Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Ne szólj száj! / Hűtlen, A (2DVD)

Ne szólj száj! / Hűtlen, A (2DVD)

Termék ára
3 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Ne szólj száj!:

Dr. Nathan Conrad, a New York-i elitnegyed felkapott pszichiátere nem panaszkodhat életére: szakmájában elismert, gazdag, de ami a legfőbb, boldog a családi élete.

Éppen a Hálaadási ünnepre indul hazafelé feleségéhez és kislányához, amikor kollégája talányos esethez hívja. A páciens fiatal nő, akinek története megmagyarázhatatlan erőszakról és egy sor korábbi sikertelen kezelésről szól.

Egyszóval Elisabeth Burrows pontosan az az eset, melyet Nathan jól ismer pályája kezdetéről. Az ő segítsége az utolsó esély, mielőtt a lányt elsüllyesztik egy állami intézményben.

Bár eleinte nem tulajdonít jelentséget a dolognak, egy idő után kihívást lát a különös esetben, s érdeklődését csak fokozza a lány rejtélyes megjegyzése: „Azt akarja, amit ők, ugye?… Soha nem fogom elárulni… egyiküknek sem.”

Nathan nem is sejti, hogy Elisabeth érthetetlen szavai veszélyt hoznak rá és családjára, és hamarosan olyan helyzetben találja magát, mely lidérces álmaiban sem kísértette meg.

Hűtlen, A:

Nincs, akit ne fogna el néha a kísértés. És kevesen akadnak, akik képesek neki ellenállni.

Connie hű a férjéhez, szereti a családját, és elégedett az életével. Ám egy nap találkozik egy francia diákkal, aki meghívja magához egy teára. És innentől kezdve kicsúszik a kezéből az ellenőrzés.

Már nem ő irányítja a saját sorsát, ösztönei átveszik fölötte a hatalmat. Úgy tervezte, kipróbálja, milyen egy futó kaland, de képtelen kilépni az egyre szövevényesebb, egyre szenvedélyesebb kapcsolatból. Hazudik, bujkál, hamisít. Egyre nehezebben rejti el férje elől titkát: hogy egy titkos, másik életet is él.

Amikor a férje rájön, hogy felesége megcsalja, követni kezdi az asszonyt, meg akarja ismerni a csábítót. Most már őt is magukkal sodorják az ellenőrizhetetlen érzelmek. Hármuk közül valaki nem fogja túlélni ezt a kalandot...

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai dráma / thriller

Kiadás: 2DVD, Intercom

Főszereplők: Diane Lane, Richard Gere, Sean Bean, Brittany Murphy, Zeljko Ivanek, Jennifer Esposito, Olivier Martinez, Michael Douglas, Sean Bean, Guy Torry

Rendező: Adrian Lyne, Gary Fleder

Hangok: magyar 5.0; angol 5.1; lengyel 5.1; orosz 5.1; cseh 2.0; török 2.0

Feliratok: magyar, angol halláskárosultaknak, cseh...

Készítés éve: 2001 (NSZSZ) / 2002 (H)

Hossza: 109 perc (NSZSZ) / 118 perc (H)

Webáruház készítés