Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció / kaland


Sorrend:

prev
next

  Skorpiókirály 3., A - Harc a megváltásért (1DVD) (The Scorpion King - Battle for Redemption, 2012) (Select Video kiadás)

A Skorpiókirályban aratott fényes győzelme óta Mathayus birodalma összeomlott, királynője pedig járvány áldozatává vált. Az egykori uralkodó jelenleg fejvadászként éli napjait, ám ha sikerül legyőznie azt a gonosz zsarnokot, aki kegyetlen szellemharcosai élén egy békés birodalom élére tör, azzal végre visszaszerezheti egykori hírnevét. Ron Perlman (Hellboy) és Billy Zane (Titanic) főszereplésével A Skorpiókirály 3.: Harc a megváltásért A Múmia nyomdokain haladva még több akciót és kalandot kínál!

EXTRÁK

Kimaradt jelenetek - - MAGYAR FELIRATTAL
Bővített jelenetek - - MAGYAR FELIRATTAL
Bakiparádé - - MAGYAR FELIRATTAL
Kimaradt jelenetek - Kimaradt jelenetek galéria - MAGYAR FELIRATTAL
Werkfilm (így készült) - Kardok és skorpiók: Így készült A Skorpiókirály 3.: Harc a megváltásért - MAGYAR FELIRATTAL
Kisfilm - Felkészülés a csatára - MAGYAR FELIRATTAL
Audiókommentár - Roel Reiné rendező közreműködésével
 
1 990 Ft
Thaibox Vs. K-1 (1DVD (2004)) /nagyon karcos/
Praow bácsi Thai Boksz klubja helyi nevezetességgé nőtte ki magát. Az öreg mester tanítványainak thai boksz tudásáról számtalan legenda kering. Egy nap azonban megjelenik a szigeten egy külföldiekből verbuválódott Muay Thai cspak, akik stílusukat K-1-nek
nevezi. Vajon az ősi thai box technika képes ellenállni a modernkor által kifejlesztett K-1-nek? 
1 490 Ft
  Titkok könyvtára 1., A - A Szent Lándzsa küldetés (1DVD)

Nem gyakran fordul elő, hogy a világ megmentése könyvtárosok kezébe kerüljön, de most pontosan ez történik Flynn Carsennel (Noah Wyle). A könyvmoly fiatalember egy könyvtárban kap állást, ám hamar kiderül, hogy nem akármilyen feladatot bíztak rá. A könyvtár raktárában őrzik az emberiség legféltettebb kincseit, többek között az Excaliburt, Pandora szelencéjét, a Frigyládát – a legnagyobb titokban, távol a gonosz erőktől. Egy nap azonban ellopják a Szent Lándzsát, és a szelíd könyvtárosból igazi akcióhős lesz, aki a fél világot átkutatja a felbecsülhetetlen értékű műkincsért.

 
1 990 Ft
  Titkok könyvtára 2., A - Salamon király rejtélye (1DVD) /használt/

A film nagy sikerű első részében már tudomást szerezhettünk arról, hogy a New York-i Metropolitan könyvtár épületében, egy titkos rejtekhelyen, az emberiség legnagyobb titkait őrzik. A világ valaha létezett, ismert és ismeretlen civilizációinak a legértékesebb ereklyéi, többek között az Aranygyapjú és Pandora szelencéje is megtalálható a gyűjteményben. A felbecsülhetetlen értékeket meg kell védeni a gonosz erőktől, melyek bármelyik pillanatban készen állnak arra, hogy elrabolják, és aljas terveikre felhasználják őket.

Flynn Carsen (Noah Wyle), a kalandokon edzett könyvtáros újabb veszélyes küldetésbe bonyolódik. Ezúttal az i.e. 900 körül élt Salamon király legendás kincseiért folyik a küzdelem. A király állítólagos föld alatti labirintusában halmozta fel legféltettebb értékeit. Flynn kutatásai során megismerkedik egy fiatal archeológusnővel, és együtt veszik fel a harcot a gonosz hatalmak ellen.

 
1 990 Ft
-50%
  Titkok könyvtára 3., A - A Júdás-kehely átka (1DVD) (használt, kissé karcos példány)

Mindannyiunk kedvenc kalandor könyvtárosa, Flynn Carsen (Noah Wyle – Vészhelyzet-sorozat, Donnie Darko, Titkok könyvtára 1-2.), sajátságos munkája mellett nehezen szakít időt magánéletére.

