Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Mennyország most (1DVD)

Mennyország most (1DVD)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Khaled és Said, a két palesztin fiatal gyerekkoruk óta jó barátok. Ők lesznek közösségük kiválasztottjai egy izraeli merénylet végrehajtására. Miután felkészültek a feladatra, kirakják őket a határon, ahol elszakadnak egymástól. Immár különváltan kell meghozniuk a végső döntést és beteljesíteni végzetüket: bombával a testükön, mindenre elszántan felszállni a tel-avivi buszra...

Abu-Assad hihetetlen érzékenységgel közelíti meg a témát; objektíven, az ítélkezés mellőzésével mutatja be az öngyilkos merénylők utolsó napját, feltárva az okokat és az indítékokat, amelyek a terroristák döntése mögött állnak.

Az extrák között szerepel A bomba átmérője című egész estés dokumentumfilm, amelynek középpontjában Izrael történetének egyik legvéresebb terrortámadása, a 2002-ben Jeruzsálemben elkövetett merénylet áll. A filmben megszólalnak az áldozatok hozzátartozói, a merénylő rokonai. A korábban sosem látott felvételekből megtudhatjuk, hogyan próbálja megelőzni az izraeli titkosszolgálat a tragédiát, ilyen esetekben hogyan dolgoznak az orvosok és az igazságügyi szakértők.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, francia, német, holland, izraeli dráma

Kiadás: 1DVD, Cornerfilm

Főszereplők: Kais Nashef, Ali Suliman, Lubna Azabal, Amer Hlehel, Hiam Abbass, Ashraf Barhom, Mohammad Bustami

Rendező: Hany Abu-Assad

Hangok: magyar 2.0; eredeti 5.1

Feliratok: magyar, angol

Készítés éve: 2005

Hossza: 88 perc

Webáruház készítés