Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

kaland


Sorrend:

prev
next

Fekete Tulipán (1DVD) (Alain Delon)

A cinikus Guillaume gróf kettős életet él a nagy francia forradalom idején; hétköznapjainak sötét oldalát kalandorkodás és rablás tölti ki. Egyik titkos akciója során szerzett sebesülését leleplezni kívánva felhozatja vidékről öccsét, hogy a gyógyulás idejére a világ előtt helyettesítse őt. Julien boldogan vállalja a szerepet, mert azt hiszi, bátyja is osztozik az ő eszméiben, és az igazságért harcol. Keserves csalódás éri azonban, mikor kiderül, hogy rokona csak a saját élvezeteire gondol.

 
3 990 Ft
Félelem bére, A (1DVD)

Dél-Amerika.

Ha egy olajkút kigyullad az oltás csak úgy lehetséges, ha a égő gázokat és olajat berobbantják nitroglicerinnel.

A nitroglicerin szállítása viszont rendkívül veszélyes, szinte öngyilkos feladat, hiszen a legkisebb ütődésre is felrobban. Az anyagot száz kilóméterről kell rossz utakon eljuttatni a célhoz.

Mégis vannak jelentkezők, akik a jó pénz reményében vállalkoznak a filmtörténet egyik legveszedelmesebb utazására...

 
2 990 Ft
Férfi, aki sasokkal álmodott 1-2., A (2DVD )

A magának való sajtkészítő, Rocco Ventura (Terence Hill) birkákat és kecskéket tenyészt birtokán, a festői szépségű Caledoniában. Lassan barátság szövődik közte és az ifjú Roberto, a helyi polgármester unokaöccse közt, aki nagybátyjánál lábadozik betegségéből. Roccót apjaként kezdi szeretni, de a férfi Roberto édesanyja számára sem közömbös. Azonban feszültséget okoz, hogy a polgármester feltétel nélküli támogatásáról biztosítja azt a kétes hírű vállalkozót, aki egy hatalmas szállodát szeretne építtetni a település közelében, hiszen a jelentős környezetrombolással járó terv megvalósulásához már csak a súlyosan eladósodott Rocco birtokát kell megszerezniük, aki azonban ebbe nem hajlandó belemenni...
Noha Terence Hillt a legtöbben Bud Spencer elmaradhatatlan társaként ismerik, a népszerű színész újra bebizonyítja, hogy önállóan is képes helytállni. A természetkedvelő, jólelkű Rocco szerepében pályája egyik legszerethetőbb alakítását nyújtja.

 
3 990 Ft
Fordulópont (1DVD) (En solitaire, 2013) / tékás

Yann Madec élete lehetőségeként elindul a Vendée Globeon, a világ leghíresebb földkerülő vitorlásversenyén, amelyet a szabály szerint egyedül kell teljesítenie. Kilenc nappal a rajtot követően már vezeti a versenyt, és amikor kezdené azt hinni, mindenkinek bizonyítani tudja rátermettségét, vitorlása megsérül, s előnyét feladva a szárazföld felé kénytelen navigálni, hogy újra versenyképessé tehesse hajóját. A javítást követően Yann a mezőny után indul, és a partoktól már messze eltávolodva veszi csak észre, hogy nincs egyedül a fedélzeten: Moussa, a szingaléz tinédzser a kikötőben fellopódzott a hajójára. Yannnak döntenie kell. Vagy visszafordul és szárazra teszi potyautasát, ezzel minden esélyét elszalasztva a végső győzelemre, vagy szembenéz a veszéllyel, hogy diszkvalifikálják, mivel a verseny szabályait megszegve nem egyedül utazik a fedélzeten. A férfi a segítségnyújtás és saját hiúsága között őrldik: egyszerűen nem szeretne élete lehetségéről egy menekült miatt lemaradni.

 
1 990 Ft
Francia kalóz szeretője, A (1DVD) (slimtokos)

Lady Dona St. Columb az angol úrhölgyek unalmasnak is mondható életét éli. Férje távol van tőle, s így egyedül él szolgálóival hatalmas tengerparti kastélyában. Amikor megismerkedik a rettegett kalózvezérrel eleinte csak múló szeszélynek tűnik a viszony ami kettejük között kialakul. Hamarosan azonban egyre inkább beleszeret a férfiba s ez egész addigi életét örökre megváltoztatja...

 
1 490 Ft
Gormenghast (2DVD) (Box )(2008) (BBC)
Gormenghast királyságának ősi kastélyában minden változatlanul folyik több ezer éve. Itt él háborítatlanul a Groan család. A nagy múltú dinasztia nem várt fenyegetést kap az elbűvölő ámde igen kiszámíthatatlan és gonosz Steerpike személyében. Amikor megszületik az új trónörökös, Steerpike megkezdi kíméletlen küzdelmét Gormenghast trónjáért. Mindent bevet céljai elérése érdekében, ármánykodása beszövi a kastély minden zegét-zugát. Egyedül az ifjú trónörökös mer szembeszállni vele...Csodálatos ... 
1 990 Ft
György és a sárkány (1DVD)

Az első kereszteshadjárat véget ért, s a seregnyi holtfáradt lovag, katona, szerencsevadász és prédikátor a Szentföldről hazatér Európába. Otthonuk azonban távollétük alatt a felismerhetetlenségig megváltozott, így George, a vérontásba belefáradt keresztes hiába szeretné kardját örökre a szögre akasztani. Úgy dönt, hogy a jó Edgár királyhoz megy északra, ahol a föld termékeny, az emberek vendégszeretők, és végre ő is békére lelhet. De jaj, szörnyű állapotok fogadják! A király gyönyörű lánya, Lunna hercegnő nyomtalanul eltűnt. George vállalja a bajba jutott királykisasszony felkutatását – természetesen megfelelő díjazás: egy csinos kis birtok ellenében –, s útra kel Elmendorf, a király hű szolgája kíséretében. Veszélyes útja során sikerül rálelnie a lányra és rejtély kulcsára egyaránt. Küldetésének teljesítése olyan kalandba sodorja, mely egy ezredéves legenda ősforrása lesz.

 
1 990 Ft
Három testőr, A  (1DVD) (2005) (Hallmark)
A fiatal és vakmerő kalandor, D'Artagnan Párizsba indul, hogy csatlakozzon a királyi testőrséghez. Álmát azonban nem tudja valóra váltani, hiszen megérkezésekor tudomására jut, hogy a szervezetet hivatalosan feloszlatták és a testőröket szélnek eresztették. Három egykori testőr viszont a végsőkig hű marad a királyhoz: a gáláns Aramis, a töprengő Athos és a mindig tettrekész Portos. Amikor Lajos király és Anna királynő uralmát veszély fenyegeti - elsősorban a gyűlölködő Richelieu bíboros, a sz... 
990 Ft
  Három testőr, A (1993 - The Three Musketeers) (1DVD) (Kiefer Sutherland - Charlie Sheen)

A fiatal és vakmerő kalandor, D'Artagnan Párizsba indul, hogy csatlakozzon a királyi testőrséghez. Álmát azonban nem tudja valóra váltani, hiszen megérkezésekor tudomására jut, hogy a szervezetet hivatalosan felosztották és a testőröket szélnek eresztették.

Három egykori testőr viszont a végsőkig hű marad a királyhoz: a gáláns Aramis, a töprengő Athos és a mindig tettrekész Portos.

Amikor a fiatal Lajos király és Anna királynő uralmát veszély fenyegeti - elsősorban a gyűlölködő Richelieu bíboros, a szépséges, ámde ravasz Milady DeWinter és a gonosz udvaronc Count DeRochefort irányából - csak e három rendíthetetlen testőr és az időközben hozzájuk csapódott D'Artagnan jelentik számukra az egyetlen reményt!

 
2 990 Ft
  Három testőr, avagy a királyné gyémántjai, A (1973 - The Three Musketeers) (1DVD) (Richard Chamberlain - Charlton Heston) (B-Roll kiadás)

A számtalan feldolgozást megélt klasszikus Dumas-regény Richard Lester (Egy nehéz nap éjszakája, Superman II-III.) adaptációjában vált igazán felejthetetlenné a filmvásznakon is!

A cinikus Athos, a leállíthatlan Aramis és az arrogáns Porthos, valamint a hozzájuk csapódó, testőrnek készülő D’Artagnan a királynő védelmére kel, amikor a gonosz Richelieu bíboros sötét intrikáival a hatalom megszerzésére készül.

Az akciódús kalandot a ’70-es évek legnagyobb sztárjai – ma már filmlegendái – keltik életre. Olyan filmcsillagok közreműködnek a produkcióban, mint Charlton Heston, Raquel Welch, Faye Dunaway, Richard Chamberlain, Christopher Lee, Geraldine Chaplin, Michael York és Oliver Reed!

