Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Hercegnő, A (1DVD)

Hercegnő, A (1DVD)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

A XVIII. század végén játszódó kosztümös dráma a meseszép és elbűvölő Georgiana Spencer története, aki korának legizgalmasabb személyisége volt.
Míg szépsége és karizmája hírnevet szerzett neki, extravagáns ízlése, hajlama a szerencsejátékra és a szerelemre hírhedtté tette. Ifjan ment hozzá a nála jóval idősebb, a felsőbb körökbe bejáratos Devonshire herceghez, akinek gyerekeket szült. Georgiana egyszerre vált a kor divatikonjává, odaadó anyává, a politikai közélet eszes résztvevőjévé, és a köznép imádatának tárgyává. Ám történetének velejét mégis a szerelemért folytatott kétségbeesett küzdelem adja.

Szenvedélyes és elátkozott viszonya Grey grófjával, valamint a szerelmi háromszög férjével és legjobb barátnőjével, Lady Bess Fosterrel együttesen teszik Georgiana Spencer történetét a hírnévről, dicsőségről, és az igaz szerelem utáni vágyról szóló nagyon is mai mesévé.

Az Amanda Foreman bestselleréből készült film forgatókönyvét többek mellett az Ádám almái rendezője, az Oscar®-díjas dán üstökös, Anders Thomas Jensen jegyzi. A hercegnőt a Sorstalanság és az Este operatőre, Pados Gyula fényképezte.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai történelmi / dráma

Kiadás: 1DVD, Budapest Film

Főszereplők: Keira Knightley, Ralph Fiennes, Dominic Cooper, Simon McBurney, Aidan McArdle, Charlotte Rampling, Hayley Atwell, Patrick Godfrey, John Shrapnel, Michael Medwin

Rendező: Saul Dibb

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1; angol DTS

Feliratok: magyar

Készítés éve: 2008

Hossza: 106 perc

Webáruház készítés