Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Apám nevében (1DVD) (Daniel Day-Lewis) (szinkron)

Apám nevében (1DVD) (Daniel Day-Lewis) (szinkron)

Termék ára
2 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Az angliai Guilford városában 1974 nyarán az IRA egyik bombamerénylete öt ártatlan áldozattal végez. De ennek a merényletnek más áldozatai is voltak. Gerry Conlon-ra váratlanul törték rá az ajtót a rendőrök. Családja szeme láttára hurcolták el és vitték a rendőrkapitányságra, ahol azzal vádolták, hogy ő is részt vett a guilfordi merényletben. Hiába bizonygatta ártatlanságát - a több napig tartó kényszervallatás hatására Gerry aláírt egy hamis vallomást, amelyben vállalta a felelősséget a merényletért.

Gerryt évtizedes börtönbüntetésre ítélték, csládját meghurcolták, később pedig apját is megvádolták bűnszövetséggel és az idős férfit is börtönbe zárták - utolsó napjait is rabságban töltötte, a börtönben halt meg.

Gerry ekkor határozta el, hogy nem adja fel a harcot és addig nem nyugszik, amíg nem sikerül bizonyítani ártatlanságát. Emberfeletti küzdelmében csak egyetlen ember segítségére számíthat: egy ügyvédnőjére, aki évek óta gyűjti a bizonyítékokat, amivel tisztázhatná a Gerry és az apja nevét…

A termék tulajdonságai

Bontott, minimálisan használt példány

Színes, ír, amerikai dráma

Kiadás: 1DVD, Select Video

Főszereplők: Daniel Day-Lewis, Emma Thompson, Pete Postlethwaite, John Lynch

Rendező: Jim Sheridan

Hangok: magyar 2.0; angol 5.1

Feliratok: magyar

Készítés éve: 1993

Hossza: 133 perc

Webáruház készítés