az is kiderül, hogy ő az egyetlen sárkánylovas Alagaesia földjén. Ugyanis a legendás sárkánylovasok előző nemzedéke egy szálig elpusztult a gonosz király, Galbatorix ellen vívott, elkeseredett harcban. Eragonra hárul tehát a nemes feladat, hogy megszabadítsa szülőföldjét a kegyetlen zsarnok uralmától.
A Gyűrűk Ura és a Harry Potter-filmek hagyományait követő sikerregény alapján készült 100 millió dolláros szuperprodukció nagy részét Magyarországon forgatta a Terminátor 2., a Jurassic Park és számos egyéb látványos film trükkmestere, aki ezúttal saját rendezésében mutatja meg, mire képes a modern trükktechnika!

 
1 990 Ft
  Excalibur - Vér és mágia (1DVD) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Egy kőbe döfött varázserejű kard várja hosszú ideje azt a férfit, aki meg tudja mozdítani. Arthur, az ifjú király megteszi, amivel eddig hiába próbálkoztak lovagokés kalandorok. A csodafegyver birtokában nekilát egyesíteni a darabokra szakadt országot. És sorban megjelennek előttünk a kor legkiválóbb férfijai: a Kerekasztal lovagjai, akik fölesküdtek arra, hogy életüket az igazság, a tiszta szív és hősi tettvezérli.

Vannak azonban átkozott korok és vidékek: a gonosz mágia erősebbnek látszik a jó ügyénél. A szemünk előtt dől el, hogy Arthur birodalma az ígéret vagy az átok földje lesz-e. Íme egy csodálatos, kegyetlen és kalandos világ: csak az lépjen be, aki bátor és van fantáziája.

 
2 990 Ft

Sorrend: