Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Babel (1DVD) (szép állapotú példány / színes, fénymásolt borító)

Babel (1DVD) (szép állapotú példány / színes, fénymásolt borító)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

A Babel négy történetet mond el, melyek 36 óra alatt játszódnak három kontinens négy országában. Egy amerikai pár Marokkóban utazgat, amikor turistabuszukat támadás éri. A sivatagban egy pásztor fegyvert ad a gyerekeinek, hogy azok megvédhessék a kecskéket a sakáloktól. Kaliforniában egy házvezetőnő magával viszi a gondjaira bízott gyerekeket az unokaöccse esküvőjére Mexikóba. Japánban egy fiatal lány próbálja feldolgozni anyja halálát.

A látszólag összefüggéstelen események hálójában vergődő emberek sorsa akaratlanul is összefonódik. Vétlenül elkövetett bűnök sorozata rávilágít arra, hogy mennyire képtelenek vagyunk szót érteni egymással, mennyire elidegenedtünk a valóságtól, mennyire áthághatatlanok a kulturális különbségek.

Ebben a felkavaró, egyszerre mélyen személyes és politikus filmben, amelyet három kontinensen és négy nyelven forgattak, Alejandro González Inárritu rendező könyörtelen realizmussal boncolja a határok természetét, amelyek embert az embertől elválasztanak. Munkája közben felidézi az ősi bábeli történetet és felveti annak napjainkban érvényes kérdéseit. A félreértett személyiségek, a tévedések és az emberi érintkezés elmulasztott pillanatai, noha gyakran láthatatlanul, de irányítják életünket.

Iňarritu tudta, hogy a Babel sokszínű karaktereihez nemzetközi szereplőgárdát kell toboroznia. Az első történet amerikai turistapárjával kezdte a válogatást, végül a szupersztár Brad Pitt és az Oscar-díjas Cate Blanchett mellett döntött.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány / színes, fénymásolt borító

Színes, amerikai dráma

Kiadás: 1DVD, Budapest Film

Főszereplők: Brad Pitt, Cate Blanchett, Peter Wight, Mohamed Akhzam, Harriet Walter, Trevor Martin

Rendező: Alejandro González Iňárritu

Hangok: magyar 5.1; eredeti nyelvek 5.1

Feliratok: magyar

Készítés éve: 2006

Hossza: 144 perc

Webáruház készítés