Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sci-fi


Sorrend:

prev
next

Marsbéli krónikák 3. - A marslakók (1DVD)

Az atomháború-sújtotta Föld szívszorítóan kopár és élettelen kis pontnak látszik a Marson rekedt emberek távcsövein keresztül.

Az atomháború kirobbanása után a marsi gyarmatokat sietősen evakuálták, de szétszórtan maradt néhány telepes a vörös bolygón. Mindenki a maga módján birkó-zik meg a magánnyal.

Peter Hathaway a rádióadója mellett ülve kétségbeesetten küldözi jeleit az űr sötét-jébe, s közben imádkozik, hogy hátha a Föld bunkereiben sikerült valakinek túlélnie a kataklizmát. Egy másik városban Genevieve Stelzert a világégés sem tudja kizökkenteni földhözragadt ostobaságából.

Tőle sok ezer mérföldnyire Ben Driscoll a Marson próbál társakra bukkanni és szisztematikusan végighívja a telefonkönyvben álló összes számot. Ők és a hozzájuk hasonlók lesznek az értelmes élet továbbvivői a világegyetemben, az utolsó Marslakók.

 
1 490 Ft
Mentőkabin (1DVD) (1993)
2168-ban járunk. Kilenc ember fejvesztetten menekül a 7-es mentőkabin fedélzetére. Az utolsó pillanatban sikerül felszállniuk, éppen azelőtt, hogy a Terrania nevű csillagközi cirkáló felrobban, elpusztítva mindenkit a fedélzetén. Bár a kétségbeesett menekülők túlélik a katasztrófát, szembesülniük kell azzal a félelmetes ténnyel, hogy a robbanáskor keletkezett légnyomás ereje a keresők hatótávolságán kívülre sodorta őket, és most elegendő élelmiszerkészlet nélkül sodródnak tehetetlenül az űr... 
1 990 Ft
Natural City (1DVD) (2003)

2080. Az utolsó nagy világháború után már csak néhány hatalmas nagyváros maradt. Az emberek mindennapi életét androidok teszik könnyebbé. Az érzelmekre is képes robotok mindenhol ott vannak, a rendőrségtől az éjszakai bárokig. Bár fizikai erejük jelentősen meghaladja az emberekét, mivel csak három évet képesek „élni”, úgy tűnik, hogy csak szolgák lehetnek a társadalomban. Néhányan azonban ebbe nem nyugszanak bele, hanem inkább fellázadnak. Az ilyen renegát robotok levadászásával foglalkozó zsaruk, Noma és R azonnal akcióba is lépnek. R-nek azonban van egy titka: szerelmes egy gyönyörű kiborg táncosnőbe, akinek hamarosan lejár az élettartalma. R pedig mindenre képes, hogy megmentse szerelmét. Ezzel viszont nemcsak magát, hanem társait is veszélybe sodorja.

 
1 990 Ft
Nirvana (1DVD) (1997) (Christopher Lambert)
A Nirvana új számítógépes játék, amelyet Jimi, a legnagyobb számítástechnikai cég programozója fejlesztett ki. Mikor vírus kerül a gépébe, a játék főszereplője, Solo valódi személyiséggé válik, s Jimi segítségét kéri. 
990 Ft
Sorsügynökség (1DVD) (Select Video kiadás)

Vajon mi irányítjuk a sorsunkat vagy ismeretlen erők egyengetik helyettünk? Matt Damon játssza a főszerepet ebben az izgalmakkal teli romantikus thrillerben, melyben egy férfi meglátja a jövőt, és úgy dönt, hogy ő inkább egy másik utat választ. David Morrist (Matt Damon, A Bourne ultimátum), a feltörekvő politikust csupán egy hajszál választja el attól, hogy bekerüljön az amerikai szenátusba, mikor megismerkedik Elise Sellasszal (Emily Blunt, Farkasember), a gyönyörű balett-táncosnővel, akibe azonnal beleszeret. Ekkor azonban különös emberek jelennek meg a semmiből, akik szemlátomást mindent megtesznek azért, hogy elválasszák őket egymástól.

 
1 990 Ft
  Star Wars - Előzmény trilógia (1-3. rész) (3DVD box) (DVD díszkiadás) (szinkron)
Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban...

