Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

kaland


Sorrend:

prev
next

Zorro (1975) (1DVD) (vágatlan változat) (Alain Delon)

Diego (Alain Delon), a gazdag ültetvényes fia sokáig külföldön tartózkodott: bejárta a világot, kitanulta a kardforgatást, és más emberknt tér vissza szülőföldjére. Ám megdöbbenten szembesül a káosszal és az erőszakkal, mely egykor oly kedves és békés hazáján eluralkodott. Régi barátja, a kormányzó gyilkosság áldozata lesz, és úgy tűnik, hogy a hatalmat végleg megszerzi a háttérben meghúzódó, láthatatlan gonosz erõ.

Diego átveszi a kormányzói széket, de kissé bohókás és ügyetlen ficsúrnak mutatja magát, ezzel is megtévesztve a hatalma ellen szervezkedőket. Viszont amikor leszáll az éj, egy talpig fekete ruhába öltözött, álarcos igazságosztó vágtat paripáján, hogy megvédje az elesetteket és hogy rendet tegyen hazájában. A neve: Zorro.

 
1 990 Ft
Zorro legendája (1DVD)

A csemete panaszkodik, hogy apu keveset van otthon, az asszony meg hisztizik, és válni akar… Nem könnyű egy elfoglalt családapa élete, pláne nem az, ha az illető nem más, mint Zorro, az élő legenda, az igazság fekete lovagja, az álarcos harcos, akinek naponta kell megvédenie Kalifornia tisztes polgárait a korrupt banditabáró, McGivens garázdálkodásaitól. Nem könnyít a helyzeten a francia borász, Armand felbukkanása sem, aki azonmód csapni kezdi a szelet a szépséges Elenának, ráadásul titokban egy alvilági társaság feje…


Suhogó kardok, pihegő keblek, vágtató paripák, bravúros mutatványok, hajmeresztő izgalmak, forróvérű romantika, vérbő humor, no és persze Antonio Banderas és Catherine Zeta-Jones ellenállhatatlan kettőse – a várva várt folytatásban ismét minden együtt van, ami a Zorro álarcát világsikerré tette!

 
2 990 Ft

prev
next

Sorrend: