Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Csárdáskirálynő (1961) (1DVD) (Honthy Hanna) (Film Reel Media kiadás)

Csárdáskirálynő (1961) (1DVD) (Honthy Hanna) (Film Reel Media kiadás)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Az Orfeum közönsége üdvrivalgással köszönti a népszerű primadonnát, az úri közönség kedvelt „csárdáskirálynőjét”, Szilviát − aki utoljára lép színpadra, mivel bánatában Párizsba készül, hiszen szíve választottja sosem lehet az övé. Szerelme, Edvin herceg szigorú anyai utasításra csakis hozzá illő rangú hölgyet vehet feleségül, nem holmi színházi sanzonettkét. Mindez rendben is lenne, ha … ha az Orfeum szeparéjába el nem látogatna Edvin anyja, Cecília hercegnő, akiben a régi törzsközönség egy-két illusztris tagja, no meg a minden hájjal megkent Miska főpincér fel nem ismerné a hajdan egész Pest által istenített csillagot, az igazi Csárdáskirálynőt.
A dolgok innentől már folynak a saját medrükben: a szerelmes szívek egymásra találnak, a hideg anyai szív megenyhül − csupán az egykor megcsalt férjek sorozatos feltűnésével nem számol senki…

A Fővárosi Operettszínház parádés szereposztásával színre vitt, örökzöld melódiákat tartalmazó három felvonásos színmű új kiadása javított képpel és újrakevert hanggal jelenik meg DVD-n.

A termék tulajdonságai

Új, fóliás példány

Fekete-fehér, magyar zenés / operett / musical

Kiadás: 1DVD, Film Reel Media

Főszereplők: Honthy Hanna, Csákányi László, Feleki Kamill, Rátonyi Róbert

Rendező: Szinetár Miklós

Hangok: magyar mono

Feliratok: -

Készítés éve: 1961

Hossza: 210

Webáruház készítés