Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

fantasy


Sorrend:

Király nevében 1., A (1DVD) (extra változat)

Fia meggyilkolása és felesége elrablása után Farmer, az Ebh Királyság egyszerű alattvalója bosszúhadjáratra indul és az Uralkodó valamint a trónfosztásra készülő gonosz Gallian harcának kellős közepébe kerül... Farmernek választania kell, vagy folytatja küzdelmét, de már nem pusztán a bosszúért, hanem egy nagyobb cél, a Királyság megmentése érdekében, vagy visszavonul vidéki otthonába és ott várja be a sötét erők pusztító dühét.

 
1 990 Ft
Kwaidan (1DVD) (Masaki Kobayashi)

A héroszok a múltba veszõ idõben lakoztak, és az idõ mélyén vetekedtek az istenekkel és az emberekkel - legalábbis mi európaiak így tanultuk a görög mitológiából. Ehhez képest Kobayashi filmjében olyan természetességgel mozognak a szellemvilág képviselõi a jelenben is, hogy mindez az elsõ pillanatban zavarba ejtõnek tûnhet.

A négy legendás történetből összefűzött művészi filmalkotás misztikus történeteket elevenít fel lélektani hitelességgel. Szereplői - szamurájok, erdőlakó favágók, zenészek, császári megbízottak, írók - széles spektrum ellenére közös jellemvonással rendelkeznek, tisztelik a számukra kijelölt sorsot, még akkor is ha ez a kárhoza útjára juttatja őket.

 
1 990 Ft
  Lány és a farkas, A (2011 - Red Riding Hood) (1DVD) (Amanda Seyfried) (nagyon karcos példány)

Catherine Hardwicke, az Alkonyat rendezője igéző romantikus-misztikus thrillert alkotott a klasszikus meséből. Daggerhorn falu lakóit hosszú ideje nem háborgatja már a vérfarkas, ám ennek vége, amikor a bestia megöli a fiatal és bátor Valerie (Amanda Seyfried) nővérét. A véres teremtmény azonban másként is beleszól Valerie életébe, akit más férfihoz ígértek hozzá, mint akit szeret. Amikor egy vérfarkasvadász figyelmezteti a falusiakat, hogy a bestia nappal emberi alakot ölt, és közöttük él, pánik tör ki, az áldozatok száma pedig egyre nő. Valerie közben rájön, hogy különös kapcsolat fűzi a farkashoz, és ezzel egyszerre válik gyanússá, és lehet belőle a következő préda is... A filmben olyan nagyszerű színészeket láthatunk még, mint Gary Oldman, Billy Burke, Shiloh Fernandez, Max Irons, Virginia Madsen, Lukas Haas és Julie Christie.

 
990 Ft
Legendás állatok és megfigyelésük (1DVD)

1926. New York. Egy titokzatos erő mérhetetlen pusztítást rendez az utcákon, és azzal fenyeget, hogy leleplezi a varázslók közösségét. Miután a fél világot bejárta mágikus lények után kutatva, Göthe Salmander épp ekkor érkezik meg a városba, ahol aztán Jacob Kowalski, a mit sem sejtő magnix véletlenül szabadon engedi néhány állatát. Nem mindennapi hősök fognak össze, hogy kézre kerítsék a lényeket, mielőtt azok túl nagy galibát okoznának. Küldetésük során azonban sötét erőkkel találják szemben magukat.

 
1 990 Ft
  Legendás állatok és megfigyelésük (1DVD) (Eddie Redmayne, Katherine Waterston) (2016)(fotó csak reklám)
1926. New York. Egy titokzatos erő mérhetetlen pusztítást rendez az utcákon, és azzal fenyeget, hogy leleplezi a varázslók közösségét. Miután a fél világot bejárta mágikus lények után kutatva, Göthe Salmander épp ekkor érkezik meg a városba, ahol aztán Jacob Kowalski, a mit sem sejtő magnix véletlenül szabadon engedi néhány állatát. Szokatlan hősökből álló csapat verbuválódik a lények előkerítésére, mielőtt azok túl nagy galibát okoznának, küldetésük során azonban Sötét erőkkel szembesülnek. ... 
2 990 Ft
Messzi dél vadjai, A (2DVD) (Beasts of the Southern Wild)

A hatéves Hushpuppy a civilizált világtól távol él, a Teknőnek nevezett elmaradott kis településen. A Teknő egy elfeledett hely, ahol a közösség tagjai egyenlőként élnek az állataikkal, s közben valódi ünnepként élik meg a hétköznapokat. Hushpuppy édesanyja rég eltűnt, imádott édesapjával, a bárdolatlan Winkkel él. Huspuppy társasága a Teknő különös iskoláját leszámítva csak néhány szelíd vadállat. Amikor a százévente előforduló hatalmas vihar kavarja fel az öbölváros körüli nyugodt vizeket, nemcsak az édesapa betegszik meg hirtelen, de régen kihalt ördögi lények támadnak fel fagyott sírjukból, hogy rettegésbe taszítsák a Földet. A kis hősünknek korán meg kell tanulnia, ho-gyan állítsa meg a megállíthatatlant, amely gigantikus erővel csap le a világra...

 
1 990 Ft
  Misztikus játék / Angyalok és sárkányok (1982 - Mazes And Monsters) (1DVD) (Tom Hanks)

A történet az amerikai Grant Universityn játszódik, ahol egyetemistákból álló baráti társaságok szerepjátékot játszanak. Az egyik ilyen társaságnak sikerül eljutnia a játék kilencedik szintjére, amikor a harmadik játékos rejtélyes módon eltűnik. Robbie, akit éppen a játékszenvedélye miatt tanácsoltak el egy másik egyetemről, szintén a kilencedik szinten áll, így vele kiegészül a társaság. J.J. azonban már nem elégszik meg a játék nyújtotta izgalmakkal, s valódi helyszínen akarja folytatni a játékot. Váratlanul azonban Robbie is eltűnik. Társai a játék szabályai és a valódi események nyomán próbálják megtalálni, de vajon hol ér véget a játék és hol kezdődik a nyomasztó valóság?

 
1 990 Ft
MOMO (1DVD) (1986)
Momo, a kis csavargólány a városszéli amfiteátrumban él barátaival. Elégedett életével, nem vágyik semmi másra. Az Időtakarékpénztár vezetői meggyőzik az embereket arról, hogy takarékoskodjanak az idővel, s adják nekik megőrzésre feleslegesnek ítélt idejüket. Persze az üzlettel csak ők járnak jól; az emberek élete szürke és egysíkú lesz. Momo fellép az időtakarékos pénztárosok ellen és visszaadja minden embernek azt, ami megilleti őt. 
2 990 Ft
  Narnia krónikái 1. - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény (2DVD) (extra változat) ( kissé karcos példány)

A Pevensie testvérek: Lucy, Edmund, Susan és Peter a második világháború alatt a bombázások elől Londonból vidékre menekülnek, ahol egy furcsa professzor kastélyában kapnak átmeneti szállást.

A kastély egy félreeső szobájában egy öreg szekrényre bukkannak, ami egyenesen egy másik világba röpíti őket. A Narnia nevű csodaországot különféle beszélő lények: törpök, faunok, kentaurok és óriások népesítik be, de a békés földet örök télre kárhoztatta a gonosz jégtündér, Jadis átka. Narnia nemes lelkű és titokzatos uralkodója, a hatalmas oroszlán, Aslan oldalán a gyerekek felveszik a harcot Jadis ellen, hogy kiszabadítsák Narniát a jég és fagy fogságából…

 
1 990 Ft
  Narnia krónikái 1.- Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény (1DVD) (2005) (fotó csak reklám) (nagyon karcos példány)
A második világháború idején a Pevensie-gyerekeket vidékre küldik a németek bombázta Londonból. Peter, Susan, Edmund és Lucy a hóbortos Digory Kirke professzornál talál menedéket. Egyik nap Lucy, játék közben elbújik a hatalmas szekrényben, és váratlanul Narnia havas tájain találja magát. A csodálatos országot törpök, faunok, kentaurok és más különféle mesebeli lények népesítik be. Békés földjük azonban az örök tél, a jég és a fagy fogságában vergődik, a gonosz fehér boszorkány elátkozta őket... 
1 490 Ft
  Narnia krónikái 2. - Caspian herceg (1DVD) (fotó csak reklám)

A többórányi káprázatos extrával elvarázsolt, kétlemezes DVD olyan mélyre vezeti a nézőt Narnia királyságának titkaiba, mint eddig soha semmi.

C.S. Lewis világhírű regénye a sorozat második részében is szemkápráztató, magával ragadó és megunhatatlan fantasy-filmmé változott. Minden nézőt elképesztő kalandok várnak Peter, Susan, Edmund, Lucy, a hatalmas és fenséges Aslan, a meghökkentő narniai teremtmények és a sorozat vadonatúj hőse, Caspian herceg oldalán. Ők mind azért harcolnak, hogy ismét béke honoljon az egykor dicsőséges birodalomban.

Már a Narnia krónikáinak első része, Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény is káprázatos élményt kínált, ám a folytatás, ha lehet, még ennél is többet nyújt. A film a képzelőerő, a bátorság, a szeretet, az öröm és a humor bámulatos keveréke; igazi családi kincs, amelyet nem elég egyszer felfedezni.

 
2 990 Ft
  Narnia krónikái 2. - Caspian herceg (2DVD) (extra változat)

A többórányi káprázatos extrával elvarázsolt, kétlemezes DVD olyan mélyre vezeti a nézőt Narnia királyságának titkaiba, mint eddig soha semmi.

C.S. Lewis világhírű regénye a sorozat második részében is szemkápráztató, magával ragadó és megunhatatlan fantasy-filmmé változott. Minden nézőt elképesztő kalandok várnak Peter, Susan, Edmund, Lucy, a hatalmas és fenséges Aslan, a meghökkentő narniai teremtmények és a sorozat vadonatúj hőse, Caspian herceg oldalán. Ők mind azért harcolnak, hogy ismét béke honoljon az egykor dicsőséges birodalomban.

Már a Narnia krónikáinak első része, Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény is káprázatos élményt kínált, ám a folytatás, ha lehet, még ennél is többet nyújt. A film a képzelőerő, a bátorság, a szeretet, az öröm és a humor bámulatos keveréke; igazi családi kincs, amelyet nem elég egyszer felfedezni.

 
2 990 Ft
Pán "Varázslatos!" (1DVD)
Péter (Levi Miller), a 12 éves lázadó fiú egész eddigi életét egy barátságtalan londoni árvaházban töltötte. Egy nap azonban a varázslatos Sohaországban találja magát, ahol hihetetlen kalandok várnak rá, miközben édesanyja titkát próbálja megfejteni. Tigrisliliommal, a rettenthetetlen harcossal (az Oscar®-díjra jelölt Rooney Mara) és új barátjával, James Hookkal (Garrett Hedlund) az oldalán Péternek le kell győznie a könyörtelen Feketeszakállt (az Oscar-díjra jelölt Hugh Jackman), hogy megmen... 
1 990 Ft
Rémségek cirkusza (1DVD)

A nagysikerű könyvsorozat alapján készült ez a lehengerlő kalandfilm, melyben a fantáziának még a halál sem szabhat határt. A 16 éves Darren ellátogat egy különös vándorcirkusz előadására, majd az ott fellépő vámpír (John C. Reilly) segédjének áll, s ezáltal ő is vérszívóvá válik.

Az élőholttá változott fiú csatlakozik a Rémségek Cirkuszához, ahol izgalmas kalandok várnak rá olyan elképesztő szörnyszülöttek társaságában, mint a szakállas nő (Salma Hayek) vagy a kígyófiú (Patrick Fugit). Időközben egyre elkerülhetetlenebbé válik a háború a vámpírok és ősi ellenségeik között, az emberiség sorsa pedig a fiú kezébe kerül.

 
1 990 Ft
Szólit a szörny (1DVD) (2016) (feliratos)
„Szívszorítóan őszinte történet mesés látványvilággal.” – Cseh Dániel, IGN.hu
A 12 éves Conor (Lewis MacDougall) csodálatos fantáziával megáldott kisfiú. Amikor élete legnagyobb megpróbáltatásával kell szembenéznie, nem akármilyen segítőt kap: egy hatalmas szörny (Liam Neeson) látogat el hozzá éjszakánként, aki fantasztikus történetekkel ébreszti fel a fiúban szunnyadó erőt és bátorságot. Conor végül a mesék és a szörny segítségével nemcsak édesanyja (Felicity Jones) súlyos be... 
1 990 Ft
Tizedik királyság 1-2. rész, A (1DVD)

Már kétszáz év telt el Hófehérke és Hamupipőke világot bejárt kalandjai óta, s a Kilenc Királyság arra készül, hogy Vendel herceget, Hófehérke unokáját ültesse a Negyedik Királyság trónjára. Ám ekkor kiszabadul tömlöcéből egy koronáját vesztett gonosz királynő és a királyfit golden retrieverré változtatja. Vendelnek egy varázstükör segítségével sikerül megszöknie: s egy eladdig ismeretlen földön, a mitikus Tizedik Királyságban találja magát, mégpedig egy New York City nevű helyen, ahol barátságot köt egy lánnyal, Virginiával és az apjával... A hármasnak hol trollok, hol rendőrök loholnak a nyomában, egy emberbőrbe bújt farkasról nem is szólva, s így mennek vissza a Kilenc Királyságba, hogy megkezdjék nehéz küldetésüket: visszaadni Vendelnek emberi küllemét és megtalálni a varázstükröt, amin keresztül haza lehet jutni a való világba.

 
1 490 Ft
Tizedik királyság 4. rész, A (1DVD)

Már kétszáz év telt el Hófehérke és Hamupipőke világot bejárt kalandjai óta, s a Kilenc Királyság arra készül, hogy Vendel herceget, Hófehérke unokáját ültesse a Negyedik Királyság trónjára. Ám ekkor kiszabadul tömlöcéből egy koronáját vesztett gonosz királynő és a királyfit golden retrieverré változtatja. Vendelnek egy varázstükör segítségével sikerül megszöknie: s egy eladdig ismeretlen földön, a mitikus Tizedik Királyságban találja magát, mégpedig egy New York City nevű helyen, ahol barátságot köt egy lánnyal, Virginiával és az apjával... A hármasnak hol trollok, hol rendőrök loholnak a nyomában, egy emberbőrbe bújt farkasról nem is szólva, s így mennek vissza a Kilenc Királyságba, hogy megkezdjék nehéz küldetésüket: visszaadni Vendelnek emberi küllemét és megtalálni a varázstükröt, amin keresztül haza lehet jutni a való világba.

 
1 490 Ft
Tizedik királyság 5. rész, A (1DVD)

Már kétszáz év telt el Hófehérke és Hamupipőke világot bejárt kalandjai óta, s a Kilenc Királyság arra készül, hogy Vendel herceget, Hófehérke unokáját ültesse a Negyedik Királyság trónjára. Ám ekkor kiszabadul tömlöcéből egy koronáját vesztett gonosz királynő és a királyfit golden retrieverré változtatja. Vendelnek egy varázstükör segítségével sikerül megszöknie: s egy eladdig ismeretlen földön, a mitikus Tizedik Királyságban találja magát, mégpedig egy New York City nevű helyen, ahol barátságot köt egy lánnyal, Virginiával és az apjával... A hármasnak hol trollok, hol rendőrök loholnak a nyomában, egy emberbőrbe bújt farkasról nem is szólva, s így mennek vissza a Kilenc Királyságba, hogy megkezdjék nehéz küldetésüket: visszaadni Vendelnek emberi küllemét és megtalálni a varázstükröt, amin keresztül haza lehet jutni a való világba.

 
1 490 Ft
Utolsó léghajlító, Az (1DVD)

Éld át Te is ezt a magával ragadó kalandot, amely a Nickelodeon nagysikerű Avatár – Aang legendája című rajzfilmsorozata alapján készült! Csatlakozz Aanghoz, ehhez a különleges fiúhoz, aki képes irányítani az elemeket és aki felejthetetlen utazásra indul, melynek során varázslatos lényekkel találkozik és különleges kepeségekkel rendelkező barátokra tesz szert. Avatárként ő az egyetlen ember a világon, aki véget vethet a Levegő, Víz, Föld és Tűz nemzetek között évezredek óta dúló háborúnak. Fantáziadús kalandjaival Az utolsó léghajlító izgalmakkal teli élményt szerez az egész családnak!

 
1 990 Ft
Vadak ura 1., A (1DVD)

Dar, a király fia az egyetlen túlélője kegyetlenül elpusztított törzsének. Szerelmét, Kyrát elrabolják, és szolgaként tartják fogva az ördögi Zad király vad harcosai. Dar elindul, hogy megkeresse és kiszabadítsa a lányt a fogságból, és helyreállítsa a békét az ellenség által feldúlt szülőföldjén. Küldetésének beteljesítésében segítségére van titokzatos varázsereje. A vadon urának ugyanis az a különleges képesség adatott, hogy meg tudja értetni magát az állatokkal, sőt bizonyos adottságaiknak is birtokában van.

Sharak, az ezeréves sas a bölcsességét és éleslátását kölcsönzi Darnak. Ruh, a tigris erejével és bátorságával ruházza fel a férfit. Fürge és Nyurga, a két agyafúrt menyét ravaszsággal jár túl a félelmetes ellenfelek eszén. Ám az emberek közül csak egyvalaki, Tao kíséri el barátját az izgalmas kalandtúrára. Ők ketten olyan mesébe illő utazáson vesznek részt, amely legendás, misztikus birodalmakba vezeti el őket, olyan helyekre, ahol szinte bármi megtörténhet. Királyok és királykisasszonyok világa ez, varázslók és boszorkányok mágiájának fekete-fehér útvesztője, ijesztő szörnyetegekkel és jóságos tündérekkel, romantikával, hősiességgel és időnként életre-halálra vívott csatákkal.

 
2 990 Ft

Sorrend: