Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


'60-as évek klasszikusai - Bullitt - Vad banda - Bonnie és Clyde - díszdoboz - 2015 (5DVD)

'60-as évek klasszikusai - Bullitt - Vad banda - Bonnie és Clyde - díszdoboz - 2015 (5DVD)

Termék ára
5 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
500 g/db
Rövid leírás a termékről
Bullitt
Frank Bullitt (Steve McQueen) rendőr hadnagy rutinmegbízást kap: egy alvilági bűnszövetkezet perében a koronatanú életét kell védelmeznie, míg a tárgyalás véget nem ér. Csakhogy a tanú már a parancs kiadásának estéjén holtan hever. Az elszánt Bullitt ezt pedig nem hagyhatja annyiban. A holttestet eltitkolva megpróbálja felkutatni a bérgyilkosokat, és rajtuk keresztül elkapni megbízóikat, az igazi nagykutyákat is. Az 1968-ban legjobb vágásért Oscar-díjjal jutalmazott Bullitt pergő, izgalmas, az első pisztoly lövéstôl az utolsóig stílusos, hamisítatlan krimi a filmtörténet egyik legemlékezetesebb autós üldözésével.

Vad banda
Sam Peckinpah filmje, a Vad banda vitathatatlanul minden idők egyik legkitűnőbb westernje. Ez a rendkívüli történet egy csapat aljas banditáról szól, akik fölött végleg eljárt az idő. A filmet 1994-ben sikerült felújítani olyanra, ahogy azt annak idején az 1969-es premieren látta a nagyközönség. Ez, a harmincötödik évfordulóra készült új anamorfikus transzfer, pedig még valósághűbbé teszi ezt a vérfagyasztó alkotást, amelyben a nyeregbe pattanó William Holden, Ernest Borgnine, Robert Ryan és a többi nagyszerű színész egytől egyig feledhetetlen alakítást nyújtanak!

Bonnie és Clyde
A gazdasági világválság idején az amerikai délnyugaton Clyde Barrow és Bonnie Parker úgy határoz: a bűn útjára lép. Nem akarnak ők semmi rosszat, csak kalandra vágynak, és persze egymásra. A néző hamar megkedveli a két fiatalt, és nem is sejti, hogy hamarosan soha nem látott dózisokban kapja majd az erőszakot. Bonnie és Clyde bankot rabol és bűnt bűnre halmoz, a filmek szerelmesei mégis régóta tudják: a Bonnie és Clyde nem szokványos gengszterfilm, hanem két szabad szerelmes őrült rohanása. A filmet, amelyben a rendezőnek, Arthur Penn-nek végig sikerül egyensúlyban tartania a rettenetet és a nevetést, a két címszereplô, Warren Beatty és Faye Dunaway ragyogó játéka is emlékezetessé teszi.
A termék tulajdonságai
Új, fóliás példány

Cím: '60-as évek klasszikusai - díszdoboz - 2015

Eredeti cím: 1960s Classics Boxset - 2015

Műfaj: Krimi

Rendező: Peter Yates / Sam Peckinpah / Arthur Penn

Színészek: Faye Dunaway, Gene Hackman, Robert Vaughn, Steve McQueen, Jacqueline Bissett, Warren Beatty, Michael J. Pollard, Estelle Parsons, William Holden, Robert Ryan, Ernest Borgnine, Warren Oates

Készítés éve: 1969

Képformátum: 16:9, 1.85:1 / 16:9, 2.40:1 / 16:9, 1.85:1

Kiadó: Warner

Stúdió: WHV

Játékidő: 352 perc

Korhatár besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Adattároló: DVD

Adattárolók száma: 5

Nyelvek (audio): Angol, Német, Spanyol / Magyar, Angol, Német, Spanyol / Angol, Német, Spanyol

Felirat: Magyar, Angol, Német, Spanyol, Portugál, Dán, Svéd, Héber, Cseh, Horvát, Szlovén, Görög, Izlandi, Finn, Lengyel, Norvég, Angol (halláskárosultaknak), Német (halláskárosultaknak) / Magyar, Angol, Német, Spanyol, Holland, Svéd, Norvég, Dán, Finn, Portugál, Héber, Lengyel, Görög, Cseh, Török, Izlandi, Horvát, Francia, Olasz, Angol (halláskárosultaknak), Német (halláskárosultaknak)

Megjelenési idő: 2015.10.15