Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Alien Vs. Predator 1-2. / A Halál a Ragadozó ellen 1-2. (2DVD) (szinkron)

Alien Vs. Predator 1-2. / A Halál a Ragadozó ellen 1-2. (2DVD) (szinkron)

Termék ára
4 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Alien Vs. Predator 1.:

Az Alien vs Predator - A Halál a Ragadozó ellen című filmben a filmtörténet két talán legismertebb földönkívüli lénye, két kultikus szörnyeteg csap össze. Mindazok, akik végigkísérték az Alien- és a Predator-filmek diadalmenetét az elmúlt évtizedekben, nagy örömmel fogják köszönteni a legújabb opuszt, amelyben megduplázódnak a veszélyek és a kalandok.
Tudósok és szakértők egy csapata érkezik az Antarktiszra, hogy felkutassanak egy a jégkéreg alatt rejtőző ősi piramist, azonban hamarosan rá kell döbbenniük, hogy ez a felfedezés nem is olyan örömteli, sőt, veszélyt jelenthet az egész emberiségre: a piramis belsejében ugyanis két földönkívüli fajra bukkanak, akik évezredek óta háborúznak egymással a mélyben. Mindegy, melyikük kerül ki gyõztesként, mi csak veszíthetünk…

 

Alien Vs. Predator 2.: 

 

Az űr távoli sötétjében évezredek óta szörnyű rémek küzdenek egymással. Harcuk örökké tart, és mindent elpusztít maga körül. Az ember nem érdekli őket – sem az élete, sem a halála. Eddig csak azok találkoztak velük, akik túl messzire merészkedtek; akik olyan világba léptek át, ahol az ember sosem lesz otthon.

De mi történik, ha a szörnyek végül eljutnak a Földre, és egy álmos coloradói kisváros válik a harcterükké? Egy frissen szabadult fegyenc éppen hazaér, hogy új életet kezdjen. Ehelyett menekülni kénytelen, másokat menekíteni… új élet helyett, már a régivel is beérné.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú  példány

Színes, amerikai sci-fi / horrorfilm

Kiadás: 2DVD, Intercom

Főszereplők: Lance Henriksen, Sanaa Lathan, Colin Salmon, Ewen Bremner, Steven Pasquale, Reiko Aylesworth, John Ortiz, Johnny Lewis, Ariel Gade

Rendező: Paul W.S. Anderson, Colin Strause, Greg Strause

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1; angol DTS (AVP 1) / magyar 5.1; angol 5.1; német 5.1; olasz 5.1; spanyol 5.1 (AVP 2)

Feliratok: magyar, angol, finn, izlandi... (AVP 1) / magyar, angol, spanyol, német, olasz, török (AVP 2)

Készítés éve: 2004 (AVP 1) / 2007 (AVP 2)

Hossza: 96 perc (AVP 1) / 97 perc (AVP 2)

Webáruház készítés