Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

családi / ifjúsági

Főkategória >DVD - magyar >családi / ifjúsági

Sorrend:

prev
12
next

  Szerelem második vérig (1DVD) (Dobray György) (angol felirat)

Füge és Ágota mindent elsöprő szerelme sok próbát - kamaszos civakodást és komoly tragédiákat is - kiállt már. A sors azonban újabb akadályokat emel a fiatalok elé: a házibulik világát felváltják a hétköznapok, melyekhez külön-külön, de együtt is fel kell nőniük. Vajon meg tudják őrizni érzelmeik tisztaságát a nagybetűs Életben is?

A kultikussá vált Szerelem első vérig szereplői a folytatásban egy nyersebb valóságba csöppennek. Még mindig a kantáros farmer, a gigantikus fülbevalók és a meggy Márka világában járunk, de a slágerekben bővelkedő film dalszövegei immár komorabb hangnemben szólnak. "Gyermekek, törjetek minden álmot szét, a semmire a semmi nem lehet mentség."

 
1 490 Ft
  Tenkes kapitánya, A 1-2. (1-13. rész) (2DVD - összecsomagolva) (Fejér Tamás) (Automata Multimédia kiadás)

A film a kuruc-labanc csatározásokat eleveníti fel. Béri Balogh Ádám kuruc brigadéros parancsára a furfangos Eke Máté összegyűjti a szegényeket. A tenkeshegyi várban felütött tanyájukról indulnak a labancok elleni portyákra, sok borsot törnek a siklósi labanc ezredes orra alá, majd a várat is elfoglalják. Máté a siklósi vár kuruc kapitányaként folytatja tovább a harcot a labancok ellen.

 
3 990 Ft
  Tenkes kapitánya, A 1-2. (1-13. rész) (2DVD - összecsomagolva) (Fejér Tamás) (Hálóker kiadás)

A film a kuruc-labanc csatározásokat eleveníti fel. Béri Balogh Ádám kuruc brigadéros parancsára a furfangos Eke Máté összegyűjti a szegényeket. A tenkeshegyi várban felütött tanyájukról indulnak a labancok elleni portyákra, sok borsot törnek a siklósi labanc ezredes orra alá, majd a várat is elfoglalják. Máté a siklósi vár kuruc kapitányaként folytatja tovább a harcot a labancok ellen.

 
3 990 Ft
  Tüskevár 1-2. (1-8. rész) (1967) (2DVD) (Fekete István - Fejér Tamás) (Medwe-Média Kft. kiadás)

Nemzedékek zárták szívükbe Ladó Gyula Lajost, aki barátai számára lassan fél évszázada csak „Tutajos” névre hallgat. Ezt a pesti gyereket nemcsak kamasz fiúk irigylik azóta is nyári kalandjaiért, hanem a mindenkori elfoglalt szülők is. Mai apák és anyák is örülnének, ha gyermeküket a csodálatos Kis Balaton nevelné vakáció idején a nagybetűs életre. Ha csemetéjük olyan mester keze alatt tanulná ki horgászat és vadászat csínját-bínját, mint a mindenben tudós öregember, Matula bácsi, ha volna minden pesti fiúnak nagyhangú, de bölcs vidéki nagybátyja, mint István, a „testes gazda”.

És persze ha megvolna még a régi Berek, halak-madarak háborítatlan paradicsoma.

 
3 990 Ft
  Utánam srácok! - A teljes sorozat (1DVD) (Automata Multimédia kiadás) (karcos példány)

A vasgyár udvarán egy kiszuperált villamos áll. Bagolyék telkén nagyon jól mutatna, már csak Bagoly édesapját kell erről meggyőzni. Andris és a lakótelepi srácok ezen a telken akarják berendezni új tanyájukat. Ladáék természetesen ismét meg akarják szerezni az ellenfél bázisát, de Andris technikai leleményének köszönhetően most is csúfos vereséget szenvednek. A megaláztatások után sor kerül az évszázad bokszmérkőzésére, Lada József és Bogdán András között. A meccs előtt azonban még fény derül az ellopott autók és BFK mesterdetektív titkaira is. Az Utánam, srácok! főcímzenéjét évtizedeken keresztül fütyülte és énekelte egy egész nemzedék.

 
1 990 Ft
Vitéz László 1-2. (2DVD)

A Kossuth-díjas Kemény Henrik több mint hét évtizeden át szórakoztatta bábjátékával a Nagyérdeműt, művészi szintre emelve a hajdani mutatványosbódék előadásait. A népmesei elemeket felvonultató történetek főhőse a piros sapkás Vitéz László, aki addig püföli bunkósbotjával vagy éppen palacsintasütőjével a neki nem tetsző alakokat, míg azok a paraván mögött el nem tűnnek a színről. Így történik ez a korongon látható első epizódban is, ahol Lászlónak az elátkozott malomban megbújt ördögfajzatokkal gyűlik meg a baja – persze ügyesen túljár az eszükön. A második epizódban főhősünknek énekelni támad kedve, ám a csendőr bácsi ezt másképp gondolja: László pont ott akar dalolni, ahol nem szabad…

A csomagban található epizódok:

- Az elátkozott malom
- Itt nem szabad énekelni
- Az elásott kincs
- Borbélysegéd
- Vizes kislány
- Síró baba

 
2 990 Ft

prev
12
next

Sorrend:

Webáruház készítés