Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Energia, Az (2009 - Push) (1DVD) (Chris Evans)

Energia, Az (2009 - Push) (1DVD) (Chris Evans)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Paul McGuigan (Alvilági játékok, Gengszterek gengsztere) lélegzetelállító akció-thrillere a pszichikai kémkedés halálos világáról szól, ahol paranormális képességű emberek képesek tárgyakat mozgatni az akaratukkal, a jövőbe látni, új realitást kreálni, és gyilkolni anélkül, hogy áldozatukhoz érnének.

A Divízió nevű titkos kormányügynökség átlagemberekből genetikai transzformációval mesterségesen fejleszt pszi-harcosokat, és aki ellenáll, azzal brutálisan leszámolnak. Nick Gant (Chris Evans) másodgenerációs telekinetikus „mozgató” azóta bujkál, mióta a Divízió emberei meggyilkolták apját. Hongkongban ő, és a hozzá hasonlók el tudnak tűnni, ha nem verik nagydobra képességüket. Nick mégis kénytelen feladni a bujkálást, amikor Cassie Holmes (Dakota Fanning), a 13 éves „látó” a segítségét kéri, hogy közösen keressék meg Kirát (Camilla Belle), aki a Divízió kötelékéből megszökött „uraló”, és talán nála van a kulcs a Divízió programjának megszüntetéséhez. Az övé a legveszélyesebb pszichikai erő: képes befolyásolni mások cselekedeit gondolat-átültetéssel.

Csakhogy Cassie jelenléte felkelti a Divízió vérebei, főként Henry Carvet ügynök (Djimon Hounsou) figyelmét, így a férfi és a kislány hamarosan menekülni kényszerülnek, hogy mentsék életüket, és hogy mielőbb megtalálják Kirát.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai sci-fi / akció

Kiadás: 1DVD, Budapest Film

Főszereplők: Colin Ford, Joel Gretsch, Djimon Hounsou, Dakota Fanning, Robert Tsonos, Brandon Rhea, Chris Evans

Rendező: Paul McGuigan

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1

Feliratok: magyar

Készítés éve: 2009

Hossza: 97 perc

Webáruház készítés