Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Ajánlat, Az (2005 - The Proposition) (1DVD) (Guy Pearce)

Ajánlat, Az (2005 - The Proposition) (1DVD) (Guy Pearce)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Ausztrália, az 1880-as évek. Charlie Burnst (Guy Pearce), a törvényen kívüli banditát és kisebbik testvérét, a siheder korú Mikey-t elfogja a magát a civilizáció követének valló Stanley kapitány (Ray Winstone), aki olyan ajánlatot tesz Charlie-nak, amely a döntéstől függetlenül csak vérfürdővel végződhet. Természetesen a nagyobb jó érdekében. Ha Charlie elfogja bátyját, Arthurt (Danny Huston), a könyörtelen gyilkost, akkor az öccse szabadon távozhat. Charlie belemegy az alkuba, pedig sejti, hogy ezzel mindnyájuk halálos ítéletét aláírta.

Az ajánlat egyszerre brutális és gyönyörű, nyers és költői, erőszakos és felemelő; egy western, amelynek minden másodpercéről süt az atmoszféra, az odaadás és a feszültség. A forgatókönyvet az a Nick Cave írta, akit elsősorban zenészként tisztel a világ, ám ezúttal új területen csillogtatja tehetségét: magnetikus erejű írása olyan nagyszerű karakterszínészeket nyert meg a filmhez, mint Guy Pearce (Szigorúan bizalmas), Ray Winstone (A tégla), Danny Huston (Az ember gyermeke), David Wenham (A Gyűrűk Ura), Emily Watson (Hullámtörés) és John Hurt (Az elefántember).

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, ausztrál, angol westernfilm

Kiadás: 1DVD, Cornerfilm

Főszereplők: Ray Winstone, Guy Pearce, Emily Watson, Richard Wilson, Danny Huston, David Gulpilil, David Wenham, John Hurt

Rendező: John Hillcoat

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1; angol 2.0

Feliratok: magyar, angol

Készítés éve: 2005

Hossza: 100 perc

Webáruház készítés