 
1 990 Ft
Hat nap hét éjszaka (1DVD)

A férfi: kemény, ámde csöppet sem ambiciózus pilóta, aki
rozzant teherszállító gépén fekete fuvarokat vállal egyik trópusi szigetről
a másikra. Kényelmes életén esze ágában sincs változtatni, amíg…

A nő: sikerorientált és céltudatos, egy New York-i magazin
szerkesztője, aki újdonsült vőlegényével nyaral egy egzotikus szigeten. Egy
sürgős munka azonban Tahitira szólítja, ezért repülőgépet bérel, melynek pilótája
nem más, mint a férfi.

Az össze nem illő pár, azaz a férfi és a nő (vagy mondjuk
úgy: tűz és víz) „repülőtörést“ szenved egy lakatlan szigeten, s megkezdődik
a veszélyes kalandokkal, az annál is veszélyesebb perpatvarokkal, és ami a legveszélyesebb:
egy kis románccal tarkított váratlan vakáció.

 
1 990 Ft
I.E. 10000 (1DVD) (Pro Video kiadás)

Roland Emmerich, A függetlenség napja és a Holnapután rendezőjének új filmje egy rég letűnt világba repíti nézőit, amelyben mamutok uralják a Földet és misztikus erők formálják az emberek életét.

A szemkápráztató látványeffektusokkal teli történet a világ első hőséről (Steven Strait) szól, aki veszélyekkel teli kalandra indul, hogy megmentse elrabolt kedvesét (Camilla Belle) és beteljesítse megjövendölt sorsát. Útja során szembekerül egy kardfogú tigrissel, történelem előtti lényekkel hadakozik, hadsereget toboroz és felfedez egy elveszett civilizációt, ahol lázadást szít, hogy megmentse szerelmét – így lesz a legendák korának első bajnokává.

 
1 490 Ft
Imax: T-Rex (1DVD) (1998)(pattintótokos) (feliratos)
Egy őslénykutató tizenéves kislánya, Ally azt reméli, hogy a nemrég az apja által talált Tyrannosaurus tojás bizonyíthatja elméletét, miszerint a dínók voltak a mai madarak ősei. Ally a múzeumben a padlóra ejti a tojást, amelyből különös porfelhő száll fel. Még aznap éjszaka egy múzeumi T-Rex csontváz kel életre és Ally rájön, hogy a leletek segítségével időutazást tehet a múltba.

A páratlan számítógépanimációs technika segítségével a filmben egy izgal... 
3 990 Ft
  Indiana Jones 1-4. - A teljes sorozat (5DVD box) (DVD díszkiadás)

Indiana Jones 1. - Az elveszett frigyláda fosztogatói:

1936. Indiana Jones, a régészet tudományának doktora különleges és titkos megbízást kap az amerikai kormánytól: meg kell találnia a Frigyládát, a legendás bibliai tárgyat, amelyről történészek úgy gondolják, hogy a Tízparancsolat eredeti kőtábláit rejti!

Indy nyomon van, de hamar rá kell jönnie, hogy az egyébként sem könnyű feladat kockázatosabb, mint gondolta. Váratlan konkurenciája is akad a kutatásban a nácik személyében, akik Adolf Hitler lázálmait kergetve keresik a Frigyládát.

A németek úgy gondolják, hogy a szent ereklye feltételezett csodás erejét fegyverként használhatják majd ellenségeikkel szemben...

Indiana Jones 2. - A Végzet Temploma:

1935. Shanghai. A kalandor archeológus, Indiana Jones egy éjszakai bárban szeretné lezárni legújabb üzletét, de a dolgok szó szerint rosszul sülnek el, elmérgesedik a helyzet és Indy-nek menekülnie kell.
A felfordulásban kénytelen megmenteni egy csinos énekesnő életét is, aki ettől kezdve mintegy koloncként kíséri végig következő útján. Megmenekülésükhöz egy vagány 12 éves srác is hozzájárul, aki Indy-t egy indiai kis faluba csalja.

A falusiak kétségbeesetten mesélik el az archeológusnak, hogy mióta elloptak tőlük egy szent követ, gonosz szellemek járnak vissza a falujukba, hogy magukkal ragadják a falusiak gyermekeit.

Indy megigéri, hogy visszaszerzi a követ. nem sejti, hogy a nyomok egy kultikus szektához vezetnek...

