Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Család kicsi kincse, A / Kőkemény család (2DVD) (Oscar-díj)

Család kicsi kincse, A / Kőkemény család (2DVD) (Oscar-díj)

Termék ára
3 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Család kicsi kincse, A:

Íme egy átlag amerikai család: a Hooverék. A családfő, Richard Hoover reménytelenül optimista, de a sikerhez vezető 9 lépésből álló utat bemutató programját mégsem tudja pénzzé tenni. Kedves neje, Sheryl örök aggódó, most épp bátyja állapota miatt nyugtalankodik. Ugyanis Frank, az öngyilkosságra igencsak hajlamos meleg férfi épp most került ki a kórházból egy fájó szakítást követően.

Sheryl és Frank apja, az idősek otthonából kábítószer-használat miatt kirúgott, trágár vénember ugyancsak a családi házban lakik. Ne feledkezzünk meg az ifjabb Hooverékről sem, akiknek fura álmaik vannak. A hétéves Olive szépségkirálynő akar lenni, míg bátyja, Dwayne, a Nietzsche-olvasó lázadó kamasz önkéntes némaságra ítélte magát, egészen addig, amíg fel nem veszik az Air Force Akadémiára. Persze ezek a vágyak irreálisak - miért pont a Hooverékkel történne csoda?

Aztán megcsörren a telefon, és kiderül, hogy a kis Olive-ot beválogatták a Little Miss Sunshine nevű gyerek-szépségverseny döntőjébe. Csak hogy mindehhez Kaliforniába kell utazni. Nincs mit tenni, az egymást csak nehezen kiálló családtagoknak félre kell tenni minden múltbéli vagy jelenlegi sérelmet, mert különben nagyon is hosszú lesz az út a VW-minibusszal Kaliforniába. És naná, hogy hosszú lesz!

Kőkemény család:

A Stone család olyan, mint annyi más család: nagy, zavaros és rendetlen. Karácsonykor minden rokon összejön, hogy néhány zavaros és rendetlen nap során alaposan szerethessék és kibeszélhessék egymást.

Ez az év azonban más, mint a többi. A kedvenc, tökéletes fiú (Dermot Mulroney) elhozza bemutatni a barátnőjét (Sarah Jessica Parker) is, aki nem éppen olyan, amilyennek a család elképzelte a srác jövendőbelijét. És véleményüket nem is rejtik véka alá. A lány az ellenséges fogadtatástól megrémülve erősítést hív. Ám nővére (Claire Danes) érkezése csak ront a helyzeten: a szeretet ünnepe során igazi háborús jelenetek zajlanak Stone-ék békés otthonában.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai vígjáték

Kiadás: 2DVD, Intercom

Főszereplők: Claire Danes, Dermot Mulroney, Luke Wilson, Sarah Jessica Parker, Greg Kinnear, Alan Arkin, Craig T. Nelson, Diane Keaton, Toni Collette, Abigail Breslin, Rachel McAdams, Paul Dano

Rendező: Thomas Bezucha, Jonathan Dayton, Valerie Faris

Hangok: magyar 5.1; ango 5.1; angol DTS 5.1 (CSKK) / magyar 5.1; angol 5.1; cseh 2.0; lengyel 2.0 (KCS)

Feliratok: magyar, angol, dán... (CSKK) / magyar, angol, arab... (KCS)

Készítés éve: 2006 (CSKK) / 2005 (KCS)

Hossza: 86 perc (CSKK) / 84 perc (KCS)

Webáruház készítés