Kis pihenésre vágyik akciódús napjai után - jól megérdemelt szabadsága alatt betéved egy szórakozóhelyre, ahol egy szépséges hölgy első pillantásra elbűvöli. Simone (Stana Katic – Spirit – A sikító város) tisztában van Flynn múltjával; segítséget kér tőle egy rejtélyes, Drakula herceggel kapcsolatos sötét ügyben. Mire észbe kap, Flynn már egy orosz férfi nyomában jár, ki évek óta feltámasztaná Drakulát. Ám ehhez meg kell szereznie Júdás kelyhét – s ezt Flynn mindenáron meg akarja akadályozni...

 
1 490 Ft
Akció: 750 Ft
Tomb Raider (2018) (1DVD) (Alicia Vikander)

A kötöttségektől menekülő Lara Croft (Alicia Vikander) a mai napig nem hajlandó elfogadni, hogy kalandor édesapja évekkel ezelőtt eltűnt. Mindenét arra teszi fel, hogy megoldja az apja halálát övező rejtélyeket, ebben pedig nem támaszkodhat másra, csupán éles eszére, eltökéltségére és kitartására. És még így is túl kell lépnie a saját határait ahhoz, hogy veszélyekkel teli útján azzá válhasson, amire mindig is rendeltetett.

 
1 990 Ft
Tomb Raider 1. (1DVD) (Select Video kiadás) (szinkron)

"A világegyetemben mindennek megvan a helye és az ideje..."

Most Lara Croft ideje jött el. Három bolygó együttállásának éjszakáján Lara Croft egy rejtélyes óraműre bukkan néhai atyja, Lord Croft holmijai között, amelyeket jó két évtizede egyik régészeti ásatásáról hozott haza.

A lord régebben sokat mesélt Larának a Megvilágosultak titkos társaságáról, akik egy ősi óraművet keresnek, amellyel meg lehet nyitni az időt és a teret. A kulcs egy kristályosodott meteorfémből készült misztikus háromszög, amellyel 5000 éve legyőzték ellenségeiket. Ha a háromszög két darabja újra egyesül, az idő meg fog állni, az őrök új életre kelnek, az emberiség sorsa pedig örökre megváltozik.

Larának 48 órája van a bolygók együttállásáig, mikor a szent háromszög ereje a legnagyobb lesz. Ha az időpontot elmulasztják, az újabb esélyre 5000 évet kell várni.

Lara Croftot Kambodzsába szólítja küldetése, ahol a Táncoló Fény Sírja rejti a titok első felét, azután Szibériába kell mennie, ahol a Tízezer Árnyék Tempomában találja meg a titok másik felét. 48 óra vajon elég lesz-e Lara Croftnak, hogy felfedje a titkot és megmentse a világot?

Minden idők talán legismertebb számítógépes hősnője, Lara Croft, vagy ahogyan talán még többen ismerik: a Tomb Raider élete első mozifilmjében nem okoz csalódást a játék (és Lara) szerelmeseinek! A film legalább olyan pörgős, izgalmas és szexi, mint a játék, bár ez utóbbi szempontból mégis inkább a film viszi el a pálmát, lévén a címszerepben az ugyancsak formás, végtelen számú poligonból álló Angelina Jolie domborít!

 
2 990 Ft
Tomb Raider 2. - Az élet bölcsője (1DVD)

Lara Croft, a női Indiana Jones visszatér egy még izgalmasabb,
még látványosabb és még hihetetlenebb kalanddal! Minden idők egyik legnépszerűbb
számítógépes játéka alapján immár a második mozis szuperprodukció készült el,
és a siker garantálja, hogy látjuk mi még Lara kisasszonyt!

Az Oscar-díjas Angelina Jolie visszatér Lara Croft, a világ legsikeresebb
akciófilmes hősnője szerepében. A vakmerő bombanő eddigi legizgalmasabb feladatát
teljesítve beutazza a világot ebben a látványos kalandfilmben; olyan egzotikus
helyeken fordul meg, mint Hongkong, Kenya, Tanzánia, Görögország és a kínai
Nagy Fal. Lara ismét bebizonyítja rátermettségét és merészségét, amikor
minden áron felkutatja azt a titokzatos helyet, melyet "az Élet bölcsőjeként"
ismernek - és ahol a világvégét tartalmazó Pandora szelencéje található…

Az első Tomb Raider mozi masszív kasszasikernek bizonyult 47.7 millió
dolláros bemutatkozó hétvégéjével, mely a női főszereplős filmek közül az eddigi
legmagasabb nyitás volt. A film végül 300 milliót kaszált világszerte.