Indiana Jones 3. - Az utolsó kereszteslovag:

1938. Indiana Jones ezúttal részben személyes okokból hagyja ott a tanári szobáját és csatolja fel ostorát. Hírt kap arról, hogy édesapját - akinek árnyékából számos kaland, eredmény és tudományos elismerés után sem volt még képes kilépni - elrabolták!
Kiderül, hogy idősebb Jones professzor a nácik fogságában van. A németek tudják, hogy Jones titkos naplója számos olyan fontos feljegyzést tartalmaz, amely segíthet nekik közelebb kerülni néhány hőn áhított műkincs lelőhelyéhez.

Ezúttal sem akármilyen ereklye után folyik a hajsza: a nácik a Szent Grált akarják megszerezni mindenáron, a kelyhet, amely a legenda szerint az örök élet kulcsa!

Indy kénytelen behatolni az oroszlán barlangjába - a nácik főhadiszállására, hogy kiszabadítsa apját. A két Jones ettől kezdve egyszerre lesz üldözött és üldöző: életveszélyes kalandok tucatjain vereszik át magukat, hogy a németek előtt kaparintsák meg a kelyhet, miközben sarkukban lohol az egész Harmadik Birodalom. A kalandok során fény derül arra is, honnan kapta ifjabb Jones az Indy nevet!

Indiana Jones 4. - A Kristálykoponya királysága (2DVD):

Mindenki kedvenc régész kalandora újra leporolja kalapját és elmaradhatatlan ostorát, hogy most egy újabb világjáró nagy utazást tegyen. Közel 20 év elteltével tér vissza Indiana Jones! Harrison Ford újra felveszi már-már ikonikus, a kígyóktól undorodó, minden más helyzetben azonban talpraesett hős szerepét. A folytatásban Karen Allen is visszatér az 1981-es Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói című filmből. A sorozat 4. epizódja most olyan legendás szereplőkkel egészül ki, mint Ray Winston, John Hurt, Jim Broadbent, Itwas Tolen, Shia LaBeouf, valamint Cate Blanchett, aki az aljas orosz ügynöknőt, Irina Spalkot alakítja.

Indy legújabb kalandja az Egyesült Államok nyugati részén, a sivatagban kezdődik. 1957-et írunk, javában dúl a hidegháború. Jones szerencsével határos módon megmenekül a szovjetek fogságából, de legújabb akcióját gyanúsnak találja a kormány, és a professzornak távoznia kell állásából.

Mielőtt Indy elhagyná a várost, taválkozik egy fiatal lázadó sráccal, Muttal, aki ajánlatot tesz a régészprofesszornak: ha segít egy nagyon személyes küldetésben, akkor lehet, hogy megszerezheti a történelem leglátványosabb régészeti leletét: Akator Kristálykoponyáját, a legendás kincset, melyet oly sok babona és félelem övez. Indy és Mutt elindulnak Peruba, ahol kiderül, hogy nem csak ők kutatnak a kincs után, hanem a szovjetek is. Irina Spalko ügynöknő vezetésével a világuralom megszerzése érdekében akarják megkaparintani a titokzatos kristálykoponyát...

 
9 990 Ft
  Indiana Jones 1. - Az elveszett frigyláda fosztogatói (1DVD)

1936. Indiana Jones, a régészet tudományának doktora különleges és titkos megbízást kap az amerikai kormánytól: meg kell találnia a Frigyládát, a legendás bibliai tárgyat, amelyről történészek úgy gondolják, hogy a Tízparancsolat eredeti kőtábláit rejti!

Indy nyomon van, de hamar rá kell jönnie, hogy az egyébként sem könnyű feladat kockázatosabb, mint gondolta. Váratlan konkurenciája is akad a kutatásban a nácik személyében, akik Adolf Hitler lázálmait kergetve keresik a Frigyládát.

A németek úgy gondolják, hogy a szent ereklye feltételezett csodás erejét fegyverként használhatják majd ellenségeikkel szemben...

 
2 990 Ft
  Indiana Jones 1. - Az elveszett frigyláda fosztogatói / Indiana Jones 2. - A Végzet Temploma / Indiana Jones 3. - Az utolsó kereszteslovag (nagyon(4DVD box) (Indiana Jones kalandjai) (DVD díszkiadás)

Indiana Jones 1. - Az elveszett frigyláda fosztogatói:

1936. Indiana Jones, a régészet tudományának doktora különleges és titkos megbízást kap az amerikai kormánytól: meg kell találnia a Frigyládát, a legendás bibliai tárgyat, amelyről történészek úgy gondolják, hogy a Tízparancsolat eredeti kőtábláit rejti!

Indy nyomon van, de hamar rá kell jönnie, hogy az egyébként sem könnyű feladat kockázatosabb, mint gondolta. Váratlan konkurenciája is akad a kutatásban a nácik személyében, akik Adolf Hitler lázálmait kergetve keresik a Frigyládát.

A németek úgy gondolják, hogy a szent ereklye feltételezett csodás erejét fegyverként használhatják majd ellenségeikkel szemben...

Indiana Jones 2. - A Végzet Temploma:

1935. Shanghai. A kalandor archeológus, Indiana Jones egy éjszakai bárban szeretné lezárni legújabb üzletét, de a dolgok szó szerint rosszul sülnek el, elmérgesedik a helyzet és Indy-nek menekülnie kell.
A felfordulásban kénytelen megmenteni egy csinos énekesnő életét is, aki ettől kezdve mintegy koloncként kíséri végig következő útján. Megmenekülésükhöz egy vagány 12 éves srác is hozzájárul, aki Indy-t egy indiai kis faluba csalja.

A falusiak kétségbeesetten mesélik el az archeológusnak, hogy mióta elloptak tőlük egy szent követ, gonosz szellemek járnak vissza a falujukba, hogy magukkal ragadják a falusiak gyermekeit.

Indy megigéri, hogy visszaszerzi a követ. nem sejti, hogy a nyomok egy kultikus szektához vezetnek...

Indiana Jones 3. - Az utolsó kereszteslovag:

1938. Indiana Jones ezúttal részben személyes okokból hagyja ott a tanári szobáját és csatolja fel ostorát. Hírt kap arról, hogy édesapját - akinek árnyékából számos kaland, eredmény és tudományos elismerés után sem volt még képes kilépni - elrabolták!
Kiderül, hogy idősebb Jones professzor a nácik fogságában van. A németek tudják, hogy Jones titkos naplója számos olyan fontos feljegyzést tartalmaz, amely segíthet nekik közelebb kerülni néhány hőn áhított műkincs lelőhelyéhez.

Ezúttal sem akármilyen ereklye után folyik a hajsza: a nácik a Szent Grált akarják megszerezni mindenáron, a kelyhet, amely a legenda szerint az örök élet kulcsa!

Indy kénytelen behatolni az oroszlán barlangjába - a nácik főhadiszállására, hogy kiszabadítsa apját. A két Jones ettől kezdve egyszerre lesz üldözött és üldöző: életveszélyes kalandok tucatjain vereszik át magukat, hogy a németek előtt kaparintsák meg a kelyhet, miközben sarkukban lohol az egész Harmadik Birodalom. A kalandok során fény derül arra is, honnan kapta ifjabb Jones az Indy nevet!

 
14 990 Ft
Indiana Jones 2. - A Végzet Temploma (1DVD)

1935. Shanghai. A kalandor archeológus, Indiana Jones egy éjszakai bárban szeretné lezárni legújabb üzletét, de a dolgok szó szerint rosszul sülnek el, elmérgesedik a helyzet és Indy-nek menekülnie kell.
A felfordulásban kénytelen megmenteni egy csinos énekesnő életét is, aki ettől kezdve mintegy koloncként kíséri végig következő útján. Megmenekülésükhöz egy vagány 12 éves srác is hozzájárul, aki Indy-t egy indiai kis faluba csalja.

A falusiak kétségbeesetten mesélik el az archeológusnak, hogy mióta elloptak tőlük egy szent követ, gonosz szellemek járnak vissza a falujukba, hogy magukkal ragadják a falusiak gyermekeit.

Indy megigéri, hogy visszaszerzi a követ. nem sejti, hogy a nyomok egy kultikus szektához vezetnek...

 
2 990 Ft
Indiana Jones 3. - Az utolsó kereszteslovag (1DVD)

1938. Indiana Jones ezúttal részben személyes okokból hagyja ott a tanári szobáját és csatolja fel ostorát. Hírt kap arról, hogy édesapját - akinek árnyékából számos kaland, eredmény és tudományos elismerés után sem volt még képes kilépni - elrabolták!
Kiderül, hogy idősebb Jones professzor a nácik fogságában van. A németek tudják, hogy Jones titkos naplója számos olyan fontos feljegyzést tartalmaz, amely segíthet nekik közelebb kerülni néhány hőn áhított műkincs lelőhelyéhez.

Ezúttal sem akármilyen ereklye után folyik a hajsza: a nácik a Szent Grált akarják megszerezni mindenáron, a kelyhet, amely a legenda szerint az örök élet kulcsa!

Indy kénytelen behatolni az oroszlán barlangjába - a nácik főhadiszállására, hogy kiszabadítsa apját. A két Jones ettől kezdve egyszerre lesz üldözött és üldöző: életveszélyes kalandok tucatjain vereszik át magukat, hogy a németek előtt kaparintsák meg a kelyhet, miközben sarkukban lohol az egész Harmadik Birodalom. A kalandok során fény derül arra is, honnan kapta ifjabb Jones az Indy nevet!

 
2 990 Ft
  Indiana Jones 4. - A Kristálykoponya királysága (2DVD) (extra változat)

Mindenki kedvenc régész kalandora újra leporolja kalapját és elmaradhatatlan ostorát, hogy most egy újabb világjáró nagy utazást tegyen. Közel 20 év elteltével tér vissza Indiana Jones! Harrison Ford újra felveszi már-már ikonikus, a kígyóktól undorodó, minden más helyzetben azonban talpraesett hős szerepét. A folytatásban Karen Allen is visszatér az 1981-es Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói című filmből. A sorozat 4. epizódja most olyan legendás szereplőkkel egészül ki, mint Ray Winston, John Hurt, Jim Broadbent, Itwas Tolen, Shia LaBeouf, valamint Cate Blanchett, aki az aljas orosz ügynöknőt, Irina Spalkot alakítja.

Indy legújabb kalandja az Egyesült Államok nyugati részén, a sivatagban kezdődik. 1957-et írunk, javában dúl a hidegháború. Jones szerencsével határos módon megmenekül a szovjetek fogságából, de legújabb akcióját gyanúsnak találja a kormány, és a professzornak távoznia kell állásából.

Mielőtt Indy elhagyná a várost, taválkozik egy fiatal lázadó sráccal, Muttal, aki ajánlatot tesz a régészprofesszornak: ha segít egy nagyon személyes küldetésben, akkor lehet, hogy megszerezheti a történelem leglátványosabb régészeti leletét: Akator Kristálykoponyáját, a legendás kincset, melyet oly sok babona és félelem övez. Indy és Mutt elindulnak Peruba, ahol kiderül, hogy nem csak ők kutatnak a kincs után, hanem a szovjetek is. Irina Spalko ügynöknő vezetésével a világuralom megszerzése érdekében akarják megkaparintani a titokzatos kristálykoponyát...

 
1 990 Ft
  Indiana Jones 4. - A Kristálykoponya királysága (2DVD) (extra változat) (steelbook) (DVD díszkiadás)

Mindenki kedvenc régész kalandora újra leporolja kalapját és elmaradhatatlan ostorát, hogy most egy újabb világjáró nagy utazást tegyen. Közel 20 év elteltével tér vissza Indiana Jones! Harrison Ford újra felveszi már-már ikonikus, a kígyóktól undorodó, minden más helyzetben azonban talpraesett hős szerepét. A folytatásban Karen Allen is visszatér az 1981-es Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói című filmből. A sorozat 4. epizódja most olyan legendás szereplőkkel egészül ki, mint Ray Winston, John Hurt, Jim Broadbent, Itwas Tolen, Shia LaBeouf, valamint Cate Blanchett, aki az aljas orosz ügynöknőt, Irina Spalkot alakítja.

Indy legújabb kalandja az Egyesült Államok nyugati részén, a sivatagban kezdődik. 1957-et írunk, javában dúl a hidegháború. Jones szerencsével határos módon megmenekül a szovjetek fogságából, de legújabb akcióját gyanúsnak találja a kormány, és a professzornak távoznia kell állásából.

Mielőtt Indy elhagyná a várost, taválkozik egy fiatal lázadó sráccal, Muttal, aki ajánlatot tesz a régészprofesszornak: ha segít egy nagyon személyes küldetésben, akkor lehet, hogy megszerezheti a történelem leglátványosabb régészeti leletét: Akator Kristálykoponyáját, a legendás kincset, melyet oly sok babona és félelem övez. Indy és Mutt elindulnak Peruba, ahol kiderül, hogy nem csak ők kutatnak a kincs után, hanem a szovjetek is. Irina Spalko ügynöknő vezetésével a világuralom megszerzése érdekében akarják megkaparintani a titokzatos kristálykoponyát...

 
2 990 Ft

prev
next

Sorrend: