Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

gengszterfilmek


Sorrend:

prev
next

Legenda (2015 - Legend) (1DVD) (Tom Hardy)

A sármos és népszerű Reggie (Tom Hardy) és a kiszámíthatatlanul erőszakos Ron (Tom Hardy) mindig is elválaszthatatlanok voltak egymástól. Ketten együtt léptek a bűn útjára, és együtt, egymást kiegészítve veszik át az uralmat a londoni alvilág felett. Ténykedéseikre az amerikai maffia is felfigyel, és felajánlják, hogy együtt építsék fel Európa Las Vegasát, a bűnözés fellegvárát Londonban. Az üzlet virágzik, és Reggie-t még a szerelem is megtalálja a gyönyörű Frances (Emily Browning) képében, ám Ron fékezhetetlen természete és napról-napra növekvő paranoiája egyre veszélyesebb szituációkba sodorja őket, miközben a rendőrség is ott liheg a nyakukban. Vajon meddig tart ki az a birodalom, amely ilyen ingatag alapokon nyugszik? Brian Helgeland, a Szigorúan bizalmas Oscar®-díjas írója ezúttal is egy szövevényes, ám igaz történetet tár fel a 60-as évek londoni alvilágáról, melyben a méltán közkedvelt Tom Hardy nem egy, de mindjárt két szerepben is brillírozik.

 
1 990 Ft
London Boulevard (1DVD)

Mitchel (Colin Farrell) három év után szabadul a börtönből. Megpróbál tiszta lappal indulni, és Charlotte - nál (Keira Knightley), a világtól visszavonultan élő világhírű színésznőnél vállal munkát. A különös pár találkozása hamar kapcsolattá mélyül: Mitchel és Charlotte új életet terveznek Los Angelesben, de a londoni alvilágtól nem olyan könnyű megszabadulni. Gant (Ray Winstone), a könyörtelen gengszterfőnök kiszemelte magának a frissen szabadult bűnözőt egy mocskos üzletéhez. Mitchel visszautasítja az ajánlatot, de Gantnek nem lehet nemet mondani. William Monahan, bemutatkozása brutális, szexis és izgalmas. Azaz gengszterfilm a javából.

 
1 490 Ft
  Maffiák kereszttüzében (1DVD) (Scenes of the Crime, 2001) (Jeff Bridges) (A fotó csak reklám!)

Lenny egyszerű autószerelő. Szeretné feleségül venni barátnőjét, csak kevés a pénze. Ezért kapóra jön, mikor Rick, a gengszterfőnök egy könnyűnek ígérkező melóért szép összeget ígér neki.

Csak menet közben derül ki, hogy a munka nem is olyan sima ügy, mint elsőre látszik, hiszen Jimmyt, a rivális banda főnökét kell elrabolni. Lenny akarata ellenére belekeveredett a maffiaháború sűrűjébe. Vajon sikerül ép bőrrel kikeverednie a feje felett zajló véres játszmából?

A véres maffiatörténet főszereplője a négyszeres Oscar-díj jelölt Jeff Bridges!

 
1 990 Ft
  Második nekifutás (1DVD) (Le deuxieme souffle) (Daniel Auteuil)

Gu (Daniel Auteuil – Harminchat, Éretlenek), a híres gengszter hosszú évek fogsága után megszökik a börtönből. A francia rendőrség nagy erőkkel ered a nyomába, de ez nem gátolja meg abban, hogy még mielőtt álmai asszonyával (Monica Bellucci – Maléna, Mátrix – Újratöltve) elhagyná az országot, beszálljon egy utolsó balhéba. Négyen vágnak bele az akcióba, aminek egy aranyrúdszállítmány eltérítése a célja, és a rablást sikeresen végre is hajtják. Csakhogy a rendőrség sajátos módszert vet be ellenük: kiszivárogtatják az álhírt, miszerint Gu beköpte tettestársait. A régi vágású gengszter abból az iskolából származik, ahol az adott szó és a betyárbecsület mindennél többet ér, ezért innentől kezdve csak az hajtja, hogy nem tisztázza nevét – kerül, amibe kerül…

 
1 990 Ft
Megérint a halál (1DVD) (Nicolas Cage)

Jimmy Kilmatinnak majdnem sikerült az, ami csak keveseknek:
feladta addigi bűnöző életmódját, kikeveredett az alkoholizmusból, hogy feleségével
- aki ugyancsak az alkohol rabja volt egy ideig - berendezkedjen a normális
polgári életre.

De a múltja tovább kísérti. Egy éjszaka unokaöccse, Ronnie
dörömböl az ajtaján és segítségért könyörög. Egy kamionnyi lopott autó vár arra,
hogy leszállítsák a megrendelőnek, de nincs sofőr - ha Jimmy nem vállalja
a fuvart, Ronnie a halál fia: a maffia nem kegyelmez neki.

Meggyőződése ellenére segít Ronnienak, de útközben
rajtuk ütnek a zsaruk - a lövöldözésben meghal egy rendőr, Jimmy-re tehát
hosszú börtönévek várnak. A férfi ismeri a maffia hallgatási törvényét és nem
hajlandó "énekelni", de amikor megtudja, hogy minden barátja, társa
és rokona elárulta őt, és rájön arra is, hogy Ronnie - aki miatt börtönbe
került - a feleségét is elcsábította és újra a bűn útjára vitte, elhatározza,
hogy büntetése enyhítéséért cserébe segít a rendőröknek.

Nem kevesebbet kérnek tőle, mint azt, hogy épüljön be a pszicopata
Little Junior Brown bandájába és segítsen lebuktatni a veszélyes maffiózót…

 
2 990 Ft
Mulholland - Gyilkos negyed (1DVD)

Hulla hever a Mulholland negyed hatalmas lejtőjének mélyén. A Los Angeles-i rendőrség mostanában egyre gyakrabban bukkan kétes hírnévnek "örvendő" áldozatokra ezen a környéken. Valaki az igazságszolgáltatást a saját kezébe véve szép sorban "kivégzi" a rosszfiúkat. Max Hoover nyomozó vezeti a rendőrségen belül "másodállásban működő csoportot, amelyik a város legkeményebb gengszterei ellen indul hadba. Max volt szeretője is bekerül az áldozatok közé.

 
990 Ft
  Nagymenők (1DVD)  (Warner, pattintótokos) (Oscar-díj) (feliratos)

Henry Hill gyerekkora óta nagymenő szeretett volna lenni. Vágyakozva bámulta a szemközt lakó maffiózót, aki mindig nagy kocsikon érkezett haza, akit mindig a legjobb nők kísértek és akit soha nem zaklatott a rendőrség, ha túl hangos bulit csapott az éjszaka közepén. Henry egy napon nagy elhatározásra jut: önként jelentkezik a maffiózónál kisegítőnek. Néhány nap múlva már ő árulja a lopott cigarettát a gyárkapuban, néhány hónap múlva már név szerint ismeri őt a legjobb bár ajtónállója, és nem telik el sok idő, mire az utcán előre köszönnek neki az emberek…
Martin Scorsese hat Oscar-díjra jelölt epikus maffiafilmjét a műfaj tisztelői ugyanúgy alapműnek tekintik, mint A keresztapa trilógia darabjait!
A FILM FLIPPER VÁLTOZATBAN KAPHATÓ CSAK! A LEMEZT MEG KELL FORDÍTANI A FILM FELÉNÉL!

 
1 990 Ft
Nagymenők (1DVD) (Pro Video kiadás) (Oscar-díj)

Henry Hill gyerekkora óta nagymenő szeretett volna lenni. Vágyakozva bámulta a szemközt lakó maffiózót, aki mindig nagy kocsikon érkezett haza, akit mindig a legjobb nők kísértek, és akit soha nem zaklatott a rendőrség, ha túl hangos bulit csapott az éjszaka közepén. Henry egy napon nagy elhatározásra jut: önként jelentkezik a maffiózónál kisegítőnek. Néhány nap múlva már ő árulja a lopott cigarettát a gyárkapuban, néhány hónap múlva már név szerint ismeri őt a legjobb bár ajtónállója, és nem telik el sok idő, mire az utcán előre köszönnek neki a tőle rettegő emberek…

Martin Scorsese maffiafilmje a műfaj egyik alapműve! 1990-ben hat Oscar-díjra jelölték, amelyből egyet meg is nyert.

 
1 490 Ft
Nagymenők (2DVD) (Martin Scorsese)
Henry Hill gyerekkora óta nagymenő szeretett volna lenni. Vágyakozva bámulta a szemközt lakó maffiózót, aki mindig nagy kocsikon érkezett haza, akit mindig a legjobb nők kísértek, és akit soha nem zaklatott a rendőrség, ha túl hangos bulit csapott az éjszaka közepén.
Henry egy napon nagy elhatározásra jut: önként jelentkezik a maffiózónál kisegítőnek.
Néhány nap múlva már ő árulja a lopott cigarettát a gyárkapuban, néhány hónap múlva már név szerint ismeri őt a leg... 
1 990 Ft
  Nem írnek való vidék (2011 - Kill The Irishman) (1DVD) (Ray Stevenson) / kissé karcos/

Danny Green (Ray Stevenson: Éli könyve, Arthur király) árvaként Cleveland embertpróbáló utcáiról küzdötte magát hajógyári munkássá, majd szakszervezeti vezetővé és ezzel párhuzamosan a helyi maffia szövetségesévé.
Alvilági kapcsolatai miatt az FBI kizárja a szakszervezetből ezért pénzbehajtóként kezd dolgozni a helyi uzsorásnak, Shondor Birnsnek (Christopher Walken: Kapj el, ha tudsz, Tiszta románc). Hatalma rövid idő alatt megnő, miközben viszonya az olasz maffia vezérével (Vincent D’Onorfio: Brooklyn mélyén) megromlik, így az FBI nyomozójával, Joe Manditskival (Val Kilmer: Drogtanya, Az angyal), valamint az olasz maffiával a nyomában évekig tartó véres gengszterháborút robbant ki Cleveland utcáin… A film az 1970-es években, Clevelandben lezajlott maffiaháború történetét dolgozza fel Rick Porello: Kill the Irishman: The War That Crippled the Mafia című könyve alapján.

 
1 990 Ft
  Pokol konyhája, A (1990 - State Of Grace) (1DVD) (Sean Penn)

New York írek lakta negyede, vagy más néven a Pokol konyhája köztudottan az
amerikai ír maffia központja. Zárt közösség, ahol esélye sincs idegeneknek arra,
hogy közel kerüljenek a tűzhöz - nem csoda, hogy a rendőrség és az FBI évek
óta nem képes fogást találni a helyi alvilágon.

Itt jön a képbe Terry Noonan, aki a Pokol konyhájában nőtt fel, majd
Bostonba költözött, ahol most zsaruként dolgozik. Új feladata során azonban
vissza kell térnie szülőhelyére, újra fel kell elevenítenie régi kapcsolatait
korábbi barátaival, akik közül sokan most a maffiának dolgoznak, sőt egyikük,
Frankie a helyi bűnbanda vezetője lett...

Terry számára komoly lelkiismereti problémát okoz a feladat, hiszen
bárhogy dönt, valakit el kell árulnia - vagy a barátait, vagy a törvényt. Tovább
bonyolódik azonban a helyzet, amikor találkozik fiatalkori szerelmével, Kathleennel,
és újra hatalmába kerítik a rég elfeledettnek hitt érzések - a lány ugyanis
Frankie húga…

 
2 990 Ft
Sebhelyesarcú, A (1DVD) (feliratos)

Al Pacino feledhetetlen alakítást nyújt mint Tony Montana, az egyik legkönyörtelenebb gengszter, akiről valaha film készült.

A rendező a sikergyáros Brian De Palma, a producer pedig az a Martin Bregman, aki mozivászonra vitte mindkét Keresztapa-legendát.

A sebhelyesarcú egy pitiáner kubai menekült bűnöző erőszakos karrierjét követi nyomon, aki felgéppuskázza magát a miami kokainbirodalom csúcsára. Az Oscar-díjas Olvier Stone átütő forgatókönyvével, Giorgio Moroder lendületes kísérőzenéjével, és a miami latinok életmódjának nagyszerű ábrázolásával A sebhelyesarcú a legnagyobb hollywoodi alvilági drámák sorába tartozik, feltárja az amerikai drogvilág aljas hatalmát.

 
2 990 Ft
Sebhelyesarcú, A (2DVD) (különleges kiadás) (felirat)

Al Pacino feledhetetlen alakítást nyújt mint Tony Montana, az egyik legkönyörtelenebb gengszter, akiről valaha film készült.

A rendező a sikergyáros Brian De Palma, a producer pedig az a Martin Bregman, aki mozivászonra vitte mindkét Keresztapa-legendát.

A sebhelyesarcú egy pitiáner kubai menekült bűnöző erőszakos karrierjét követi nyomon, aki felgéppuskázza magát a miami kokainbirodalom csúcsára. Az Oscar-díjas Olvier Stone átütő forgatókönyvével, Giorgio Moroder lendületes kísérőzenéjével, és a miami latinok életmódjának nagyszerű ábrázolásával A sebhelyesarcú a legnagyobb hollywoodi alvilági drámák sorába tartozik, feltárja az amerikai drogvilág aljas hatalmát.

 
2 990 Ft
  Tégla, A (1DVD) (Leonardo DiCaprio - Jack Nicholson) (Oscar-díj)

Billy Costigan (Leonardo DiCaprio), az újonc rendőr alvilági környezetben nőtt fel. Ő az ideális tégla, akinek be kell épülnie a Frank Costello (Jack Nickolson) vezette maffiába. Az a dolga, hogy Costello bizalmába férkőzve segítsen rendőr feletteseinek (Mark Wahlberg és Martin Sheen) lebuktatni a maffiózót. Mindeközben Colin Sullivanben (Matt Damon), a különleges nyomozóegység tisztjében mindenki megbízik. Senki sem gyanítja, hogy ő Costello beépített embere.
A nagysikerű A tégla véres cselekményének középpontjában a két beépített ember kettős életének szövevényes összefonódása és összeütközése áll. A bűnözésről és bűnhődésről szóló, zsigerig hatoló tanmeséjében Martin Scorsese örökbecsű alakításokat hozó színészi gárdát rendez. Az eredményről egy percre sem bírjuk levenni a tekintetünket: mintha egy gengszter – vagy egy zsaru – pisztolyával néznénk farkasszemet.

 
1 490 Ft
  Tégla, A (2DVD) (extra változat) (Leonardo DiCaprio - Jack Nicholson) (Oscar-díj)

Billy Costigan (Leonardo DiCaprio), az újonc rendőr alvilági környezetben nőtt fel. Ő az ideális tégla, akinek be kell épülnie a Frank Costello (Jack Nickolson) vezette maffiába. Az a dolga, hogy Costello bizalmába férkőzve segítsen rendőr feletteseinek (Mark Wahlberg és Martin Sheen) lebuktatni a maffiózót. Mindeközben Colin Sullivanben (Matt Damon), a különleges nyomozóegység tisztjében mindenki megbízik. Senki sem gyanítja, hogy ő Costello beépített embere.
A nagysikerű A tégla véres cselekményének középpontjában a két beépített ember kettős életének szövevényes összefonódása és összeütközése áll. A bűnözésről és bűnhődésről szóló, zsigerig hatoló tanmeséjében Martin Scorsese örökbecsű alakításokat hozó színészi gárdát rendez. Az eredményről egy percre sem bírjuk levenni a tekintetünket: mintha egy gengszter – vagy egy zsaru – pisztolyával néznénk farkasszemet.

 
1 490 Ft
Temetés, A (1DVD) (Christopher Walken)

A mindössze 22 éves maffiózó kihűlt teste egy nyitott koporsóban nyugszik -
meggyilkolták. A temetésen összegyűlt a megdöbbent gyászoló család, hogy a fiúnál
utolsó tiszteletét tegye. Fivérei, Ray és Chez bosszúra szomjaznak.

Elsőszámú gyanúsítottjuk az a Gaspar Spoglia, akinek feleségét Johnny
elcsábította.

Hamisítatlan maffiaháború olasz módra, a szeszcsempész Amerika stílusos napjaiból!

 
1 990 Ft
Testvéri kötelék (1DVD)

Mikor Jacob (Anton Yelchin) visszatér a világtól elzárt szülővárosába, rádöbben, hogy a fejlődésben némileg visszamaradt bátyja, Buddy (Chris Marquette) egy hírhedt bandának dolgozik, melynek kegyetlen főnöke (Vincent D’Onofrio) Buddy fogyatékát kihasználva könyörtelen gyilkost faragott a férfiből. Jacob tudja, hogy csak úgy képes megmenteni a bátyját, ha belülről számolja fel a bűnbandát... A Testvéri kötelék egy nagy ívű, kemény thriller, amely a fivérek közötti összetartásról, a hűség fontosságáról és az erőszak hiábavalóságáról mesél.

 
1 990 Ft
  Torta (2DVD) (Layer Cake, 2004) (Duplalemezes Extra Változat) (Daniel Craig)

Mr. X. (Daniel CraigLara Croft: Tomb Raider, Munich) a sikeres londoni drog díler visszavonulni készül, hogy lábrázós, lazázós, új életbe kezdjen. De még megkérik egy utolsó szívességre: két millió font értékű, első osztályú Ecstasy szállítmány eladását kell lebonyolítania. Mr. X. balszerencséjére kiderül, hogy az anyagot egy szerbiai drogbárótól lopták, aki garantáltan golyót röpít a fejébe, ha eladja az árut. Ugyanezzel a csúfos véggel fenyegeti a londoni alvilág feje, ha nem ad túl a drogon. Kész kutyaszorító.

A lecke fel van adva, és ha Mr. X meg akarja oldja a helyzetet, nem veszítheti el a fejét – semmilyen értelemben.

EXTRÁK (eredeti nyelven)

- Kimaradt jelenetek
- Két alternatív befejezés
- Audiókommentár a rendező és az író közreműködésével
- Interjú a rendezővel és Daniel Craiggel
- Werkfim
- Rejtett extra
- Videoklip: FC KAHUNA - HAYLING
- Fotógaléria
- Sztoribord
- Előzetesek
 
1 990 Ft
Törvénytelen (1DVD) (Outlaw, 2007)

Anglia - London napjainkban. Az évek óta tartó munkáspárti bal-liberális kormányzás következtében egyre többen érzik úgy, hogy a központi hatalom gyengül, a törvények kijátszhatók, egyre jobban terjed a megtorlatlan korrupció és erőszak.
Ebbe a kegyetlen világba tér vissza, hosszú évek katonáskodása után Irakból - a mára már teljesen kiégett - ejtőernyős zsoldos, Danny Bryant (Sean Bean) aki személyes sérelme által felnagyítva, megdöbbenve tapasztalja a változásokat. Bryant úgy érzi, kezébe kell vennie az igazságszolgáltatást. Segítségére van egy, a korrupciótól megcsömörlött nyomozó (Bob Hoskins). A törvényi igazságtalanság érzetétől vezérelve törvénytelen eszközökhöz folyamodnak és halálbrigádot alakítva elindulnak, hogy igazságot szolgáltassanak és visszaállítsák az egyensúlyt az általuk vélt jó és rossz között.
Megtorlásaik egyre brutálisabbak, az erkölcsi vészcsengők már bennük is megszólaltak, de kiszállni nem lehet, hiszen a törvények értelmében ők a bűnözők. Az igazságügyi gépezet fogaskerekei, ha csikorogva is, de már beindultak...

 

EXTRÁK

Audiókommentár - Nick Love és Danny Dyer közreműködésével (eredeti nyelv)
Eredeti mozielőzetes -
 
1 990 Ft
Utolsó emberig, Az (1DVD)

A nagy amerikai szesztilalom, a maffiák virágzásának idején vagyunk. Jericho egy poros texasi kisváros, közel a mexikói határhoz, ahonnan az alkoholt csempészik az országba. A város életét két rivális banda háborúja nyomorítja meg. Ide csöppen John Smith, az öntörvényű bérgyilkos. Se múltja, se jövője, csak jelene. Smith kettős játékot űz: hűséget színlelve kijátsza egymás ellen a két bandát, és kiszabadítja Felinát, a város legszebb nőjét. Az egyik bandavezér, Doyle könyörtelen és vakmerő helyettese, Hickey azonban átlátja a bérgyilkos ügyeskedéseit. Smith hamarosan fogságba kerül, ahol csúnyán megkínozzák. Amikor sikerül kiszabadulnia, eljön a véres leszámolás ideje. A kíméletlen bandaháború során már csak hárman maradnak életben: Doyle, Smith és Hickey. Köztük zajlik a legutolsó, mindent eldöntő párbaj.

 
1 990 Ft

prev
next

Sorrend:

Webáruház készítés