A doboz tartalma:

- Star Wars I. - Baljós árnyak
- Star Wars II. - A klónok támadása
- Star Wars III. - A Sith-ek bosszúja 
39 990 Ft
  Star Wars - Előzmény trilógia (1-3. rész) (6DVD box) (DVD díszkiadás) (1-2. rész - felirat / 3. rész - szinkron)

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban...

A doboz tartalma:

- Star Wars I. - Baljós árnyak
- Star Wars II. - A klónok támadása
- Star Wars III. - A Sith-ek bosszúja

 
9 990 Ft
  Star Wars - Legenda díszdoboz (1-2. rész) (4DVD box) (DVD díszkiadás) (felirat) /kissé karcos példány/

Star Wars 1. - Baljós árnyak (2DVD) (extra változat):

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban...

Nyugtalanság uralkodik a Galaktikus Köztársaságban.
A távoli csillagrendszerekbe irányuló kereskedelmi utak megadóztatásának tervét
heves viták övezik.

A kapzsi Kereskedelmi Szövetség úgy próbálja elérni
célját, hogy felfegyverzett csatahajóival blokád alá veszi a parányi Naboo
bolygót.

Míg a Köztársáság Szenátusában véget nem érő szócsaták zajlanak
az aggasztó eseményekről, a Főkancellár titokban útnak indít két Jedi
lovagot, a béke és az igazság őrzőit, hogy oldják meg a konfliktust...

Star Wars 2. - A klónok támadása (2DVD) (extra változat):

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban...

Minden idők legnépszerűbb csillagközi legendájának folytatása,
az első rész befejezése után tíz évvel veszi fel az elbeszélés fonalát.

A 20 éves Anakin Skywalker a tiszteletreméltó Obi-Wan
Kenobi Jedi-lovag tanítványaként az évek során sokat tanult az ERŐ használatáról,
de türelmetlensége, arroganciája és keményfejűsége miatt mentora úgy érzi, még
nem áll készen az önállóságra.

Anakint és Obi-Wan-t a Jedi-tanács
új feladattal bízza meg: védjék meg Padme Amidalát, a Naboo bolygó
egykori uralkodóját, aki ellen sikertelen merényletet hajtottak végre. Amidala
jelenleg bolygóját képviseli a Galaktikus Szenátusban. Éppen aznap törtek
az életére, amikor arról készült szavazni a tanács, hogy felhatalmazást adjanak-e
Palpatine szenátornak egy ütőképes katonai alakulat létrehozására a titokzatos
Doku gróf (egy volt Jedi-lovag) egyre fenyegetőbb szeparatista
mozgalma ellen...

 
3 990 Ft
Star Wars - Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet (1DVD)

Egy messzi-messzi galaxisban háború dúl. Nem mindennapi hősök vakmerő feladatra készülnek: Jyn Erso, a bátor szökevény és Cassian Andor, a lázadó kém vezetésével a Birodalom bolygópusztító fegyvere, a Halálcsillag terveit szeretnék megszerezni.

 
3 990 Ft
  Star Wars 1. - Baljós árnyak (2DVD) (extra változat) (felirat)

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban. Nyugtalanság uralkodik a Galaktikus Köztársaságban. A távoli csillagrendszerekbe irányuló kereskedelmi utak megadóztatásának tervét heves viták övezik. A kapzsi Kereskedelmi Szövetség úgy próbálja elérni célját, hogy felfegyverzett csatahajóival blokád alá veszi a parányi Naboo bolygót. Míg a Köztársáság Szenátusában véget nem érő szócsaták zajlanak az aggasztó eseményekről, a Főkancellár titokban útnak indít két Jedi lovagot, a béke és az igazság őrzőit, hogy oldják meg a konfliktust...

 
1 990 Ft
  Star Wars 2. - A klónok támadása (2DVD) (extra változat) (felirat)

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban... Minden idők legnépszerűbb csillagközi legendájának folytatása, az első rész befejezése után tíz évvel veszi fel az elbeszélés fonalát. A 20 éves Anakin Skywalker a tiszteletreméltó Obi-Wan Kenobi Jedi-lovag tanítványaként az évek során sokat tanult az ERŐ használatáról, de türelmetlensége, arroganciája és keményfejűsége miatt mentora úgy érzi, még nem áll készen az önállóságra. Anakint és Obi-Wan-t a Jedi-tanács új feladattal bízza meg: védjék meg Padme Amidalát, a Naboo bolygó egykori uralkodóját, aki ellen sikertelen merényletet hajtottak végre. Amidala jelenleg bolygóját képviseli a Galaktikus Szenátusban. Éppen aznap törtek az életére, amikor arról készült szavazni a tanács, hogy felhatalmazást adjanak-e Palpatine szenátornak egy ütőképes katonai alakulat létrehozására a titokzatos Doku gróf (egy volt Jedi-lovag) egyre fenyegetőbb szeparatista mozgalma ellen...

 
1 990 Ft
  Star Wars 3. - A Sith-ek bosszúja (2DVD) (extra változat) (szinkron)

Három nehéz, küzdelmes év után a Klónok háborúja a végéhez közeledik. A legtöbb szeparatista vezetőt elfogták vagy megölték: már csak a droidsereg vezére, Grevious tábornok és Dooku gróf áll ellen a Jediknek. A Tanács Obi-Wan Kenobit bízza meg azzal, hogy felkutassa és a törvény színe elé hozza őket. Ezalatt a Coruscanton Palpatine szenátor egyre nagyobb hatalomra tesz szert. A köztársaságot kifárasztotta a háború. Már senki nem emeli fel a szavát, amikor a politikai változások során a régi világ teljesen átalakul - létrejön a Galaktikus Birodalom. A szenátor legközelebbi fegyvertársa, Anakin Skywalker egyre többet tud meg az erő és a hatalom igazi természetéről, mégis ellenáll a sötét oldal csábításának; tudja, ha enged, elveszíti szerelmét, Amidalát, akit titokban feleségül vett, és aki nemsokára megszüli közös gyermeküket...

 
2 990 Ft
Star Wars 7. - Az ébredő erő (1DVD)

A rendkívül tehetséges J.J. Abrams rendezésében érkezik az a film, amire generációk óta vártunk. Miközben a Birodalom romjain épült gonosz Első Rend és Kylo Ren egyre nagyobb hatalomra tesz szert, Luke Skywalkernek nyoma vész, pedig a galaxisnak nagyobb szüksége lenne rá, mint valaha. Reyre, a sivatagi roncsvadászra és Finnre, a szökött rohamosztagosra hárul a feladat, hogy Han Solóval és Csubakkával közösen megtalálják azt az egyetlen reménysugarat, amely visszaállíthatja a békét a galaxisban.

 
2 990 Ft
Testrabló idegenek (1DVD) (Alien Abduction)

Egy erdő mélyén történt, rémálomszerű lényekkel való találkozás után egy nőt katonai börtönbe zárnak sok száz másik elrabolttal együtt. Itt szembesül a szörnyű kínzásokkal, és nyugtalanító kísérletekkel, amiket a ketrecbe zárt lényeken végeznek. Hamarosan elkezdi felfedezni az iszonyatos igazságot a szigorúan titkos állami intézményben történő eseményekről.

 
1 990 Ft
Űrkadétok (1DVD)

Vésőkig szennyezett, túlnépesedett és szegény Föld, az űr végtelen gazdagságában látta utolsó mentsvárát. Kolóniák létesültek távoli bolygókon, és kezdetét vette egy csak az amerikai vadnyugat meghódításához hasonlítható áttelepülési láz. Az egyik kolónia, a Sinosura, kikiáltotta függetlenségét, és flottájával leigázta a közeli világot. Eközben a földiek rábukkantak egy paradicsomi bolygóra, a Merasra.

 
990 Ft
Űrrandevú (1DVD)
ALKOTÓK, RENDEZŐ: Joe Dante

SZEREPLŐK: Ethan Hawke, River Phoenix, Bobby Fite, Amanda Peterson

LEÍRÁS

Ki nem álmodik az űrutazásról? A fiatal Ben például minden nap erről
ábrándozik. Számítógép-guru barátjával, Wolfganggal és legjobb haverjával,
Darrennel egy saját kis műhelyben nekilátnak, hogy építsenek egy igazi
űrhajót.