Lara Croft: Tomb Raider 2. - Az élet bölcsője most még magasabbra teszi
a lécet a bátor kalandornő számára, és legújabb izgalmas kalandját a nézők sosem
fogják elfelejteni. Garancia erre a lenyűgöző helyszínek és lélegzetelállító
tempó mellett a rendező, Jan De Bont, aki az akciófilmek avatott mestere.

 
2 990 Ft
U.N.C.L.E. embere, Az (1DVD)

A hidegháború csúcsán, valamikor a 60-as évek elején Napoleon Solo (Henry Cavill), a CIA ügynöke és Illya Kuryakin (Armie Hammer), a KGB embere kénytelen félretenni régóta tartó viszálykodását, hogy közösen megállítsanak egy titokzatos nemzetközi bűnhálózatot, amely a nagyhatalmak közötti törékeny egyensúly felborítására készül. Mindössze egyetlen esélyük van: meg kell találniuk egy eltűnt német tudóst, kinek révén eljuthatnak az ellenséghez ebben a laza és stílusos akció-kalandfilmben, melyet Guy Ritchie rendezett.

 
2 990 Ft
Uncharted (1DVD) (2022) (Holland, Tom)

Sir Francis Drake leszármazottja, Nathan megtalálja a legendás El Dorado városát. Mentora és egy ambíciózus újságíró segítségével azon munkálkodik, hogy feltárja a hely titkait, de közben kalózokkal, zsoldosokkal és egy titokzatos ellenséggel is meg kell küzdenie a szigeten.

 
2 990 Ft
Véres gyémánt (1DVD) (Leonardo DiCaprio) (2006)
A történet az 1990-es években, a polgárháború sújtotta Sierra Leonéban játszódik. Bár mind a két főszereplő, az ex-zsoldos, Danny Archer (Leonardo DiCaprio) és a mende származású halász, Solomon Vandy (Djimon Hounsou) afrikai, tapasztalataikban, sorsukban annyira különböznek egymástól, amennyire csak lehet. A film végére azonban sorsuk teljesen összefonódik egy rózsaszín gyémántnak köszönhetően.Solomon, akit elválasztottak családjától, és arra kényszerítettek, hogy a gyémántmezőkön dolgozzon,... 
1 990 Ft
  Veszélyes vizeken (1994 - The River Wild) (1DVD) (Meryl Streep - Kevin Bacon)

Kapaszkodj jó erősen, ugyanis ettől a sodró lendületű akció-thrillertől eláll a lélegzeted! Az Oscar-díjas Meryl Streep lenyűgözően formálja meg azt a visszavonult túravezetőt, aki vadvízi túrát szervez családjának, hogy megünnepelje fia születésnapját és férjével rendbe hozza zűrös házasságát. Ügyessége és bátorsága hamarosan nem várt kihívás elé kerül, mikor megjelenik három titokzatos idegen, hogy pokollá tegyék a családi vakációt.

Kevin Bacon és David Strathairn szintén feltűnik a Szigorúan bizalmas rendezőjének lebilincselő filmjében, amely ”adrenalin-pumpáló izgalmakat” (Rolling Stone Magazine) tartogat a thrillerek szerelmeseinek.

 
2 990 Ft
  Wild Wild West - Vadiúj vadnyugat (1DVD) (Will Smith)  (felirat) (pattintótokos) (kissé karcos lemez)

Az nem kifejezés, hogy James West különleges ügynök: ilyen különleges ügynöke nem volt még az amerikai kormánynak. Nagy szájjal és nagy fegyverrel dolgozik, meg egy elviselhetetlen társsal, aki viszont az álruhák és trükkös eszközök mestere. Ha ők ketten nem tudják elfogni az ördögi Dr. Lovelesst, akkor senki sem! Ha pedig nem fogják el hamarosan, akkor az elnöknek vége. A doktor ugyanis megalkotta a Tarantulát, a ravasz, kegyetlen, nyolclábú szupermasinát, mely csak egyetlen parancsnak engedelmeskedik: öld meg Grant elnököt!

És mert ez a fordulatos, hihetetlen és őrült történet a múlt században, a vadnyugaton játszódik, egyvalamiért biztosan vállalhatjuk a garanciát: ilyennek még senki, soha nem látta a vadnyugatot!

Barry Sonnenfeld, (Szóljatok a köpcösnek!, MIB - Sötét zsaruk) ismét meglepő trükkökben, fordulatokban és poénokban bővelkedő filmet készített.

 
1 990 Ft

prev
next

Sorrend: