Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Androméda törzs, Az (1971) (1DVD) (mozifilm) (Michael Crichton)

Androméda törzs, Az (1971) (1DVD) (mozifilm) (Michael Crichton)

Termék ára
2 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Egy pályájáról letért műhold darabjai egy Új-Mexikói kisvároska mellett zuhannak le. Még mielőtt a NASA szakemberei a helyszínre érkeznének, a kisváros néhány felelőtlen lakója begyűjti és felnyitja a roncsot. Meggondolatlan tettük halálos veszélyt jelent közösségükre és az egész emberiségre is - a szatelit ugyanis egy földönkívüli organizmust - egyfajta vírust - is magával hozott az űrből, amely percek alatt végez a település szinte összes lakójával.

A hadsereg azonnal lezárja a fertőzött területet, és egy különlegesen felszerelt mozgó laboratóriumot telepítenek a városba. Légmentesen záródó védőruhába öltözött tudósok fésülik át a fertőzés helyszínét, begyűjtik a műholdat, és őrült versenyt futnak az idővel, hogy megtalálják a vért pillanatok alatt száraz, finom porrá változtató félelmetes idegen organizmus ellenszerét, mielőtt elszabadul a kór, és órák leforgása alatt elpusztul az emberiség. A rejtély kulcsát minden bizonnyal a két túlélő rejti - egy alkoholista, és egy bömbölő csecsemő, akikre látszólag nem hatott a kór...

A Michael Crichton (Jurassic Park, A Gömb, Vészhelyzet) regénye alapján készült sci-fi klasszikus a műfaj egyik legjobb, és mai napig legintelligensebb alkotása!

A termék tulajdonságai

Új, fóliás példány

Színes, amerikai sci-fi

Kiadás: 1DVD, Budapest Film

Főszereplők: Arthur Hill, David Wayne, James Olson, Kate Reid, Paula Kelly , George Mitchell, Ramon Bieri

Rendező: Robert Wise

Hangok: magyar mono 2.0; angol 2.0

Feliratok: magyar

Készítés éve: 1971

Hossza: 126 perc

Webáruház készítés