Egy különös felfedezésnek - és határtalan fantáziájuknak - köszönhetően tervük
hamarosan valóra válik: elkészül a kis űrhajó,... 
2 990 Ft
Vágott verzió (1DVD) (Robin Williams)

A Zoë Chip egy implantátum, amely az emberi élet minden mozzanatát rögzíti. Mikor valaki meghal, a felvételt egy kisfilmbe tömörítik, hogy majd azt az illető temetésén “Életem képekben” címen lefuttassák, a gyászolók előtt. Alan Hackman (Robin Williams) “vágó”, az “Életem képekben” kisfilmek előállításának legkiválóbb szakembere. Az érzelmek kirekesztését megkövetelő munka megkeményítette, ráadásul képtelenné vált az életet egyes szám első személyben megélni. Mialatt egy nagyhatalmú Zoë Tech mérnök felvételeit vágja, Alan felfedez egy képet a saját gyermekkorából, amely végigkísérte az eddigi életét. Ez a felfedezés Alant arra kényszeríti, hogy lefejtve az arcára kövült maszkot, az igazság és megváltás keresésére induljon.

 
1 490 Ft
  Végső megoldás: szerelem, A (1DVD) (It's All About Love, 2003) (Joaquin Phoenix)

2021-et írunk: John (Joaquin Phoenix) válófélben van Elenától (Claire Danes). Hosszú ideje élnek külön. Elenát felkapta a hírnév, nemzetközileg elismert jégkorcsolya-bajnok lett, ügyvédekből, menedzserekből, trénerekből álló stábja veszi körül nap mint nap. Környezetében feszült hangulat uralkodik - John véletlenül rájön az okára: a rengeteg meghívást már képtelenség teljesíteni, ezért Elena helyére hamarosan klónokat állítanak be. Elena rájön, hogyha a biológiai hasonmások felváltják őt, veszélybe kerül az élete.

 
1 990 Ft
  Világok harca (2005) (1DVD) (Tom Cruise - H.G. Wells) (karcos példány)

Senki sem hitte volna a 21. század első éveiben, hogy világunkat oly lények tartják szemmel, melyek intelligenciája meghaladja a miénket - hogy miközben az embereket lekötik mindennapos gondjaik, ők megfigyelnek és tanulmányoznak bennünket, ahogy a tudós vizsgálja mikroszkópján át a lényeket, melyek egy vízcseppben hemzsegnek és sokasodnak.

Az ember határtalan önelégültséggel szelte keresztül-kasul a földgolyót, biztos tudatában annak, hogy ez a világ az ő birodalma. Mégis, az űr végtelen mélyén át hatalmas, hideg, rideg lények kémlelték irigy szemmel bolygónkat, és tervüket lassan és biztosan szőtték ellenünk...

A film H. G. Wells 1898-ban írt híres fantasztikus regényének nagyszabású adaptációja, amelyben az emberiség Tom Cruise vezetésével veszi fel a harcot az agresszív földönkívüliekkel. 1938-ban Orson Welles készített valódi pánikot kiváltó rádiójátékot a történetből, most pedig korunk legsikeresebb rendezője, Steven Spielberg nyúlt a témához – és kápráztatott el minden sci-fi rajongót!

 
1 490 Ft
  Világok harca (2005) (2DVD) (extra változat) (Tom Cruise - H.G. Wells)

Senki sem hitte volna a 21. század első éveiben, hogy világunkat oly lények tartják szemmel, melyek intelligenciája meghaladja a miénket - hogy miközben az embereket lekötik mindennapos gondjaik, ők megfigyelnek és tanulmányoznak bennünket, ahogy a tudós vizsgálja mikroszkópján át a lényeket, melyek egy vízcseppben hemzsegnek és sokasodnak.

Az ember határtalan önelégültséggel szelte keresztül-kasul a földgolyót, biztos tudatában annak, hogy ez a világ az ő birodalma. Mégis, az űr végtelen mélyén át hatalmas, hideg, rideg lények kémlelték irigy szemmel bolygónkat, és tervüket lassan és biztosan szőtték ellenünk...

A film H. G. Wells 1898-ban írt híres fantasztikus regényének nagyszabású adaptációja, amelyben az emberiség Tom Cruise vezetésével veszi fel a harcot az agresszív földönkívüliekkel. 1938-ban Orson Welles készített valódi pánikot kiváltó rádiójátékot a történetből, most pedig korunk legsikeresebb rendezője, Steven Spielberg nyúlt a témához – és kápráztatott el minden sci-fi rajongót!

 
1 990 Ft

prev
next

Sorrend:

Webáruház készítés