Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

kaland / fantasy

Főkategória >DVD - külföldi >kaland / fantasy

Sorrend:

prev
12
next

  Szindbád hetedik utazása (1DVD) (1958)  (feliratos) (angol borító)

A legendás Szindbád veszélyekkel teli útra indul, hogy eljusson a titokzatos kolosszus szigetére, és legyőzze a varázslót, aki sötét átokkal sújtotta a hős kedvesét, a szépséges hercegnőt. Útja során számos veszéllyel kell szembenéznie: le kell győznie az emberevő Küklopszot, a szablyával kaszaboló csontvázat, a kétfejű gyilkos madárszörnyet és a tűzokádó sárkányt.

 
3 990 Ft
Tintaszív (1DVD) (nagyon karcos példány)

Ha Mo Folchart felolvas egy történetet, a szereplők életre kelnek... szó szerint! És ezzel Mo nem kis galibát okoz. Különleges képességeit latba vetve vissza kell küldenie a betolakodókat saját világukba – és meg kell mentenie a miénket. Csakhogy a varázslényekről olvasni jóval egyszerűbb, mint szembenézni velük… Mo és lánya, Meggie valódi és könyvbéli barátaik segítségével fejest ugranak az izgalmas küldetésbe, melynek során ördögi ellenségek, fantasztikus fenevadak és hajmeresztő veszedelmek leselkednek rájuk.

Brendan Fraser (A múmia-filmek, Utazás a Föld középpontja felé), valamint az Oscar®-díjas Helen Mirren és Jim Broadbent erősítik a remek szereplőgárdát a Cornelia Funke sikerkönyvéből készült vidám családi moziban. Csatlakozz hozzájuk, és több kalandban lesz részed, mint amennyiről valaha álmodtál!

 
990 Ft
Titkok szigete (1DVD)

A 14 éves Lulu egy kis vidéki városkába költözik anyjával és öccsével. Egyik éjjel testvérébe beköltözik egy fénygömb formájában egy 19. századi férfi, Herman Hartmann szelleme. Lulu legnagyobb megdöbbenésére Herman átveszi az irányítást öccse felett, és hamarosan szédítő kalandokba keverednek.

Csatlakozik hozzájuk Oliver, a gazdag kölyök, és Richard, a kiábrándult feltaláló, és együtt szállnak szembe a sötét, természetfeletti erőkkel, s a halottak földjének mélyéről feltámadó gonosszal, mely arra készül, hogy átvegye a hatalmat a földön.

 
1 990 Ft
  Utazás a Föld középpontja felé (1999) (1DVD) (Treat Williams) (kissé karcos lemez)

Alice Hastings felkéri Theodore Lytont, a geológia híres professzorát, hogy egy föld körüli utazás során kutassa fel a férjét, aki hét éve tűnt el valahol Új-Zéland közelében. Theodore magával viszi unokaöccsét, Jonas-t, aki nem igazán lelkesedik az útért. Később Mrs. Hastings is csatlakozik hozzájuk, valamint velük tart Jonas jegyese, Helen is. Egy bennszülött maori legenda szerint a Tauranga vulkán kürtője átjáró egy ismeretlen, különös világba.

 
990 Ft
  Utazás a Föld középpontja felé (2007) (1DVD) (Brendan Fraser) (Pro Video kiadás)

Ez a Brendan Fraser főszereplésével készült akciódús kalandfilm, mely Jules Verne klasszikusán alapszik, garantált szórakozást nyújt az egész családnak! A Föld középpontjának felkutatására tett egyik kísérletük alkalmával Trevor Anderson, unokaöccse Sean és túravezetőjük Hannah forradalmi felfedezést tesznek, ami lélegzetelállítóan izgalmas kalandokra repíti őket az ismeretlenbe. Miközben próbálják megtalálni a hazafelé vezető utat, a csapat soha nem látott világot jár be, ahol minden képzeletet felülmúló fantasztikus lények és tárgyak bukkannak fel a legváratlanabb pillanatokban.

 
2 990 Ft
Utazás a rejtélyes szigetre (1DVD) (karcos példány)

A nagy sikerű az Utazás a Föld középpontja felé folytatásában a 17 éves Sean (a szerepet az első részben is alakító Josh Hutcherson) kódolt vészjelzést kap egy rejtélyes szigetről, ahol bizarr és veszélyes életformák virágzanak, pusztító vulkánok működnek, és meghökkentő titkok lapulnak! Mivel nevelőapja (Dwayne Johnson) képtelen lebeszélni az utazásról, inkább ő is Seannal tart. Egy helikopterpilóta (Luis Guzmán) is csatlakozik hozzájuk szépséges és belevaló lányával (Vanessa Hudgens), és így indulnak felkutatni a szigetet, mielőtt az a tektonikus mozgások miatt egyetlen emberi lakójával és számtalan kincsével együtt örökre elsüllyedne.

 
1 990 Ft
Varázslótanonc, A (1DVD) (karcos példány)

Balthazar Blake (Nicolas Cage) modern varázsló, aki miden erejével védi Manhattant a sötét erők támadásaitól. Amikor felfedezi, hogy egy átlagos srác különleges képességekkel rendelkezik, beszervezi a vonakodó újoncot, és egy gyorstalpaló tanfolyamon beavatja a mágia tudományába. Aztán, bevetés...

Lépj be a szédületes kalandok, lélegzetelállító akciók és hihetetlen trükkök birodalmába, ahol egy különös páros megmutatja, hogy a valódi világ sokkal varázslatosabb, mint bárki gondolná!

 
1 490 Ft
Visszatérés a Boszorkány-hegyről (1DVD) (1978)

Dr. Gannon a sötét lelkű tudós és bűntársa, a vénkisasszony Letha elrabolja Tony-t, a természetfölötti képességekkel rendelkező kisfiút. Beépítenek egy szerkentyűt a gyermek agyába, hogy hatalmukban tarthassák és kihasználhassák erejét amely akkora, hogy autókat képes a magasba emelni vele. Tony szintén misztikus tudású húga egy csapat iskolakerülővel együtt nekivág, hogy kiszabadítsa testvérét és megmentse Los Angelest a fenyegető nukleáris katasztrófától.

 
3 990 Ft
Zipang (1DVD) (Jipangu, 2000)

A Zipang egy különleges japán kosztümös fantasy-film, melyben egy ősi legenda a modern technológiával ötvöződik.

Egy fejvadász ered Oyuri Teppo nyomába, remélve, hogy könnyen megkapja a lány fejére kitűzött jutalmat. Mielőtt azonban lecsaphatna rá, és megszerezné az igazgyöngyökkel kirakott pisztolyát, kardforgató banditák támadják meg őt, akik szintén a jutalomra pályáznak. A fejvadász játszi könnyedséggel elintézi a támadókat. Később találkozik Oyuri Teppóval, sajátos kapcsolat alakul ki kettejük között. Együtt indulnak Zipang, az elveszett város felkutatására, hogy megtalálják az ott elrejtett mágikus aranykardot.

 
990 Ft
Zuhanás (2006 - The Fall) (1DVD) (Tarsem Singh)

Roy Walker, a szomorú szívű, ám vakmerő kaszkadőr egy tragikus kimenetelű mutatvány közben lezuhan a lováról, így most magatehetetlenül fekszik egy városszéli kórházban. Egy napon besétál a szobájába egy kíváncsi kislány, Alexandria, aki szintén a kórház lakója, és Roy varázslatos történetbe kezd rettenthetetlen hősökről, rejtélyes banditákról és csodálatos tájakról. Roy közben hamarosan elérkezettnek látja az időt, hogy rávegye a megbabonázott Alexandriát, hogy szerezzen neki morfiumot, amivel mindörökre véget vethet megtört teste és szíve fájdalmának.

 
2 990 Ft

prev
12
next

Sorrend: