Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Féktelenül 1. (1DVD) (szinkron)

Féktelenül 1. (1DVD) (szinkron)

Termék ára
2 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Jack Traven, a Los Angeles-i rendőrség különleges terroristaellenes csoportjánál szolgál. Bátorsága és az "ellenfél" gondolkodásának kitűnő ismerete tették első osztályú zsaruvá és e tulajdonságai - no meg egy jó adag szerencse - eddig kisegítették a legforróbb helyzetekből is.
A történet elején éppen egy toronyházhoz riasztják, ahol egy terrorista bombát helyezett el a liftre: a liftben rekedt polgárok élete függ attól, hogy Traven úrrá lesz-e a helyzeten. Az izgalom a tetőfokára hág, és csak egy hajszálon múlik, hogy nem történik tragédia. Pihenni azonban nem lesz sok ideje hősünknek, hiszen - miután ugyanaz a terrorista a szeme láttára repít a levegőbe egy zsúfolásig teli buszt - rémisztő információhoz jut: az egyik távolsági buszon szintén halálos bomba ketyeg, ami azonnal robban, amint a sofőr 50 mérföld alá csökkenti a sebességet.

Már Traven első feladata sem egyszerű: utol kell érni a buszt és valamilyen módon értesíteni kell a sofőrt a bajról. Aztán már "csak" fel kell jutni a járműre és hatástalanítani a bombát - mindezt lassítás nélkül. A nagyváros sziluettje már tisztán látszódik és a rádió szerint átjárhatatlan a csúcsforgalom…

A termék tulajdonságai

Bontott, minimálisan használt példány

Színes, amerikai akciófilm

Kiadás: 1DVD, Intercom

Főszereplők: Keanu Reeves, Dennis Hopper, Sandra Bullock, Jeff Daniels, Joe Morton

Rendező: Jan De Bont

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1; cseh 5.1; lengyel 5.1; török 2.0

Feliratok: magyar, angol, cseh, lengyel, török

Készítés éve: 1994

Hossza: 111 perc

Webáruház készítés